Силиконови импланти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Силиконови импланти
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 14383 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 25г. и от заглавието се подразбира за какво става въпрос. Предварително искам да благодаря на всички, които ще отделят време, за да прочетат историята ми и помогнат със съвети. Проблема ми е свързан с гърдите. Още от тинейджърка нямам особено големи гърди, но тъй като пубертета продължава до пълнолетие, си помислих, че ще растат още, но уви. Вече съм на 25, а съм плоска като дъска. Никога не съм била от момичетата, които са се комплексирали относно това, но никога няма да забравя едно изказване на бившото ми гадже. Един ден, прегърнати, както си гледахме телевизия, той ми каза, че не е необходимо да нося сутиен, тъй като и без това излишно само ми издува дрехата. Първоначално не се засегнах, но впоследствие разбрах, че е бил прав и чак сега осъзнавам какви са недостатъците на това да имаш малки гърди. Вече съм на 25г. и не мога да се почувствам като жена, защото всяка облечена рокля ми е винаги голяма на деколтето, а пък за рокли тип бюстие и дума да не става!!! Обличала съм, но ми пада и постоянно трябва да го вдигам! Реших да си сложа силиконови импланти, но имам известни притеснения. Тъй като в момента съм необвързана се притеснявам бъдещият ми приятел как ще реагира на това и дали ще ме приеме, да не забравяме и факта, че рано или късно искам да стана майка и как ли би се отразило раждането върху силикона? Препоръчаха ми д-р Енчев, и мисля да се обадя за преглед. Моля, ако някоя жена е вече минала по този път ми помогне със съветите си относно преди операцията и възстановяването след нея, какви са плюсовете и минусите на тази инвестиция?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: a4de32812d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, моята позиция в случай като твоя е абсолютно ЗА! Всеки път когато видя жена със силиконов бюст се замислям, но аз имам гърди и съм много против излизането извън границите на нормалното и естетичното. Относно мъжете не мисля, че според тях това е някакъв недостатък- напротив. Бих те посъветвала да действаш, знам какво е когато не харесваш нещо във себе си, а има начин да го промениш. Успех!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4e3c9887f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти кажа, струва си. Никой мъж няма да те върне, ОСОБЕНО ЩОМ СИ С ПО-ГОЛЕМИ ГЪРДИ! Няма да имаш проблем нито с кърменето, нито с раждането. Просто около месец след операцията не трябва да носиш тежко, да не правиш резки движения и да пътуваш със самолет, или ако го правиш има специални колани и т. н. - да не изпадам в подробности. Като цяло е добра, но скъпа инвестиция.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 08485f919a
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Като родиш ще имаш споко, има и разни процедури за уголемяване и стягане и някакви хапчета май рекламираха. Защо не пробваш това. Гърдите не са всичко, макар че всеки иска това което няма.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e4a648fe48
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   мен ме кефят мацки с малки гърди. аз не ти бих препоръчал да си слагаш.
а и що се комплексираш заради някакви думи?
научи се да имаш самочувствие, всичко е в главата ти.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ff5363316a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   аз пък като мъж никога няма да дам на жена си да слага подобни боклуци в тялото си и не ми правят добро впечатление такива жени. По - скоро биха гледали на теб само и единствено за чекнеж, но не и за семейство

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9fadc3d1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мъж съм и мога да ти кажа, че добре си решила. На мнение съм, че ако една жена почти няма гърди е добре да си направи тава операция. Ако жената има средни гърди няма смисъл от такава операция.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b38df661ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Преди време и аз много исках да си сложа силикон, тъй като едва запълвам чашка Б. Този форум много ми помогна - http://www. tialoto. bg/forum/forumdisplay. php? f=29
Отказах се поради финансови причини и най-вече защото се притеснявам, че ще изглежда много изкуствено. Уви, за да има възможно най-добър ефект, трябва да имаш от какво да тръгнеш - например нормална чашка Б към Ц или от тоя сорт. Прочети мненията във форума, изключително полезни са. Подкрепям те с две ръце и пожелавам успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 414d16860e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   На д-р Енчев му викат касапина, сама прецени дали искаш да изглеждаш като с пластмадови гърди.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7ef578905b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Всички, които те съветват за грешат. Една жена е привлекатална 1. Заради интелекта си; 2. Заради усмивката си; 3. Заради очите си; 4. Заради нежността си. Останалото са комплекси. Този, който трябвада те оцени няма да го направи заради гърдите ти. Бъди сигурна.

Мъж на 36.

P. s
Лично никога не бих се загледал по имплантирани. Изкуствени футболни топки. Няма смисъл. За инфо на хейтърите, съпругата ме е със 110 см. обиколка естествени при 54 кг, но дори и да не бе така, а с 75 см., пак щеше да е тя, защото притежава всичко, което изброих по-горе.

Не прави глупости със себе си, момиче!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4787ee6410
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никога не съм разбирала жените, които свързват самочувствието си с гръдната обиколка. Ако смяташ, че ще бъдеш по-харесвана... лъжеш се. Да, мъжете без капка мозък и поглед, впит в деколтето, несъмнено ще ти се впечатлят, но дотам ще ти е успехът. Но твоя воля, щом си решила, давай! Всичко, което може да ти е полезно, ще ти го каже самият хирург.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ffa422d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Мнение от мъж - давай смело! Никой нормален мъж не би се отказал от жена, която харесва и от която е привлечен само заради това, че има силиконови импланти, има големи срамни устни и каквито други притеснения имате вие жените :) Аз лично бих се изкефил на силиконови цици, стига да не са някакви огромни пластмасови кълба, а естетично изглеждащи и съразмерни.

Успех! Пиши какво е станало! :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 90c9cafb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, аз минах по твоя път!
И не съжалявам. Чувствам се прекрасно, тялото ми е напълно хармонично, душата ми също.
Доцент Доктор Емил Георгиев от пластична клиника Нефертити осъществи моята опрерация, беше много добър, истински специалист, приятел, народен човек. Болеще малко, но после чувството беше...
Няма да сбъркаш, аз съм много доволна от година.
Не се притеснявай, само нагоре и напред!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cae74bba1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   От Авторката: Аз нямам комплекси отностно гърдите си, но просто осъзнавам минусите на това да си с малък бюст. До сега съм живяла с този бюст, но защо пък човек да не се възползва когато има тази възможност. 100 % съм сигурна, че съществуват много жени, които биха подкрепили тази инвестиция, но поради липса на средства не могат да си го позволят. Не съм от жените, които излагат всичко на показ, дори съм против прекалената разголеност и това не означава, че като си сложа силикон, поведението ще ми е като на фолк певиците, а просто го правя за мое лично удовлетворение, като всичко ще бъде съобразено с ръстта, теглото и предварителни изследеания, които се правят преди операцията.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 420db5ac36
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

14.   Мила, помисли малко. Сега може и да си много навита, ама едно, че можеш да имаш проблем с кърменето и второ, я си помисли как ще изглеждаш с тия фалшиви гърди на 80? Жалка картинка. За това, не го прави. Прави са хората, като родиш има шанс гърдите ти да пораснат.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7e2011f8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Като мъж ти казвам НЕ! Чувал съм някой мъже да казват, че умират за жена със силикон, но това е докато срещнат такава, след това не искат да видят такова нещо повече. Всъщност истината е че повечето мъже не приемат силикона като истинска гърда, все тая дали ще е силиконова гърда или чорапи в сутиена. Показва, че жената е комплексарка а силикона изобщо не може да излъже, че е истинска гърда, според теб. ти би ли се възбудила ако члена на приятеля ти е пластмасов? По същия начин мислят и мъжете, повярвай ми. Жените със силикон се възприемат от мъжете, като самоунижаващи се. Все едно казват, вижте ме аз съм дефектна и тука напъхах под кожата малко подплънки да не си личи. Смешно и жалко. Силикон ДА, но само ако действително имаш дефект в останалите случаи е унижение за жената. Лично аз, който се смятам за „цицоман” бих избрал да правя секс с жена с нюню гърди, ако ще и само да и хващам само зърното, пред това да правя секс с жена, напъхала си силиконови „подплънки”/импланти/ под кожата.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9dd2e8027d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   М 26 Една жена би ме спечелила с интелект поведение добра визия и сексуалност. Често не малка част от самочуствието на мъжете идва и от тяхната половинка. Ако си моя приятелка и това те тормози бих те подкрепил да си сложиш силикон, това би ме накрало да ти се кефя на 110% във всяко отношение, от това че си секси до това че много ще искат да са като теб и ще си с още нещо по-готина но най вече че се чувстваш добре :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7e2011f8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Силикона ще ти даде самочувствие пред жените, но мъжете не сме фенове на изкуствените цици. Вие жените обичате да се фукате една на друга, коя има по-голям изкуствен балкон, но обърни внимание, че жените с изкуствени цици, рядко партньорите им правят секс с тях. Имаше преди време интервю с мис Силиконов бюст. Това е момичето с най-хубав силиконов бюст. Тя си призна, че ако можела да върне времето не би си сложила силикон, открито си призна, че приятелят и спрял да прави секс с нея, след като сложила имплантите, защото му ставало гадно като и пипнел изкуствения бюст. Това доста жени са го признали. Ако е за фукня пред приятелките, надуй балоните, но губиш по-голямата част от мъжката аудитория. А и не знам дали знаеш, че имплантите трябва да се сменят на 10г. толкова им е живота според производителя. Така, че на всеки 10г. лягаш под ножа а другата подробност е че болките след интервенцията са ужасни и продължават 1-2 месеца. А за опасноста да не се събудиш след операцията изобщо няма да споменавам, доста народ умря на операционните маси на пластичните хирурзи у нас, други имаха усложнения, възпаления, на трети им се спукал силикона 4-ти пък се оказали с поставена опасна партида импланти и т. н. и т. н...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 26bbf990f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Недей! Не разваляй красотата, с която природата те е дарила! Аз съм момиче на 15 и съм също като теб - аз нося сутиен с чашка А. И много си харесвам гърдите - малки и изящни.

Понякога ме бъзикат че съм плоска, обаче го приемам на майтап :D Даже аз се бъзикам с това понякога :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e8399d1391
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Това си е твое решение, но според мен далеч не е необходимо да уголемяваш гърдите си, за да изглеждаш добре. Имаше някакво изследване, че мъжете се разделят на такива, които харесват гърди и такива, които се заглеждат по крака. В това има нещо вярно, защото се усещам, че най-често се заглеждам по бедра и дупе на разни красиви момичета. Вероятно онзи твои приятел е от първия тип. Не искам да прозвучи преднамерено, но дори и когато съм срещал жени с големи гърди това просто не ме впечатлява толкова. Виждам ги и след малко забравям. Това, което истински привлича е самочуствието, а такова няма да имаш докато си повтаряш наум, че твоите гърди са малки. Не мисля, че след операцията автоматично ще се почустваш по-красива. Природата създава хората различни, но всеки може да се почуства добре в кожата си. Това, което ти пречи е в ума ти, а не по-надолу.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ad07a7b034
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

22.   Мен изобщо не ме интересува дали една жена има големи, малки, естествени или изкуствени гърди! Аз обичам жени които се чувстват добре в тялото си. Веднъж съм се докосвал до силиконови гърди. Има разлика, но не са по-лоши от истинските :) малко по-стегнати са. Ако смяташ, че ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре с тях сложи си ги. Наистина обаче проучи хирурга и дори говори с негови бивши пациентки!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c64cee0910
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Както се казва: "Не се опитвайте от хубавото да правите по - хубаво, че най - много да развалите хубавото"

Ж 27

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 34a88dabbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Ако имаш средствата сложи си. Аз ако имам средства ще си сложа и го искам. Но при мен е наистина наложително. Просто са ми много малки. Единствено и само заради себе си бих го направила. И не ме интересува кой какво ще вика че сам изкусвена и едиси каква. Бих го направила заради себе си само и единствено а не заради някои и по-да ме харесвали.. Само заради себе си и самочувствие. Знаеш ли чудя се жени които имат гърди защо си слагат....??? Това трябва да го правят само жени с много малки гърди. Аз ако имах гърди не бих си сложила.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 27dd3147a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Давай смело!!! Когато се оженихме жена ми нямаше особено големи гърди, след двете деца вече нищо не остана. Тя беше на 26, в разцвета си, секси мацка, ноооо с почти нищо под сутиена и с огромното желание да го напълни. За рождения и ден реших да и подаря така желания силикон.
Ефекта беше уникален както външно, така и вътрешно. Върна си самочувствието, почна да се наглася, да се конти като излизаме, вече си облича супер секси дрешки, които да подчертават всичко по нея. Кефи ме като я зяпат мъжете и като я изчукват с поглед, а след това какъв секс правимммм...не е истина. Направо си караме постоянен меден месец вече 2 години и аз и тя се кефим максимално на гърдите й.
Действай!!!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5d19b937e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Здравей,

Надявам се не си направила грешката да си сложиш тея боклуци в тялото.
1во в България са изключително некачествени и 2ро ги поставят супер некадърно.
3то, дори по света, по филми и т. н. не съм виждал кой знае колко жени с красив силикон, грозотия си е!
Въобще не трябва да се депресираш, че имаш малки гърди, изкуствените са в пъти по-грозни, а на допир са.... направо ми се повдига като се сетя.
Още повече, че ми звучиш като интелигентно момиче и ако е така имаш нужда от такъв мъж до себе си, който със сигурност няма да се интересува колко са ти големи гърдите.
Най-много с изкуствените гърди да ти се лепят и изкуствени хора, защото ще те мислят за празноглава к*рва.
А след време с детето... аз не бих приел майка ми да има силикон...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 261eda822e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Здравей!
Надявам се да не се повлияеш от коментарите. Първо, обърни внимание какви хора преобладават точно в този сайт. 95% от тях дори не могат да мечтаят за силикон, или да пипнат жена със силиконов бюст, така че не се впечатлявай толкова. Сега ще ти кажа нещо.
Първо, силикона вдига "цената" ти. Ако досега си се задоволявала да ходиш с някое лапе, което не може да си позволи елементарни неща и си длъжна да го търпиш, без да очакваш нищо в замяна... Е имам новина за теб- имаш шанс да си хванеш заможен и красив младеж, който да те носи на ръце, понеже мацката му е поддържана и си струва. Ей тука вече ме разпнаха на кръст :)
Второ, силикона е да кажем като татуировките. Преди да си направя първата си казвах, ами ако вече ме мислят за лека и се допитвах до различни мнения. Резултатът беше момчетата, които казаха че не одобрявят татуировките на жени бяха хора, с които не бих имала нищо общо по никакъв повод- задръстени, затворени, консервативни, ограничени, девственици. А тези, които ги харесваха бяха точно мой тип мъже, аз харесвам мъжкари. Направих си някои татуировки, с които момчетата от първият тип, да не си правят илюзии въобще да си губят времето, че и моето. Това е като знак с който се бележиш, да те приемат твоят тип хора и да отблъснеш другият тип. Със силикона е същото. Естествено, няма да си личи толкова ако не слагаш отворени деколтета. Една приятелка си сложи и не се забелязва през дрехите, само с банският я забелязах. Но сутиенът ти няма да е празен и на допир момчето като те пипа няма да мачка сутиена.
Как щяла да изглежда на 80 със силикон, какви са тези коментари? А как ще изглежда на 80 без? Като Наоми Кембъл вероятно.
И не не стоят изкуствено, особено ако си сложиш качествени импланти при професионалисти- стоят уникално и на допир са уау.
Ако беше толкова зле мислите ли, че толкова хора щяха да го правят, особено известните които не си знаят парите.
Направи го няма да съжаляваш. Силикона може да се махне, но не съм чувала някой да си го маха, даже си слагат още.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a527c2b610
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   27, хубаво е, че си доволна от своя бюст, но не заблуждавай народа, че едва ли не две силиконови бомби ще те ти покачат акциите кой знае колко много.
Истината е, че в днешно време всеки може да си позволи 3-4 бона за силиконки, дори могат да изглеждат добре, но на пипане... на пипане са като две надуваеми топки и всяка естествена гърда е по-добра алтернатива.
Силикон за мен е за жените без всякакви гърди - т. е. под чашка А или такива с разни малформации заради заболяване или вродено. Всяка жена с чашка А и по-нагоре е по-добре с естествените си гърди.
Самата аз имам ЕСТЕСТВЕНИ гърди чашка Е, стегнати и с хубава форма. Харесвам си гърдите, но не смятам, че без тях щях да съм с по-лош мъж или щях да имам по-малко успех в живота. Пипала съм при приятелки силиконови гърди, просто не е добро усещането. Моят съпруг е имал преди години една силиконка и от тогава не иска и да помисли за такива. Да, определено с дрехи изглежда добре (не при всички), но накрая като пипнеш, чувството е.. разочароващо.
Отделно пречат при диагностика на рак на гърдата и водят до различни проблеми.
Аз не съм против пластичните операции - самата аз бих си повдигхала бюста ако увисне, но никога не бих сложила силикон. Знам какво е да имаш големи гърди - повече пречат, отколкото помагат. Например ако си слаба жена с голям бюст е почти невъзможно да си намериш ризи или блузи от нормален магазин, трудно е и с италианската мода (рокли), защото всичко е направено за слаби жени без всякакъв бюст. Отделно има хора, които те зяпат само в бюста, а като младо момиче страдах и от комплекси заради просташки подмятания. Днес нашите мъже са по-културни и възпитани. Качествен господин никога не би ходил с теб заради силикона, а по-скоро би те убедил да ги махнеш. Евтино е просто.
Но всеки е различен. Може би си имала комплекси, от които си се освободила чрез силиконките. Това по-скоро ти помага при мъжете, не изкуствения бюст.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 261eda822e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Хаха 30, трогната съм от коментарът посветен на силиконовите гърди, които аз нямам. Постарай се да четеш по-добре следващият път... а доводите ти са абсурдни.
Авторке, пипала съм гърди за 3600 евро и на допир са си баш като истински. И със сигурност не е разочароващо да ги мачкаш, а не да мачкаш чорапите в сутиена. Отделно е ясно, че при консултация хирургът ще те посъветва за подходящ размер, според височината ти и теглото ти, да не се притесниш, че ще ти сложи 2 дини и няма да си намериш дрехи, както четох по-горе :D
от 27

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 85ec56eb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   И да си запълниш гърдите със силиконови протези, няма да ти помогне при този мозъчен дефицит. Още не са измислили присаждане на интелект...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 31f53eb0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Мъж съм на 34, жена ми е на 25 и има силикон. Сложила си го е едно време за бала си. Роди синът ни на 22 и го кърмеше около 6 месеца. Не е имала проблем! След това си коригира малко гърдите, смени и добави още малко силикон защонто имаше леки забележки отностно първия. Сега, както и преди това тя е страхотна, с подчертан сексапил, в никакъв случай гърдите и не са големи и натрапващи. На пипане и мачкане са страхотни. Тя е с отлично самочувствие и с две думи си е много секси мама на 25, на която всеки мъж иска да и мачка циците! :) Гледал съм и снимки преди силикона и смело мога да кажа, че си заслужава!
Ако си решила твърдо давай смело. Да, иска си подръжката, смяна след време и разбира се този който ти прави операцията да е кадърен. И не прекалявай, всичко с мярка!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cd7f2ceb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

34.   Девойче, тегли му една майна на тоя...
Аз съм мъж на 38, женен щастливо, не съм красив, но дамите ме намират за мъжествен и ми е връзвало цял живот. :)))
Щастливец съм.
На жена ми са малки и няма гърди, които да намирам за по-красиви и сексапилни от нейните!!!
От малки гърди разбират само големи майстори... Или онези, които обичат истински!
Обича ли те, чиляка, няма значение големи ли са или малки гърдите, краката, ноктите или пък главата!!!
Ако ли пък се води от мода или там квото му се казва в момента, не е за теб- не си струва да се косиш за такъв човек!
Не се окепязвай заради мода или пък заради някакъв тъп пръч!
Малките гърди са много по-чувствителни от пластмасовите и е невероятен кеф да усетиш, как се възбуждат и щръкват зърната под ласките на правилният мъж.
Ох мамо... ням, ням чак ми се приииска ;)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d87536a6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Слагай силикона смело, ще имаш много голямо мъжко внимание, всички ще искат да те чукат, да те обгрижват!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e53229cc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Аз съм мъж на 27 г. и обичам жената да има цици. Не съм привърженик на такива манипулации, но щом нещата са толкова зле и имаш ниско самочувствие заради това, защо не. Само не прекалявай. По-малки, но добре направени и стоящи естествено е по-добре от големи, но неестествени. Няма мъж, който да те върне, понеже имаш гърди, има мъже, които ще те върнат, понеже нямаш.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a5baa3133a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Като мъж мога да ти кажа следното: Винаги съм бил против тези манипулации, но една моя позната сериозно ме замисли с отговора си.
И така - тя изглеждаше зашеметяващо, поне в моите очи. Имаше невероятно тяло, бедра, лице... До толкова ме впечатляваше, че не съм забелязал, че си няма цици. И... ги забелязах едва когато си сложи силиконови импланти. Случи се така, че се изчукахме с нея едва след като сложи силикона. Може би историята по-нататък обяснява защо чак след това. Чукали сме се не веднъж с нея и... веднъж говорейки си с нея след секс, си позволих да я попитам ЗАЩО ги сложи. Споделих и, че винаги съм я намирал за невероятно хубава и без тях. Знаете ли какво ми отговори тя? Ами защото преди просто нямах нищо и това за мен беше голям проблем и не смеех да се съблека пред никой мъж!
А сега де! Колкото и да съм против няма как да не и влезна в положение!
И още нещо - чукал съм още 2 жени със силиконови (не сме си били чак толкова близки) и доста без силикон. Знаеш какво ще ти споделя? Който мъж, каквото и да ти казва истината е една - големите цици радват мъжкото око. добре направените силиконови изглеждат перфектно и са като магнит, но само толкова! Всеки път когато съм бил със "силиконка" съм се разочаровал при допира с тях! Гледката е невероятна, но допира е не особено приятен... неестествено твърди, не може да ги мачкаш като истинските (колкото и да са малки последните) и... като че ли винаги са по-слабо чувствителни.
И накрая както каза една позната с малки цици: Не циците, а зърната са важни! Съгласен съм с нея

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0bf9d10f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Аз съм жена на 24 и имам импланти от 3 години. Сложих ги по настояване на бившия ми приятел, за което му скъсих живота. Но сега не съжалявам. Обект съм на желание от една категория мъже, която преди не съм си и помисляла, че може да ме забележи. Силиконът се цени, защото хората (не само жените), които го ползват, означава че правят каквото е нужно за тялото си. Моето мнение е в подкрепа на авторката.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ce20ebce93
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

40.   39, коя е тази категория мъже?

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b453a50ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Само не разбрах защо наричате слагането на силикон "инвестиция"? Пари ли ще изкарвате с гърдите си? Ако да – как? С проституция или като стрийптизьорки? Инвестиция означава да вложиш пари в нещо, което поне на теория има (финансова) възвръщаемост. Инвестиция е да купиш земя, машини, ценни книжа. Не може всяка покупка да се нарича "инвестиция". Бъркате понятията и се излагате. Отделно смятам слагането на силикон за пълна глупост. Комплексарско е. Друг въпрос е, че както подчертаха някои материално-ориентирани лица от женски пол по-нагоре, наличието му е статус-символ.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 451e21432b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Като родиш 2-3 деца наистина ще имаш нужда. Сега си бонбон!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1b36a3fa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Здравей!

Аз съм жена на 30, с доста малки гърди (някъде между А и Б).

Прочетох много написани глупости, но с едно съм съгласна - за твоя истински човек няма да има значение дали си със силиконови гърди или не, така че това е решение, което трябва да вземеш единствено заради себе си. Ако на един мъж това, че си с малки или силиконови гърди, му повлияе на мнението и чувствата, изобщо не ти трябва.

Аз също съм мислила за подобни варианти, но никога сериозно, най-вече защото на пипане са много, много изкуствени. Вероятно има по-съвременни варианти с по-естествени материали, които са значително по-скъпи, така че много внимателно проучи нещата, ако решиш да правиш нещо. Д-р Енчев не е най-добрият вариант със сигурност.

Накратко - направи го само ако наистина е много важно за самата теб. Няма нищо лошо нито в малките гърди, нито в силиконовите; моят личен опит обаче е, че това никога не е имало значение за мъжете, които са ме интересували наистина. Имала съм достатъчно гаджета, правили сме страхотен секс, знаели са си работата и въпреки, че със сигурност не биха имали против гърдите ми да са по-големи, това не е играло абсолютно никаква роля по отношение на привличането и страстта.

По отношение на самочувствието - циците изобщо не са всичко. Компенсирай като развиеш и тренираш тялото си - хубавите крака, дупе, ръце, кожа, коса; усещането за стил и най-вече чувството за хумор и интелектът са адски секси със или без тях. :)

Но пак казвам - няма абсолютно нищо лошо и в това да си направиш. Само че нека е заради самата теб и само след много обстойно проучване на опциите. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 624bb8850e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Ако навсякъде е слабичка няма проблем ако и цици няма, но ако е средно пълна и дори висока а циците се губят, тогава е зле положението. Но тогава предимството е, че нищо не пречи на имплантите да оформят добре дините.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c53c6b5903
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Аз сьм жена на 37 и сьм сьс силикон от 5-6 години. Сложих си по 350куб., крьгли, надмускулни импланти, с разрез отдолу в гьнката. Прилепнаха ми идеално и с годините тялото ми ги прие, обгьрна ги с пльт, вьпреки, че сьм слаба и вече никой не може да разбере, че сьм сьс силикон, стоят ми естествено и елегантно. Направих го за естетика и самочувствие, тьй като след раждането и кьрменето гьрдите ми се отпуснаха, стопиха някак и провиснаха. Освен това след като си сложих силикона, станах доста по-атрактивна в тялото, започнах силно да привличам мьжките погледи и внимание, което не е без значение за една жена в разцвета на силите си. Мьжете направо се побьркват като усетят под дрехите ти хубави и наляти гьрди, явно им действа подсьзнателно и пьрвично, даже сьм виждала някои как директно се вьзбуждат в присьствието ми, заглеждайки се в бюста ми. Започнах да постигам по-лесно целите в работата си, за мен се отвориха много нови вьзможности, вдигна се самочувствието ми, започнах да имам изльчване на успяла и хубава жена. Това беше много важно за мен и сьм щастлива че сьс силикона си помогнах за това. Все пак времената са доста пьрвосигнални и материални и с интелект трудно ще пробиеш в днешно време, вьпреки че не ми липсва :-)
Сега обмислям да направя малка корекция-да си сложа по 450-500 куб. пак крьгли импланти но вече подмускулно, което е малко по-сложно. Така няма да ми провиснат новите по-тежки гьрди и ще се получи още по добьр резултат. Висока и стройна сьм(кьм 1. 70)и ще ми стои добре един още по-налят и тежьк бюст, който ще мога да нося без сутиен... Нямам тьрпение да го направя есента...

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3bbde4731a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   Стана ми смешно от номер 46... "Жена в разцвета на силите си", на 37 :) Явно аз имам различна представа за "в разцвета на силите си" за жена, щото за мен това е 25 години. а 37 е по скоро "залеза на силите".

По добре да не коментирам каква си. Не, че ще разбареш, най много да ме цензурират. Само ще ти кажа, че разликата между теб и пластмасова кукла от секс шопа е минимална. От тук насетне ти си прави изводите какви мъже те харесват. И доказателството е в твоя текст - От всичките тези глупости става ясно, че добре, че са били тези 300 кубика, че да станеш и ти жена, да почнат да те харесват, и да успееш в работата. Да се чудиш останалите жени без силокон как успяват.

И да "имаш излъчване на успяла жена". Следвщата кифла която влиза след теб на операционна маса си мисли същото. Ми освен всички вие да си дигнете по един паментик на силиконовите цици вкъщи.

С кво точно си успяла, не става ясно.
И кво, всичкото това го дължиш на 300 кубика силикон във завяхващото си тяло което явно няма с какво друго да впечатли мъжете.

Но имам и съвет към теб - защо да си играеш на дребно с тези 400 кубика? Покажи, че си "жена на място". Сложи направо едно кило, туко виж дошъл заветния "милионер, на 27 години, рус, със сини очи, и свършващ винаги след теб".

Но запомни едно - нема нормален мъж който да предпочете да гали силиконова кукла(без значение с колко кубици), вместо нормална жена с естественни, топли и меки гърди. А ти си много далеч от този образ. И то далеч не заради кубиците силокон в "37 годишното ти тяло, в разцвета на силите си".

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dafa67216f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   № 47, бъркаш само в едно - жена на 37 съвсем не е в залеза на силите си! Дори е ПРЕД разцвета! Разцвета на силите разбира се, за всяка жена е различен, но за повечето е малко след 40-те! Все още млада и хубава. Вече узряла в начина на мислене и... отгледала децата си, което значи и по-малко грижи!
Ако не си съгласен с мен, то е защото си твърде млад и когато стигнеш въпросната възраст ще промениш мирогледа си!

За съжаление, за нищо друго не мога да не се съглася с теб! Горката №46! И много други като нея! Стигнали били до мъже със статус за който преди това не можели и да си помислят... Вероятно празноглави като самите тях... Е, щом това им е идеала, постигнали са го! Не им противоречете!
За други пък било добра инвестиция. Ако не знаят какво е значението на думичката "инвестиция" нямам повече коментари за съдържанието на главите им. Ако пък я знаят... желая им да си възвърнат многократно вложените парите продавайки циците и телата си! Лошо няма! Все пак това е най-древната професия...

Но... да не се отклоняваме от темата! Макар и без конкретен отговор "ДА" или "НЕ", надявам се мила, да си направиш извода...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9882dcbfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Хе-хе, много сте сладки. всички, които са ЗА - печелят едно, но губят друго. Всички, които са НЕ - губят едно, но печелят друго.
И така, да се представя - лекар, на 60, слаба - 50 кг, жена с чашка "АА", тип яйца на очи или пъпка на ребро, майка на 3 момчета. Естествено, че няма как да впечатля никого с "цици", но впечатлявам с крака, усмивка, ум, интелект и жизнерадостност. Приятелят ми (на 58 г), с който съм от 6 години, е най-заклетия ЦИЦОМАН на света и безумно страда, че няма какво да мачка. Но това си е негов проблем, не и мой.
Когато ме попита "Защо не си сложиш силиконови? ", му отговорих - Ти ще си сложиш ли силикон някъде по тялото!? " Отговори с Не! и аз отговорих с Не!
Запитайте се защо този заклет цицоман е с жена гладка, като дъска. Интересно, нали!
Хубавият бюст е естетически красив. Като картина в най-добре избраната рамка. Но ако рамката не е най-подходящата, това не намалява стойността на картината, нито омаловажава художника.
Какво означава "чаша пълна с вода"? Ако не е пълна до ръба, а е един пръст под ръба на чашата, няма ли пак да е чаша пълна с вода! Като не ви стига, ще си сипете втора. Или си мислете, че точно онази липсваща глътка ще утоли жаждата ви!?

Да се върнем на имплантите и хубаво го запомнете!
1. Трябва да се сменят!!! Това не се казва, защото ако го кажат, че след 10 години трябва да се сменят, то половината жени ще се откажат. Всичко е пари!
2. Използва се терминологията - "Може да се наложат корекции след време".
3. Дори и най-добрият хирург да ги направи, винаги има риск за асиметрия.
4. Чувствителността на гърдите се възстановява след 5-6 месеца.
5. Силиконът е чуждо тяло. Около него винаги се развива фиброзна тъкан.
6. Всяка "корекция" е операция с обща анестезия. Всяка обща анестезия влияе на мозъка.
7. Всяка "корекция" е ПАРИ!

В заключение - само жените"кухи лейки" си слагат силикон, ботокс и т. н. чужди тела за да впечатляват мъжете. Няма нищо вярно в това, че го правят за собствено самочувствие.
Но ако все пак сте решили да си сложите силиконови импланти, то го направете чак след като сте приключили с отглеждането на отрочетата. А що се отнася до женския разцвет на силите, мога да кажа, че всяка възраст се характеризира с някакъв разцвет. На 50 живота започва отначало и е много хуууубаво.
До тези, които ще напишат - Бабо, къде си тръгнала? ще напиша "Да ти търся интелекта, чадо! "

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f28e35a85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   Ти сама трябва да решиш. Ние каквото и да ти говорим - кел файда, дето се вика. Ти каквото си си наумила - това ще е. По начина на писане съдя, че си умно девойче - смятам, че можеш сама да претеглиш на везната и да прецениш.
Аз също съм с малки гърди, че и отпуснати - след загуба на много килограми и прочие. На моменти са ме отвращавали, честно си казвам и съм била на косъм да си сложа силикон.
Но в крайна сметка прецених, че втори път под ножа няма да легна (оперирана съм преди време, не е естетическа интервенция), просто не желая да минавам през това. Новите ми малки гърди са, всъщност, доста симпатични. Е, хубавият голям бюст винаги ще е по-добре, НО естественият. ;)
Пък и малките гърди са, в доста отношения, много по- "практични" и "удобни". Абе човек трябва да гледа нещата от добрата им страна. Паричките за силикон можеш да ги вложш в нещо къде къде по-полезно.
А и най-важното - един мъж харесва ли те - ще те харесва всякак! Защото ще хареса теб като личност, не физическите ти дадености. Примери бол.
И все пак не заставам на ничия страна - разбирам и защитниците, и противниците на силикона. При мен просто везната се наклони в полза на естествения ми бюст, колкото и малък да е той!
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2300473ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

63.   От 5 години съм със силикон в гърдите. Като момиче имах много малък бюст, почти никакъв. След като се омъжих и откърмих две деца, нямах вече нищо. Самочувствие нямах никакво. Мъжът ми беше против, когато му предложих да си сложа, но след моите дълги молби го направих с негово съгласие. Колкото и пресилено да ти звучи, аз станах нов човек. Самооценката ми се повиши и съм много по-уверена и успяла в личен и професионален план.
Сложих толкова, колкото да е пропорционално на физиката ми. След една година вече стоят напълно естествено. Д-р Васил Михайлов е професионалист. Препоръчвам го!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3bbde4731a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

64.   Аз като виден идиот (явно), не мога да разбера кво значи "успял в личен и професионален план", дето всичките го дъвчат. Некак си като израз не мога да си го обесня в кво се изразява точно.

Шото това което аз считам като "успех" в личен план, и особено в професионален, некак си не се връзва с малко пластмаса в циците...

Смисъл, преди като си била плоска като дъска, си била по тъпа. А ся като си сложила некой кубик там, и си станала по умничка и работиш по добре? или ся като като си навреш изкуствените гърди в носа на шефа си и изчуруликаш "шефче, що не ми дигнеш заплатата" и номера минава? :)

Единствената причина поради която мога да си представя да говорите за подобни "успехи" е всичките да работите в "развлекателния" бизнес. Или да имате подобен манталитет и ценостна система. а на бас кое от двете е :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2bf70f80c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

65.   Здравейте, навсякъде ни заливат с трениращи момичета и жени, с идеални тела. Това е номер едно сега, да изглеждаш модел и да имаш дупе и цици, но живота е нещо повече от това. Ти какъв живот и какъв човек искаш да привлечеш? Този, който гледа на теб като продукт или този за когото ще си скъпа като душа и партньор? Замисли се, хубаво е да се подържаме и да изглеждаме добре, със самочувствие, аз самата тренирам и обичам тялото си, но нека това не определя твоята същност и твоята чувствителност. Бъди себе си, грижи се за себе си, силикона няма да те направи истинска, повярвай!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f8ddd2b3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

66.   Пълни глупости.
Малкият бюст няма минуси.
Това са внушения от реклами.

Още повече като родиш, може в чудо да се видиш тогава.
Поне при мен така стана.
Даже сега ме питат имам ли селикон, защото бях с малки, по-скоро нормални, ама малки гърди.

Сещам се за една колежка от Хасково, с малък бюст, ама въртеше целия факултет на малкия си пръст.

Не си внушавай простотии.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f8ddd2b3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

67.   Аха, и аз да питам №39, коя е тая категория мъже?

И от колко мъже се нуждаете, за да сте стойностни поне в очите на слепите?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker