Хората ме избягват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хората ме избягват
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 5553 пъти
Здравейте! Просто искам да си излея мъката.. Момиче на 20г. съм, смея да твърдя, че съм доста хубава и чаровна, не съм пълна или слаботелесна-съвсем нормално момиче. Умна съм, съобразителна, винаги се усмихвам на хората, приятелски настроена съм и т. н. Въпреки това ми липсва самочувствие..
Основната ми мъка е, че хората като че ли ме избягват. От тази година съм студентка в доста голям курс, но се разбирам само с ноколко човека от групата ми и пак не сме кой знае какви приятели. Имам си познати, с които се поздравяваме, но някакси останалите хора ме гледат на криво и злобно. По принцип съм затворен и срамежлив човек, може би заради липсата ми на самочувствие, но гледам да се държа малко по-общително, тъй като с тези хора все пак ще сме 5 години заедно. И въпреки това се отпускам само пред по-близките ми хора, с непознати нови хора ми е малко спечено да говоря и сигурно ме мислят за смотла. Изпитвам желание да отида, да заговоря някого от курса, но за тях все едно съм незабележима. Виждали са ме, стоят до мен или ме подминават, и дори няма да ме поздравят.. Вчера ми се случи точно това. От другата група се бяха събрали пред мен и си говореха, а аз бях самичка. Видях 2 момичета, едното от които е било с мен на уроци и сме си разговаряли и преди, дори предната седмица на едно парти, без да искам, я изгорих с цигара и пак се заприказвахме. Исках да отида и да я заговоря, тъй като ми беше супер неудобно да си седя самичка и да й се извиня, че я бях изгорила. Отидох си аз и я попитах дали тя е момичето, което без да искам изгорих на партито.. в началото ме погледна все едно за първи път ме вижда и пренебрежително каза, че не си спомня, после си врътна задника и замина, все едно съм някаква прокажена. ТОЛКОВА ГАДНО се почувствах, цяла нощ не можах да спя...
Като цяло ей така се отнасят хората с мен, все едно нещо не ми е наред. Дори когато си вървя по улиците и непознати момичета ме гледат едно злобно, все едно съм им взела изкуствените мигли от лицата.
Нямам много приятели, тъй като толкова пъти са ме правили на маймуна, че наскоро ми писна и спрях да контактувам с доста от тях, но те не си и правят труда да разберат какво се е случило и не ме търсят... Имам 2 приятелки, но едната работи, а другата е прекалено заета с някакви простотии, а и скоро заминават да учат извън града. Самотно ми е.. Имам си приятел, с когото се обожаваме и той си ме подкрепя за всичко, но не мога да съм 24/7 с него, имам нужда от социален живот, а хората някакси нямат нужда ТОЧНО от мен, въпреки че съм страхотен приятел, изслушвам, помагам и т. н., но уви.. Нямам на кого да се обадя като искам да изляза, защото си казвам "те не ми се обаждат да излезем, защо аз да им звъня" и така си остават нещата. Понякога ми идва в повече и изпадам в депресии за няколко дни и въпреки това като отида на лекции се държа ведро и дружелюбно. Днес станах с тези мисли след вчерашната случка.
Гледам хората, било то в курса ми, било във фейсбук, било по улиците, колко свободно се държат едни с други, как се уговарят на големи групи да излизат и т. н. Аз никога не попадам сред такива хора. Все си мисля, че причината е, че не съм мазнярка и не се подмазвам на всички, нямам нужда от много фалшиви приятели, а от няколко истински. Но все не ги намирам и понякога предпочитам да съм сред много хора, за да не се чувствам самотна..

Все си обяснявам тези неща, с това, че хората и специално момичетата, са адски завистливи, но какво има толкова да ми завиждат -съвсем нормално момиче съм си, има много по-красиви(казвам красиви, защото само това виждат хората у мен) от мен.. Какво все не ми е наред, какво трябва да променя, за да не ме избягват хората и да не се отнасят така грозно с мен...

В малко семейство съм, само дете съм, а баща ми ни изостави и въобще дори от мен не се интересува(още един факт, който ме смачква психически). Имам си само мама, баба и дядо, и те са ми достатъчни. Но искам моят живот да е по-различен, да имам семейство и много приятели, и да живея спокойно, а не постоянно в депресии..

Опитах се да променя какво ли не, дори себе си, защото клишето "бъди себе си и хората ще те харесват каквато си" при мен важи явно само за семейството и приятеля ми, но явно не и за другите хора, а всеки има нужда от приятели.. Бях каква ли не, добра, зла; държах се с другите както те се държат с мен; държах се добре, въпреки гадното им държание, но всичко си е същото. Държа се добре - правят ме на маймуна и ме търсят, когато съм им нужна; държа се зле - изобщо не ме търсят. Не знам какво да правя вече... Имам познати, които се държат с хората като с кучета и въпреки това ги уважават. Защо мен не ме?

Историята ми е много по-дълга, но мисля, че се разбра горе-долу за какво иде реч. Благодаря на тези, които се спряха и прочетоха, и моля за съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: adbd462ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Препоръчвам ти да прочетеш книгата How To Start A Conversation And Make Friends: Revised And Updated и How to Make People Like You in 90 Seconds or Less и How to Instantly Connect with Anyone: 96 All-New Little Tricks for Big Success in Relationships.

"Виждали са ме, стоят до мен или ме подминават, и дори няма да ме поздравят.. " Ами поздрави ги ти. Питай ги как са, как вървят занятията и т.н.


"тидох си аз и я попитах дали тя е момичето, което без да искам изгорих на партито.. в началото ме погледна все едно за първи път ме вижда и пренебрежително каза, че не си спомня, после си врътна задника и замина, все едно съм някаква прокажена." На нея й е станало много неудобно, пък и най-вероятно самата тя е забравила за инцидента. Та и затова ти е обърнала гръб. Трябвало е просто да й кажеш "Здравей, извинявай за инцидента от онзи ден." И толкова и след това я питаш как вървят нещата.

"защото си казвам "те не ми се обаждат да излезем, защо аз да им звъня" и така си остават нещата. " Защо да им звъниш ли? Нали искаш да си имаш приятели. Обади им се!

Пък и щом имаш фейсбук, ще бъде по-лесно да влезеш във връзка с някого. Пращам им съобщение: как си, какво ново, нека се видим на кафе и т.н.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3732284a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Излишно е да ти казвам да се отпуснеш, защото това не става от днес за утре. Иначе - отиди на психолог сподели това, което чувстваш и те притеснява. Малко невнимателност няма да ти се отрази зле (говоря като направиш нещо да не се извиняваш все едно си убила някой)
Не гледай всички като ''нападатели'', а първо опознай хората и после ще решиш дали са добри или отворковци.
Ако познавах такова момиче като теб най-вероятно щях да те заговоря, защото ми харесват по-срамежливите ;)
Аз свърших със коментара си дано съм бил полезен :)
Успех! **Sunny Days**

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fde0777823
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Разбирам те напълно. Четейки думите ти имах чувството, че съм ги писала аз. Понякога си мисля, че просто има някакъв определен начин на сприятеляване, който аз не съм научила. Търся причината и стигнах до извода, че е така може би, защото не съм ходила на детска градина, а отраснах вкъщи със сестрите си. Общувах главно с тях и когато трягнах на училище и трябваше да създам приятели, не знаех как. Бих искала да ти помогна и да ти дам съвет, но самата аз нямам решение на проблема... :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4736096926
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стана ми мъчно за теб. Но не знам какъв съвет да ти дам. И аз често си казвам по-добре ми е сама. Но реално никой не може да бъде сам и да общува години наред само с двама-трима човека. Изолирането или самоизолирането правят човек плах, стеснителен, нерешителен. А пък и нали това е живота-комуникацията между хората, независимо под каква форма е тази комуникация. И думи от типа, че ще се отдадеш изцяло на учене, работа, дете, хоби или др. не са истински съвет. Защото колкото и да си отдаден на нещо, винаги идва момент, в който ще поискаш да "поживееш". Дори и този момент да трае два часа, той все пак съществува. И тогава какво става? И аз не мога да отговоря на този въпрос, тъй като съм в подобно положение.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a380a63907
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Оффф като почнете всички тука - колко съм красива, обаче... Има 1000 истории на жени- красива съм, но мъжете не ми обръщат внимание, красива съм, но нямам приятели, красива съм, но се държат зле с мен. Тук май са се събрали всички най-големи красавици на България като гледам. Май проблема на всички е, че сте прекалено красиви, чаровни и неземни, и оттам простолюдието не може да се изкачи до вашето ниво, за да имате нормално общуване. Едно съветче, не поставяй красотата като най-важно качество, развии си и другите качества като общуване, подход към хората, самочувствие, съобразителност, естественост и може би тогава ще си намериш приятели. Заради едната красота няма да ти се поднесе света на тепсия.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3961db8019
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   О! :(
Явно просто хората вече са супер злобни.Ако можех аз щях да ти бъда приятелка ама съм с няколко години по - малка. :дд Ами незнам наистина какво да ти кажа...Ходи например на нещо танци или нещо друго запълни си графика...Там сигурно ще намериш приятели.Или се хвани да спортуваш стегни си тялото .Това много се забелязва. Излизай с приятелите на приятеля си? Защо не. И какво друго....незнам просто не се давай.Като се държиш дръпнато тея ***** го виждат това.Просто се дръж на ниво не си мълчи.Какво за бога могат да ти направят?С какво са по - важни от теб?!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5bd1fad1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Здравей, до скоро и аз бях така. Видях, че с моя характер не се получава и смених много други и пак не се харесвах на останалите. Накрая вече ми омръзна да правя толкова много глупости само за да се харесам и спрях да си търся приятели, вече не исках да имам. Малко след това се появиха толкова много хора които искаха да ми станат приятели... Но просто аз вече не исках. Заради това моят съвет е просто да спреш да се стараеш толкова много, дръж се както ти харесва, не мисли за това и все някога някой ще те хареса. Аз съм забелязала, че когато много искаш нещо, то не ти се получава, но когато не го искаш се получава. Затова просто ти казвам, не искай приятели и те сами ще те намерят. Надявам се ме разбра, късмет!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 56d53920f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей. Аз завърших тази година. Срамежлив съм и аз. Срамежливите почти винаги не се забелязват от хората. Имах приятели и с тях излизах. Тъпото беше, че трябваше да се самопоканя за да изляза с хора от моят курс. Накрая се отказах да се занимавам с тях и излизах с малко хора от други специалности. Света е голям. Няма смисъл да се ограничаваме.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 175316726a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей! Много мисли нахлуха в главата ми докато четях, това което си написала. Мисля, че точен съвет няма как да постъпиш, по-скоро всеки ще ти даде насоки за държание, което не мисля, че ще те удовлетвори, по няколко причини, първата от които е, че хората са безкрайно различни и всеки общува по различен начин - едни са много отворени към другите, другите са по-затворени. Занимавам се с психология и твоят проблем е много често срещан. Мисля, че трябва да погледнеш това, което имаш и да му отдадеш по-голямо внимание. Налице са твоето семейство и твоят приятел, замисляла ли си се колко хора могат да кажат, че имат до себе си семейство, което ги подкрепя и също така човек, с когото се обожават? Знаеш ли колко хора пък идват при мен с този проблем - "Нямам гадже, никой не ме иска"? Всеки има своята болка, решението се крие в самата теб. Искайки съвети от нас, готова ли си да ги следваш? Готова ли си да бъдеш не такава каквато си, а каквато би те приобщила към тълпата? Към хората, които така или иначе не чувстваш близки? Аз смятам - не! Защо? Защото по този начин отново няма да откриеш бленуваните истински приятели. Мисля, че би могла да започнеш да вършиш нещо ново, което да ти е приятно, да е част от интересите ти, да те радва, нов език, нов спорт или да се запишеш в някоя доброволческа организация, например! Там би могла да откриеш хора с твоя светоглед, които ще общуват с теб, ще те приемат, защото ще имате нещо общо, нещо повече от досадните за някои от твоите колеги лекции или университетът. Няма да повтарям това, което ще чуеш много пъти - ти си умна, млада и красива. Знай го, сама, не карай някой да те убеждава, защото когато това стане - ти се превръщаш в неуверена. И запомни, че утре си сама, излизаш от този университет и с много от тези хора няма да се видиш повече - защо ти е да впечетляваш някой от тях? Никога не се унижавай, за да получиш внимание :) От днешен поглед, не мога да кажа, че съм мъдра или прекалено умна, но като по-голяма от теб искам да ти дам един конкретен съвет - не бъди лицемер, защото ще загубиш себе си. Цени се.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7d1f2ff054
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Олеле, сякаш всяка една дума аз съм я писала.. И точно и аз съм момиче на 20 години ( е 19 де, но след 2-3 месеца ставам на 20).. и за семейството малко се различаваме, но всичко друго, главното в темата и всичко сякаш аз съм го писала, абсолютно същото е при мен и аз каквато съм.. Преди 1 месец работех на едно кафе и мъжко внимание изобщо не ми липсваше, все още си поддържам дори контакт с някои от хората, с които се запознах там, а и преди и сега момчетата ме заглеждат, заговарят и т. н. , всеки ден по няколко човека, имаше и редовни клиенти, ме заговарят, комплименти, т. н. , но момичетата имам чувството че ми завиждат - може би има за какво, и на теб също, а и аз от малка не обичам много много момичетата именно защото са завистливи и злобни, предпочитам приятели момчета, но и момичета съм имала няколко приятелки, които в последствие вече не сме за съжаление, а тях ги обичам наистина защото с години сме били приятелки, но.. Постоянно се чудя какво е това в мен което отблъсква хората, което не предизвиква желанието да ми звъннат те да излезнем, да се видим, да ме поканят някъде, да се интересуват от мен, а не да трябва аз да ги търся първа.. мога да продължа да описвам, но сякаш ще копирам написаното от теб буквално.. Мисля си, че може би е това че и аз с непознати и не толкова близки хора трудно се отпускам и почти не говоря.. и това хората го забелязват, прави им впечатление. Може би трябва да гледаме с всеки да говорим повече, но понякога аз не мога да се включа в разговора, защото те предимно се лигавят понякога много и говорят простотии, а аз не го правя обичайно.. Също се лигавя и говоря глупости понякога де хаха но не от този тип дето те - просташки.. или пък говорят за тема, за която нямам какво да кажа, защото не знам.. да кажем ако съм в мъжка компания - части на коли и работи с коли примерно - там не съм много информирана и с интерес ги слушам, за да науча нещо. Мога още много да пиша, но не знам какъв съвет точно освен този да разговаряме повече с всеки, да ти дам, защото аз съм в същото положение.. Определено ще следя темата :) Надявам се да получим полезни съвети и да успеем да ги следваме и да постигнем успех, стига сме страдали винаги добрите хора, а лошите, завистливите, злобните, лъжците и т. н. са добре.. или може би само така изглежда :).. Вярвам, че рано или късно ние ще получим това, на което се надяваме и може да имаме малко, но истински приятели, което е за предпочитане пред много, но фалшиви, които пред теб са едно, а зад гърба ти те плюят и после нагло се усмихват насреща сякаш са на твоя страна. Ще следя, всичко ще е наред, спокойно, дори бих се радвала да можеше да се запознаем, защото мисля, че ще си допаднем, но едва ли има как..

~K. ~

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7766274e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз също нямам приятели там където съм за първа година и знам какво е да си самотна, но помни че истински приятели не се намират така лесно, но ако се сприятелиш с такъв човек ти ще си много щастлива. Той или тя ще те изслушва и разбира, но и ти ще трябва да умееш да правиш това. Повярвай ми има такива хора, но най-важното е да имаш търпение и да не се притесняваш за неща, които идват от само себе си. Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d1f41a5d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм като теб, на 22 съм и съм момче. Не мога да ти дам съвет, освен да ти кажа да не се депресираш и да гледаш на живота от хубавата му страна (колкото и да ти е трудно). Все някога нещата ще се оправят. При мен малко по малко почнаха, но има още какво да се желае!
Мога само да те посъветвам да останеш такава, каквато си (колкото и изтъркано да ти звучи), защото не си заслужава да се променяш заради заобикалящия те свят!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0b545b7276
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Моето мнение е че има 80 % некачествени хора и 20% качествени хора. Некачествените хора се събират със себеподобни, а нормалните хора биват отхвърлени. Нормални хора като теб, които имат сиво вещество и го използват за да мислят и стигат до такива изводи и могат да погледнат живота отстрани и да се замислят за много неща.
Да не ти пука, след като завършиш ще си най - напред от всички, тогава ще те наблюдават тихо и ще искат да са като теб. Историята познава много такива случаи. Бъди силна, виждам, че си качествена дама, давай смело напред!
Ж. 26

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9a53a8771a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Проблема не е в теб, а в околните, те усещат различността ти (в добрия смисъл) и на подсъзнателно ниво се страхуват от теб, защото усещат, че ги превъзхождаш. Където има голяма група там истината е унищожена, там има само позьорство, мазнене и подражание. Ако можеше да надзърнеш в душите им ще видиш само една голяяяяяма празнота. Но те са щастливи с нея, защото на свинята и е най-комфортно в кочинката.
Ти си нелош човек, дори бих казал и добър. Съхрани се като личност, развий се, нагоре просторите на мирозданието са безгранични. Нито за миг не съжалявай тълпите, само стой отстрани и ги наблюдавай как много скоро ще се изпокарат и всички ще ти кажат, че искат да са като теб, но просто не могат.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4446bab33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Изобщо не се тревожи, просто не си попаднала на точните хора. Аз бях в абсолютно същото положение, като теб, когато влязох в университета. Дори първата година бях изпаднал в дълбока депресия, понеже нямах никакви приятели. Скитах се безцелно из града, само и само да се разсея поне за малко. Както в твоят случай, колегите ми бяха надути и нагли. В началото опитах да се сприятеля с някои от тях, но нещата не се получиха и реших, че няма смисъл да се занимавам. Честно казано, до момента не съм срещал чак такива идиоти, на каквито попаднах в университета. Положението се оправи чак в трети курс. Започнах работа и колегите ми се оказаха супер точни. След това и други приятели от родният ми град дойдоха да учат при мен и всичко си дойде на мястото. Още веднъж ти казвам да не се тревожиш. Отпусни се и си живей живота, готините хора ще се появят.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1baa89eb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Искам да благодаря на всички за хубавите коментари и най-вече за позитивно настроеното отношение - наистина не го очаквах! :))) Знам, че съм една от многото с този проблем, може би един ден ще ми изглежда не чак толкова неразрешим, но за момента явно нямам какво друго да сторя освен да бъда себе си, да се радвам на хората, които ме обичат и уважават, да си уча и да УСПЕЯ! Вярвам, че един ден нещата ще се оправят и няма да съм чак толкова незабележима. Човек явно трябва да повярва в себе си, за да повярват и другите в него, но това не става от един път, както и с всичко останало. :)))

До 5: Никъде в историята си не съм се изтъквала, че съм красива. Споменах го, защото в днешно време хората забелязват повече външният нюанс на един човек и така преценяват дали изобщо да припарят до него. Отбелязах, че съм хубаво момиче, за да изразя контраста, който се получава при мен, защото не можете да не се съгласите с мен, че средностатистическият човек много повече би се спрял на човек, който визуално изглежда добре, отколкото обратното! Никога не съм одобрявала този начин на мислене на хората и лично аз не го "практикувам". Отбелязах го, за да изтъкна, че явно имам друг проблем, щом хората не си позволяват да се сближават с мен дори на пръв поглед. Надявам се ме разбра и съм успяла да те опровергая. :))

До 10: Радвам се, че има хора като мен (не го казвам с лошо), просто се радвам, че някой друг разбира болката ми. Аз съм същата, не обичам безсмислени разговори и лигавене извън шеговитата и забавната му форма. Още от началното училище ми се подиграваха и ме обиждаха, че съм "зубърка" понеже редовно си учех и исках просто да успея, такава съм и до ден днешен. Толкова се борих да вляза в университета и специалността, която исках, и с кеф си ходя на лекции и упражнения, явно обкръжаващите ме хора са обратното. Не знам и аз, една бездънна яма, дано има изход скоро.

АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5cb1284866
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   А с какво си полезна ти на хората, че да не те избягват?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1baa89eb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   #18 Нима трябва да се общува с хората само, за да се търсят взаимни изгоди? С какво трябва да съм им полезна? Позитивен човек съм, сред моите си 2-3ма приятели съм "душата на компанията", забавна съм, смятам, че съм интересен човек, необикновен от гледна точка на интереси и занимания.
Да, не се кефя по цели нощи да обикалям дискотека след дискотека. Да, не обичам да прекарвам свободното си време седейки по кафенета и барчета. Да, не обичам по цял ден да се шляя безцелно по улиците и да се чудя къде да си бръкна. Да, не обичам да се "чупя" от лекции, защото си уча нещо сериозно и смятам, че за мен това сега е най-важното, а също така ми е и интересно да научавам нови неща. Може би заради това не съм интересна или полезна на хората, не знам. Просто имам по-различни възгледи за живота и мисля различно. Нека съм грешна за това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 02053f738e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   №18 Ти с какво си полезен като пишеш такива коментари (то даже не е коментар)? Мисля, че си нямаш работа и гледаш да нападаш хората, както повечето твой приятели, които след време ще видим как ходят по контейнерите за боклук :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7d1f2ff054
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От номер 10 - Наистина бих се радвала да имам приятелка като теб , дори теб :) Разбирам те , да . Ще ти напиша един цитат от Уил Смит , който е много верен и мотивиращ , дано разбираш английски , предполагам , че да :) - "Don't chase people. Be yourself , do your own thing , and work hard . The right people - the ones who really belong in your life - will come to you . And stay ."
Сега може да е така , но това няма да е вечно . Както казват - Всичко е временно , така че когато нещо върви добре и си щастлив - радвай му се . Когато нещата не са наред - не се отчайвай , защото и това няма да е вечно .
Всичко ще се нареди и правилните хора ще се появят в живота ти рано или късно , и ако останат - значи са точните хора , а ако не - значи са били за урок . Всеки човек играе някаква роля в живота ни - едни са за урок , други за благодарност , трети са подарък и т.н. така че - всичко с времето си , ти не се отказвай , бъди позитивна , весела , усмихната , лъчезарна , позитивно настроена към живота и хората и всичко ще се нареди .

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0b82199f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторке, не се връзвай на надувки и хора, които се смятат за самодостатъчни! Не ти трябват и използвачи като номер 18! Един приятел или познат може да ти прави и услуги на по-късен етап, но при запознанството целта ти е да опознаеш този човек. Всеки с различни намерения е използвач като въпросния номер, за когото хората са само потенциални връзки, които да му помогнат в живота.

Пращам ти един поздрав с видео от ВиБокс, понеже ми харесваш като човек според написаното тук!

http://www.vbox7.com/play:6a3605d867

Надявам се да му се насладиш и докато го слушаш да мислиш, че не всичко в живота е черно! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4956f5377b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И аз имам този ужасен проблем!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b9e17f91b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 3, напълно си прав/а. И аз имам същите проблеми и от доста време насам размишлявам относно защо е така. И аз не съм ходила на детска градина и майка ми никога не ме е водила по площадки или където и да било, за да общувам с други деца, а съм само дете. Стигнах до извода, че това ме е белязало за цял живот и вече се съмнявам, че ще успея да се променя. Късмет на авторката, дано поне тя успее да се справи с проблема си.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1fddf71776
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Като гледам колко срамежливковци и срамежливки са се събрали тук... Оглеждайте се хора, оглеждайте се... Пълно е със свестни хора.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4956f5377b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз бих се запознала с теб, но за жалост модераторите не позволяват да се пише лична информация.. Знам как се чувстваш, същата съм :((

Руми 19г

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 дни
hash: e0b1d4d68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Измисляш си бе, момиче! :) Личи си, че имаш комплекси, защото си точно обратното на всички тези неща, които си ги изброила и ти много добре си го знаеш!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 113e221088
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Момиче, не се притеснявай... разбирам колко ти е трудно.. стискай зъби и постигни целите в живота си. Радвай се, че си различна и не си част от масата простаци... това някой ще го оцени рано или късно... трудно се оцелява в тоя свят пълен с боклуци ама няма какво да направиш... само не се променяй и да не ти пука.. имаш себе си това е достатъчно и не само себе си ами и морални ценности, което е най-важното за един значим човек, който държи на себе си! Горе главата и успех! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: 74417c4cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Никой не ти е длъжен за нищо. Ако си заслужила да имаш приятели ще ги имаш, ако ли не - няма.

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 74417c4cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Предполагам че вече си завършила и си заминала някъде в чужбина, далеч от всички надути, злобни и лицемерни хора в БГ

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bc0fb96378
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Виж, не е нужно да си мазнярка и да се подмазваш на хората за да им се харесаш. Просто трябва да си усмихната и да се държиш приветливо с тях и ще видиш колко бързо ще си намериш компания от приятели. (:
Ж25

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8f28a3bb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Само от добър приятел става качествен предател. По-добре вълк единак от колкото в глутница с помиари. Няма по-голям кеф от това да съм сам с мислите ми, да си запаля от хубавите пури и да сипя от хубавото бренди. Колкото по-близо допускаш един човек до себе си, толкова повече му даваш нож, който рано или късно ще забие в теб.









Чингис Хан

 
  ...
преди: 11 месеца, 14 дни
hash: ce70bebdee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Срамежливите хора сме обречени да сме сами.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker