Тялото в което живея. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тялото в което живея.
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1637 пъти
Аз съм много-грозен, не харесвам нищо в себе си. Цвета на кожата ми е жълта като на арабин, а на всичкото отгоре и съм космат като тях. Може би защото майка ми е наполовина гагаузка? Имам кръгло дебело лице, брада коята ми стига до очите и е супер дебела, черна и гъста. Имам нула самочуствие именно заради външния си вид. Някой от вас ще ми кажат, че външния вид не е важен, а това което е вътре в теб(личността ти). Но в днешно време всеки първо гледа как изглеждаш външно и после те опознават отвътре, а грозниците се отделят от обществото. Затова и никога не съм имал приятелка и надали ще имам. Минавало ми е на ум дали да не се откажа от този "живот", но единственото което ме спира са последствията. Много бих искал да бях се родил в Швеция или Финландия, но живота никога не е такъв какъвто ти го искаш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7d425189eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иди да ти изпишат хапчета, не се бъзикам, нито те иронизирам

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9339bc0805
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   LOL, това за Швеция и Финландия беше доста иронично.
Иначе, ми, като за начало - обръсни се. Прегледай блогове, клипове(има доста такива, които дори ще променят начина, по който мислиш за себе си и външния си вид), излез навън, поразходи се, усмихвай се, спортувай, социализирай се...и вече няма да те е грижа толкова за външния ти вид. Но се поддържай. Обичай се.
А, и това, че искаш да сложиш край на живота си - bullshit.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1c08cf5a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   КУПИ СИ САМОЧУВСТВИЕ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9f77650a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти като си комплексиран индивид с ниско самочустви.. ни швеция ни финландия щи помогне ; ) България му виновна, че не е красив..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c81862cbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти луд ли си къв си ти бе я се стегни и се дръж като мъж ревлио като не ти харесва как изгледаш отиваи да тренираш подстрижи се напраи си фотоепилация под очите купи си яки дрехи и ше се харесаш ти да не мислиш че тея красивите са красиви отсамосебеси глупак!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fa31f30b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Външния вид наистина е страшно важен. Първото, което виждаш в даден човек е това... не душата му! Не знам какво да ти кажа, най важното е да имаш самочувствие, защото на другите им ПРАВИ впечатление, когато не харесваш нещо в себе си и се срамуваш. Подстрижи се или си пусни по-дълга коса, същото и за брадата направо я махни по -добре

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a6abc0fa8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А сега си задай въпроса, кое те тревожи повече, че не можеш да си намериш приятелка въобще или, че не можеш да си намериш сравнително красиво момиче. Защото, ако е първото, си и късоглед, хващай някое по-пълно момиче, което страда от липса на обожатели и бъдете щастливи заедно. И аз искам кралицата на бала, ма няма. Истинската любов е сляпа. И страда от деменция, ама подробности. Истинският мъж е космат, само суетните лилипути си епилират крака и гърди. (Крал енотов)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 402e196702
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не се тревожи. Промени малко външния си вид, все пак има козметици и т. н. Ако човек те харесва отвътре пак, независимо от външният ти вид пак ще те обича. Разбрах, че това е генетично, това в смисъл ти не си грозен, просто имаш по-различни черти. И живота е един тук на тази земя. Не се тревожи. Надявам се да съм помогнала. Най-важното е здравето.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 83a10f5366
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля си, че проблема ти е абсолютно решим.Като за начало се бръсни, огромната брада прави лицето да изглежда още по-кръгло и дебело, а може твоето изобщо да не е такова, но брадата ти да създава такава илюзия.Колкото до това, че имаш косми по цялото лице, има доста начини да се отървеш от тях.Например с кола маска на скулите, вярно, че ще го правиш през месец-месец и половина, но не е болка за умиране.Жените също се епилираме, така че се свиква.Само че по-добре поне първия път отиди при специялист, не е толкова скъпо.
Също така започни да се занимаваш с някакъв спорт.От личен опит ти казвам, че момичетата харесват атлетични момчета.Не казвам, че трябва да имаш тялото на култорист, но една спортна фигура събира доста погледи.
Направи си прическа, която ти отива, погрижи се за стила си на обличане...всички тези неща, които изброих променят адски много външния вид на човек.Сигурна съм, че.можеш да бъдеш привлекателен, така че няма с мисъл да се отчайваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker