Чувствам се по-самотна от всякога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувствам се по-самотна от всякога
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3051 пъти
Здравейте! Дълго време се спирах да пиша тук, защото мислех ( а и може бе все още мисля), че е нормално сама да се справя със ситуацията... но реших все пак да чуя чужди мнения. А и вероятно много хора са преживяли същото. Чудех се къде да поместя и историята,но мисля, че това е психологически проблем... и любов и изневяра не е правилния раздел...

Ситуацията е следната- мина доста време( повече от 6 месеца), откакто се разделих с дъллгогодишния си приятел. Много ме нарани, той беше и човека, който ме остави, сега дори си има приятелка и е щастлив. Като оставим настрана откачения факт, че още ми липсва след всичко, и мисля за него всеки ден, ме измъчва това, че съм станала страшно студена.

След разочерованието, не съм от хората, които си казват "никога повече не искам да се влюбя" и т.н. Напротив- искам, и пак толкова силно, всеотдайно. И не мога! Не само, че не мога да се влюбя, не изпитвам и малък трепет към никой. Отблъсква ме мисълта да съм с някой, дори някой да ми хареса поне мъничко външно, всичко стига до там. После ми става глупав, смешен, даже противен на моменти.

Изнервя ме единствения човек, който иска да е с мен в момента, хващам се да си мисля "аман от тъпите му романтики". И се плаша от себе си. Никога не съм била такава. Напротив, обичам човекът, който твърди, че иска да е с мен, да го показва, и да съм единствена и различна.

Хем искам ново начало с някой, хем сама се дръпвам. Не знам отвращение ли е, страх ли е, някаква психическа барира ли е, но не е нормално.

Момчетата/ мъжете ме дразнят, и като цяло в това отношение съм станала безчувствен непокис. Въртя си се в болезнени спомени и нещо, което е безвъзвратно изгубено, с човек, който не го заслужава; а не мога да дам шанс сама на себе си. Безразличен ми е всеки.

Може да звучи смешно, но аз не съм била такава никога. Не искам да остана така и да се превърна в поредната безчувствена кучка. Хаха, даже и кучка не мога да съм, на тях поне им се прави секс...
Чувствам се по-самотна отвсякога, а сама препъвам щастието си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: bc55995f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекалено малко време е минало...и все още не си преодоляла загубената любов. Не се насилавай, дай си толкова време, колкото ти е нужно, за да се излекуваш от отровния спомен. Не обръщай внимание на това, което ти казват околните, и следвай собствения си ритъм. Нуждаеш се от време, в което да бъдеш сред обични и близки хора - хора, пред които можеш да бъдеш себе си, а такава, каквато в момента не можеш да си: купонджийка, романтична, сексуална и необременена. Ти страдаш и ти е нужно рамо, на което да се облегнеш, както и да не се чувстваш виновна, че проявяваш слабост.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 581b8d2316
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто се отпусни дай си почивка на психиката и се от дай на течението

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 09642ff1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ммм, не го мисли. Наистина 6 месеца не е чак толкова много време. Но едва ли в случая проблема е, че не можеш да го преживееш. Просто си свикнала с него, очакваш и другите да са като него в малка степен поне. Или пък просто не си попаднала все още на свестен и нормален мъж. Това с кучката са пълни глупости...незнам как ти го роди главата. Ако беше кучка да си минала вече един полк мъже. :) Излизай повече с приятелки, съсредоточи се върху работа/учене. Намери си занимания. По някое време ще се появи твоя човек ;)
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: f955c2b886
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е. Трябва да ти известно време, за да "реставрираш" сърцето си, да го почистиш от стари спомени и да го отвориш за нови, за нова любов, за нов човек. Не може след дългогодишна връзка да очакваш на втория месец да не се сещаш за него, за секса ви, за моментите, за всичко. Дълго време ще мине преди да ги забравиш. След това ще започнеш да се чувстваш добре сама - нещо, което ще ти покаже, че си почти готова за нова връзка. И после, когато минат много дни, в които не се сетиш за бившия, чувстваш се безгрижна и ти е леко на душата, тогава може да очакваш да си способна да обичаш истински някого и отново да бъдеш щастлива. Имай търпение, времето наистина лекува.

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8d526a3de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В твоя случай си намери някакво занимание. Нещо, в което да отделяш много от потенциала си. Опитай малко нови контакти, не се упреквай за чувствата. Ще отминат, прояви малко търпение и не бързай да се мяташ на врата на някой друг. Вземи си малко почивка от тази връзка. Извлечи поуката от всичко и си дай малко почивка. Имаш цялото време на света все пак. Горе главата :)
FerNando

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: cc37d859d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички за коментарите... може би ми беше нужно някой да каже нормално ли е или не.. доста време си е, а аз все още не мога да го забравя като хората( при положение, че не го виждам!), и не съм щастлива и пълноценна заради това. Чувствам се като малко слабо момиченце, каквото никога не съм била. И ме дразни фактът, че ми липсва нещо толкова малко, без което съм живяла цял живот, и което съм имала само няколко години.

Надявам се да сте прави, че просто ми трябва още малко време. Странно ми е, че аз се сещам за общите моменти,а той не само ги е забравил, а започна на чисто с ново момиче... Е, ще търся силата в себе си да си дам сметка, че заслужавам да съм щастлива, дори сама със себе си :)
авторката

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: b1232d972d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Рааааааааааааалф, хайде сега! Откога "кучка" е синоним на "к**ва"??? Определението на един господин (в една друга, добре позната ти тема:))) е най - точно! И не е лошо всяка жена да притежава част от тези качества, дори е препоръчително!

Към автора - клишираното "времето лекува" е най - честият съвет...и все пак е истина! Наранена си, обидена, предадена, изнервена, но ще мине! Дай си време, не се насилвай, така не става! Осъзнаваш проблема, значи вече е наполовина решен (поредното вярно клише:).

Съсредоточи се върху лошите черти на бившия ти, намрази ги и се моли повече в никой да не ги откриваш. Недей да идеализираш добрите му и да ги търсиш във всеки следващ! Ние (жените) наистина правим грешката да сравняваме, но е добре да го изолзваме само когато е необходимо, когато е градивно.
Успех,
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 75abec4d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Чили, като се замисля май си права за корекцията. Да, една жена е добре да бъде поне малко "кучка", но към непознати мъже. В смисъл да знае как да спазва дистанция. Ако това влагаме, като смисъл. Иначе поне за мен двете думи са горе долу синонимни. :) Мегън да каже.На нея и имам доверие по отношение на всичко свързано с езиците, думите и тн.:))

А иначе, честно казано и ние мажете малко или много правим ниакакви сравнения, за добро или лошо. Мисля, че е нормално донякъде.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 214c82bbd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Kучка" ставаш, к***а се раждаш :)
И за това не са необходими лингвистични познания :)
Но, благодаря за доверието, Ралф :)

Мегън

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 266e2cad06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Kучка" ставаш, к***а се раждаш

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6484afd501
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен все още те е страх да се влюбиш, за да не те наранят отново и това ,че се отдръпваш е твоята защитна реакция. Моят съвет е да се отпуснеш и да живееш за мига, за да не съжаляваш, че си пуснала щастието ти да си замине, за да не се чувстваш самотна излизай с приятели, прави неща който ти харесват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker