Призрак... след 15 години... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Призрак... след 15 години...
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3696 пъти
През 1995 година, когато бях на 6 години спах сам в стая. Всяка нощ аз не мигвах до късно. Мразех тези нощи,бях вкоченен като мъртвец с поглед,който постоянно се въртеше наляво ,надясно,нагоре и надолу...
Но една нощ беше различна.

На бюрото пред леглото се раздвижи тъмен силует. Погледа ми вече не шаваше, а гледаше само към неизвестното тяло. Беше сякаш като дребен човек с дълги ръце; седеше на бюрото; дългите ръце му се движеха постоянно като ме приканваха да отида при 'него'. Оите ми бяха широко отворени,без да ги движа и без да мигам. Единственото нещо, което се движеше от тялото ми беше сърцето, което биеше силно като камбанария, а човешкият образ не спираше да ръкомаха с цел отново да отида при него.

След малко време стана нещо, което ме накара да скоча от леглото панически и да запона да бягам към врата... а това стана след като: -> СЕ ГЛАС НА МЪЖ, който като че ли с присторен глас (на човек ,който гивизи малко дете, или актьор, който се прави на клоун) ми каза "Абее Никии(моето име)" с тон ,който е леко изнервен поради това,че не отидох при него когато ме викаше с ръка.

КАкто казах след този глас аз панически бях вече на земята и неориентирано запонах да палзя към врата (с гръб към незвистния...),като едновременно виках '' Чичко оставиме,чичко оставиме,МОЛЯТЕ!!! " Добрах се до ключа за лампата и я запалих, отворих врата и малко преди да изляза се обърнах за секунда- на бюрото нямаше никой, а само книги и играчки. Майка ми спеше.

Тогава живях на седмия етаж. В моята стая имаше само прозореци, които се отваряше много рядко и то лятото. Освен майка и мен, други нямаше. От тогава изминаха 15 години,много рядко се сещам вече. След призрачната нощ се сещам, че сънувах доста дълго време кошмари. До 6-7 и 8 клас имах страх от тъмното.

Да Ви се кълна в достоверността на историята-не виждам смисъл... На никой не съм разкавал това. Просто не съм срещнал подходящия човек още, а и може би не искам, пазя си го за себе си най-вероятно.
Интересно ми е дали инякой от Вас е имал подобно изживяване ? И според Вас има ли смисъл ако сега, след 15 години, се обърна към медицинско лице ?
Благодаря Ви, че прочетохте моята история !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: bc41242150
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма нужда от медицинско лице. И аз като дете имах такива страхове, просто защото те се въплъщават в нещо, което не познаваме и не ни е много ясно какво е. При мен се появяваха в силуети покрай печката, която гореше с въглища и дърва. Постоянно виждах някакви сенки, животни, които идват към мен, протегнати ръце, чувах шумове и пр. Много се плашех и ревях като муле, та някой от нашите идваше и ме изчакаше да заспя. После ми обясниха, че в печката няма нищо страшно, спрях да се страхувам, започнаха кошмарите със змиите под леглото. Всяка вечер преди да заспя, карах някой да проверява дали няма нещо отдолу и накрая просто се научиха да ми оставят светната лампа. Както и да е, отплеснах се.

Та мисълта ми е, че няма нужда от медицинско лице, такива неща в детството се случват и оставят трайни белези до края на живота. Ако не се чувстваш нещо изперкал или с лабилна психика, недей да търсиш помощ. Ако забележиш някакви признаци на параноя, по-добре потърси психиатър, но това е само в много краен случай. Добре си, спокойно, такива неща се случват постоянно.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e808f4e538
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярвам ти. Момче на 20 съм. Аз съм в подобна ситуация. Призраци не съм виждал, но съм виждал летяща чиния. Близък контакт. Още го помня.

Ако искаш остави мейл, най-добре скайп.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6cc1575360
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Такива неща има само по филмите. А може да имаш и психичен проблем.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 46bc3c0850
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм имала 3 такива изживявания,при третото не издържах и плачейки отидох на църква помолих се на Господ да ме оставят тези кошмари,след това спряха.Но винаги съм се страхувала от тъмното,а в последните 10 години повече.При мен годината беше 2001.

Таня

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3151a89cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В моятя стая се е случвало нещо подобно с майка ми, а аз до преди година санувах страмни нища ,но сега всичко е наред

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d2911017a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Доста е късно за диагнози...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 342c3ab112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора: Драги Администратори, всичко е ОК, благодаря Ви, че публикувахте историята ми, но не разбрах защо е поместена в графа "Измислени истории"? Споделих проблем от детството ми, защото си помислих, че това е важно нещо за мен и когато е поместена в такава графа, човек малко или много чете с идеята, че това е просто поредната детска измислица на някой, който иска да привлече внимание. Ако проблема е в това, че истинността на разказа е недоказуема, то за другите разкази доказано ли е, че са истински? Или те по прзезумпция се считат за достоверни?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker