Как да стигна до морето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да стигна до морето?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 4774 пъти
Здравейте. С приятеля ми това лято решихме да идем да море, но тъй като нямаме кола (все пак сме на по 18 години), трябва да идем до там с влак или автобус. Избрахме Слънчев бряг, той е в област Бургас. Аз съм от Пловдив. От тук има влак който тръгва от София, минава през Пловдив и отива в Бургас, и странно защо, но не мога да разбера защо се казва Слънчев бряг, тази линия. В смисъл такъв тази линия бърз влак София-Пловдив-Бургас се нарича Слънчев бряг, не ми е ясно това защо е, защото стига до Слънчев бряг или просто ей така са я нарекли. Въпроса ми е ако хвана този влак ще стигна до Бургас или до Слънчев бряг. И ако евентуално стигна до Бургас само, от там пък прочетох, че има автобусни линии до Слънчев бряг, само че не ми е ясно, само на една спирка ли спират тези автобуси в Слънчев бряг или... И ако спира само на една спирка, там има ли нещо като градски транспорт с който мога да отида до този комплекс в който сме резервирали, защото като гледах на картата е доста далеч от онази автогара или гара е не знам. Моля ако някой е пътувал до Слънчев бряг да ми обясни по подробно как да стигна до там. И горе долу колко пари ще отидат за пътни за да стигнем до там :). Моля да публикувате историята ми, защото ми е спешно. И моля хората знаят да ми помогнат :) Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: e67d85dd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защо не пътувате на автостоп - хем ще ви излезе без пари, хем ще си имате компания да си лафите по пътя.
Линията се казва "Слънчев бряг", понеже обикновено това е крайната дестинация на пътниците по нея. Иначе да - стига се до Бургас, до крайната гара, а на гърба на гарата е автогарата, откъдето има автобуси за Сл. Бряг на половин час.
Автобусът минава първо през Несебър - отиване до кея и връщане обратно. Може да се слезе още след завоя. После минава през Сл. Бряг, като спира на 1-2 спирки преди автогарата, където му е последната. Ако рейсът е до Елените, продължава нататък (след автогарата) и минава през Св. Влас.
За цените трудно мога да те ориентирам - от София е от 30 до 40 лв. и то с автобус. С влак и от Пловдив сигурно е по-малко. Някъде 30-35 лв си приготви за път, ако не ползваш автостоп...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 36065777b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   експресът от София се нарича "Слънчев бряг" (всички експреси имат имена), но ходи само до Бургас, в Слънчев бряг изобщо няма гара, нито релси :-))) на сайта на БДЖ са подробно описани всички линии.
в Слънчев бряг има няколко спирки, но зависи от автобуса, който ще хванете от Бургас, различните линии спират на различни. най-сигурно слезте на автогарата в Сл. бряг и потърсете обиколен автобус. има карти на комплекса в Интернет, разгледай ги.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8c494c9e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   хм, а защо не пътувате с автобус от пловдив директно до сл. бряг?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6ede0ff207
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами ако пътувам с автобус трябва да дам прекалено много пари за пътни, а ако е влак, тъй като аз имам карта на ученичка всички билети са ми на 50% и така е доста по евтино :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 56d6310d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами давайте на стоп тогава, от Пловдив не е далече и е голям купон. Свалят те на места, които иначе не би посетил и видял :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker