Смесен брак и бебе мулатче. :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Смесен брак и бебе мулатче. :)
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 9008 пъти
Здравейте, от 2 години с приятеля ми сме женени. Баща му е черен, майка му е бяла и той е мулат. Понеже ще имаме бебе, вече съм в 5тия месец и въпросът ми е понеже аз съм светличка със сини очи, дали е възможно след като той е с кафяви очи детето да е със сини очи като мен?

Благодаря предварително за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: fbf6386215
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако бялата майка на бащата е имала сини очи - може, но малко вероятно. По-възможно обаче е да се случат по-странни неща - да имате чисто бяло дете с негролоидни черти на лицето и със съответната коса например, може да имате и черно дете с... черти на лицето като при белите - може да имате по-черно от бащата дете, по-бяло от теб дете, черно дете с.... руса къдрева коса, бяло дете с негролоидни черти и руса къдрева коса, но специално за очите кафявите са си доста доминантни.
Ако си искала дете със сини очи иначе да си се взела с някой човек със сини очи.
При вашето дете обаче по-голям проблем ще е, ако се роди с негролоидни черти и бяла кожа да кажем - така нито една раса няма да го взима за свое и винаги ще е аутсайдер, освен ако не му пука и има много екстровертиран характер. Наскоро видях бял мъж със съответния негролоиден нос, тънки устни обаче и афро прическа - странна птица и всеки го заглеждаше. Поне при вашите миксове е малко вероятно детето да е албино или да има някакъв генетичен проблем, което е по-важното. Честито иначе! Момче или момиче???

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f00e4fe4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3ce0c43a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

3.   възможно е, макар и доста малко вероятно. все пак се приготви за кафяви очи, а ако са сини, може да се изненадаш приятно :-)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f6f5ae9c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 има много крайни заключения по отношение на приемане от обществото. Каквото и да е като цвят и черти, съм сигурна, че ще бъде много красиво и екзотично! Да мине всичко като по вода и много да ви радва!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8b826676a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абе номер 1-да беше спрял до възможните комбинации, какво си почнал да обясняваш, че щяло да бъде аутсайдер, голямо чудо.
Да не забравяме, че със смесването може да станат и най-красивите комбинации! Може да има негърчета или по-скоро мулатчета със сини очи, което аз виждам като много красиво и необикновено.
Така че-честито и да-възможно е детето ти да е със сини очи, но не само ако майката на бащата е със сини, но и ако твоите родители са със сини очи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ffa7f6e97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Напълно вероятно е след като ти си бяла, а бащата е мулат в крайна сметка да се роди едно бяло, или най-много мургаво дете. Дано да си си преценила рисковете от раждането на едно дете от смесена раса, че да няма после теми от рода на една друга в този раздел, която се казваше "Защо българите са такива расисти", или нещо от сорта.
Е, ако все пак детето се роди бяло надали ще има особени проблеми, но ако се роди мулатче се надявам да си добре подготвена за всички последствия, а повярвай ми - такива определено ще има. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f00e4fe4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С риск да обидя нацията ни.. Точно защото "българите са големи расисти" обмисляме да отидем да живеем в щатите при родителите му. :)

-Авторка.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1aa6592ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Моите наблюдения при такива бракове е,че се раждат изключително красиви деца. Независимо дали ще е синеоко или не, детенцето може да бъде много красиво.
Номер едно направо ме хвърли в оркестъра. Потресаващо глупав коментар, но още по-потресаващо е колко е убеден,че говори верни неща.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fbf6386215
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

9.   Авторке - защото в САЩ пък не са расисти, се стрелят по улиците черни с-у всички -)
И какъв расизъм има в българите, които просто не са виждали черни хора и им е интересно?
И ти да отидеш в Афтика, и ти ще си интересна да не говорим, че ти сама питаш, дали детето ти щяло да има сини очи - ами какво да ти напиша?
Който се интересува от такива глупости, да не се жени за мулат!
Приеми, че у нас черните хора са интересни и детето ти ще е различно, но у нас поне живеем спокойно с цигани, евреите сме си спасили, разни сириици щъкат наляво-надясно - някой бг. полицай да е почнал да стреля цигани нахаос да кажем или да се стреляме един друг?
Не били расисти в Америка? Ами то там живеят стотици хиляди хора, ти откъде знаеш? Дори черните са расисти, защото дори мулатите не ги приемат за свои и имаше коментари, че Обама бил бял и да не му гласуват истински черните хора. От американци съм го чувала, че по-големи расисти от афро-американците няма.
Един футболист от Африка пък беше казал, че били расисти българите, защото български деца искали да го пипнат, за да видят да не би да е от шоколад - тогава имаше такава реклама за един мъж от шоколад, който върви и хората си отчупват шоколад - той расисти били децата - децата просто фантазират, че може да има човек от шоколад, живеят в свои си свят. Ами къде да са виждали черен човек, за да са расисти? Интересно им е просто.
Така е при повечето българи - ще им е интересно да го зяпат и толкоз. Дори уж расистите, който говорят глупости като „циганите на сапун“ никога нищо не са направили, а българските цигани и евреи са единствените, които не са се опържили в концлагери - после расисти били българите, но забравяме, че те се проснаха пред пълния влак с цигани за Аушвиц и същите „расисти“ скриха из селата хиляди български евреи и издадоха 500 000!!!! транзитни визи, за да се спасят европейските евреи с бягане в Израел.
Хайде да видим, ако утре има война и преследват всички черни хора, за да ги убият, няма ли твоите роднини например да скрият детето и баща му в най-дълбоки дебри с риск за живота си?
Това само българите го правят, каквото и да говорят на маса - стигне ли се до кървища, българите са първите, които ще скрият дори най-долния циганин в мазето си и България е единствената европейска страна, където НИКОГА е нямало война на етническа основа и има подобни на Левски герои, които още в 19 век са прокламирали една МУЛТИЕТНИЧЕСКА България. Ти си имала мулат 10. поколение за мъж - е и? Съседката пък е женена за турчин в десето поколение, другата пък има за мъж ром четвърто поколение или е женена за чист циганин - 3/4 от българите не си знаят произхода по-далеч от 3-4 поколения назад, какви расисти могат да бъдат такива хора?

Ок, мъжът ти бил мулат - е и?
Ти спри да питаш за сини очи в страната на кафявите очи и всякаквите миксове от ХИЛЯДОЛЕТИЯ, а се примири, че мулатите у нас са интересни птици, но не от расизам, а заради рядкостта им.
Иначе половината българи сме някакъв неизвестен микс и всеки си е оставил у нас семето - един мулат повече или по-малко, след още едно поколение ще се е претопил - виж хората по улиците - къдреви, с разни странни носове, светли, тъмни - всеки си е различен - едни изглеждат славянски, други турски или гръцки, има хора с арабски черти, с ромски, еврейски черти, има в България хора с АЗИАТСКИ ЧЕРТИ много често, с жълтеникава кожа, а в морските ни градове живеят наследници на пирати и бегълци - има дори татари и смесици всякакви между тях и местните българи, турци, руснаци някакви избягали и какво ли още не. Кемал Ататюрк решава да си създава национална държава - хоп на границата ни се тупват хиляди турски цигани, да сме ги върнали?

Е, просто черни хора от Африка отдавна не са идвали по нашите земи и са интересни, но да са расисти българите?
Ами ти каква си? Нима не питаш ТИ за сини очи и не превръщаш расата на мъжа си в някакво основно негово качество???
Аз за този човек нищо не научих иначе - бил американец и мулат и искала да има дете със сини очи в страна, в която хората няма да гледат евентуално черното ? дете с любопитство.
Ами отиди в САЩ, ама да не си забравиш огнестрелното оръжие, че някой може да реши, че детето ти е било твърде бяло/черно/жълто (знаеш ли пък ти какъв микс си)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3c4f5b887a
гласове:
1 2 3 4 5
  (66 гласа)

10.   Възможно е. Ако майка му е със светли очи или един от нейните родители е със светли очи.
Ако майка му е била със сини очи шансът е около 50% и детето ти да е с такива.
Ако е с кафяви, а някой от нейните родители е със светли, то има 25% шанс.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3880d28fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Важното е да е живо и здраво. И зарежи ги тея приказки с "неприемане на расата". Да, българите са расисти, просто рядко имат шанса да се изевят като такива.

"Дано да си си преценила рисковете от раждането на едно дете от смесена раса ..." Пази боже ...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 990570bec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Живо и здраво да ти е!
Сигурна съм, че ще бъде много красиво дете. С толкова "крайни" гени, малката ще е красавица, така че подготви се някога, живот и здраве, за много обожатели. :)
Иначе за въпроса ти- възможно е да е със сини очички, макар и малък шанс, теоритично го има.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f54ec5ec74
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Може да е мургаво с кафяви очи, но може и да е леко мургаво/с бронзова кожа, като със загар и със сини очи-това е по-красив и екзотичен вариант.
По-принцип обаче тъмния цвят е доминантен, та не се знае природата как ще го извърти....

Аз познавам такова семейство-бащата е от Ямайка-кафяв с кафяви очи, майката бяла англичанка със зелени очи. Две от децата им са с бронзова кожа с кафяви очи(с красиви черти), едното е като баща си- с кафява кожа и очи, а четвъртото е най-интересно и красиво-с бронзова кожа(матова) и с зелени очи, а косата леко русолява и къдрава, тип Leona Lewis.
Нещо такова-https://www. youtube. com/watch? v=o_oRMd3Hbcg

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 371512f0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   рецесивен признак. биология за 8ми клас. може да има сини очи.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 484d320aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Авторката няма ли да съобщи какво е детенцето :) интересно ми е, понеже и моят случай е подобен :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: dd498c42ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Аз също имам подобна чуденка. Приятелят ми иска да имаме дете, но аз още отлагам. Той не точно мулат, има по-смесен произход. Баща му е от Ямайка, но само дядо му е черен. Майката на баща му е наполовина метис, наполовина бяла. Майката на приятеля ми е от Англия, но само нейната майка е наполовина англичанка, защото нейният баща е грък. Дугият му прадядо е от Бирма, а прабаба му еврейка. Тези неща не си ги измислям, ами той самият ми начерта една сложна схема, защото много се гордее със семейството си, което има много прочути личности. Той самият е голяма клечка и има много високо самочувствие и държи на родословието си и малко ми е странно, че иска да продължи рода си чрез мен. Ние нямаме сключен брак, но аз го разбирам, защото семейството му се дели на евреи и протестанти. Въпреки че в него има страхотен коктейл от гени, той самият прилича повече на мулат, какъвто е спортен и атлетичен много прилича на Sam Maxwell. Аз обаче съм имам много по-бедни гени - аз съм само българка. Не знам какво точно дете би се получило от такива като нас :) Винаги съм мечтала за шоколадово бебе, но сега, когато въпросът ми е поставен съвсем открито, аз зопчвам да се замислям за най-различни доводи с които да отложа това важно събитие, включително това наистина абсурдно чудене как бих могла да се впиша в неговото родословие.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c496438c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   При нас е далече по лошо от расисти и фашисти. Тук са комунисти, така че заминавайте в САЩ.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 44e44bf4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Не е много възможно, защото гените на по-примитивните същесва са по-агресивни и в почти всички случаи детето приема отличителните черти на примата. Косата може да е със светло кафяв/оранжев цвят, но не и руса и непременно ще бъде ситно накъдрена. Ако си виждала в списанията негърка или негър със сини очи, те не са естественни, а цветни лещи за очи.
Сестрата на жена ми, роди мулатче и неговите очи са тъмно кафяви, а бялата част на очите му е жълтеникава и с дебели кърваво/кафяви жилки в нея. Диво, непслушно и жестоко. По манталитет и държание е напълно различно от другите деца в детската градина и за това те го отбягват. Уж разбира като му говоят кое добро и кое не трябва да прави и в един момент вземе и надере лицето на някое дете. Не се подава на никакво възпитание. Имат много проблеми с него. Дано да се оправи като порасне, ако не, цял живот ще бъде аутсайдер и отбягван.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 44e44bf4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До номер 18
На мен пък пениса ми е хем черен, хем бял, хем на петна и нерекъснато си мени оттенъците, също като хамелеон. Сигурно е така защото пра-пра дядо ми е киайски арабин. Неговата майка е била от Ботсвана, отвлечена в Джамайка, а пък баща и е смесица от циганин-калдъраш и макак. Имал е две пишки и три чифта мъде. Неговите 11 деца са до едно хермафродити и едно от тех е родило на българската граница крокодилче с маймунска опшка и е имало три очи и четири крака. Чичо и е грък, а жена му е ескимоска и сега живеят в Лимунчево. Никой от нас не яде свинско, защото сме гърбави и малоумни. Ходим на работа с магарета и си пасем козите и камилите в канафките. Толкова сме интернационални, че също като в твоя случай, до един прличаме на кучета в главите.
А тези които са САМО БЪЛГАРИ, ни игнорират, наритват шокоадовите ни деца и ги наричат миризливи цигани. Казвали му на това расизъм.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 44e44bf4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Както са я подкарали тъпите българки, скоро ще напълнят България с циганчета.
Като се ебете с негри и араби и раждате от тях, не ги домъквайти тук, а си стойте си в чужбина, щом там могат да ви търпят. Тук никой не ви иска!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 26c06c6e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   До 21 - много яко!!!
Прави ми впечатление, че единствено жените си говорят за смесване с черен и се кефят на това. Колко красиво щяло да бъще цветнокожото дете. Не знам български мъже, които са полудели по черни жени. Ама, то жената род няма, като гледам - и акъл... Дори и да имат расистки виждания Българите, право на всеки човек е да си има виждания, и е прав онзи по-горе, че черните са не по-малко расисти, от личен опит говоря. Допреди да ида в Америка, не ми пукаше за расизъм - хора като хора- те самите ме накараха да се отвратя от расата им. Ако моята дъщеря ми доведе такъв, не бих одобрил... Колкото до децата - ак орасте в България, ще е обект на лошо отношение от малко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: be3f3c2969
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   №25, вероятно дъщеря ти няма да ти доведе момче, което не е бяло, защото ще те знае що за стока си и че няма да одобриш и ще крие от теб. Добре, да си представим, че дъщеря ти има приятел черен или пък мулат и ти я хващаш в това "прегрешение". Какво ще направиш, ще й забраниш да се виждат ли? Как ще го направиш това? Дори ида е непълнолетна имаш ли възможност да контролираш дъщеря си с кого ще излиза?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 44e44bf4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Хората не се раждат расисти, личният им опит в живота ги прави такива. За това и фашистките партии се разрастват токова бързо сега и никой не може да ги спре, защото идват от всички слоеве на обществото. Това е нормална реакция на хорта, когато тяхното оцеляване е поставено под заплаха от чужди индивиди.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 61760cf7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   До 26
Всичко се свежда до това от къде идва възпитанието и. Дали идва от родителите и, , , или от "умниците" в чалготеката(където звучи само турско/циганска мзика наречена чалга и се слуша и играе ориенталски кючек само от най-ниския слой на обществото, които освен да метат улците и да копаят канали и дупки в гробищата, за друго не стават), , , или от някой платен мошенник в интернета, скрил се зад кмпютъра си, с единственната цел, да промива мозъците на младите хора за да ги унищожи.
Ако е била възпитана от родителите си, те щяха да и обяснят, че при такива бракове, децата са тези които исински страдат, защото цял живот те ще са втора класа хора - аутсайдери. Ще бъдат отбягвани и третирани зле, защото расизъм винаги е имало и ще има. На черния няма да му пука, защото най-вероятно, както в повечето случаи, рано или късно ще напусне бялата тъпачка, но не преди да наебе майка и, и всичките и малоумни приятелки. Тя ще е тази, на която сърцето и ще се къса, като гледа как детето и цял живот ще страда. Сами виждате, че с тази инвазия на черните и всякакви други цигани, положението в Европа, непрекъснато се влошава и вече стига до кипяща точка. Наближава момента, в който всички келемета и маймуняци ще бъдат натоварени на кораб, предназначен за транспортиране на говеда и ще бъдат изхвърлени на някой бряг в Африка. Поне там ще си отядат на банани, скакалци, ларви, червеи и всяакви други африкански вкусотии.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1d8995d143
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   22, дори кривокрак индианец е по-добър кандидат за разплод от неграмотен селяк като теб. Не ти връзва българка, защото потомството ѝ ще наподобява магарето, което де факто е оплодило майка ти.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4a82535156
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   №28, никога не си общувал с черни, а бих предположила, че и контактите ти с чужденци не са особено богати. Това, което описа на Запад му се казва white privilege и ти просто оправдаваш съществуването на уж това "клише".

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 61760cf7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Не слушайте никой, а просто си отворете добре очите и се огледайте. Децата носят гените и на двамата родители, като в повечето случаи, детето ще приеме 80% от гените на примата и ще има тличителните му белези. В Европа, няма да ви казвам какво е мнението на хората там за българките, защото всички го знаете. За разлика от другите европейки, те се хващат предимно с негри, араби, азиатски мюсюмани и други със съмнителен цвят. За българката няма значение от къде е, само циганин да е, като миризмата им очевидно не ги притеснява. С това са се прочули там и за това нормалните хора ги отбягват. От друга страна, новопристигащите бежанци бързо се научават за това и ги търсят под дърво и камък. Целта им е да и напомпят корема на някоя тъпа българска нещастничка да се оженят за нея и да вземат ЕС паспорт. След това, хората в България се чудят, защо броят на циганите тук толкова бързо расте и от къде се вземат всички тези отрепки които са плъпнали в страната ни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 61760cf7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Много красиво дете ще е! При всички случаи ще прилича на шимпанзе.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 40084bd443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 31, така е в действителност. Тъжно, но факт.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 40084bd443
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Номер 30, абсолютно прав е 28. Ако искаш да спиш с маймуни и мангали - спи, но недей си показва циганщината и липса на чувство за принадлежност към бяла(красива) Европа.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 40084bd443
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Номер 26, коя себеуважаваща жена ще се хване с тези маймуни. Това че трябва да ти се обяснява изобщо показва колко си зле.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 26c06c6e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   до 26 от 25
Мислех да ти отговоря, но гледам- 27 и 28 са отговорили нелошо. Естествено, че ако дъщеря ми направи такъв избор няма как да го промениш, но моят отговор е следния - щом си направила такъв избор в живота си, носи си отговорността за него - всичко онова, което ще ти предстои ще е в резултат на твоето решение - и погледите когато сте на улицата, и подигравателните забележки зад гърба ти, които уж са прошепнати, но се чуват, и отношението към детето ти в училище и тормозът, който му предстои, и това, че ще си намери трудно работа, ако живеете в България, и това, че аз не бих желал да общувам с него, и какво ли не още. Ако е наясно с това, и въпреки всичко си го избере, животът си е неин, но не след някоя година да ми цъфне на вратата с дете на ръце, хленчейки, че била сгрешила, а аз съм бил прав. Всеки навършил пълнолетие човек се предполага, че е наясно с последствията от действията си. Затова ми е странно като някой тук пише, че бил момче или момиче на 25! Вземаме решения за живота си и те носят последствия, просто е. Щом си решил нещо, означава, че си приел последствията от това си решение.
На номер 30 ще кажа, че твърде се увлича от social justice идеите, но вероятно е млад човек, още не го е ударил животът в зъбите. Като му дойде до главата, че е предпочетен друг за любимата му работа само заради квотите от черни и жени във фирмата, ще запее друга песен- видял съм го с очите си. На Запад е ясно - там има големи общества от цветнокожи и бели и е нормално обществото да ги учи на толерантност, защото ще се избият иначе - тоест, това мислене там е резултат от тяхната реалност, тук не е така, защото обществото е сравнително хомогенно расово. Ако някой спомене циганите - вижда се, че те не участват в професионалната и социална конкуренция, затворили са се в своето общество /с известни изключения, разбира се/. Колкото до white privilege - тя е факт по начина, по който е създадена - ти си стопанин на това, което си създал - цивилизацията, към която драпат всички емигранти е тази на бялата раса - музика, история, изкуство, архитектура, икономика. Другата раса с такова наследство е жълтата, но не съм чул за там да има опашки от емигранти, защото няма щедри социални програми на гърба на работещият човек. А и онези имат собствено наследство, и някак си от тях не се чуват такива вопли. Арабите и евреите с парите си контролират голяма част от световната икономика, защо за тях никой не говори? За белия човек е останала “привилегията“ да бачка до 67, и да умре, преди да дойде време за пенсия, а с парите от данъците му да се издържат хора, които не желаят да работят.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eabad2bdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Черните са били роби и затова сега се води борба срещу расизма. Ние българите също сме били 500 години под турско робство. За нас нещо няма ли? Или ние не сме хора, ако ще да ни избият, кво им пука на европейците???

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 61760cf7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Родителите ми ме възпитаха да не съм расистка, а да преценям всеки човек индивидуално. Години наред, точно това и правих. Работата ми е такава, че живота ме сблъска с много и всякакви хора, от всички краища на света. Най на края рзбрах, че родителите ми не са биле прави. Те не са биле расисти, защото са виждали черните, само във филмите и никога не са си имали вземане, даване с тях. Човек се учи от опита си цял живот!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 40084bd443
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   37, българите да дигнали над 24 въстания, това прави средно въстание на всеки 12-14 години. Затова по-правилно е да кажеш:"опитваха се да направят българите роби". Онези са си били и още са попринцип, просто по по-модерен(икономически) начин, последното важи и за нас.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 61760cf7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Какво му е хубавото на това, да имаш дете с цвят на лай*о и всички да го подритват и псуват. Е верно, че като минават колите, от време на време ще го замерят с банани, но поне няма да остане гладно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 61760cf7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   До №26
Не съм диктатор и не съм налагал никакви забрани на дъщерите си, разбира се в рамките на разумното. Просто съм се постарал да им дам нужното възпитание и образование. Докато живеят в моята къща и аз ги издържам, ще трябва да се съобразяват с цялото ни семейство. В Германия работих с черни и с араби и въпреки че никога преди това не съм бил расист, те самите успяха да ме направят такъв. Няма да се впускам в обяснения, но от тогава мнението ми за тях никак не е добро. Трите ми дъщери знаят какво мисля по този въпрос и ако някоя от тях се хване с някоя чернилка, без да им го казвам, знаят че в моя дом място за тях повече няма. Веднъж излезнат ли по този начин от къщата ми, връщане назад няма. Живота си е техен, избора също.
А ако ти искаш да се чукаш с маймуни и родителите ти нямат нищо против това, ваша си работа.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: db2b14915e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   42, всеки има право на мнение, но такива хора като теб аз лично не мога да ги разбера.

Значи има няколко мъже като теб в тоя сайт, които като теб се представят за жени, изказвайки се по определени теми.
Странното е, че обикновено тези теми пряко или косвено са свързани все с жените.
Много ще ми е интересно ако някой психиатър чете тук, да разсясни на какво се дължи това отклонение на личността.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 74ecee596c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Прочетох всичките коментари и още веднъж стигам до извода, че българите са гнусни, отвратителни хора. Живея в Швейцария и искам да доведа приятелят ми в България, непрекъснато му говоря, че българите са много интелигентни и добри хора. Той е швейцарец, но с по - тъмна кожа, защото майка му е от Шри Ланка. Ама вече се съмнявам, че искам да се върна въпреки, че България ми липсва много. Коментарите тук са на малоумници, пияни, надрусани, злобни същества ( даже не мога да ви назова " хора " ). Големи расисти сте станали всичките. Сравнявате мулатите с мангали.. А иначе в България циганите командват. И българите нямат нищо против, жените се таковата с циганите от гетата а мъжете дружат с тях. Аз съм родена в Русия но баща ми е българин и като се преместихме за постоянно в Бг бях тормозена от циганите в училище, на които българчетата им лижеха задниците. Рускиня тормозена а мангала почитан!!! И сега тръгнали да разправят, колко мразят черните и как щяли да ги гледат накриво. Къде? В циганската държава наречена България ли? В Швейцария има голям разсизъм към чужденците от балканските страни и вече почвам да ги разбирам. Като отидем с приятеля ми на ваканция в България само да видя някой зле да по погледне способна съм да го убия. И мулатите ( не ЦИГАНИТЕ И Баш Негрите ) са много красиви и поддържани мъже, А не като шишкавите, лениви и пърдящи бледолики. Ама вие сте завистливи и затова коментирате по този начин. Егати сайта, мъже седят и коментират не по темата даже

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 74ecee596c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   До номер 42
Твоят расизъм някой ден, ще ти изиграе лоша шега. Жал ми е за дъщерите ти с такъв баща.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 26c06c6e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   До 45.
Направиха ми впечатление няколко неща в поста ти, които те правят доста по-расистка от доста писали тук. Например - сравняваш белите с циганите по начин, който предполага по-висша позиция на белите. В същото време обясняваш как мулатите били равни на белите и стоели по-високо от циганите - това е избирателен расизъм. Смешното е, че по отношение на расата циганите са към бялата / независимо от индиийският им произход се води индоевропейска раса - поограмоти се/, а мулатите - не съвсем :) Определяш себе си като рускиня, въпреки че баща ти е българин - единствената страна, където поданството върви по майчина линия е Израел. Но, да кажем, при отраслите в чужбина е често явление да се приемат за поданици на по- силната страна, затова всяка чернилка във Франция обяснява как бил французин, нищо че е слязъл от кораба преди три месеца. От друга страна - виждал съм как се отнасят руснаците към хората, които не са руснаци в Русия - казахи, таджики и какви ли не. Грозна картинка, така че вие сте същите като нас. Колкото до приятелят ти, не знам дали ще убиеш някой, който го погледне накриво, ама ти препоръчвам ако ще идвате, да не замръквате само двамата по центъра, защото покрай него може и ти да изпатиш. Колкото до расизма - за мен расизъм е да имаш идеи за премахване на тази или онази раса и да работиш по изпълнението им. Право на всеки е да харесва или не харесва определен тип хора, това не го прави расист. Но ти си тази, която обяснява за грозните шишкави бледолики и поддържаните мулати, което ако се следва товоята логика също е расистко, да не говорим за репликата ти за негрите и циганите. С две думи, ти си хем си расистка, хем искаш да се покажеш, че не си, само защото си си хванала някой цветнокож. Има два варианта - или ти не си първа хубост и той се е лепнал за теб, а ти си му благодарна затова / което е жалко, защото произходът ти показва добри гени/, или е някой, който да ти дава това, за което мечтае всяка източноевропейка - живот на запад, финансово осигурен. коет осъщо е жалко, защото в държавата, която наричаш родина - Русия, има много свестни и красиви хора, а пък и там по-добре не го води, да не останеш наистина без мулат, ония са корави, и не толкова кротки като нас :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 74ecee596c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   До 47.
Когато четеш , чети както трябва поне и раздвижи малкото си сиво същество , което имаш ( ако вообще го имаш.) А не съм казвала , че съм рускиня а съм българка. След като баща ми е българин и съм израстнала в България и документа ми за самоличност е български ( родителите ми не ме и регистрираха даже в Русия, за тях съм чужденка ) . Казах само , че в България са на почит ромите а иначе изказвате разсизъм по повод мулатите и Негрите. Първо искам да ти кажа , че индийците били цигани незнам , но моят мъж е швейцарец ,само майка му е от Шри Ланка. Баща му е бял . Той никога не ходил в родината на майка си .И ако всички цигани в България бяха такива, щях да съм доволна , че има цигани и да ги харесвам. Недей да ме заплашваш , че ще си изпатим ако го заведа в България. Много ясно , че ще го заведа, той е баща на детето ми , трябва да общува с българските му роднини. Ти явно си от някакво село, говориш ми за някакъв си център . Във вашето село в центъра ли се събирате " бабаитите " да биете по черничките ? :) Аз съм от Варна , голям хубав европейски ЦИВИЛИЗОВАН град. И пак повтарям , , че ако се случи нещо на семейството ми .. способна съм на убийство. В Швейцария , швейцарците и италианците говорят лошо за България и вообще за балканските страни. Мислят ни за неандерталци . Такава красива страна и никой не се навива да ходи да я посети ( говоря ти за белокожи ) И аз се ядосвам , защитавам България . Един път даже полиция извикаха, от скандал с един швейцарец му налетях , засегнах се , че говори така за нас. Истината боли както казват. То явно още нищо не се е променило , след като има такива изроди като теб. Момичето само попита мнение , как мислят хората , че ще изглежда детето и. И тук к налетяха да и казват , колко е зле да спи с тъмен. Най - вече ти. И баща на три дъщери. Нали ? И ме предупреждаваш да не съм ходила в центъра. Недей осира хубавата България .В 2020 година сме. Ти къде си изостанал още в годините. , че ми говориш , като някаква расистка мутра селска . Изгонете циганите , които издържате или ги цивилизовайте вместо да седите да обсъждате чистите спретнати мулати с хубава работа. Аз може да не съм първа хубост ,това не мога да определя сама за себе си ама той не е закъсал , че да бъде с мен . Не се тревожи, не е грозен..Точно защото е хубав , не погледнах дали е бял или тъмен . Не казвам , че всичките българи са шишкави и завистливи ама ти ясно си от тия. Незнам дали съм расистка , просто казвам , че в много черен мъж не бих могла да имам интимно връзка. Приятелството да , но друго не. Просто не са мой тип. А ромите ти е ясно защо не ги харесвам. Не защото са роми а заради поведението им и начина на живот. Но ако някой ми каже , че има връзка с чернокож или с ром никога ама никога не бих реагирала , като теб. .Вече ми писна да ви защитавам. Тресе ме носталгия по България от години , постоянно гледам всичко българско ( интернет, телевизия ) карам се със всеки който обиди България и българите , ръся глупости , като " вие тук не сте няма мъже , елате в България да видите какви мъже истински има " сърдя се на българските ми приятелките ми в Швейцария , които се правят на швейцарки и са забравили от къде са дошли...Ама вече няма . Отвратих се . Хората казват истината за българите , няма смисъл да се заблуждавам и отричам. Може ми са останали малко такива като теб и хората да са по модерни, добри и интелегентни ама надали. Манталитета на един народ не се променя така лесно. И така както обиждаш в такива сайтове хора и на всеки жена , която има тъмнокож мъж я предупреждаваш да не си води мъжа в България , гледай ти самият да не си платиш за тези думи.. Съвсем спокойно , ще си дойдем в България , никого не можеш да уплашиш спокойно. Излишно е да я представяш в такава лайнена светлина. И междудругото , баща ми беше върл расист. Още като бяхме малки със сестра ми , чувахме изрази от него изрази като " не мога да понасям чернилките " . Но вообще не ми пука , какво мисли той и съм индивидуална сама за себе си , не е важно дали харесва това или не. Факта е че , не се изразява веле така казва , че е разбрал че неговото мнение не доменира. Дано и твоите дъщери не се влияят от лудостта ти а си гледат живота и това , което тях ги прави щастливи. То твоята песен е изпята вече. Такива , като теб са на изчезване.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 944a26ad5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   48 Това е доста лицемерно и вие и бащата на трите дъщери не харесвате определена етнос заради предишен личен опит и не виждам с какво единият е по-добър от другият и дали вобще има разлика . А колкото повече се обсъжда расата и проблемите с разсизма толкова повече предизвиква обратна реакция. Работила съм по между културни обмени и мога да заявя че хората които са идвали в България и са се държали нормално проблеми са нямали . Изключение правят тези които се опитват да извлекът полза и допълнителни привилегии с the victim card,но бързо разбират че номера не минава. Майка ми е работила по същият начин в международнна фирма и повечето от сътрудничиците й тук бяха чернокожи ,пак проблем не е имало

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 953355cd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   45/47, щом наистина обичаш България, взимай приятеля си и елате в България, но не да я разгледате, а да живеете тук.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 26c06c6e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   до 48 от 47
Първо - не съм 42.
Второ - цитирам те - “Рускиня тормозена а мангала почитан!!! “ - Това как си го превеждаш като определение за национална принадлежност?
Оттам нататък - скука! Обясняваш ми във водопад от обиди колко сме зле в България. Аз бях коректен - не съм отправил нито една обида, освен определението за вероятната ти външност, което е общо наблюдение на доста хора тук, че обикновено цветнокожите се хващат с по-несигурни във външността си момичета, но дори и там не съм си служил с такива “швейцарски“ определения и епитети като теб. Не ми обяснявай откъде съм, защото съм от най-голямото село в България - около два милиона, живял съм в три държави, а съм бил в 17- някак имам идея за какво става дума. Абе, звучиш ми малко като “пази боже, сляпо да прогледа“. Дундуркай си мулата, нито ми пука, нито нищо, а за това, че може да има агресия към него, не беше заплаха, а познаване на обстановката в града. Поразходете си из района на Орлов мост в ден на футболен мач и после ще говорим. Оттам нататък нямам какво да ти кажа, то излиза вярна тази приказка, че жената род няма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker