Самотата ме уморява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотата ме уморява
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1517 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 20 години. Това не е първата история, която пиша в този сайт. Няма с кого да споделя и тук е единственото място, на което мога да излея емоциите, които ме обземат.

Винаги ми е било трудно да се социализирам, но в последните няколко години ситуацията се влоши. Не успях да се адаптирам в гимназията и прекарах голяма част от тийнейджърските си години сам у дома. През това време връстниците ми създаваха приятелства и се забавляваха. Винаги съм се намирал за грозен и непривлекателен, макар че постоянно чувам, че няма грозни хора и всеки има своя чар. Поради тази причина не обичам да се снимам и нямам профил в никакви социални мрежи. Сега ми предстои следване в друг град, но не мисля, че нещо ще се промени. Чувствам се ужасно самотен и не знам колко още ще издържа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 50718d09d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Погледни на себе си с други очи . Промени си леко прическата , дрехите , подобри се така че да се харесваш повече и вдигни самочувствието си но не прекалено до небесата като някои хора . Бъди уверен в себе си , не се притеснявай за външния си вид , разговаряй с хората с които ще се запознаеш , ходи с тях на разни места като предложат , понякога и ти предложи да идете някъде и просто според хората ще видиш какво ги влече , ако и теб това ти харесва , включвай се , не се изолирай и ще видиш как ще създадеш достатъчно приятелства :) Успех :))

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f11f4d934e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   защо не посетиш психолог.мисля че трабва да спреш да се обвиняваш и да започнеш да се адаптираш към хората около теб.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b8f7735daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Не мисля, че на 20 години трябва да се затваряш сам вкъщи и да си втълпяваш, че си грозен е т.н. Излизай навън и се забавлявай, защото сега ти е ввремето и в крайна сметка живеем един живот. Придобий самочувствие, защото ако не уважаваш себе си няма как и другите да те уважават. Запомни това!!! Надявам се да съм ти помогнала поне малко. Успех занапред ! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8ab5a28de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това все едно аз съм го писал, с тази разлика че съм на 19 години. Много съм бесен на света, проклинам го всеки ден. Също с тази разлика ,че имам профил във фейсбук и цели 500 приятели, но не получавам нито едно харесване. Първа година студент съм. Ще се опитам да си изградя свят без хора, те не са ми нужни, имаш ли пари и вътрешен мир хора не ти трябват. А за сексуалният нагон има проститутки. Верен приятел са ми книгите, те ми помагат да разбера колко са повърхностни всички и тогава боготворя съдбата си, защото геният е самотен и осъзнавам че другите са еднообразни и затова се котират, те имат в черепната си кутия сперма, вместо мозък, нямат нищо уникално като мислене и излъчване. Философия следвам, то може би си пролича от писанието ми. Тя ми помага да съм над нещата, над всички, тогава ще имам всичко, а те ще си бутат камъка на Сизиф. Колкото до красотата - няма красота във един гниещ труп, а това сполетява всеки човек, младостта и физическата привлекателност траят средно някакви си 20 години - от 17 до 36 някъде. Преди това си недоразвит, а след това си безвъзвратно остарял.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3ad9a759aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Все едно аз съм написал темата... В същата позиция сме и на почти същите години.

* Аз също нямах много приятели в училище. Бях заобиколен от чалгари, пияндурници, кифли, кроасани и други селяндури в последния си клас. Бях и единствения марсианец в радиус 500 км, което допринася... В момента приятелите ми се броят на една ръка.

* По-голямата част от гимназията прекарах вкъщи, правейки се на болен. Не харесвах последния си клас и затова карах на самостоятелна подготовка последните 4 години. Завърших успешно и с голяма доза късмет. Заслужавам Оскар за "боледуването". Да се смееш или да плачеш?

* Аз също мразя да се снимам по една или друга причина. Категорично отказвам да го правя.

* Аз също нямам профил в "социалните" мрежи, но това се дължи на факта, че съм 100% против тях. Това граничи с нарцисизъм и превръща хората в зомбита. Всъщност, скоро написах есе на тема "Анти-социалната мрежа" - малко над 350 думи. Беше толкова добро, че отказаха да ми го върнат от СУ.

* Аз също следвах в друг град, но за жалост не ми достигна една точка за да вляза тази година. Есето на тема "Анти-социалната мрежа" беше част от изпита. Надявам се догодина есето да е на тема "Чалгария".

Какъв е шанса двамата с теб да сме братя? :)


Моят съвет - не се предавай. Живеем във времена, всеки втори е кръгъл идиот и хората масово деградират. Ако това не е достатъчно лошо - живеем в България, където това правило важи в дори по-голяма степен. Живеем в най-голямото село на света. Трябва да се гордеем! Ако си заобиколен от глупаци, това не е по твоя вина. Повярвай ми.

Сигурен съм, че някъде ще намериш готини хора със сходни интереси. Може би в другия град ще намериш приятели или нещо повече. По-добре късно отколкото никога. Надявам се да са те приели. Успех! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5a9164e7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей. Доколкото разбирам от историята ти , дори не опитваш да създадеш контакт с някого. Младо момче си , опитай се и не се отчайвай от сега за тези неща . Колкото и да не се харесваш опитай да създадеш профил в социална мрежа, ще се учудиш с колко хора маже да се запознаеш. Нахъсай се , нима искаш цял живот да си сам вкъщи ?! Загърби всичко негативно и се съсредоточи върху положителните си страни. Виждаш ми се умно момче,използвай интелекта си. Успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 61db18091f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа честно, почти винаги срамежливите момчета или момичета са били по красиви от тези, които се правят на 'гъзари'.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f44430ed6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   според мен това за следването ти е шанс и не го изпускай. Заставаш пред огледалото сутринта и почваш да повтаряш: ще си намеря приятели, човек е това, което мисли и като го повярваш ЩЕ СТАНЕ това да ти е мантра. ЩЕ СТАНЕ, ЩЕ СТАНЕ, ЩЕ СТАНЕ...замисли как да зоговориш някого там, където отиваш, хората няма да те отхвърлят. Познавам и грозни хора, които се бутат и са добре и никой не е седнал да ги одумва ама крив нос има, ама накуцва, ама тлъстичък е или друго. Но има и красиви хора, които са асоциални и интровертни. ПРОСТО ЗАБРАВЯШ ЗА ВЪНШНОСТТА ииии ДЕЙСТВАШ. Знаеш, че със седене вкъщи нищо не става, просто опитай веднъж да заговориш някого. Ако не стане пак продължаваш с мантрата и така докато не успееш. Ако не е от 1 вия път, от 2 рия ще е, ако не е от 2-рия, от 3-тия ще е. И така... просто действай

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 57069fdcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За да промениш нещо трябва да промениш начина си на мислене ! Самотата може да се използва за опознаване на себе си . Общуването със света е повлияноот общуването с родителите ! Трябва да излезнеш от комфортната си зона . Трябва да излезнеш от черупката си . Трябват ти утвърждения !! Почети малко психология в ''СЕБЕПОЗНАНИЕ'' (потърси в Гугал) ! :-)Успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2507278675
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелю, свикнал съм вече и самотата започва да ми харесва..

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9636a96065
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами, приятелче, какво да ти кажа?! И аз бях в подобно положение, като теб. В средното училище не можах да намеря приятели. Бях в паралека с изкуства, но останалите съученици бяха влезли просто, за да им е по-лесно и нямаха стремежи за развитие в изкуството. И така изкарах пет години като вълк единак. След това ме приеха в София и по инерция от средното също не успях да си намеря среда. То си зависи много и от човека, аз съм по-интровертен и не обичам да се запознвам с хора. Съответно и хората не ме възприемат като човек за компания. Мисля, че щом сме се родили такива не бива да съжаляваме, не може всички да сме центъра на компанията.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e30a4cff28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Еми слънце , то ти се зaтворил , покрил , кaк дa имaш соц.средa?!
Излез , покaжи си носa нaвън , дaй възможност нa хорaтa дa се зaпознaвaт с теб. Имa толковa много нaчини - фитнес , библиотекa, курс , дори рaзходкa в пaрк.....
В социaлнa мрежa пък кaкво те бъркa дa си кaчиш снимки , който искa ще ти пише/ отговори , който не - негов си избор, но ти не дaвaш възможност дори aко имa желaещи , дa комуникирaт с теб. Проблемa не е във визиятa ти , a че си се скaтaл.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker