Трудностите на съдбата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Трудностите на съдбата
преди: 10 години, 1 ден, прочетена 2010 пъти
Здравейте,
налага ми се за 2-ри път да пиша в тази страница, миналия път бях изключително доволна от съветите, който получих, надявам се и сега на същите резултати, защото наистина имам нужда от тях.
Имам връзка с момче от 3 години, но с много прекъсвания. Обичам го много и в момента пак сме заедно, макар, че периода, в който бяхме разделени беше доста голям, но това няма значение. Аз знам, че искам да съм единствено с него и че той е мъжа, с когото съм истинска. Но в последствие разбрах от него, че той има проблем в семейството си. Проблема е здравословен и пред него стои цялата отговорност.
Тук идва моята роля, но не знам как да действам. Искам да усеща моята подкрепа, но не знам по какъв начин да я показвам. Той е такъв човек, че се справя с нещата абсолютно сам от никого не иска съвети и помощ. Просто е такъв. Явно защото много пъти е бил предаван от близки хора и вече няма доверие на никого. Вярва само в себе си и е убеден, че никой не може да му бъде полезен с каквото и да било.
Но аз знам, че ще му бъде по-лесно ако знае че има рамо, на което може да се облегне. Моля Ви, за съвет, искам да ме чувства близка и да знае, че аз ще съм с него независимо какво се случва, че може да разчита на мен, но не знам как да му го докажа... ;(((
Ще чакам вашите коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 часа
hash: eef30f6535
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   (Моля думите ми да бъдат тълкувани извън религиозния смисък, който някои хора могат да видят в тях...)

Христос е казал: "Царството ми е между вас!". Тове е неточно преведено и на съвременен език всъщност означава: "Ключът към благоденствието и просперитета e скрит във вашата общност, във вашето взаимодействие и работа като екип!". По-нататък допълва: "Това, което поне ДВАМА от вас пожелаят - то ще бъде!" - пак намек за колективизъм, за внаимодействие, за връзка, за над-личности цели.

Та най-голямото нещо, което можеш да направиш за приятеля си е отново да го приобщиш към човешката общност - стъпка по стъпка... Коя е най-малката над-личностна единица, която човек може да създаде? Ами връзката с друг човек, семейството (по-късно). Действай в тази насока, но без да притискаш и досаждаш. На първо време можеш да се опитваш просто да не създаваш проблеми и конфликтни ситуации, както и "да си в услуга" на другия, да си "навитак", т.е. - той като каже: "Едно!", ти да кажеш: "Две!", а не да му правиш сечено. Не да се опитваш да го превъзпитаваш, да му променяш навиците и т.н.... Тези неща ставаят много бавно и постепенно, по-скоро за 30 години, отколкото за 3... и обикновено водач в тях е по-съзнателният от двамата.

Успех и пиши как се сразвиват нещата.
Ray

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a2ccbba8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно някой би могъл да ти даде съвет... Нито познаваме теб, нито него...
Просто гледай да правиш дребни жестове всеки ден или винаги, когато ти се удаде възможност и така с времето ще спечелиш неговото доверие. Искай от него да му помагаш в ежедневните му задачки, не отказвай, когато те помили за нещо, ако не искаш да го направиш съответно не му казвай веднага, че не искаш, а му кажи, че не си сигурна дали ще успееш да се справиш достатъчно добре и после той да прецени как да постъпи.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker