Заглавие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Заглавие
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1039 пъти
И така стоя си сам и се чудя дали да пиша, или не. Чудя се изобщо дали това е проблем. Знам, че тук всяка втора история най-вероятно е същата, но въпреки това ще напиша и аз своята.
Не очаквам съжаление даже напротив, ако се намери някой, който да напише адекватен коментар, който дори може да ме засегне ще съм му благодарен само, ако наиситна ми предложи някакво решение.
Истината е, че аз съм напълно самотен. Само като го написах това изречение усетих колко банално звучи, но явно просто по този начин го признавам пред себе си. На 21 години и съм студент, а също така и работя и се издържам и си плащам сметките сам. Сметки имам предвид като квартира, телефон и изобщо всякакви други консумативи, а защо го казвам, за да не си помислите, че съм някакъв лигльо или супер разглезен. Не напротив не разчитам на родителите ми и гледам да се оправям сам по всякакъв начин. Та отново на темата, както вече казах чувствам се доста самотен.
Смея да твърдя, че в момента имам точно 1 единствен приятел, който е до мен и страшно много ми помогна само преди 2 седмици, когато имах нужда и изобщо, мисля че ми доказа, че може да ми бъде верен приятел. Но от там нататък пълна нула с хората отношенията ми с хората до момента. Не мога да задържа хора около себе си и просто не знам на какво се дължи. Колкото и нескромно да звучи жените супер много ме харесват, обаче въпреки това така и не успях да създам някаква по сериозна връзка до момента, а по отношение на приятели имам страшно много познати, но не и приятели, когато опитах да създам нови приятелства, след като започнах да уча в университета в един момент просто усетих как всички говорят за мен непрекъснато. Мога да кажа, че винаги съм държал на искрени отношения и не си позволявам да правя интриги и каквито и да било номера просто е несериозно, не сме на по 15, обаче точно това се случва всеки път.
Всички се държат с мен супер приятелски, но не съм ли с тях знам какво се случва. Истината е, че на живо ги страх да ми кажат какво мислят. Сега ще си кажете какъв си чак пък толкова, но да така, когато сме заедно ги е страх да си кажат какво мислят дори последния път един от колегите ми в университета го видях как се скри само и само да не ме поздрави сякаш ще го набия :D. Честно казано ми става вече смешно. Опитвам се да намеря проблема, а и предполагам, че е в мен, но просто не знам какво да направя. В гимназията имах приятели като цяло и все още поддържаме връзка, но в момента сме просто познати имам само познати, но не и приятели. Относно връзките ми там вече намерих своите грешки и ще ги поправя, но все пак е странно наистина още нещо, че хората, с които не сме толкова близки си мислят, че спя с различни момичета всеки ден едва ли не и нон стоп излизам с жени, а дори не съм говорил за такива работи, просто може би заради външния ми вид, а предполагам и заради татуировките ми по тялото, които имам се създава такава илюзия. Дори се е случвало да ми кажат тъкмо ти ще доведеш супер много момичета, при което ми става адски смешно.
Може да ме псувате, да ми дадете съвети изобщо каквото пожелаете ще се радвам да прочета някакви мнения.
Не съм отчаян, обаче нека не Ви звучи като една отчайваща, лигава история. Просто търся решение на този аспект от моя живот. И не искам вече да продължава по този начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 272fa35096
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А татуировка на гъза имаш ли?
- В чужд университет се ходи с ПРЕАТЕЛИ - демек познати ако щеш може и даса преатели-предатели. хем няма да се чустваш сам и хем `лошите батковци` нема да ти скачат или да та трепат. Щеше ми се и на мен така с хубаво внимание да ме обгръщат ама неее имам само преатели-предатели от сорта на Ай са биим шот си страшин мъ! Ако нямаш почни да развиваш страхова невроза какво говорят за мен докато от някъде не се пукни гърнето и не ти споделят шот само съм СТРАШИН ете така един румънец щях да го заколя с двата ножа един тенекиен голям и един малък остър за плодове в лявата ама нищо сериозно де само с тенекиения бой по ръката - ами бърка ми се в личното пространство ко да напраа пък и бирата си е моя! щели са запознават бе мани бегай отук ве. Е ся верно че питаха за французойката ама то баш на бардак аз отде да я знам хладилника си е мой - бях на квартира с еразмусджийницата. - беше ужас сега съм пикльото дето пак живее с мама и тати - ама поне си ми е топло и като измръзна от хладилника има кой да ме завии.. Ами радвам се че си имал преател за по 2 седмици де. Аз поне мойте некои ги държах с години ама се на СТРАШИН ми са прават и си викааам Ееех божеее - аз се ти викам ама не отговаряш мама ти да иба... Поне кат са пиши из нета и хората вместо да ти викат ТИ НА МЕЕЕН УИ УЬ~ ти отговарят с думи...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b27da8d6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки има разни такива периоди в живота си. Аз съм на 21, студентка също. Ако не бяха приятелките ми от гимназията, също мога да заявя, че нямам приятели. За щастие останах много близка с тях. Но от колегите така и не успях да срещна "сродни души". Приятелят ми е от родния ми град и е причината да се прибирам. Средата на хората на нашата възраст се променя бързо и често, така че приятели могат да се срещнат по семинари, бригади, на работа... Така че усмивката на лице и напред :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker