Откъде си купувате дрехи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Откъде си купувате дрехи?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 9117 пъти
Здравейте :) може да ви се стори малко глупав въпроса ми, но живея в малък град и ходя до някой голям град ако ми трябват дрехи. Проблема е, че почти никога нищо не си харесвам във Варна или в Търновво, не знам къде има магазини и ходя само в моловете а там са или скъпи или намалените са супер омачкани и долнопробни. Както и да е ако може да ми кажете откъде си купувате дрехи, устройва ме цена до 15-20-30 лева за блуза примерно, не някви 200лв :д и ако има някой от Търново, Варна, Русе да сподели къде в някоя забутана уличка има як магазин? ;д благодаряя предварително :) момиче, 16

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0c0993b71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Във Варна действително само в МОЛ Варна и Гранд МОЛ има хубави дрехи от Западите марки, но ако не можеш да си го позволиш те съветвам да потърсиш веригата за втора употреба Мъпет Маркт, където има всичко за добри цени, посети няколко филиала - има разлики!. Има в нашия град множество магазини за втора употреба, включително за бутикови стоки с цени над 70 лв. за дънки и така нататък, но извън МОЛ-овете и извън магазините за втора употреба рядко нещо хубаво и то единички, ако човек си живее в града и си види нещо случайно.
Аз пазарувам само в Гранд Мол или в магазините втора ръка. Има в H&M специално добри дрешки сред намалените, но трябва време и търпение. В момента Гранд МОЛ е по-добър като магазини и марки, но преди беше Варна МОЛ - човек трябва да види и двата МОЛ–а, ако не иска да пазарува втора тъка. Аз честно казано пазарувам в магазините втора тъка не толкова заради тънките цени, а защото са ми наблизо и след работа мога да мина, докато до МОЛ-овете трябва да отида специално.
Моя приятелка се специализира върху действително скъпите марки и има малко магазинче, където има дрехи за над 200 лв., включително бални рокли, разни кожени якета за над 500 лв. и така нататък и там често намирам дрехи, които нови са над 1000 лв.
Номерът обаче е не в количеството, а в качеството. По-добре не ходи да пазаруваш често, но като си вземеш нещо да е хубаво

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 84d46ce5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз си имам няколко любими марки H&M, Zara, New Yorker, Stradivarius... имат магазини в повечето молове. Цените на новите колекции са височки, обаче пускат и по-стари колекции с намаление и винаги можеш да си намериш нещо хубаво. Да, знам, че понякога нещата са доста омачкани, ама с повече търсене можеш да си намериш истински находки. Освен това пазарувам и онлайн. Имам си два любими сайта www. get. bg и www. vmzona. com и съм доволна от тях. Изпълняват си поръчките на време, а и цените са повече от приемливи. Колкото до обувките харесвам Мегияс, Тенденз, Паоло Ботичели... пак ги има в почти всеки мол. То, аз харсвам и други марки, ама въпросът е до цените. Все пак не мога да си позволя да дам 500 лева за зимни ботуши. За съжаление. Така, че отдели си някой ден и цял ден си обикаляй из мола, ще видиш, че можеш да попаднеш на невероятни неща на прилична цена. Примерно, аз миналата година си купих страхотен офис панталон само за 30 лева, беше намален просто защото бяха останали само няколко бройки и за късмет единият беше в мой размер. Но си трябва обикаляне и пробване. Понякога за да намеря един чифт обувки мога да обикалям с дни.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e9024f5e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пробвай с онлайн пазаруване. Аз лично, понеже също съм от малък град, пазарувам почти 80% онлайн. Сайтове колкото искаш, като на мен фаворит ми е fashiondays. bg, но има и много други. Google ще ти ги покаже :) И не се притеснявай, ако нещо не ти стане, го връщаш и готово, а с течение на времето така се специализираш, че аз вече дори по снимка мога да позная дали нещо ще ми стане.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4f08808655
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Търново - Дензел, китайския, срещу Мола откъм пътя София/Варна. :D Иначе по главната има страшно много магазини за дрехи. И не, не са по 200 лв. Тва е глупаво.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0f82f09371
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

6.   vmzona.com :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dac07dd233
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам дали съм единствена, но в тия молове аз нищо не си харесвам, никога, (става въпрос за други градове, не във Варна). Пазарувам онлайн, има страхотни неща в чуждестранните сайтове, и не само. Има си риск, но аз рядко се дъня, тъй като си знам мерките. Огромен избор и разнообразие от дрехи и обувки на приемливи цени, въпроса е да нацелиш твоите номера.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7fb0dc3869
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Търси магазини на Zara. Там е възможно най-доброто съотношение между цена-качество-дизайн. Определено нещата на тази марка ми харесват повече от на Пиер Карден, Версаче и другите подобни, но и са на разумни цени.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4d00352d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз взимам заплата от 630 лева, плюс аванс 100 лева, което прави общо около 700лв. Мъжа ми също взима нещо такова. Ще се запитате защо казвам това... ами защото искам да кажа, че разполагам с добри доходи, но въпреки това купувам дрехи от втора употреба. Има сумати такива магазини, което дава избор къде да отида. И искам да ви кажа, че там разполагат със АБСОЛЮТНО същите дрехи, като в моловете, но там цените са десет пъти по-евтини. Има такова разнообразие на хубави дрехи и то на добри пари. Никой до сега не си е помислял дори, че пазарувам от втора употреба, защото винаги изглеждам готино. Пък и предпочитам да си взема 10 чифта дънки, за по 7-8 лева, отколкото един чифт за 80 лева... като разлика във вида няма. Затова аз винаги съм с различни и разнообразни дрехи, а жените около мен имат 1-2 тениски и ходят само с тях, просто защото не могат да си позволят няколко тениски от 60-70 лева.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3fd2ac80be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също живея в по малък град и рядко си харесвам нещо. За това съм се решила, когато си купувам дрехи да ходя в мола във Бургас. В магазини като H&M, Тopshop, Bershka повечето дрехи не са много скъпи (особено ако хванеш някакво намаление), но са и хубави. Аз винаги си харесвам нещо от там. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 71da6fb05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, и аз харесвам Зара, оттам си купих уникални черни скини дънки за 70 лева мисля, че бяха.. уникални!!! Блузите им са от много хубава материя..

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3e3db57857
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм от Русе и съм на почти твоята възраст. Ако познаваш добре града мога да ти кажа точно къде има хубави магазини, които предлагат наистина евтини неща.. Казала си, че по моловете има само скъпи неща.. честно казано в Мол Русе има доста хубави магазини, например като New Yorker, Glamour, LC Waikiki... има и магазини по центъра, до Ройала има магазини от Мариото нагоре..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e55fbb8926
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз си купувам от sportsdirect, цените са добри и ми ги носят на крака у дома.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cbece53bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мъж съм. Дрехите ги признавам единствено като средство да не си гол и да не ти е студено. Никаква суета не ме тресе, нито увлечения по моди, фешъни, скъпарски неща и пр. малоумни щуротии. За мен критериите са дрехите да са чисти, спретнати и да се понасят добре от тялото, т.е. - от естествени материали и без агресивни бои и оцветители.

Честно казано предпочитам разпродажбите на големите вериги магазини в чужбина (Германия, Холандия, Италия), дори и за едните долни гащи и чорапи да става въпрос. Не че и те не са шити в Китай като тукашните, но контролът на качеството и съответно - качеството на тези дрехи в съответните страни е несравнимо с тукашното, дори с това в скъпарските български магазини.

Когато пазарувам в България, знам че колкото и пари да дам - качество няма да получа (имам предвид качество на материалите и изработката, а не колко лъскава и модна изглежда дадена дреха!), затова наблягам на НИСКИТЕ ЦЕНИ - така или иначе, като си купя 5 менте-фанелки или ризи за цената на една "истинска", дреме ми дали всяка една от тях ще издържи един сезон или половин... От тази гледна точка - Илиенци, големия китайски магазин в Младост-4, аутлета, когато има разпродажба на европейски стоки (особено на обувки)... Между другото на Илиенци продават и български фирми (от Хасково, Габрово, Доспат...) с учудващо добро качество и на съвсем прилични цени.

Компромиси не правя единствено с материалите и боите - памук, лен, коноп, кожа... Не е ли естествен материал, и оцветен ли е с някакви гадости - изобщо не взимам.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2d0c15c0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Стой си на село

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5aa6b58849
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Онлайн пазаруването е в пъти по-добро решение. И аз съм от малък град и си пазарувам онлайн всичко каквото ми трябва! =]

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 41eea9d04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз много обичам да си купувам дрехи, доста често си купувам дрехи от различни места. Много ми се иска да започна да си купувам онлайн дрехи, но малко ме е страх. Някой от вас да си е купувал и доволен ли е?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 33e3040a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз също си купувам дрехи онлайн. Мисля, че е много удобно, а и като работя по цял ден, нямам време да ходя по магазините. Не е никак трудно да избереш дрехи, които да са точният размер за теб, защото размерите са стандартни. Аз си купувам дрехи от Карамела Фешън и като знам, че нося S, не е трудно да си поръчам, досега не съм срещала подобен проблем. Те имат и магазин в гр. Стара Загора на ул. "Гео Милев" 1, когато имам повече време, се разхождам до там, за да си купя нещо ново. Пробвай да си поръчаш, нищо не губиш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f3202c8723
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От килата най - вече си взимам блузи, тениски, суичари, къси панталони, разни шапки за зимата примерно и. т. н. Има едно кило зиг-заг -имат магазини на няколко места в Бг -там си намирам много яки неща последните 5-6 години даже и 2 зимни якета имам от там.
Е дънки, бельо и обувки си взимам от по - скъпи места, но хубави дънки и от кило може да се намерят стига да имаш късмет и много търпение за много мерене и ровене.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker