Запитване за гледачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Запитване за гледачка
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 14932 пъти
Здравейте! Видях тема във сайта относно гледачки, а аз често разпитвам хора конкретно за една. Възможно е някой от сайта да я е посещавал. Искам да спомена, че знаменитости ходят при нея, както и много хора от цялата страна. Моля да споделите откровените си мнения по конкретно за Митка от село Хрищени обл Стара Загора. И по конкретно дали познава за взаимоотношения/ любов и срокове на събития. Моля да споделят хора, на които вече е познала и се е сбъднало в точният срок. Бих дала информация, ако се заформи някаква дискусия и има въпроси към мен. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: eaa2038f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, всичко познава, но не забравяй да вземеш Господарите с теб да гледаме сейрче.
Сега сероизно - НЯМА гледачки и ИЗОБЩО няма жив човек, който да познавал бъдещето, особено срещу парички. Прото става дума за добри психолози, които имат нюх и успяват да измамят нещастните будали. Такива е имало и винаги ще има, докато има потребност у човека да контролира. Ти просто искаш да контролираш и не искаш да разбереш, че има неща в света, които не подлежат на контрол!
Давай си парите, ако си падаш по благотворителност, но ако искаш успех - учи и работи, ако искаш любов - търси я или ако имаш партньор инвестирай по-добре във внимание към партньора

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4520cd2266
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ама ти сериозно ли? ! Все съм знаела, че има хора, които се връзват на всякакви шарлатани, ама чак пък толкова? А, да искаш да ти позная с колко пари ще те излъже въпросната гледачка? И после четем в новинарските сайтове "Баба даде спестяванията си за да и развалят магия". Те тия от това се хранят, намерят някой наивник, почнат да му говорят глупости, как му е направена магия, ама трябва да му се дадат парите да им бае... и докато човек се усети останал без пари! Недей да вярваш на такива глупости, моля ти се! А това, че и знаменитости ходели за пореден път потвърждава какво е интелектуалното ниво на тъй нар. елит в България. Или си мислиш, че щом по някаква случайност си станал малко по-известен, това автоматично означава, че си умен? Едва ли. Особено тук. Не ми се иска да цитирам имена, ама всички знаем за географските познания на една определена личност и не само за нея, разбира си. Та, да, тя е знаменитост, ама...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 73ae081926
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мани ги тия гледачки..имах проблем с открадната кола ходих при три..едната каза, че е под вода, другата, че няма да я видя а третата, че вече е разглобена...и накрая я откриха в едно село...дори документите и дисковете си бяха там ,но това е друга тема..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6686021024
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Вие християни ли сте, защото Бог категорично забранява да се ходи при тези. Само си навличате проклятия на главата, хора.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3cc21a9630
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   4, я цитирай къде точно Бог категорично забранява да се ходи при тези? И при кои точно?
А ти лично лафил ли си си с Бог или само преразказваш чужди приказки със съмнителна достоверност?

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8ce17fa496
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   От авторката: Номер 4 и 5 това не е темата. Да, вярно е, че гледачките носят проклятие аз си нося кръста за моите грехове, а Господ не забранява нищо категорично, всеки има право на избор, а Той ще съди за това. Но пак казвам, че не е това темата както и към горните коментари, има истина и във всеки от тях и за шарлатаните, будалите, но има и изключения. Освен това не може категорично да се твърди, че няма човек на земята, който да не познава бъдещето само по нашият си личен опит. В крайна сметка запитването ми беше конкретно към хора, които са посещавали конкретно Митка и дали им е познала или не. Очаквам откровени отговори и ако искате да споделите вашата история, ако имате въпроси и аз бих споделила моята, която е твърде заплетена, за да бъде тя големият психолог с нюх... Темата не е гледачките като цяло. Благодаря на всички писали и се надявам да открия някой който е ходил при нея да споделим, защото наистина живота ми зависи от това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7b891f7c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той Бог и да се прекланяме на нещо сътворено от човешка ръка е забранил ама ние пак целувамв, плюнчим и почитаме иконоте. И свещите къде пише в библията да се палят свещи. Никъде! Хората са ги използвали да си светят, като се събират дс учат словото. И за гледачките и баячките съм съгласна."" 9 Когато влезеш в земята, която Господ твоят Бог ти дава, недей се учи да правиш според мерзостите на тамошните народи. 10 Да не се намира между тебе някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, 11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; 12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе. ""Всеки който прави тея дела е омразен пред Госпо!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3a7be30c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Значи казвате, че Ванга просто е била психолог? Мога да ви кажа, че майка ми ходи при такъв човек преди много време и той, само по нейн предмет (който тя му е подала в ръцете за момент) е успял в детайли да и опише живота- как се казва тя, баща ми, аз, с какво се занимават родителите ми, какво им се е случвало и какво предстои да им се случи, описал е с подробности характера на баща ми и конкретни случки от живота на близки на майка ми. Така че, хора, не гледайте толкова песимистично на нещата, а хванете някоя книга в ръце (има много по този въпрос) и си отворете очите, защото хора с такива способности съществуват. Колко процента от мозъка си използва обикновен човек? А знаете ли колко използват медиумите? Замислете се! :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1e2d7cbba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 5, в Библията много ясно пише, че ходенето по гледачки и магьосници е грях. Колкото до самите гледачки, ами нека да дойдат и ми познаят числата от тотото. Хайде, чакам, нека се яви някой голям гадател, нали уж много "познават".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7b891f7c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ама никой не отрича че те познават. Той и дявола вярва, че има Бог.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3cc21a9630
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9, къде е това "в Библията"? Там много точно всичко е разграфено - книга, псалм, ред... Къде по-точно го пише? Дай ги тези 3 координати? Ти с очите си вижла/а ли си, чел/а ли си ги или говориш наизуст?

Щото и в Корана уж пишело, че друговерниците трябвало да се убиват, ама май не е точно така...

Хора, не бъдете слепи и глухи и да се оставяте някакви АБСОЛЮТНИ ТЪПАНАРИ да ви водят за носа! Екстрасензориката е дарба, еволюция, приближаване към Божественото, а не е проклятие и служба на Дявола! На нечисти и незаслужили хора дарби не им се дават!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1e2d7cbba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Защо в тази тема не се публикуват всички коментари??? Два пъти отговарям на номер 11 и коментарът ми го няма!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ef9176b3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Наистина е много точна и конкретна. Но и много не обича да се говори и пише за нея. Казва че който има нужда от нея ще я намери. Няма такси и тарифи. На мен ми помогна много. Да е жива и здрава жената!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6b9186de2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ако има такава гледачка дето да познава и не взема пари коя е тя?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8278e4285b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравейте, ходила съм познава чрез молитви. И наистина познава! Евангелистка е, Но това не мисля, че пречи. Усмихната добронамерена взема каквото й оставиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker