Циганка врачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Циганка врачка
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3685 пъти
Здравейте!
Преди няколко дена ме спря една циганка на централна гара и ме заприказва. Позна ми някои неща и ми каза че имам направена магия и ми поиска телефона и някаква сума пари за да я развали. Аз естествено не и ги дадох но съм малко притеснена защото наистина ми позна някои неща. Трябва ли да се притеснявам и да я потърся за да ми развали магията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7846cb8169
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш да финансираш лесния живот на въпросната циганка, потърси я!
За какво да работи, когато има такива будали като теб.
И мен ме е спирала циганка, млада и много приятна, дадох и 5 лв., защото беше учтива, приятна и позитивна и трябва да живее от нещо, за да не краде и тем подобни, но ако ме беше плашила с магии и глупости - една кукуда и чао!
От хилядолетия циганите се прехранват с такива глупачки като теб - успех, работи и давай пари на вятъра, но нито магия имаш, нито ще ти я развали, а познатите неща са в резултат на усъвършенствания талант на въпросната от поколения да работи такива шматки като теб. Аз се възхищавам на такъв талант и с кеф се разделям с 5 лв., но за усмихнати, позитивни разговори, един вид за приятното прекарване и да наблюдавам как циганката се мъчи да познае нещо (за спорта) , но НЕ ВЯРВАМ в глупости и повече от 5 лв. за просяци не давам.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 532e6cfb98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нaпълно съглaснa съм с н 1, рaзликaтa е, че aз изибщо не ги отрaзявaм ( цигaнките- гледaчки).
Видялa е, че си подaтливa и зaтовa ти е хвърлилa товa зa мaгиятa. Не се връзвaй, aко си дaлa номер и ти звънне, кaжи че ще се обaдиш в полиция, дa не ти звъни повече. От сaмият фaкт, че си спрялa дa говориш с нея е билa нaясно, че ще и вържеш и естествено, че имaш проблем( то кой ли не). Много лесно по реaкциите нa лицето/ очите ти се е ориентирaлa.

Истинскa ясновидкa, дори и дa те спре, зa дa те предупреди зa нещо НИКОГA нямa дa ти поискa пaри.
И не си внушaвaй глупости зa мaгии, моля те. Не се срещaй повече с тaзи, че тaкa ще ти рaзбъркa мозъкa, че те докaрa до дъното, докaто ти издържaш цялaтa и фaмилия, уж дa ти рaзвaля мaгии.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d6fc4a9fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Използват Cold Reading прочети в интеренет и ще разбереш как успяват да познават. А ако започнеш да вярваш на казаното от нея ще си стовариш само лоши неща в живота си, защото силата на мисълта ще я използваш деструктивно по този начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1e1f39aa1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С малко психология всеки може да ти "познае" всичко. Има много общи неща между всички хора, примерно всеки не е удовлетворен от нещо в живота, обикновено любовта и/или парите. С малко доуточняващи въпроси на място неусетно те жегва някъде и по реакцията разбира къде те "сърби". Накрая си играе малко с емоциите и страховете ти, за да налапаш въдицата и бинго, "познава" ти всичко. С малко опит и психология можеш да източиш и последните пари на някой наивник.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: aefd9de2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Преди 3 години бях малка, заблудена и страхлива тийнеджърка. Едно момиче ("ясновидка") ме спря и ми наговори сума ти и глупости, част от които свързани с майка ми. Каза ми, че ще се случи нещо лошо с майка ми, понеже имала направена магия и аз мога да я разваля, ако си купя едни семена от някакво "вълшебно" растение само за 9 лева. От страх да не загубя майка си й дадох 9 лева и сребърният си пръстен (който поиска, за да е по-голямо действието), в замяна тя ми даде семената. Прибрах се, споделих на баба ми всичко, показах й семената, които въпросната ясновидка ми даде и благодарение на големия си опит с цветя, баба ми ми каза, че тези семена са на "фунийки", възможно най-евтините семена, струват около 80 стотинки. В този момент, осъзнах каква голяма глупост съм направила, като съм си дала последните пари и скъпия ми пръстен на някаква "ясновидка", която се е възползвала от годините ми и страховете ми. МИЛИЧКА, НЕ СЕ ОСТАВЯЙ НА НЯКАКВИ ГНУСНИ М*НГАЛКИ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ И НЕ СЕ СТРАХУВАЙ, ТОВА СА ИЗМИСЛИЦИ, ТЕ ПРОСТО БЛЪФИРАТ, ЗА ДА ИЗКАРАТ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ ТЕБ И СТРАХОВЕТЕ ТИ. НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ ТРЕВОЖИШ, НИЩО ЛОШО НЯМА ДА СТАНЕ, ЖИВОТЪТ ТИ НЕ ЗАВИСИ ОТ НЯКАКВА ПСЕВДО ЯСНОВИДКА, КОЯТО Е ТЪПА КАТО КИРКА И ЕДИНСТВЕНОТО Й СПАСЕНИЕ Е ДА ЛЪЖЕ ХОРАТА ЗА ПАРИ, ТАКА, ЧЕ СПОКОЙНО!!! :)))

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7295c24090
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   о, да, обади й се непременно! убедена съм, че тя няма да успее да развали магията от първия, нито от втория път, щото това не е лесно, но за сметка на това е скъпо. приготви в началото по-малки суми - 200-300 лв, после сметката ще набъбне докато финансираш целия катун.
те от такива като теб живеят, за какво им е да работят:-) и разбира се, че ще познае НЯКОИ неща, като ти наприказва общи приказки на килограм: имаш мъка, проблем с децата, болен в семейството... това почти за всеки е вярно:-) не мога да повярвам, че още има хора, които им се връзват!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9d0f01a1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И мен веднъж ми се случи подобно нещо, ромката ми позна всичко и ми каза че имам направена магия,поиска да вържа колкото мога възли на един конец и след като пипна конеца възлите изчезнаха... От тогава наистина се чувствам по-добре, не знам може и да е някав цигански фокус и да си внушавам...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fb5832fda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ох, и при мен така се случи през февруари. Седя си чакам на една пейка и минава, пита ме за часа, казах й и изведнъж взе да ми говори разни неща за мен и познаваше всичко. Най-важното което каза е че с приятеля ми ще успеят да ни разделят, виждала числото 9 - седмици ли, месеци ли не знаела какво и т. н. Каза ми някакви билки, дадох и 5-7 лв някъде и ми ги даде но били колко към 60 уж. Казах и че сега нямам толкова пари и предложи да се видим малко по-нататък, разбрахме се за една дата следващия месец. Аз малко след това имах парите но не отидох когато се бяхме разбрали, нарочно. И сега преди вече 18 дни с приятеля ми се разделихме, той ме заряза по ужасно долен и нараняващ начин ;( А преди това в април един мъж пък, бяхме с него (приятеля ми) на една пейка гушнати и си говорим, беше ми подарил и роза този ден и онзи седна близо до нас, поиска му цигара и нещо ни заприказва, вика да не се губим, на мен да не го губя, че съм щяла аз да избягам, да се пазим взаимно, че сме щели да се оженим и да имаме близначки (а приятелят ми точно за това мечтае, точно 2 момиченца и сватба с мен).. мечтаеШЕ де.. И толкова ме зарадва този.. Но сега като се разделихме се чудя дали тази циганка не е направила някаква магия или нещо да ме е проклела като не отидох този ден да й дам обещаните пари и това да е допринесло за раздялата ни ;( Обичам го повече от всичко и не мога да го преодолея и забравя, не искам друг, искам само него, той е единственият когото обичам повече от всичко и искам да си го върна, а той сега ходи с една к**ва и наркоманка и с лека ръка загърби всичката ни любов ;( Какво да правя, хора :(

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d6fc4a9fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 ти си приела думите и за истина и си започнала несъзнателно да проектираш в матрицата твоята енергия и Вселената ти я връща. Прочети за единия от законите на Вселената - закона на привличането и ще разбереш защо се е стигнало до там. Както казах в пост 3 тя ти е направила внушения и ти си наивна и си почнала да изпитваш едно от най-опасните емоции за човек - Страха. Успех все още имаш шанс според мен да бъде отново с теб човека.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 93c485da1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Виждам, че не се разбираш с вашите, има проблеми, да виждам у вас нещо не е съвсем гладко. Иначе по принцип не е нещо лошо. Но напоследък така...

Ти си чувствително момиче, не си като другите. Но можеш и да си смела ако трябва.

Гледаш към едно момче... Обаче друга го омайва една със тъмни коси. Или ? режеш косите, или дай пет лева да и фрасна едно виртуално кроше :)))

Не е трудно да "познаеш" такива неща. Всички имаме сходно развитие и проблеми. На 15 момчета, родители, на 25 брак, дете, на 55 развод, внуци, любовница, пенсия и т. н.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2ced6d6a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ясновидец = Шарлатнин
Не вярвай на такива!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ade884b21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да не си луда да я търсиш!!! Това означава доброволно да станеш жертва на измама. Познала, друг път... просто са много добри психолози и по реакциите ти познават какво те тревожи. Всички се смеем и съжаляваме старите хора, че дават хиляди за разваляне на магии, ама май не само старите хора се връзват. Разбери, при тях измамата си е професия и съответно я владеят до съвършенство!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a8d18f8178
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Здравей мен също ме срещна тази циганка/ не много черна / на Централна гара
много ме разтревожи и останах потресен от едно две нещо които ми каза и няма как да е научкала, дадох и 5 лв.
Пиши ми на мейла, за да ми я опишеш да ли е същата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker