Какво мислите за този тип хора?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за този тип хора??
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1622 пъти
Здравейте,
пиша тази тема, защото много скоро се сблъсках с човек, нетипичен за нашите географски ширини. Та всичко започна от една онлайн игра. Случайно се запознах с въпросното момиче и по стечение на обстоятелствата тя се сдоби с номера ми и реши да дойде на гости, без да ме предупреди. Така преди два-три дена получих обаждане, че ме чака на автогарата. Естествено нямаше какво да направя, освен да я посрещна. Когато отидох бях в пълен потрес - беше със синя коса, ботуши до коленете с огромни платформи, кожен корсет и някаква странна рокля. Носеше също някакъв пентаграм на врата си. Имах чувство, че преглъщам камъни, но не можех да я оставя. По пътя за вкъщи всички се обръщаха да я гледах, а аз се чувствах супер конфузно. Няколко приятеля пред нас изпаднаха в жесток смях - помислиха я за проститутка, или не знам и аз какво.. Беше абсурдно да я пусна у нас, защото по пейките беше пълно със съседи, та реших да я заведа на хотел, под предтекста, че правим ремонт. Платих и стаята и я оставих да си почине. После я изведох по центъра(по нейно настояване). По време на разходката усетих някакво нечовешко публично унижение. Почти всички хора се обръщаха да я зяпат и коментират. На нея не и правеше никакво впечатление, но аз бях потънал от срам, защото познавах много от хората. Едвам я прекарах по някакви затънтени улички обратно до хотела. Тя пожела да отидем на дискотека, но аз и казах, че ще гледам световното с приятели на кръчма. Даваха 1/4 финала Холандия - Коста Рика и беше изключено да го пропусна, а и да отида с нея на дискотека с това облекло, означаваше повече да не си подам носа от нас. Така към 01:30 някъде тя ми се обади, ревеейки, че се изгубила някъде отвън. Търсих я към 1 час и навъртях сумати пари, докато я намеря. Върнах я в хотела и и казах, как да стигне до автогарата на другия ден. За първи път виждам човек, толкова неадекватен и въобще съм потресен. На възраст е като мен - 19 години, а за стилът и на обличане нямам думи(мисля, че е нещо от сорта на готик/аниме), но е факт, че в моя град няма такива индивиди. Мисля, че е характерно по-скоро за Япония или Корея. Днес тя ми се обади и каза, че отново иска да дойде, но за повече дни. Аз щях да получа инфаркт.
-Какво мислите за такива хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 75158eaa8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябваше да я заведеш на дискотека, да я напиеш и после - сещаш се:)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b45d5ea7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Типично енергийно вампирче, търсещо енергия (внимание) от всички и за всичко. Такива и на ръце ще тръгнат да ходят, ако по този начин ще привлекат вниманиято на околните!

Все пак, изобщо не ми се струва, че историята е истинска. Прекалено абсурдно звучи, при това - при неизяснени по никакъв начин отношения...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: dd088f87ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Какво мислим за хора като теб или хора като нея???
Хората като нея просто търсят себе си и пробват в живота си различни варианти на облекло и маниери за възрастта ви 19г това е напълно нормално. Нормално е на 19г да отричаш нормите да се опитваш да ги промениш. Това е докато разбереш че приетите норми имат логика.
За хората като теб мисля че са комплексирани. Нормално е да не харесваш нечий вкус на обличане, но не е нормално да се чувстваш унижен заради хорски погледи към чуждо облекло. Не е нормално да се впечатляваш от мнението на зяпачи защото всъщност некултурните са те. Прекалено много се влияеш от хорското мнение и това ти пречи да имаш свое собствено.
Трябва да се научиш да прецениш хората по умствените им качества, ок шокирало те е облеклото, но през цялата разходка вместо да си говориш с момичето да разбереш що за човек е ти си обръщал внимание на хората на тяхното мнение. Утре ще те е срам да придружиш арабски шейх заради облеклото му от чаршафи така ли?
След време и съпруга ще си избираш според одобрението на хората.
Ти трябва да се промениш момичето така или иначе до 3-4 години ще се промени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 807412add1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти питаш какво мислим за момичето. Аз почти нищо не разбрах за нея, но разбрах много за теб от твоя разказ.

Аз съм момиче на 23, обличам се съвсем обикновено и минавам за доста хубава. Най-добрият ми приятел от дъъълги години е страхотен човек с много яко чувство за хумор... дебели очила и тежи около 140 кг. Просто казано - грозен е. В очите на всички той е "смотан", но това е преди да го опознаят. Питали са ме дали не ме е срам, че хората ще помислят, че ми е гадже, как дружи красиво момиче като мен с него и имаме ли общи теми. Тези хора са повърхностни и глупави. Те просто не са говорили никога с Д., не са плакали на рамото му, не са се смяли с него до зори. И това просто, защото той не прилича на останалите по външната си обвивка. А Д. е най-печения на света, и слуша най-готината музика, и ми споделя всичко, и е страшно умен, и не му пука от нищо. А в това е с крачка напред пред всички. Когато ходим на дискотека, той танцува смело. Направо се разцепва и аз също танцувам с него. Не ме интересува, че ни гледат като луди - на нас ни е забавно. Истинските ми приятели го харесват много, просто приеха, че е по-различен. Ходим на караоке, пеем по улиците. Обичам го този човек!!!

Той за мен струва повече от 1000 хора-комплексари, издялани по калъп. Никога обаче не ме е било срам от него. Дали шушукат, дали смятат, че сме гаджета - не. Затова, когато прочетох твоята история ми стана малко тъжно за теб. Ти не искаш да опознаеш едно човешко същество, а мислиш първо какво впечатление ще оставиш у другите. Ами не мислиш ли другите какво впечатление оставят у теб? Защо трябва всички да сме еднакви. Когато гледах през годините как Д. става все по-уверен и говори смело с момичето, което харесва (обща приятелка), как се забавлява без да мисли за присмеха на другите, се чувствах толкова горда с него.

Смятам, че ако момичето със синята коса не е добър и смислен човек - то тя не заслужава твоето приятелство. Но ако тя е качествен човек и ти не си я опознал от срам и комформизъм - ти не заслужаваш нейното приятелство. Успех! Ще откриеш след време, че не е важно приятелите ти да изглеждат приемливо за околните, а е важно да бъдат истински за теб самия!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8a38948d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Два въпроса: 1) ти от кои географски ширини си, такива метъл/пънкарки се срещат общо-взето във всеки от 4-те големи града на българия, да не говорим за центъра на софия? 2) така и не казваш откъде се взе тая все пак (т. е. откъде е)
А и още един - грозна ли беше че не се възползва да я опрашиш 30-тина пъти поне :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker