Преживявам нещо като преждевременна смърт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Преживявам нещо като преждевременна смърт
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3336 пъти
Добър ден . Ще ви разкажа своята малка история , знам че на някои ще му се стори смешна , но това не е от значение вече за мен , не търся съвети , решение или нещо от сорта , защото знам какви ще са съветите .

Аз съм 20 годишно момче , цял живот съм се чуствал сам , дори когато съм имал илюзията че не съм . Губих си времето в търсене и купуване на приятели , и намирах хора който само се правят на приятели . Заточих се в професия в която няма кои знаи каква реализация в България , на всичкото отгоре всичките ми голеги с едно изключение са по възрастни и всеки си има свои живот (жена ,деца и прочие), и пак съм сам .

Нямал съм приятелка , почвам да се съмнявам че ще имам . Правил съм опити естествено , но винаги се стига до нещо като приятелство . Мисля че не съм грозен , когато бях малак имах голям проблем с това че съм по - нисък и по - слаб от своите набори , сега е малко по - малак , но едва ли проблема е в това .

Мисля че проблема ми е че много мисля , никога не мога да се отпусна напълно , винаги чуствам някакво напрежение . Може би съм вид алкохолик , защото само когато се напия се чуствам щаслив . Липсва ми щастие , събуждам се с мисал в главата за кафе и цигара , а след това си мисля какво ще правя през деня и ако е почивен ден умирам от скука , защото никои не ми звъни , а и маи няма кои .

Имам чуството че съм прокълнат , чуство на обреченост , сякаш вече сам живял 100 години и сега само чакам да умра . Е може би съм задръстен , заради това да е всичко . Ето сега в 4 часа сутринта се прибрах от някаква дискотека , бях с момиче което много харесвам , но понеже не можах да се отпусна и да танцувам както знам че мога , тя накрая се оказа с друго момче а мен сякаш ме нямаше , а и аз така се чуствах , всеедно сам нивидим . И пак се прибрах сам .

Каква ирония , всички проблеми съм се опитвал да разреша сам , повечето успешно , винаги помагам на хората с техните проблеми ,с каквото мога , и винаги съм си казвал че не ми е нужно да споделям в саит какво чуствам , е маи няма с кого или дори да има .. казват стегни се , или стига се оплаква или .. или .... .

Е от това водя извода че няма човек които може да ме подкрепи , аз не търся упреци търся някой които да ме излуша и просто да ми каже че ме разбира , е няма такъв човек , аз просто трябва да се стегна , защото съм млад и живота е пред мен . Е уморих се да се стягам, искам да се предам , да аз съм слаб и имам нужда от момиче , самотен съм и имам нужда от приятели , и най-вече искам да призная пред себе си че не мога да живея сам , но не мога да си го позволя , момента в които си призная това значи че утивам към сериозна депресия , защото маи ще живея сам много дълго време . Е хубаво е че в този саит никои не ме познава и никога няма да разбере нищо за мен .

Съжелявам че ви изгубих времето в моите оплаквания , знам че има хора с далеч по сериозни проблеми , но за мен това е нещо като преждевременна смърт в невидим затвор създаден от моя постоянно мислещ и разсъждаващ мозък .
Довиждане и благодаря че ме излушахте .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 123e4a8074
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много познати мисли..., но не се отчайвай щом си само на 20 ще срещнеш момичето, а и приятелите. Начертай си план и ще се справиш. И друго... кани вкъщи момичета на повикване... скъпо е, но ще разбереш колко полезни ще ти бъдат. Отиди да тренираш нещо или запиши курс. Във фитнеса е пълно с готини хора, запиши се в клуб по туризъм.... отиди на риба! Всичко, само не стой вкъщи. Може да ти се случи нещо готино на най-неочаквани места.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 123e4a8074
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И забравих... залепи си една хубава усмивка на лицето и ведър поглед - всички ще ти се радват.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: bbdbf3393f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти си добро и чувствително момче. Трябва ти повече самочувствие и непукизъм. Защо си оставил онова момиче на друг и сега хленчиш като женчо? Ако я беше очаровал с нещо, ако беше по- настоятелен да я изпратиш, сега щеше да имаш може би гадже. Но не се отчайвай! Всеки има своите лоши моменти. Не се задълбочавай повече в тези мисли, не пропадай в бездна. И аз съм имала подобни преживявания , но после съм срещала чаканата любов. Не се съмнявам, че и ти ще я срещнеш, само спокойно и се научи да бъдеш по- изкусен в свалките . Бъди чаровен, неустоим. Бъди малко лошо момче! Момичетата не си падат по срамежливите и скучни момчета.
Аз те подкрепям и ти желая успех в любовта! Лора

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: d1d6f44132
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай скайп или емайл за връзка... аз съм на 20 г. ще се радвач да си пишем

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9d04e50d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей. И аз съм на 20. История подобна на моя живот, дори моето може да е по лошо, защото съм абсолютно сам. Няма с кого да излезе,от 5 дни не съм се показвал навънка заради това. Приятели, приятлки - за мен няма нищо. Телефона цяла седмица мълчи. Ти все пак си по добре от мен, дори и без успех си решил да отидиш на дискотека с момиче, а аз няма с кого, дори съм слушал от други, че едва ли не ги е срам от мен.

Не знам, от къде е тази омраза към мене- не изглеждам зле, но съм като характер много затворен и така съм бил винаги- нищо не ме радва. Сега покрай баловете гледах през прозорец колко радост има в други, снимки такива неща, а аз нямам дори една снимка да кча в интернет. Няколко профилни и това е.

Винаги съм бил аутсайдер в живота, заобиколен от надменни богаташчета и това е- друго не знам. Средата с хора около мен ми е непозната и хора немога да задържа. Въпреки, че съм вече и студент гледам как другите си имат собствен живот, а аз колко съм излишен и сам.

Миналата година се надявах, че като промена обстановка нещо може да се промени, нищо не се е променило, гледам другите как се опознават, а аз седя на същото ниво.

С общуването съм зле. В началото се страхувах да не се повтори всичко, а то върви точно по план. Имам чувството, че света се наговорил срещу мен вече не знам к'во да мисля или живея в доста малък свят и трябва да промена някои неща, дори и държава.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4949600e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, и аз цял живот преживавам нещо подобно, с тази разлика , че "уж" имам приятели. Да не са мнодо, но достатъччно за да ме нараняват всеки път. Също като теб изпитвам онова чувство на несигурност всеки път като съм сред непознати хора. Винаги се спичам и не зная,какво да кажа. Така пропилях доста възможности в живота и за приятел и за кариера. Понякога си мисля ,че ако получа амнезия и започно отново, ще съм един друг човек по-уверен и отстояващ себе си. Пожелавам ти поне ти да успееш да преодолееш това чувство, все още си млад, а за мен вече е късно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f12f06a303
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-лошото от всичко е, че всички си мислят че разбират и се правят че те подкрепят дават съвети като "Стегни се", "недей да мислиш така", "ти си умна, добра красива" а в това смисъл няма ти вече си много по зле когато започнат да ти говорят така а ти дори не ги чуваш започваш да забравяш думите им.... писнало ми е от глупави съвети.... и на истина и аз не искам вече да се стягам и да бъда силна... писнва, писва от всичко и започваш да живееш един невидим живот, живот като призрак... ;х

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 830ffd1b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Все едно описахте моя живот :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ea2b8b3b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и моят за съжаление :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8dd921498d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е добре де, защо никой от вас не се замисля защо имате такъв живот. По мое време не е било така или по-скоро било е, ама никога не съм му обръщала внимание. Концентрирайте се в неща, които не са клишета в живота. Живота не е пари, дискотеки, жени, мъже, изневери и всякакви там гадории. Не е също непременно реализиране в учение и професия - защото това също е едно клише. Не е материални придобивки, защото бедните и просяците също живеят. Не е веселби, пътувания и забавления, защото има много хора които лежат на смъртно легло някъде или са пострадали по една или друга причина. Не е гуляйство и ядене, пиене и пиянство по заведения - защото има много гладни на тоя свят и войни се водят, и хора умират. Какво е живота тогава? Защо едните страдат, а други се чудят какво да правят? Справедливо ли е така? Я се замислете.
Нали всички знаем поговорката, че мечката ако играе в комшиите, ще заиграе и у нас. Кой ни е дал гаранции, че нищо няма да ни се случи в кратко/дългосрочен план? Защо копираме най-лошото от най-лошите, а не виждаме че света загива? Ако една вълна цунами помете 600 000 човека през 2004 година навръх коледа, защо катаклизъм да не помете и Европа, или някоя друга част на света дори в по-големи размери? Кой ни застрахова?
Съвременния начин на живот не е нормален - той е излезнал от рамките на това, което се иска от нас да бъдем. Ако не вярвате, питайте по-възрастните си роднини- как са живяли те някога, а сигурно имат и спомени разказани им от техните майки и бащи, и баби и дядовци.
Всичко се дължи на празния живот, който водим - празен и безмислен, защото такъв живот не е от Бог. Човек го е създал и си вярва, че това е живота. Но Бог не мисли така и ни е казал как да живеем. Последвайте Го, за да спечелите живот завинаги.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5714210fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   консултирайте се с психиатър. това са симптоми на социална фобия

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker