Уморен от самотата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Уморен от самотата
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 5406 пъти
Здравейте,аз съм момче на 22 години. От известно време животът ми се превърна в непоносимо бреме. Изтърпях какви ли не разочарования - от лъжливото обяснение на едно момиче в любов към мен до отиване на 2 бала без придружителка - абитуриентски и абсолвентски.

Причината за всички разочарования беше една - момичетата не могат да оценят стойностните хора, а вместо това се превъзнасят по някакви карикатури. Аз съм много интелигентен и със завидно чувство за хумор, по-голям добряк едва ли ще се намери, романтик, чувствителен човек. Но важно ли е за тях?

Не ,защото външният ми вид е страшно далеч от тяхната представа за идеален мъж - говедо на анаболи. Да, далеч съм от този стереотип и нямам намерение да го преследвам. Аз имам това, което е важно за мен самия. Сега просто чакам някой, който да ме оцени подобаващо.

Лошото е, че отдавна се уморих от разочарованията ,които ме връхлитат едно след друго. Животът сякаш не иска да бъда щастлив. Не знам какви прегрешения от минал живот плащам. Знам само, че животът е несправедлив. Все още ме крепи надеждата, че след определена възраст представителките на нежния пол в тази страна започват да разбират кое е истинското и кое - фасадата.

Красивият външен вид е временен. Може да звучи клиширано, но е така. Имаме го, но само докато сме млади. После всички остаряват - и грозните, и красивите. И също така рано или късно всички умират - и грозните, и красивите. Няма отстъпки за никого! Но и всички имат право да обичат и да бъдат ОБИЧАНИ - и грозните, и красивите.

Благодаря ви,че ми отделихте част от времето си. Аз продължавам да чакам тази, която не се интересува от повърхността, а от това, което се крие под нея. Дали ще е девойка, жена или старица - зависи от това колко време ще продължи чакането ми. Дано да не се наложи да чакам да намеря в Отвъдното някой женски дух със сходни разбирания... Ако обаче всички сте като тези, които вече познавам - много е вероятно и това да ми се случи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 299c2efe67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей така песимистично.... и ти ще откриеш своята половинка, само не губи надежда! Както хората са казали- има пътници за всеки влак. Изглеждаш ми умен и ителигентен мъж, пожелавам ти успех! И не губи кураж, както има лоши, така има и добри хора!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: aa26bd7816
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, момче на 22, аз съм жена на 26.
Много болка личи в думите ти,но и доста истини има в тях. Тенденцията, която си забелязал е факт - работя с тийнейджъри и наистина съм ужасена от това, как "силните на деня" от момчетата са тези, които пият, пушат /не рядко и наркотични вещества/, бият се, псуват, държат се нагло и вулгарно, а при момичетата - тези, които се обличат и държат, а често притежават и манталитет на жрици на любовта.

И аз като теб не мога даси обясня, какво стана с ценностната ни система, какво я деформира така, откога, защо скромността е синоним на задръстеност, а пошлостта на героизъм. Гледам тези деца, около мен - говорят и мислят само и единствено за секс - но не за него, като завършек на любовта, а като самоцел, причина, следствие, мярка, разменна монета...

Млади момичета, силно повлияни от идеала за анорексично-перхидролено-силиконовата хубост, момчета, тъпчещи се със стероиди и се чудя, кой е виновен - държава, родители, или самите те... На теб мога да кажа само - не се отчайвай - когато дълго чакаш нещо, после ти е по-сладко, а и е по-добре, да почакаш, за да имаш до себе си истинска, стойностна жена, отколкото да се отчаяш и да се утешиш с първата срещната празноглава примадона.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 64a6582e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Типичното Добро Момче си ти. Ако наистина не ти пука за "Повърхността", както ти я наричаш, просто си хвани някоя грозна/дебела/стара - кой те спира? Защо изобщо ни занимаваш? Но ти ИСКАШ красива, нали? И като не можеш да я спечелиш, ти изобщо отричаш външността. Осъзнай конфликта в себе си.

И между другото - спри да се мислиш за нещо повече от "анаболните говеда" - те са по-умни от теб, защото следват инстинктите си, докато ти следваш само объркания си мозък. Помисли по въпроса ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6b438ca81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би трябва да промениш себе си, за да се промени образът ти и в очите на другите. Човешкият живот има твърде малко общи неща с неговата външност. Освен това, животът е една чакалня или както се казва-за всеки влак си има пътници, но нали чакането трябва да си заслужава, иначе какво би могъл да научиш от пътуването?!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: fddddb717c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей, поздравявам те за хубавите думи, толкова чисти и истински. Сигурно много ще ти кажат, че си млад и тепърва хубавите мигове ти предстоят. Аз искам да ти кажа да не се променяш. НИКОГА! Въпреки, че е толкова трудно в този фалшив свят да бъдеш себе си. Бъди търпелив, истински, себе си. Щастието ще те намери. Успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 225ddf7117
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знаеш ли какво, иска ми се да те подкрепя, но не мога... По скоро се плаша, защото може би се доближавам до твоят образ, а за разлика от теб не съм на 22г, а няколко отгоре... И това е по-лошото, ти се надяваш с напредването на възрастта да се променят нещата, но при мен знаеш ли от коя страна се промени - от към приятелите. От към времето прекарано с тях, сега всеки е затънал с проблеми, грижи, семейства, работа... и рядко остава време, като едно време. И най-лошото е, че и на по-голяма възраст пак не виждам къде могат мъже като нас, които не разчитат на физическа красота, а на чувството за хумор, добрите обноски и интелекта да успеят, защото всичко опира до първи контакт и ако не ти дадат шанс на първо четене - край!

Да може би и номер 3 е прав донякъде, че анаболните говеда са по-напред, защото са уцелили инстинктивно една ниша, и от друга страна, че може да се намери някоя не толкова красива жена, НО защо хора с повече умствен багаж и по-малко физически да не могат?!? Не знам живота продължава - ще се борим до край! :-))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: ed8e443c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3 е прав/а, бас държа, че за всички тези години поне едно момиче те е харесало, но сигорно е било по грозновато, а ти си търсиш хубавица.
Всички са така за тях може да са грозни, но гаджето им трябва да е хубаво, ако се вгледаш и в не толкова красиво момиче ще си намериш.

Пример за нещо от сорта:
Аз съм дебела и грозна, всеки ми казва да отслабна, но няма да го направя защото така си ми е добре,сестра ми е доста готино момиче,но е и доста притенциозна, колко мъже я свалят не знаеш,но един бил грозен, друг не и харесвал по характер и си хваща гадже но за 1-2 седмици и все се оплаква, а пък аз не съм от притенциозните и си имам
грозновато,но мило и сладко момче.

Мога да ти давам още много примери.
Едно момче от даскалото преди беше симпатяга сега е малко по дебеличък,но пак не е за изхвърляне все лети по клющите и нищо, а познавам малко по грозновати момичета който го харесват.

Едно друго момче е същото, по е слаб,но е темерут.
Та си сниши изискванията до момиче което не е смъртта но не е и мис свят.
За да не си намериш момиче значи търсиш само между онези които "мразиш".

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: be2479eebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Човече дай си скайп да си початим. И аз мисля като теб.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6d1135a09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   3. A може би иска свястно момиче?
И не, колкото до ония на анаболи едва ли са по-умни, виж първични по-им върви.

Авторе, има, бе. Просто трябва да търсиш (;
Кат, 19

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 48f19a67e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Звучиш песимистично!Значи е време да промениш гледната точка.Всичко случило се дотук ти е показало как не трябва да бъде.Има и нормално момичета.Спри да чкакаш, опитавай,това е начина.Всеки който е седнла да чака,чака ,не променя позициите си,не се опитва да върви напред,не се опитва да разруши въздушните кули и да приеме реалността. А тя е много различна от идеалът в главите ни. Две разочарования,ами ок,слевщият път няма да е с такъв край.Всичко е в ръцете ти,не се отказвай!Преценявай правилно къде си заслужават усилията и къде не.

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3c50c59f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей аз съм момиче на 20 години и за жалост донякъде мисля като теб:) Много ми се иска да разбереш, че не е толкова черен света :) Ако пожелаеш просто да си поговориш с някого ми пиши ***** /изтрит/

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: aa63e38b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторът към номер 7 - случвало се е да отказвам на обвързани момичета,но грозотата никога не е била мотив за отказ от моя страна.Радвам се,че поне ти си си намерила човек,който макар и не първи красавец ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 812be372e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз съм в подобна ситуация. Наистина, малко по-млад съм от теб, но за няколко години едва ли ще има сериозна промяна.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ed8e443c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Добре този коментар ще е гофти след заяждаштият се, но щом си отказвал на обвързани, значи все пак знаеш, че има момичета които те харесват, което значи, че след като си завършил всякъкъв вид училище, най-вероятно скоро ще си намериш мацка.
Особено ако излизаш сред хора.
Все пак желая ти късмет и да знаеш,че момичето най-вероятно "ще падне от небето".
7 номер.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: be2479eebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пич я се стегни ! Охлюв !

Какво като си нямал дама на баловете - и аз бях без дама на баловете. И аз съм като теб. Искам свястно момиче.
В днешно време жените са боклуци. Но не се оплаквам като теб ! В Африка хората умират от мизерия и глад, а тука пикльовците са наддали вой че никой не ги обича !
Запомни - ако не си красив, компенсирай. Печели МНОГО пари. Нарича се естествен подбор. В него слабохарактерните падат първи - набий си го в главата.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c32722828b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей, момче на 22 години,аз пък съм момиче на 21.И аз като теб се чувствам вечно отритната.И аз не отговарям на мъжките критерии за красота.Не мисля,че съм много красива.Въпреки това си имам приятел, с когото сме просто създадени един за друг.Та искам да ти кажа да не си мислиш,че всички момичета сме еднакви.Аз примерно не харесвам момчета със спортни тела и тъпчещи се с анаболи.И не смятам,че красотата е най-важното нещо в един човек.А и кой е казал,че ти не си красив.Всеки човек си има мнение.Някои момичета може и да харесват мъже на анаболи,но съм сигурна, че има момичета, които харесват и момчета като теб.

Красотата е много относително нещо,просто защото всеки си има различни критерии за красота.А и съм сигурна, че ти има с какво да впечатлиш едно момиче, дори и да не е с красота.Изглеждаш ми умно и забавно момче и мисля, че много момичета биха го отценили.Я не унивай толкова.Имай самочувствие, защото ми изглеждаш много умен.А и като имаш самочувствие и другите ще го забележат и отценят.Научи се да цениш себе си и твоя чар.Пожелавам ти много късмет ж живота и любовта.Дано скоро срещнеш момичето, с което да си подхождате.И не губи надежда в женското съсловие.Знай, че все още има умни момичета, които да не се впечатляват само от мускулите и анаболите.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: aa63e38b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 16,благодаря ти за окуражителните думи и пожеланията.Радвам се да чуя,че и по-обикновени момичета като теб и номер 7 сте с човек до себе си,защото така трябва да бъде.Никой не заслужава да бъде самотен.От първи клас насам точно самочувствието ми е най-големия проблем.Просто не съм устроен така - всички да ме подритват и да се гаврят с мен,а аз да се имам за голяма работа.Преди първи клас бях друго нещо,но за съжаление миналото си е минало.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c32722828b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз съм 16 и искам да ти кажа, че точно като теб имах същите проблеми-никой в училиище не ме харесваше.Всички ме обиждаха и се отнасяха гадно с мен, само защото имах пъпки по лицето си.И от тогава нямам никакво самочувствие.Дори когато се запознавах с приятеля си си мислех, че той не би ме харесал.Но напротив.Той много ме хареса по външен вид и дори ми каза, че не харесва момичета от типа надути кукли.

Така, че се стегни.Много хора са имали проблемен пубертет.Много хора са били обиждани и отритнати.Отнасяли са се така с теб, защото си бил различен.Виждали са те, че си много по-умен от тях и това ги е дразнило.Това не значи,че ти си такъв, какъвто са те наричали.Я се стегни и не обръщай внимание на пубертетските им подмятания.Много по-умен си от тях- това си личи.

Реших да се включа именно в твоята тема, защото виждам много от себе си в теб.И аз като теб бях загубила надеждата си в мъжете и мислех,че харесват надути куклички.Но сега пак повярвах в мъжете и любовта.Дано и за теб да се появи жена, която да те накара да повярваш в любовта.Ама трябва да поработиш над самочувствието.То е много важно.Я на обръщай внимание на едни пубертети.Запомни, че си много над тях и ги превъзхождаш по много начини.

Хайде много късмет ти пожелавам.Дано срещнеш скоро жената на живота си иа да те накара да повяраваш в себе си и любовта.И въпреки, че не те познавам, аз вярвам в теб.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 646f79c345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   ММММ ПРОСТО СЕ ОПИТАЙ ДА НАМЕРИШ СЕБЕ СИ В СМИСЪЛ САМОТАТА ТЕ УЧИ ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО ВСИЧКО СИ ИМА ЦЕНА.... АЗ СЪЩО СЪМ САМОТНА И КАКТО ВИЖДАШ ОСВЕН ДА УЧА И ДА ЧЕТА В SPODELI.NET НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВЯ .... СПОКО И ТУЙ ЩЕ МИНЕ

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6d039d8b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторът:20,вече официално съм с една година по-стар и положението не се е променило никак.Не мога да пренебрегна факта,че времето минава,а животът ми продължава да бъде все същия.Благодаря ти за това,което си написала.Но аз се нуждая по-скоро от положителна промяна в живота си,защото и най-милите думи не са достатъчни в този случай.Знам,че не съм единствения с този проблем и сигурно не съм заслужил промяната повече от другите,но твърде много ли е да очаквам някой да се яви с решение на проблема ми вместо с поредната утеха? Явно да...

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 646f79c345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   ЕМИ НАПРАВИ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО, ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ ПОЛОЖЕНИЕТО. ЗНАЧИ, ТИ ТРЯБВА ДА ГО ПРОМЕНИШ, НЕ ТО САМОТО

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6d039d8b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторът:Честно,аз това си мислех,че правя.Не написах тази тема поради липсата на разбиращи те хора от двата пола и от най-различни възрасти(само се оплачи публично от нещо и се намират поне 20-тина такива).По-скоро търся момиче като мен,с което да разрешим проблемите си взаимно(някой от вас изобщо замислял ли се е върху заглавието?).Но хората напоследък намомнят все повече на онзи виц,който завършва така:"Глупак,ама тя е искала да направиш нещо по-мъжествено" - казал вълкът."Ами тогава ти изнеси гардероба като си толкова мъжествен" - отговорил заека. - пълна липса на разбиране спрямо нуждите на другите.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 691621069e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Здравей аз също съм твърде самотен и отчаян , много често дори не ми се живее , ще се радвам да се запознаем ****** /изтрит/

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a11b792a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм момичето... skype: ****** /изтрит/

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e9cbf21ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Ами аз какво да ви кажа и аз съм на 22 и съм си сам и аз не съм имал дама на бала и аз съм високо интелигентен. Много си приличам с автора, но сега мойте проблеми идват от това, че не съм много контактен и се притеснявам да разговарям най-вече с непознати та в последно време нещо ми прещрака и вече хич не се опитвам да намеря някаква връзка с момичета в смисал вече съм станал по затворен в себе си и от нищо неми пука. Вече не ми е проблем, че съм сам имал съм гадже и честно да ви кажа май сам даже се чувствам по добре или просто не съм срещнал все още подходящото момиче. Това което не те обива те прави по силен! Написах много глупости та е време да си дам скайпа ако някой иска да се запознаем :)
skype: ****** /изтрит/

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b788dff8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   колкото е хубав и истински коментара на номер 2,толкова е и тъп коментара на номер 3! Естествено че красотата е до време , важна е вътрешната красота!! И аз съм така,самотен цял живот (на 18 години съм) но вярвам в истинската любов!!!
Вярвай и ти, ще я откриеш!!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e46ca0e384
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Азсъм на 27, скоро ставам на 28 и още не съм го намерила човека.. Спрях и да търся, просто се отказах. Може да ви се струва, че съм looser, защото съм се отказала,но честно казано ми е все тая какво мислите.И честно казано ми е все тая дали ще намеря някого или не... Достатъчно бях наранявана, време е да се погрижа за себе си.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 76c7684194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Я се стегни малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker