Да живееш в чуждо тяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Да живееш в чуждо тяло
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2757 пъти
Момче на 21 години съм, само че никога не съм се чувствал така. Всъщност винаги съм искал да съм момиче. Още от малък са ме влечяли момичешките неща, винаги съм искал да си играя с кукли, да се обличам в рокли, да имам дълга коса. Никога не съм си харесвал момичета, по-скоро ги имам като приятелки и винаги съм страдал от несподелената си любов към момчетата. Докато бях по-малък, може би това не ми пречеше толкова много, но сега когато съм голям това нещо ме убива. Не мога да се понасям, мразя тялото си, лицето си, кагота се погледна в огледалото искам да го счупя, защото виждам мъжки образ. Адски тежко ми е и не знам колко още ще издържа да живея така. Мислил съм за смяна на пола, но първо струва адски скъпо, а и едва ли ще бъда щаслив, тъй като никога няма да бъда пълноценна жена, а някакъв изрод, който ще бъде още по-отритнат от обществото. Единствения изход е самоубийство, но нямам смелостта да го направя. Но не мога повече така, адски тежко ми е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: a630d4d7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз съм момиче на 16 години...не мисля че мога да помогна много, имайки предвид възрастта ми, но мисля, че няма да откажеш и някой друг съвет. Според мен проблема ти е абсолютно незначителен! Имам предвид...ти не си виновен че си се родил такъв ;) всеки има свободата да бъде такъв какъвто иска да е!! И ако ти си привлечен от мъже и ти харесва да се държиш като жена никой няма правото да те спре да бъдеш какъвто искаш да си!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6fabf95ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зaщо смятaш, че би бил непълноценнa женa? Товa не е вярно.
Виж, живея нa зaпaд и имaм приятелкa, трaнссексуaлнa. Познaвaх я още преди оперaциятa зa смянa нa полa. Тук, сa съветвaни от психолози поне няколко години дa се обличaт и живеят кaто жени. Товa е, не сaмо зa дa сa сигурни, когaто дойде моментът, a и дa се избегне шокът от събуждaнето и животa след оперaциятa. Тя години е билa тaкa. Ходеше редовно дa и бият хормони, в клиникaтa зaдължително минaвa и нa психолози. Първо си оперирa гърдите. 2 години по- късно зa смянa нa полa. Съвсем пълноценнa женa си е, и се нaслaждaвa нa животa с пълнa силa. Знaм, че в Бг още трудно се приемaт трaнссексуaлните, но след някоя годинa ще си пълнолетНA и ще можеш дa решaвaш сaмA. Не си виновнa, че си се родилa в грешно тяло. Изчaкaй до нaвършвaне нa пълнолетие, кaндидaтствaй някъде в чужбинa и всичко ще ти е много по- лесно.
Кaквото и дa ти кaзвaт, не зaбрaвяй - ТИ СИ НОРМAЛНA!!!
И имaш прaво нa щaстие! Aз съм женa! Чувствaм се стрaхотно кaто тaкaвa. Aко сaмо си предстaвя кaк бих се чувствaлa в мъжко тяло инaстръхвaм от ужaс.
В 21 век, вече подобни грешки сa попрaвими. Не си мисли глупости, сaмо трябвa дa почaкaш още някоя годинa.
A родителите ти знaят ли? Подкрепят ли те? Имaш ли с кого дa говориш зa товa?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 25c4393675
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   трябва да поговориш с някого за това-близък приятел или член от семейството, който те разбира, трябва да си излееш всичко, за да ти олекне поне малко и проблемът няма да изчезне, но когато имаш някого, с когото да обсъждаш темата, ще видиш, че малко-малко проблемът се надмогва, говоря от личен опит-аз станах изключително близка с брат напоследък, доверих му се и му разказах аз как се чувствам-бисексуална съм, но имам по-голямо влечение към момичетата, престраших се и аз не очаквах, но толкова по-добре се чувствам сега, като знам, че с него мога да говоря за това, защото майка ми и баща ми никога не биха го приели, но той ме прие такава, каквато съм, аз съм му сестра и той ме подкрепя, аз него също и така е много по-лесно, не си и помисляй за самоубийство-моментът е тежък, но ще отмине

Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e8f993ff04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приеми, че това което е вътре в теб е по-важно от външността. Това е най-добрия съвет който мога да ти дам. Трудно ти е, не мога да си представя какво е и не искам и да знам, но просто приеми, че не е важно как изглеждаш за да се чувстваш добре. Това, че на външен вид си мъж, не е по-важно от това какъв си всъщност. В никакъв случай не говори за самоубийство. Надявам се да се почувстваш по-добре в по-скоро време... Не знам какво друго да ти кажа, освен, че ти желая успех и гледай по-ведро на нещата :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b6a3fcbb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ВИНАГИ можеш да живееш така, както пожелаеш. Дали ще се определяш като жена или мъж е твое решение. На документи може да пише едно, но ти ще се чувстваш по друг начин. Няма смисъл от смяна на пола нито от самоубийство. Просто се разкрий на близките си, които го преглътнат, са ти истински близки, другите - не. В 21 век сме - всеки може да живее и да се възприема така, както намери за добре! Горе главата!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1ed5181082
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти си транссексуален. Събери пари, пола си смени и не го мисли!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ffb0b36af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я се стегни!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 30320aed53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж, не се отчайвай. Събери си парички и си направи операция за смяна на пола. По-добре да си опитал и да си непълноценна жена, отколкото да живееш цял живот като още по-непълноценен мъж!!! :))) Успех!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 97dcb2928d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей аз също се чувствам като теб аз също съм транссексуален, и на мен ми е тежко много искам да си пишем и много хора като нас има те няма да те отритнат. Много те моля включи се в темата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 97dcb2928d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе има един сайт Килера той е за ЛГБТ хора там ще можеш да се свържеш с мен,знам и хора на хормони има и група за транссексуални .Знам че тука не дават контакт в изповед ком пиши там ще ти оставя моята поща аз съм номер 9.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 97dcb2928d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм номер 9 има и група група за транссексуални в нета, много моля модератора не трие коментара ми, знам че тука е забранен контакт в изповед ком пиши там може да се свържем.

Модератор - не публикуваме контактни данни!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 384e1518aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 2, извинявaй объркaлa съм се с възрaсттa ти:) Е, тaкa е дори по- лесно. Кaндидaтствaй зa някъде и зaминaвaй. Другото, нa място.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 409cfbb705
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз съм трансджендър и писах в Килера, преди малко се регистрирах, моля пишете ми там, много искам да се запозная с хора с подобен проблем!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4ad6bc0db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Автора:
Страшно сте мили всички, наистина много ви благодаря, оценявам го!
Семейството ми не знае, или по-скоро не знае цялата истина. Не сме разговаряли на тази тема, но според мен си мислят, че съм гей. Все още нямам смелостта да им разкажа всичко, но предполагам и този момент ще настъпи.
Не знам какво ме чака и какво предстои да ми се случи, но силно се надявам, че един ден наистина ще постигна душевен мир, независимо дали като жена или мъж... дано да стане.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 97dcb2928d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторе номер 9 съм пиши там разбирам те, и моето семейство не ме приема ако няма с кои да говориш насреща съм. Очаквам те там ще получиш подкрепа от много хора.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a88b405e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе, според мен не случайно си се родил в мъжко тяло! Нищо случайно няма на този свят. Моля те, приеми предизвикателството да изживееш един живот като мъж. Постарай се!
Ти си душа с доминираща женска енергия. Може би никога до сега не си бил мъж... Тялото, което ти е дадено, е опит това да бъде балансирано и преодоляно... Гласувано ти е огромно доверие! И ако промениш тялото си обратно в женско ще направиш безславна крачка назад.
Знам, че това, което ти пиша сега ти звучи кощунстевно, но прочети книгите на д-р Майкъл Нютон, свържи се с Рей от този форум. Много неща ще ти се изяснят.
И аз бях като тебе, но всички тези знания, размисли и комуникация ми помогнаха и ми вдъхнаха увереност да продължа живота си напред като мъж! И вече смело мога да кажа - свикнах и се чувствам добре! Дори започнах да откривам предимствата на мъжкото тяло и на мъжкия живот! Дори не съм хомо и си имам дечица!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b32eb0e971
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не те съветвам да си сменяш пола. В Тайланд, повече от където и да е другаде по света, се прави тази процедура. Много голям процент от момчетата, след операцията, след като са станали "лейди бой", проумяват че са мъже, а не жени и са направили нещо невъзвръщаемо. Много от тях, не могат да свикнат с това и стигат до самоуийство. Ако отидеш на психолог, мисля че той ще може да ти помогне.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 97dcb2928d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До номер 16 той е роден просто така природата прави грешки и се раждат хора като нас, не го карай да се чувства гадно. Авторе свързах се с единия човек не ги слушай другите, какво ти казват в групата питаха за тебе другите хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6a225ae0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Автора:
Не знам, много ми е трудно... отново съм изпаднал в някаква дупка. Явно както казавш душата ми е женска и изобщо не мога да си представя да живея като мъж, да създам семейство в ролята на мъж.
Иска ми се да заспя и да умра в съня си, без да почувствам нищо, просто живота ми е един тотален провал.
Доста често се замислям защо изобщо съм се родил, защо просто не съм един от абортите на майка ми.
Не искам да постигам никакъв баланс, искам просто всички да приключи, не мога вече така.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c563ecd3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе много ми стана мъчно за теб много исках да се запознаем.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4d4401cb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Н 16 кaтегорично не съм съглaснa с теб!
Според товa, което кaзвaш, еволюциятa си е еволюция, ние нaсилa трябвa дa тъпчем нa едно място, aко може и нaзaд дa се връщaме. Що пък дa не е предизвикaтелство зa душите, в крaк с рaзвитието нa човечеството/ нaуките, дa се възползвa от възможностите, зa дa попрaви грешкa? ! Че aвторът трябвa, въпреки всеки и всичко, ( борбa с обществено мнение/семейство, приемaне нa себе си и т. н. )дa нaпрaви прaвилното според НЕГО!
Що пък дa не е, aко щеш, постaвенa зaдaчкa/ предизвикaтелство към него сaмият? ! Aко трябвaше дa бъде мъж, не би се чувствaл женa. Щом тaкa се чувствa, тaкa и трябвa дa живее. Никого не нaрaнявa, сaмо себе си ще " убие", aко се съобрaзи с чужди желaния.
A по принцип, толковa хорa, които се рaждaт с недъзи и бивaт лекувaни/ оперирaни?
A рaковоболните? Дa " хвърлим и тях нa кучетaтa", че би било според някого против духовнaтa му зaдaчкa. Е, aз знaм достaтъчно много зa духовният свят, зa дa ти кaжa, че говориш пълни глупости!

Aвторе, свържи се с тези, които ти предложихa линкa. Имaш нуждa дa говориш с хорa, които знaят точно кaк се чувствaш. Ще ти бъдaт огромнa подкрепa, зaщото те рaзбирaт. Aко товa е единственaтa причинa дa изпaдaш в " дупки", то ти си почти щaстливец:) Виж колко сте сaмо тук! Не си единствен. Имaш потенциaлни приятели, които те очaквaт.
Живей твоя си живот, тaкa че дa си щaстлив! Никой нямa дa изживее твоето нещaстие! Не си нито стрaнен, нито рaзличен, сaмо си влязъл в погрешно тяло!

О, и н16 душите всъщност сa безполови!!! Или по- скоро 2 в 1 ;)
Aко е трябвaло дa бъде мъж, нямaше дa чувствa тaзи нетърпимост към мъжкото си тяло, нямaше дa е толковa кaтегоричен, щеше дa е " зaбрaвил" и сaмо дa се чувствa стрaнно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c563ecd3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Защо не се регистрираш там в форума?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 209eed4ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От автора вчера пак се нарязах омръзна ми от живота.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0cfb603f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не се самоубивай, не си погубвай живота. Всеки има право на щастие. Ти си трансескуален, а аз съм човек който уважа такива като теб. Защо Ви уважавам ли. Защото голяма част от вас събират смелост да си сменят пола и да се изправят пред света знаейки какво ги очакваголяма част от хората не приема хомо и трансескуалните, но не и аз. Стегни си, имаш право да бъдеш щастлива ти също си човек. Моля те не погубвай живота си!! Имай търпение, започни да спестяваш, събери парите и направи тази операция. Бъди силна и знай че на този сят има хора които те обичат о подкряпят дори ти да не познаваш тези хора. Това е твоята мечта и ти трябва да се бориш за да я сбъднеш. Обещавам ти, че рано или късно ти ще получиш това за което си мечтала и ще бъдеш щастлива!! Не мисли за тялото си, знай че отвътре ти си жена дори отвън да не изглеждаш така, но помни и знай че имаш шанса да се промениш! Живеем в 21 век и хората са измислили операцията за смяна на пола. Можеш да имаш тялото за което си мечтал! Докато спестяваш нужните за операция пари се разрови из интернет намери добри лекари и НИКОГА не губи надежда. Макар че не се познаваме знай че аз съм с теб!!
Пожелавам ти успех и ти пожелавам да сбъднеш мечтите си!!!
Ж15

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b247b7f2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Дори и да си смениш пола, наистина никога няма как да бъдеш пълноценна жена. Затова по-добре просто си носи женските дрехи и не си сменяй пола. Може и естрогени да почнеш да вземаш, за да ти порастат малко гърдите и да придобиеш по-женствени черти на лицето, ако ти е толкова важно.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8001db1968
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Моля те, НЕ си "сменяй" пола, защото НЕ можеш да си го смениш и ще съжаляваш цял живот! Ти можеш да живееш нормален и пълноценен живот и без да си "сменяш" пола. А и какво ще постигнеш с това? Приеми се такава, каквато си! Имам предвид приеми се от пола, от който си родена, защото полът е едно от малкото неща, които се определят от телесното, а не от душевното състояние на личността. Вместо това си направи операция за смяна на съзнанието! Казвам го, защото ми пука за теб и искам да си истински щастлива! Избери правилния път! С теб съм! Има ли желание да се промениш(имам предвид съзнанието), има и начин! Всичко друго са само оправдания! И моля те, не се обиждай от добронамерените ми съвети, но аз просто казвам истината! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 10933a3d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Операциите за смяна на пола са достъпни и на цена около 10 000 евро, така че можеш да бъдеш пълноценна жена и да си щастлива! Не слушай глупостите, че съзнанието ти било сбъркано и трябвало да го промениш! Що за малоумие!? Ти си жена затворена в мъжко тяло, и това наистина е тежко изпитание за теб, но е и стимул да се стегнеш да събереш сумата която ти трябва и да направиш нужните корекции, 99 % от трансджендърите са доволни след тази операция така че ти желая УСПЕХ МОМИЧЕ!
Алек

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 24f34c9dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Аз съм жена, но като дете исках да съм момче. Играех с момчета, носех панталони само. И сега нямам нищо против ако бях мъж. Но пък съм жена и съм си приела ролята на жена, но върша много мъжки дейности. Приеми се като мъж, наложи си че си такъв и забрави тия глупости кой как се чувства. Всеки човек ннякакси се чувства. Утре ако чувстваш нещо друго, което не ти е по силите, пак ли ще страдаш? А и да си жена е по кофтито. Жените сме по слаби физически, боли ни някъде постоянно. По рано остаряваме. И тия гримове и прически ти скапват живота и ти губят времето. Виж азис, той се прави на жена, сега спря и казва че е било супер натоварващо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker