Наглсен ли е Pokerstars? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Наглсен ли е Pokerstars?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3800 пъти
Здравейте, от време на време ми се доиграва малко покер и си вкарвам по 10 долара в сметката.

Преди ползвах Full Tilt, сега минах на Pokerstars.

Не мога да си обясня по какъв начин се раздават картите, защото всеки път (айде 90% от ръцете), когато държа AA съм абсолютно убеден, че друг държи KK, QQ, или нещо от сорта. Обикновено има такъв.

Другото, което ме смущава е, че ние които сме с такива карти влизаме в играта и някой с 3 и 5 влиза при което прави стрейт без никакъв проблем.

Това се случва ВСЕКИ ПЪТ, аз лично не се сещам за случай, когато да съм имал топ чифт и да съм спечелил ръка, както и другите с добри чифтове губят.

Това, което ме поразява е, че като имам AA и просто дам кол - цялата маса е all-in защото на всички са раздадени топ чифтове. Аз съм принуден да фолдна двете си аса, нещо което в реален турнир никога не бих направил. Обикновено се оказвам прав да фолдна най-силния чифт, защото някой с 3-4, или две 10-ки и т. н. печели.

Когато играя с истински хора, почти винаги стигам до heads up в турнир (което ми говори, че играта ми надали е толкова лоша).

Тъй като играя по принцип с добри ръце, не обичам да играя бинго, не мога да си обясня как ВСЕКИ път най-добрите ми ръце губят.

Какви са вашите впечатления? Как така абсолютно винаги, когато имаш топ чифт, има поне 1-2 играча с почти толкова силни чифтове?

Лично аз повече няма да вкарам една стотинка в Pokerstars, или други зали. За мен заключението е, че няма значение кой губи за тях, стига да има загубил, който да вкарва отново пари.

Не казвам, че играта е нагласена срещу мен конкретно, може да се случи на всеки играч, но конкурентните карти според мен се раздават абсолютно умишлено.

Как мислите? Печелите ли пари по този начин, досега само губя, а на живо имам печалба?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 58bddb6fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Абсолютно същото ми се случи и на мен. Когато играем без пари, всички влизат, без значение какви ръце имат. Т. е. обира най-вързания. И затова реших един път да вкарам 50 долара да видя какво ще се получи.

И какво мислиш, че стана? Влизах само на АА, КК и QQ. Влязох около 20 пъти и не обрах НИТО един път. Най-тъпото беше, че винаги ми влизаха с нещо от сорта на 37 или 35 и ВИНАГИ последната карта им се отваряше някаква невъзможна и ме обираха. Ядосах се и повече не съм влизал там.

И аз съм убеден, че има нещо нередно, защото не може примерно ти да си с АА, другия с 37, при което имаш да речем 80-90% процента шанс и от 20 пъти да не обереш дори и веднъж. Чисто статистически това е почти невъзможно. Все едно да хвърлиш 50 пъти подред ези.

Играл съм на живо и няма нищо общо със сайта. Никой не влиза с 37, още по-малко пък да обере с такава ръка. Случва се, но да речем веднъж на 10 ръце, а там се случи 20 пъти подред.

Аз и по телевизията съм гледал турнири, но няма такъв, който винаги да влиза на такива карти, а там всички го правят и почти винаги обират при толкова нищожни шансове.

Бях чел едно интервю с напреднал покерджия, който играе и се издържа от такива сайтове. Каза, че тези сайтове с малко повече знания могат да се манипулират. Самият сайт едва ли е нагласен, защото нямат интерес от това. Най-малкото ще им писне прекалено бързо на такива като мен. Ако беше нагласен, поне в началото щяха да те зарибяват, че печелиш, та да се закрастиш. А мен ме отнесоха още при първото влизане и то по възможно най-нелогичния начин.

За мен лично е, меко казано, странно да влизаш всеки път на такива смешни карти, че и да обираш. А те дори плащаха, въпреки че качвах доста, за да се уплашат. Но те въпреки минималните си шансове, никога не се плашеха и винаги точно на края нещата се обръщаха по невъзможен начин в тяхна полза.

Така съм убеден, че сайта може да се манипулира, просто защото няма нищо общо с действителната игра и противоречи на всякакви статистически закони. Това е все едно всеки път да хвърляш 6 на зар. Шансовете са същите. И когато този срещу теб ти хвърли 20 пъти под ред 6, вече е "леко" съмнително.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6486e0fcbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Биха могли да го нагласят. Никой от играчите няма пряк контрол върху сайта, колко му е да пуснат няколко бота да обират парите на наивниците.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b47c7a89de
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Никога не вкарвай пари в разни онлайн игри. Аз играя но без да плащам кинти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 29325d88d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В Pokerstars май на всички им се случват доста невероятни неща. Простата логика е, че явно е нагласено. Аз си го обяснявам с това, че софтуерът дава сходни силни ръце на играчите, така че да са склонни да залагат повече. Все пак залата печели от рейк-а (% комисионна от общо заложените пари).
А за това, че печели човекът със слабите карти вече има две обяснения:
1. или е техен човек/или бот;
2. просто като всички играчи имат топ чифтове е по-вероятно да се паднат по-ниски карти (все пак доста от високите са раздадени).
Моят съвет е да не играеш. Покерът е вид хазарт, а хазартът води до плачевни състояния. Редица мои приятели натрупаха заеми за по над 30-40 хил. лв. за нула време. С напредване на зависимостта занемаряваш другите си интереси и социални контакти, отделяйки все повече време за хазарт, докато в един прекрасен ден се озоваваш без пукнат лев (в лошия случай с доста кредити и хора, които започват да си искат парите), с малко приятели, които също са затънали до коленете в тази помия и доста пропилени години.
Краткият извод е просто да не играеш или ако играеш, то само с приятели без истински залагания или символични суми.
В игрите на късмета сигурното е единствено, че казиното винаги печели, независимо от играта, била тя покер, блекджек или др.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 88d9a14282
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   А във Full Tilt как беше положението? Беше ли на плюс в печалбите?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker