Котката роди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Котката роди
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 4015 пъти
Живея в апартамент. Имам котка, която днес роди. Осигурил съм й мисля всичко. Кутия за гледане на малкото, храна, вода. То вече боза един път от нея. Лежи си тя почти постоянно при него. Какво друго да й осигуря, какво да правя още. Пиша тук понеже тя мяука периодично, (вече почти постоянно), диша с отворена уста и като ида при нея, спира, почва да мърка и да се гали. Да не би да роди още едно и да иска да съ при нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: fa36e4d3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не думай!?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 25143b45fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че искаш да се радваш на малкия бебок но ходи възможно най рядко при тях(дори само когато майката не е там). Когато на мен са ми се раждали малки котката ги е раждала на веднъж, но макар и малко вероятно може да предстой още едно раждане, за което на котката ще и трябва спокойствие. А дори и да не е това може да мяука защото още не може да се осъзнае. Изчакай 1-2 седмици и ако има нещо по сериозно потърси ветеринар, въпреки че симптомите които си описал не са сериозни СПОКО и късмет :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5472c519a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Едва ли иска помощ за израждането от теб :D Има някои породи, на които им трябва помощ, но щом е родила едва ли е от тези породи. Котките не раждат ей така едното днес другото вдругиден. Всички котенца се раждат на един ден (освен ако не е 23:59 тогава може и за два). Наистина малко странно да роди само 1. Обикновено са 3-5, но колкото - толкова. По-добре. И без това няма къде да ги гледаш в апартамента. А самата котка най-вероятно иска храна или да си играеш с нея, и да не и пипаш котето докато не стане на 3-4 седмици поне.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 251f73b57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само едно ли е котето? Не ми се вярва. По вероятно е да роди още поне 1-2. Може би за това се държи странно. Наясно съм, че историята е от преди няколко часа, та сигурно вече всичко е свършило с раждането и сега си имаш няколко сладки котета. Дано всичко е наред и с тях и с майката. Завиждам ти, обожавам животните, а малките кученца и котенца са ми най-голямата слабост. Ще видиш колко весело ще стане само след няколко седмици когато котетата проходят и прогледнат. Такава игра ще пада! Чак ти завиждам.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e0adf407b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Еми говори и

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0150e86a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако е първото и раждане стой по-дълго при нея. Моята преди няколко дена роди за втори път и в началото докато раждаше искаше да съм при нея. Ако аз ида на някъде и тя тръгваше по мен. След като го роди обаче всичко си се нормализира. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5375f7c5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   то всичко приключи вече. тя роди още две (явно затова е мяукала) и едното като се прибирах го намерих.... Много е проста. Пипах ги до сега, не много. Тя е толкова тъпа, че ако не съм аз и другите две да са... Значи нормално ли е, да се бъркам ли? Тя ляга върху тях все едно си ляга на дивана. Повърти се, нагоди се, стъпче ги един - два пъти, те препискат и буквално пада настрани като прибита. Както оцели върху тях така. Аз ида, плесна й един шамар, овикам я, хващам котенцата, натискам я с другата ръка да легне като хората и й ги оставям до корема. Да го правя ли и друг път или да не ги пипам изобщо. Въпросът ми е освен това дето съм изброил, нещо специално изисква ли се от мене? Какво толкова смешно има не разбирам та се подигравате?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2d559af162
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не се безпокой човече, имах котка, роди си съвсем сама 4 котенца-не съм и се бъркала въобще, тя си ги оправи, облиза/аз надничах :)) /. Природата си знае работата. На мен тя ми даде да ги пипам, но това стана, чак като котетата бяха на 2 седмици-преди това аз самата се съобразих и гледах само да ги виждам, не да ги пипам. Спокойно, ще се оправи котанката. Аз гонех мъжкия обаче/таткото на бебетата/, все лягаше при семейството си, и аз си мислех, че ще ги смачка... :))

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1a7ef952bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Авторе, пиши какво става с котетата :) Нормално е котката, ако и е за пръв път и е домашна да не е много в час - щом те допуска да помагаш, помагай и с каквото можеш. Повечето котки инстинктивно знаят как да се грижат за малките, но не със всички е така. Домашните котки понякога са със малко сбъркано мислене и инстинкти, така че не се очудвай, ако не е перфектната майка - помагай с каквото можеш. Моята котка, когато раждаше за първи път беше много уплашена, постоянно се вреше в мен и търсеше контакт, накрая се намърда и ги роди в леглото ми между завивките. И през ум не и е минавало да не допуска мен или другите членове на семейството до тях - напротив, като че ли очакваше и приемаше за нормално всички да се грижат и за тях и за нея. Е, имахме малко проблеми като реши, че трябва да им избере перфектното леговише и тръгна да ги мести от място на място. Цял ден разнасяше това животно котенца из апартамента и току намирахме тук таме по някое изтървано :) Само не я бий и наказвай :) Животното е объркано и не знае, не е да го прави нарочно. Ще свикне и ще и се събудят инстинктите. Надявам се, че са добре двата бебока. Пиши, какво се случва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: 3aa5d378a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   моля ви помогнете котката ми роди някъде и сега не знам къде може да е родила прочетох някои неща и много се притеснявам
мисля че е родила на покрива защото от там чувам мяукане
моля ви кажете ми след колко време тя ще доведе котетата и дали щом ги доведе те няма да се върнат на същото място където са се родили

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker