Защо се наложи модата на кльощите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо се наложи модата на кльощите?
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 11410 пъти
Здравейте, редовно следя този сайт, няколко пъти съм писал за моите проблеми, и понеже в повечето случаи получавам много адекватни и интелигентни отговори, бих искал да задам въпросът, който напоследък много ме мъчи.

От по-младото поколение, т.е. моето (аз съм на 19), всички мъже имат афинитет към изключително слабите, чак кльощави момичета. "Дебели" се наричат тези, които примерно не могат да влязат в XXS размер дрехи и се търсят само момичета, които по моите впечатления, са на границата на болестно състояние. Защо? Какво женско има в това?

Не съм фен на извънгабаритните жени, със сигурност. Но не съм фен и на клечавите, които като ги духне вятъра, ще паднат. Досега съм ходел предимно с такива и се чудех защо все нещо в секса не ми е добре, не се чувствам комфортно или не се възбуждам достатъчно. (даже си мислех, че съм педераст)

Съвсем наскоро се срещнах с едно момиче, което вьобще не е дебело, но има прекрасно оформени възбуждащи (за мен) бедра, има хубави гърди, вьобще има какво да се пипне. По стечение на обстоятелствата, се озовахме в леглото, и такова преживяване не бях имал в живота си! То женствено, възбуждащо, красиво, извивките на тялото са така добре очертани, гърдите й вьобще не са пъпка на ребро, както са на повечето, с които съм ходел.. За пръв път изпитах такова удоволствие, исках още от нея, и още, и още.. А на всичкото отгоре, нейната сексуална енергия сякаш нямаше изчерпване, бе толкова страстна и вьобще нищо лошо не мога да кажа.

Може да греша в преценката си, но досега със слабо момиче не съм имал такъв незабравим контакт. Всички, с които съм бил, са били по-пасивни, не толкова енергични, не ми харесваше, че ребрата им се броят, чувствах се неудобно, сякаш съм легнал на радиатор.. И приятелите ми започнаха да ме ебават, че съм се побъркал и си падам по цоцолани.

Защо това впечатление относно слабите? Защото са по-красиви? Всеки си намира красотата в нещо, за мен това не е признак на женственост, даже напротив - прекалено слабите имат мъжка структура, плоски са като дъски, бедрата им са като на дечица...

Прав ли съм, или греша? Има ли други мъже като мен, които си падат по.. айде, не по-закръглени, ами просто по по-пухкави мадами?
Естествено, че в секса всичко си зависи от жената, но просто си направих такива изводи от моите сексуални връзки. Ще се радвам да чуя мнения както на мъже, така и на жени!
Поздрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 14 години, 1 месец
hash: 891182c538
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти дам един неинтелигентен, НО верен и точен отговор- защото повечето хора не харесват дебелаците!

да сега всички дебелаци ще започнат да ми скачат, ама не ме е*е...

а иначе естествено, че дебелаците ти се сруват по-забавни и интересни, ами нали с друго няма какво да привлекат внимание върху себе си, стараят се с квото могат. ама шом си харесваш дебелани...давай кво, за всеки влак си има пътници...за по-големи пътници има по широки купета аххахаха

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: fd709f1730
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   О нямаш късмет аз да пиша първа,но така се случи.
Клющите и мен не ме кефят, 50 кила им били много, мен ако питаш най-готини са момичетата 60-70 кг. зависи от ръста и прочие за това дали биха изглеждали дебели или не, но имам колежки който са 40 и няколко и 57 тази от 40 се смееше на тази от 57 за килата и ,а 57 се върза и започна да казва че била 50, това си е жива анорексия.
Но виж тези 60-70 кг-имат си всичко.
Или поне така аз мисля сори и бб.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 0ec122aa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Кльощавите ги наложиха модните агенции, както и всички останали модни изгъзии, иначе си е въпрос на вкус, хич да не ти пука, че харесваш по-пухкави. И аз не си падам по булимичките. Пък и много патки си докараха булимия от старание да подражават на моделите. Особено ми е смешно, когато гледам как по подиумите преплитат крака ходещи скелети. От друга страна не си падам и по другата крайност - преливащи от плитките дънки сланини и изхвръкнали от стягане цици на девойчета, които подражават на чалга парцалите. Както и да е, имаш богат избор, все още се намират нормално изглеждащи мадами.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: d4a17ba260
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Жена съм. Правилно си се ориентирал към създания с "рубенсови" форми. Доста такива представителки на женския пол са много секси. Имам предвид с килограми над нормата, но не прекалено, не затлъстели. Такива жени си имат всичко-и знаят прекрасно как да извадят на показ най-доброто от себе си. Която има стил усеща какво да скрие и какво да покаже. Изпосталелите момиченца с празни погледи и вид на зомбита няма как да действат възбуждащо-няма какво да погалиш, стърчащи кокали отвсякъде, наченки на гърди и крака като дръжки на метла. Иначе в секса си е до човек-независимо от възраст, килограми и форми. Като цяло жените се стремят да редуцират индекса на телесната си маса. А 16-20 годишните момичета са склонни да залитат към анорексична визия.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: fbc02e857f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Прав си, не грешиш. Казваш, че не ти е добре с някоя слаба - ами много ясно, как ще ти е добре: торба кокали.
Аз съм жена, но ако съм мъж, няма да харесвам такава.Казваш мода, и че мъжете харесвали такива. Не е точно така, това по-скоро е фикс идея на самите момичета - те си мислят, че мъжете това харесват, а в действителност не е така. Всяко прекалено нещо е грозно - прекалено слаб или прекалено дебел.
А и всичко не се свежда до секса и до кревата, при жените е така.

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3f563d8722
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   "Прекалено слабите имат мъжка структура, плоски са като дъски, бедрата им са като на дечица... "

Като чета това се чудя днешните "мъже" гейове ли са,бобри или педофили...? Нямам идея защо е така,но ще ти дам един съвет - повече не говори с никого за това.Нека те си ходят с кльощите,а ти си избирай такива по твоя вкус.Ако им кажеш,може да им дойде акъла и да започнат да те конкурират.А ако вземе да стане и новата тийнейджърска мода...! Пази откритието си за себе си,докато можеш.Никой няма да ти бъде благодарен,че си му отворил очите - такива са хората.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 7b9e7a7ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Спокойно момче :)) Аз съм малко по голям от тебе и съм на същото мнение. Харесвам жените да имат гърди, дупе и бедра,другото не го имам за жена. :)) А секса с по сочни жени е страхотен ,мога да кажа че съм пробвал всякакви ,слабата жена не е за сех :))

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: feadfc7809
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Браво за коментара! едно нормално момче което цени женското тяло и красота.Именно по овалните,закръглени форми жената физиологично се отличава от мъжа.Много зряло и правилно расъждение!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: dd2c2ab53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   50-57кг. нормално според мен.
Не искам да натрапвам мнение и знам,че всеки си има вкус,но не виждам нищо сексапилно и възбуждащо в някоя мацка,която си е обула дънките и са и излезнали "паласките" ..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 27c7e348e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Много си си добре... Всички мъже харесват закръглени (не казвам дебели) жени, само че не си го признават. Те искат в леголо да е кръгличка, а навън слаба, за да е ''готина'' пред другите. Нищо повече.

Иначе си харесват повече плът, определено. Особено мъже над 25, не им се прави любов със щеки/

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c3af3a11a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много се радвам, че се пусна и такава тема тук. Аз съм 17 годишно момиче и съм около 70-75 кг/ 175см. Адски се комплексирам от слабите момичета, но се стремя да не показвам тази част от мен. Всеки казва, че така съм си добре, колко съм била красива, но знам че не е така. Мъжете обръщат мноооого по-вече внимание на по-дребничките жени .. това нещо го виждам всеки ден.

До сега не съм имала приятел и смятам, че това е точно заради моите килограми .. какво ли не съм пробвала резултата е минимален. Наистина се радвам, че има и мъже като теб.
Пожелавам ти успех :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4d01f8a99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А Аз , като съм слаба без да пазя диети и без да го изкам какво да кажа?Изками се да сложа някое килце ама нестава.Твърдо подкрепям всички ,които смятат ,че закръглените хора са по привлекателни.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 74eeb9a350
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм 56кг и никога не съм мислила да се подлагам на диети или подобни неща. Каквото ми е дала природата това ще е. И аз съм на мнение, че по едрите жени са по - готини. Дори малко по - едри от мен, но все пак природата това ми е дала. Не харесвам жени, които постоянно се отказват от вкусотиите по магазините или като си накупя торба с бонбони ме гледат сякаш съм свиня... аххаха, смешничко, но е така.
Обожавам хора с апетит, но не и просташки...

Жалко, че на мода е влезнало да си 46кг. и да имаш изкуствена коса и много грим... Аз лично харесвам по едри, но съръзмерни жени, без много грим, и фон дьо тени, и без изкуствени коси, въпреки че и аз си купих, но не я слагам защото ми стана противна...
После защо си слагат силикон.. защото се мъчат да отслабнат и накрая останат без цици...

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3c72204328
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ами признавам, че и на мен, въпреки, че съм момиче, ми харесват по-закръглените момичета и наистина не разбирам мъжете, харесващи мноого слабите. Ама тва си има и друга страна. Аз съм на 17, 1.75 съм и съм 52-3кг. Стърчат ми кокалите, краченцата са ми слабички (но не максимално слаби ;д), ама аз нямам вина. Ям по цял ден, но килограмите ми не мърдат. Ако не ям само един ден, поради здравословни причини, например, и веднага килограмите падат на 50. Искам да съм с 10 килограма отгоре, ама НЕ МОГА. Не съм виновна, защото тва си е до ген и метаболизъм. Няма кво друго да кажа...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f64b818ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм на 17 и съм 57кг но понеже съм висока 170 не ми личи чак толкова но все пак не мисля че на 57кг се казва едра жена мисла че 65кг тогава си едра а ако си 70-80 токава се казва дебела.Хубаво е когато човек е висок

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 75ec41524e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 1,сега те изядох с парцалите.Значи дебелите са интересни и забавни,а слабите сме безинтересни и нямаме чувство за хумор?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 450cb89de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Значи и аз да се изкажа - момиче съм на 19, 1,70 съм висока. Преди бях 52 кг и си бях супер, обаче от нерви качих до 60 и се чувствам отвратително, дупето ми стърчи, като вървя чуствам, че сякаш някаква тежест ми пречи и се опитвам да се прикривам с широки дрехи въпреки че кг не ми личат много и всички ми казват че така съм по добре с тлъстините и по пълните бедра. Явно е в природата на мъжете да си падат по момичетата с тлъстинки, но аз лично не одобрявам това, защото е грозно, а и пречи здравословно.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3904ddb885
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Напълно съм съгласен с авотра! Женското тяло трябва да има извивки, трябва да има какво да пипнеш... Ръбати момиченца по 40 килца не знам как може да харесаш, наистина няма никаква женственост! Големия майстор на голем тезгях работи, маа му дее...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2e61660e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И аз съм жена на 38 вече и аз както автора казва не съм дебела, но не ми се броят и ребрата. Нося №44 българско и си харесвам тоя размер. Била съм и с един размер по-пълна, но аз не се чувствам комфортно, била съм и мършава и аз самата не се харесвам. Поздравления за първия мъж, който не се срамува да си го признае, че не най-кльошавите жени са сексапилни. Много пъти съм се чудила какво им харесват на "мършавите" и кой наложи това за сексапил? Обиколките ми са точно 1 размер над тия "кльощавите" и не мисля, че е МНОГО, а само достатъчно.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: dc3a8b2749
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не зная до колко се харесват кой знае колко слаби. Тези, които са като манекенки- не бих казала. Те са закачалки... . Иначе по-слаби, може би да, но това не е съвсем нормално. Жената не е създадена за да е такава. Просто някакви извратени представи, които могат и да отминат след време. Ако обърнеш внимание ще видиш, че много неща, с които сме свикнали са извращения. А това което се пише по-горе, че 50-57 кг било нормално... в зависимост от височината е слабо. Аз съм така и ми се броят ребрата. А 60 до 65 изобщо не е едро. Имам такава приятелка, която е плувкиня с хубави рамене и стегнат корем. Перфектна е, както и момичетата, които имат и по малко повече. Който си разбира и е мъж на място ще го оцени.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 915d134f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Здравейте, аз съм в средата на 20-те и нося български 44, а западен 36 номер. Не съм на мнението, че мъжете не харесвали по-закръглени жени - мен не спират да ме охажват и да ме гледат с котешки очи.
В България, признавам, доста ме смятат за пълничка и като тийни ми се подиграваха, но те бяха пък всички с 10 см. по-дребни. Сега забелязвам, че и българите много ме харесват и гледат с влажен поглед след мен. Допълвам, че имам хубав бюст, а от слабост доста българки нямат никакъв. Забелязала съм, че доста клъощи са пуснали иначе коремче. Не спортуват нищо, разчитат на гладуване и пушене на цигари до дупка.
Питам много познати - защо не откажете цигарите, а пушите отровни контрабантни - за да не напълнея!
Значи това да бъдеш клъощав повече се цени от това да бъдеш здрав.
Но тук жените сме си виновни, както писах - много жени се опитват да ме изкарат едва ли не дебела, а от мъжко внимание не мога да се оплача, даже напротив!
Понякога ми е неудобно, защото ме зяпат. Един мъж във Виена ми падна в едно кафе на колене лятото - не бил виждал по-красиво момиче.
Значи, авторе - не си ненормален, напротив.
Колкото до манекенките - те трябва да са закачалки, защото такава им е работата - само в номер 0 може дизайнерите да правят дреха и всяка с номер 0 да я носи - например една нормална жена 36-номер е винаги различна - едната има дупе, другата гърди...
Но и този тренд с моделите заминава, защото два топ-модела умряха от анорексия. В Милано и Берлин има минимум тегло и обиколки вече.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 028e91870f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Най-важното е жената да е здрава, атлетична и все пак женствена, интелигентна и да има чар... Тези предрасъдъци особенно за това колко килограма си... Аз може да съм 60 килограма, но пък съм висока 180 см може да съм и 50кг но да съм 160 см... има толкова много типове структура и зависимости в телосложението, че коментари от типа аз съм незнам си колко килограма са просто недообмислени и глуповати. А това че плиткоумнитте хорица, които се водят по стадото са в повече не е нищо ново.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f1ed65cd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Знаете ли какво - жената е красива, когато е щастлива, усмихната, влюбена. Няма значение колко килограма е. Авторът е изразил мнението си, че не харесва кльощавките момичета, но масово се търсят именно те. Аз съм жена и поддържам линията си, може би наистина изглеждам малко по-слаба, но поне имам самочувствие. Не бих желала да преливам от сланинки и да се комплексирам, че проблемите ми (в любовта, на работата) се дължат на излишните ми 5 килограма.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c0e69db377
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Аз каквото и да кажа вече ще се повторя.... но все пак... Гласувам с 2 ръце за по закръглените момичета, че и момчета. На 18 съм и съм от по закръглените, не съм дебела не съм и кльощава. Винаги съм била по едра от съучениците си, никога не са ми липствали обожатели. Незнам наистина тези мъже, които харесват жени чийто ребра се четат какво тлокова намират в тях(не искам да обидя никого), просто мисля че мъжете като тебе трябва да са повече в днешно време! Харесвам се такава каквато съм и както казах вече никога не са ми липствали партньори. Винаги съм била заобградена от внимание и никога не съм се чуствала комплексирана че съм по "пухкавка". Пак се извинявам но съгласете се много е по добре да погледанеш някоя жена или момиче със закръглено дупенце, със "сочни" гърди, с както казваш ти добре оформени бедра отколкото някое с една педя луфт между краката, една шъпичка дупенце и едва-едва напъпили гърдички. То да тее жал да го прегърнеш камо ли да тръгнеш да го... Както и да е всеки си има вкус, но аз напълно подкрепям твоя :))))))))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 55d46f85d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Аз съм на 20 години, и съм 43 килограма. Много се гордея с това, че ям каквото си поискам и не качвам килограми :)според мен всеки трябва да бъде такъв, какъвто е.
Абе вие, мъже, с мечки ли искате да се борите в леглото?

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8f0cfe16d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Абе и аз съм на твойто мнение че - тяло безмесно е безинтересно :D току що го измислих
Требва да си има месо а не некви кокали.
слушай е тая песен (кънтри песен) по случай твоята тема,
тва е истината ;) http://www.youtube.com/watch?v=sg3nvoDurpc

"I like my women like I like my chicken with a little bit of fat at the end, not too much and not too little just enough to make me grind...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 616b2091a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Важно е човек как се чувства.....
сега ако говорим за секс, ще изберем тая 40 кила, с удължена коса и т.н....
но например имам 1 комшийка, много дебела, а много щастливо омъжена за по-хубав мъж.. явно и тя си има своите плюсове..
но така или ианче, факт е, че визията е много важна... на мен не ми влияе на отношенията, защото ако си мой приятел, слаб или дебел, няма значение, а забелязвам, че някои компании дори, се подбират по външен вид...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9a57d4da6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Изчетох доста коментари и само не разбрах защо за 55-60кг жени се пише че били дебели или едри. Това мега безумие в България ми е непонятно. Аз съм 57 кг. и не съм нито дебела, нито пък едра, дори мога да кажа че изглеждам доста стройна дори слабовата. Това че някой е поднормен и нездравословно слаб не ме превръща мен в дебела а него в болен мозък.
Колкото до момчето-пич спи с жени които ти харесват и с които се чувстваш добре. Дали е по-слаба, или по-пълна в крайна сметка не е важно изобщо.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2a7171853b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз съм жена на 35 вече 170/70 кг. Минавам за леко закръглена, но си имам на лицето бузки, а не изпъкнали скули, нямам ни една бръчка и изглеждам по- млада от клйощавите се връснички. Младите момичета 18-20 даже и повечко годишни макар и многопо-слаби може да изглеждат добре, но раждала вече жена особено след 30-35, слабали е няма никаква визия.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2f25ebb7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Мога да кажа само едно! От както се помня залитам се по клиощави.... нз не мога да си го обясня но като видя нещо около 40 кг и полудявам :Д:Д:Д:Д и другото което ми е странно нз как се случва, гажетата са ми били между 40 и 45 кг всичките без изключение знам ли може би сам пристрастен кам тях... :Д:Д:Д:Д наи интересното е че имам много пухкави приятелки с който съм си доста близак... не ме е срам да излизам с тях напротив як купон е но... на тях гледам само като приятел... а на клиощавите само и единствено като сексуален обект... Тук искам да обарна внимание на това което прочетох по горе "ми дебелите са забавни ама само толко друго не могат да датат" ти моито момче, което си писала това си толкова плоска, повърьностна, елементарна, комплексирана, плоско мислеща, жена че опазил ме господ от такива като теб! Коя си ти да съдиш хората само по външния вид... Да може би си те представям... Елементарна типична "кифла" която се чуди само в кой МОЛ да влезе на разпродажба и да си купи някои ефтин парцал.... С който като влезе в някое по изискано заведение... Да замотае главата на някой господин... Смешна си! И всички който съдите по чоека спрямо това как изглежа, а не какви ценности носи!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3670369d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Здрасти,
аз съм от слабите, но искам да напълнея... мен МОМЧЕТАТА вероятно такива, като теб ми казват, че съм слаба, а други, че трябва да се гордея с фигурата си.. аз приемам това твоето, като лична обида.. просто съм такава.. и слабите са хубави колкото дебелите.. зависи от жената.. не го примемай и ти като обида, но чуй това.. дебелите си избиват комплексите с такивка като тебе.. ще ме простиш, ама това е много вярно..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9a04cc69f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Аз съм на 32 години и до преди 2 години, бях 48 кг. Сега съм 58... и съм мноого доволна! Въобще не искам да съм слаба-никога повече. Но трябва да се има в предвид, че когато си по млад-обмяната на веществата е по бърза и не винаги се получава да надебелееш-дори и да искаш!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 645ecd75f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Вижте какво... спрете да обиждате кльoщавите... те не са ви виновни че сте се комплексирали дълбоко и зловещо на тема килограми и външен вид. А и честно казано не мога да ви разбера защо искате да отслабвате? Да си прекалено слаб не е хубаво, казвам го от личен опит защото аз съм такава и изобщо не е от някаква диета или зверски глад. От малка съм си такава, явно е просто ген, понеже и майка ми е била същата, а аз изобщо не се харесвам и цял живот се потискам от това скапано, шибано нещо но не съм тръгнала да обиждам по-закръглените само от злоба и комплекси защото не е достойно....

По-добре е да си закръглен отколкото много слаб. Боли ме да го призная понеже не е в моя полза но е така. И много ме боли когато чета злобните ви и нетактични коментари относно "скелетите", все пак бъдете по-тактични и човечни и ние сме хора, и ние имаме нужда да обичаме и да бъдем обичани.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6cb599a828
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Здравейте. Прочетох историята на автора и съответно коментарите и ми стана интересно да питам нещо, тъй като тук и мъжката част дава мнения.

Значи аз съм момиче на 21 и съм 49 килограма оообаче и ръстът ми е 1. 58, затова не се слагам в категория анорексички. Пиша, защото ми е интересно да кажете какво мислите за такива дребни като мен, знам жените какво ще кажат поне по-голямата част, защото много често ни обиждат, но аз никога не съм твърдяла, че моделите са грозни или, че дебелите са отвратителни. Да и двете крайности не са много приятни, но хора всякакви, както и вкусове. И не искам да споря с никoй, нито пък да обиждам хората от различните категории, напротив приемам всеки такъв какъвто е.

Интересно ми е да разбера какво смятате за жените като мен тип миньончета. Винаги съм искала да дръпна поне с още 5 сантиметра, но... гените не питат и много жени са ме обиждали, въпреки, че аз никога не съм наричала една висока жена с обидни думи, даже им се възхищавам. Мисля, че знам какъв ще е отговора (не много приятен), но все пак поемам риска да попитам.

А до автора нищо, че не съм момче, ако бях и аз не бих си падала по слаби момичета.

Иначе хора харесвайте се такива каквито сте, за да ви харесват и другите. Все пак никoй не решава какъв да е в крайна сметка, нито пък колко килограми и височина да е. Според мен някои хора просто си избиват комплексите, като обиждат другите и затова така се получава разделение-дебели слаби, високи, ниски.

Преди всичко-ВСИЧКИ СМЕ ХОРА.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 510aa8330e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   И аз сам слабичка 49кг 1. 70 висока. И на мен ми се иска да сложа някой друго килце но не става ;(

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ae0fbef684
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Заради глупавите мъже-защото искат жените да са като тях и да не наддават на тегло, а в същото време да имат гърдите на майките им, за да продълават да цоцат, както са свикнали още в бебешка възраст! Едипови комплекси, съчетани с нарцисизъм, клонящи към извратения, фетишизъм до маниакалност....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1f1f2e6b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Не е нуно толкова да плюете по кльощите, защо никоя от вас не се постави на мястото на мъжете? Я си представете такава ''рубенсова'', както вие по-рано споменахте, слоница ви се съблече с хилядите си месища! Ще предпочетете кокали, нали?
Модата на закачалките се е налоила от подиумите. Аз лично не смятам за красиви нито сланинестите и отпуснатите, нито големогърдестите, нито скелетовидните. Още повече ме дразнят пък фитнес-маниачките с мъжките си мускулести тела. В последно време обаче, ако се следи по-внимателно европейската, а не българската мода, се налагат съвсем нормални и здравословни фигури-естествени, без силикони, среден ръст, а не високи, слаби и стегнати, но не кльощави и не фитнес-маниачки! Но докато дойде тази мода и в България ще има да чакаме още 10-15 години поне...
Ала наистина е глупаво да се гонят разни идеали, тялото на човек не е концерт по желание-искаш да отслабнеш с 5 кила и туп-до една седмица и си готова, нито пък е толкова лесно напълняването, затова е нужно разбиране от страна на мъжете, а жените да обичат тялото си и да се приемат такива, каквито са, със своите индивидуални особености. Все пак е много вероятно поради някой здравословен проблем да не могат да отслабнат или напълнеят. Някъде пък четох, че зависело от гените, т. е. това си е структура, с която се раждаш-т. е. или си склонна към пълнеене, или не можеш изобщо да наддадеш. С диети можеш да отслабнеш с 5-10 кг, не повече. Всичко друго са хормони и обмяна на веществата.
За еталон за красота трябва да се счита всичко това, което е хармонично и съразмерно, в същото време максимално естествено, в същото време и да е здравословно.
А не силиконите, нито пък скелетите.
Също така е много вредно за здравето да си с наднормено тегло, както и не е никак лицеприятно на вид, няма какво да си кривим душата и да се лъжеме. Още повече, че самите мъже -повечето от тях, трудно наддават и са пъргави и леко подвини. А ако една жена е тромава и трудноподвина, това ги изнервя.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bd802ba717
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Аз също съм на мнение, че по закръглените жени са по секси. Въпреки, че съм жена и сам слаба.... И на мен ми се иска да вдигна някой др. кг. но не се получава. Такава ми е натурата.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d154ef8a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Подкрепям напълно мнението на автора. Сегашната е 1,85 висока 72кг и си е супер във всяко едно отношение!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b8ace9a537
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Вижте според в бг мен са се разменили ролите на мъжа и на жената преди време от народните повели бг мъжът е бил едър и здрав селянин а жената тънка снага сега е обратното мъжът е 50 кила а жената сумоборец.

Незнам как може да харесвате такива годзили и що значи приятно закръглена закръглена ама къде? в повечето случеи е в корема паласките които изкачат от страни чак от зад се губи извивката и задника не изпъква а се разплува и увисва на долу демек пак дъска ама разпуснат Да поясня какво означава не много слаба НЕ много слабите са между 55 и максимум 61 кила в зависимост от структурата на тялото и ръста 1 кило в повече и паласките изкачат аз си падам по 2 вида жени манекенки и тези които ги описах.

За съжаление повечето мъже си падат не по не много слабите а по скоро по бизоните

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b8ace9a537
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Закръглените жени пха да а къде са по често закръглени от зад ли друг път в повечето случеи са закръглени в корема бедрата паласките ама не и в задника. Тва е така защото се натрупват прекалено много мазнини в паласките които преливат достигат от зад и изглеждат по големи а задника става плосък разплут и увиснал надолу извивката му се губи. пък и не разбирам що за мъж си пада по сумоборци не много слаба значи 170 61 кила най мого или 150 52-3 кила другото са дивеч за отстрел!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: fab1d46921
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   И какво сега? Почнахте да плюете кльощавите. Аз съм много слаба и всички ме харесват. Разбира се че само жените не ме харесват но както и да е. Като почвате с това че пухкавите били по-секси и че тях по ги харесвали и че били забавни и готини-- слабите пък никой не ги харесвал и били грозни и нямали чувство за хумор за разлика от дебелите. Напълно зависи от човека. Аз не подкрепям анорексичките още по-малко пък дебеланките. Аз съм кльощава, харесвам се и имам уникално чувство за хумор. И какво- това че съм слаба значи че никой няма да ме хареса ли? Жестоко се лъжете!!! Красотата е относително нещо и всеки възприема красивото по различен начин.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 дни
hash: 23febe73fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Аз откак се поналях с десетина килца след ражданията, мъжкият интерес към мен значително се увеличи. Бях има-няма 50 кг, сега съм 60 при височина 1, 75. Поддържам си ги и не смятам нито да падам под тях, нито да ги превишавам. Всяко залитане в крайности е противопоказно. И това, дали даден човек е нормален, слаб или дебел, не зависи само от килограмите.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: c1b5360288
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   45 - задължително НЕ ОТСЛАБВАЙ. Много си си добре така, преди си била с ПОДнормено тегло.
Аз ти завиждам за килограмите. Не съм раждала, но при твоята височина тежа 63 кг. Сега отслабвам и целта ми са точно 60 кг. и понеже имам твоята височина, за мен това е перфектното тегло

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 23febe73fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Благодаря, 46! За трите килограма не се притеснявай, лесно се махат. Не мисля, че са от кой знае какво значение, но щом държиш - закусвай сутрин 2-3 лъжици овесени ядки с кисело мляко, преди обяд плод, на обяд - постно месо (пилешко, постна риба) със салата със зехтин или мазно (свинско, мазна риба), като тогава салатата е без зехтин, след обяд - плод, и за вечеря - вариант на обедното меню. И, разбира се, отделяй по 20-30 минути за упражнения всеки ден - хем топят кг, хем стягат и оформят, а и се чувстваш страхотно след това.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 дни
hash: c1b5360288
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Мерси, номер 47, но в момента съм на Японското чудо. Преди 3 седмици бях на Байкова и успях да сваля 4 кг., които задържах... това са ми последните кг. от общо 12 кг., които свалям от 2 годинки и не става вече само със спорт и здравословно хранене. Дълго време се бях застояла на едни 65 кила и от 3 месеца съм станала по-радикална.
Не знам, но аз като ученичка бях 57 кг. и бях страшно слаба. Не мога да си преставя ти как си била с 50 кг. Всичко си е до структура де. Аз имам доста голям бюст да кажем и груба костна структура, но никога не искам да падам под 60 кг. Максимумът ми беше 72 кг. и не се чувствах добре, но не се чувствах и зле. Важното е човек да е стегнат и да се харесва...при 57 кг. ми се виеше свят между другото. Целта ми са едни разумни и здравословни 60 кг.
Последните 3 кг. са много по-трудни за сваляне от 9-те кила преди тях, но идва лято - няма начин, ще се боря.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 23febe73fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Така е, 48, последните са най-трудни. Може би защото организмът вече се е нагодил към даден режим и като губи маса от него, упорито си стиска последните кила като запаси. Редувай периоди на диета или просто здравословно хранене и на нормално хранене. Така ще го излъжеш, че всичко е наред и няма да има проблеми. Друга тайна - преди да хапнеш, направи някое упражнение. Тогава калориите отиват за храна на мускулите, а не се трупат на обичайните места. Ще успееш!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 77eda1312e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Аз съм жена и определено приятно закръглените слабите са много грозни аз съм 1. 70-68кг обожавам си фигурата имам си коремче гърди дупе и изглеждам добре аз сам нещо като Милица Гладнишка аз преди бях 1. 70-60кг но когато видях тази жена се мотивирах и напълнях с 8кг и сега всички ми заглеждат и се чуствам просто страхотно

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c8ff006cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   51 написа 'слабите са много грозни'. Това, че някой е слаб не значи, че спазва диети нон стоп - има хора на, който им е такава структурата. Познавам много хора, който се опитват да качат някое килце, но не им се получава *може и да е ген*.
Те с какво са виновни хах? Много по-важно е да си здрав и да се чувстваш добре в тялото си. Без значение слаб или пълен. Нямаш никакво право да казваш, че те са грозни. Красотата е много повече от някакви си килограми. Пък и за всеки влак си има пътници тъй чеее :)..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bfcd7a08c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Аз си харесвам нормално слаби жени. Краката трябва да са слаби. Краката и дупето. Не ги харесвам тези с структура тип круша. Харесват ми стройни и високи жени с слаби крака и дупе. Говорим за слаби а не за анорексично слаби.
Но каквото и тяло да има вътре като нестава, тялото е без значение. Ако е ходила с една камара мъже, келфаида за тялото. Не обичам ко... и.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker