Липсва ми самочувствие. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Липсва ми самочувствие.
преди: 14 години, 18 дни, прочетена 3822 пъти
Здравйте ! Виждам много хора споделят истоиите си в този сайт и това като че ли ги освобождава психичиски по тази причина реших и аз да си излея душата както се казва.Аз отдавам това на прекалено ниското самочувствие което имам , още от училищните години и може би още съм запазил онези лоши мои качества като срамежливост , ниско самочувствие и др. В момента работя по самочувствието си като отедлям време за фитнес.. но си мисля след като направя тяло дали пак ще съм онзи срамежлив притеснителен човек, който съм бил преди или ще се променям нз :( .Споделете и вие има ли такива като мен ? Дайте идеи как да намеря самочувсвие и най-вече да се оттърва от срамежливостта ? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 18 дни
hash: 24e437ac6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм като теб откакто се помня, но за сметка на това продължавам да цикля на едно място. Ако искаш, остави поща или нещо от сорта тук, може да шернем малко експириънси, пък току виж някой от нас се конвертирал в нормален, хаха.

 
  ...
преди: 14 години, 18 дни
hash: 13be759dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо фитнес почети малко книжки. В книгите можеш да откриеш много отговори. Жените (или поне повечето от тях) не обичат тъпи мъже.

 
  ...
преди: 14 години, 18 дни
hash: 35c68a4b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Горе главата , не му доставяй удоволствието да си играе с теб.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 18 дни
hash: fb594f1c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Фитнесът няма да оправи работата. Вярно, че хубавият външен вид е първата стъпка към доброто самочувствие и увереността, но всичко е в главата ти, според мен. Трябва да спреш да мислиш кой какво ще каже, да се срамуваш, ами просто си живей живота. Промени мисленето си, изтъквай си всеки ден положителните си качества, говори си, че много други хора нямат това, което ти имаш, вярвай си повече, работи върху себе си по всички параграфи, но все пак не си навирвай носа, всичко да е с мярка.. Успех.

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 18 дни
hash: f0b90e4cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Оффф,и аз съм така :(( какво да направя ?

 
  ...


...
преди: 14 години, 18 дни
hash: be15899803
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако си мислиш, че само фитнеса и доброто тяло ще ти помогнат се лъжеш яко. Човека не е само тяло. Да, и то е важно, даже доста важно, но не е само това. Всичко е въпрос на начин на мислене, на изразяване, на отношение към хората. От там ще дойде и отношението на хората към тебе и самочувствието. А срамежливостта ти предполагам е насочена към момичетата. Ще се съгласиш, че колкото и добре да изглеждаш, ако не успееш да вържеш две приказки, фитнеса май ще е напразен? Отпускай се като говориш, бъди забавен, пускай и по някоя и друга простотийка ако трябва и всичко ще е 6. Срамежливостта постепенно ще изчезне. И най- вече бъди себе си, иначе рано или късно ще те разкрият :)
Айде успех.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 18 дни
hash: 426b2b19a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В търсене на самочувствие.... като Омировата одисея:)

самочувствието, както хората преди мен са казали, не е до физика а до психика. хубаво може и да обърне няколко глави, но няма да те направи по интересен или достъпен. наистина, момичетата харесват по релефни момчета, но го погледни от тази страна: умът и интелекта привличат, а мускулите задържат:)
важно е да разбереш първо ти какъв човек си и какво те прави щастлив, а не да се мяташ веднага под лоста. по принцип, най базовата поделба на хората е интровертни и екстровертни; едните се влияят от вътрешни нагласи и 'самонавиване' а другите се свиват и развиват според външни фактори. нито едното не е ДОБРИЯ вариант, но трябва да се постига нивелация между двете. ти очевидно си от вторите екстроверт очакващ друг да му каже какъв е. и като никой не го прави 24/7 ти се спичаш... приеми следното твърдение: хората са непознати и никой не е длъжен да ме обича. осъзнавайки този факт, трябва да се отпуснеш и да бъдеш това което си, а не да чакаш друг да те превъзнася.
ти решаваш дали ще ме послушаш, но аз говоря от личен опит:)

М.

 
  ...
преди: 14 години, 18 дни
hash: 3162f7a9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Какво значи бъди себе си? Ако бъде себе си , значи трябва да си е срамежлив и с ниско самочувствие.Писнало ми е от такива коментари - бъди себе си и всичко ще е наред.Сори ама няма да е наред.Ако има нещо което ти пречи в теб самия , трябва да го промениш за да започнеш да се чувстваш добре.Не го ли промениш няма да стане.И аз бях като теб , но с доста усилия започнах да се държа по друг начин , да говоря повече , да се грижа за външността си и да чета много.Мислех си колко по-уверена се чувствам и наистина с времето започнах да се усещам по друг начин.Ако непрекъснато си мислиш колко си срамежлив и колко ниско самочувствие имаш , винаги ще се възприемаш по този начин и поведението ти ще е неуверено.Спри на първо място да си припомняш училищните случки , които те карат да се чувстваш зле- всеки има такива случки.Трябва да вземеш решение най-вече да започнеш да се възприемаш по друг начин и след това всичко друго ще се промени.

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: 426b2b19a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Значи да бъде естествен! НИКОЙ не се е родил като смачкана баница, но по ред причини се получава след време... ти ако не си разбрала че депресията и ниското либидо са породени от психологичен дисбаланс значи не си разбрала много:/ може и да си си сложила една маска на лицето с това четене (какво толкова четеш?) но проблема може да си е още вътре и в един неподходящ момент да се появи пак.
не трябва да се възприемаш по 'друг' начин, а по ДОБЪР начин. ако гледаш на себе си отстрани може и двуличие да развиеш...:) аз забелязах че откакто спрях да си мисля колко съм зле и колко зле ще става живота ми сам почна да се нарежда - върнах се в университета, имам много високи оценки, намерих си страхотна работа, купих си колело, имам възможности да пътувам... единственото което ми липсва е женска обич, но съм сигурен че и на нея ще налетя скоро:)

М.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 17 дни
hash: 4379daf92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много се изненадах след като писахте толкова много коментари благодаря ви много :) . Мисля ,че прочетох доста добри съвети :) . Харесаха ми всички коментари ще ги взема на предвид и от всичко разбрах,че трябва да променя начина си на мислене спрямо себе си и като цяло :). Но проблема с това ,че съм детствен на 21 ме мъчи както и килограмите трудно ,но мисля че ще се справя. btw коментар 9. М. момче съм :Д:Д:Д

 
  ...

...
преди: 14 години, 17 дни
hash: 02b81fe233
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   И какво като си девствен??? Моят приятел на твоята възраст също е бил девствен, но сега няма равен в леглото, въпреки че не е с кой знае какъв опит. Всичко е въпрос на отпускане, усещане и предразположение.
За самочувствието мога да ти препоръчам да спреш да се плашиш от хората и да ги възприемаш като нещо повече от теб. Всички сме равни, всички сме хора и всеки си има колкото качества, толкова и недостатъци. Няма богове сред нас. Просто приеми, че всички са ти на нивото, и момичета, и момчета - всички искаме едно и също и ...спираш да се спичаш. Лесно е, само трявбва малко практика. А фитнесът е добра идея. Продължавай да спортуваш. Освен за самочувствието и тялото, ще ти помогне и за много други неща.
Късмет.

 
  ...
преди: 14 години, 16 дни
hash: 3162f7a9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 9 от номер 8 .Ами ето ти сам казваш , че като си спрял да мислиш колко си зле са започнали да ти се оправят нещата.И аз това имах предвид , че докато автора си мисли колко е без самочувствие и срамежлив , ще действа неадекватно във всяка една ситуация и няма да е доволен от себе си и от живота си.
До автора:Също така може да започнеш да мислиш за положителните неща в себе си , това което харесваш в себе си.Вместо да мислиш , колко си без самочувствие мисли за нещо което харесваш в себе си.Така ще се почувстваш значително по-добре.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 15 дни
hash: 235a753ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Коментар номер 11 какво имаш предвид че ми трябва практика ???БТВ винаги съм искал да заговоря едно момиче което съм си харесал ,но винаги не ми е достигал кураж и самочувствие много е гадно... а са ми намеквли за недостатъците ми по някой път.За това фитнеса е решение, но ми трябва промяна в психологически план

 
  ...
преди: 14 години, 15 дни
hash: 166b5fe17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Като си девствен, отиди при проститутка,сподели и проблема и тя ще те отпуши и то качествено на френска,анален и вагинален. Какво толкова се чудиш и маеш. Като на частен урок при секс учителка.Успех пич !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker