Какво, наистина, би си помислило едно момиче ако влезне вътре? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво, наистина, би си помислило едно момиче ако влезне вътре?
преди: 14 години, 11 дни, прочетена 2402 пъти
здравейте,

от доста време ме глозга един въпрос и мисля, че е време да си попитам в прав текст:
аз съм момче, на 23 и стаята ми е пълна с...играчки. {*_*} не е затрупана де... но на всички лавици има колички, плюшени фантасмагории и подобни неща. не съм влизал в много мъжки стай, не знам как е, та питам... какво наистина би си помислило едно момиче ако влезне вътре?

М.

П.П. пак повтарям: не са много, но са доста:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 дни
hash: 431c68a869
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, за мене "доста" е повече от "много". За тебе явно е обратно. Ами разкарай ги тея играчки бе, на 23 си вече. Дано поне не се окаже, че освен това и си играеш с тях :))) Ако са ти някакъв спомен, напъхай ги в един кашон и в мазата.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 3bf60645b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам мазе човек... напъхал съм каквото мога, но се напълни навсякъде:D не си играя с тях, но ми харесват (особено количките) а тия плюшените са ми спомен от различни пътувания... просто си ми харесват:/

М.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: e167f1f3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щях и аз да ти кажа да ги разкараш, но щом държиш толкова на тях... :) Ти си мъж все пак и ще бъда директен с теб. Инфантилно е. Факта, че се чудиш означава, че и не са влизали много често момичета в твойта стая, нали така? И причината не е, че знаят че си имаш плюшени играчки и колички ами в самото ти поведение/отношение/възгледи. Незнам дали ще ме разбереш какво се опитвам да ти кажа.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: 573e21ca1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали харесваш нещата си? Явно да, щом ги държиш там. Тогава защо се тревожиш кой какво ще хареса или няма да хареса?
Това е като с дрехите... отивам на среща и си мисля, че тия дрехи не са достатъчно добри за тоя с който ще се срещам. Ами ако не му харесат, кой знае какво ще си помисли за мен. Опааа... нещата не стоят така. Ако въпросния човек ме харесва, той ще харесва и нещата, свързани с мене. Ще харесва начина по който си държа лъжицата. А ако не ме харесва, няма да харесва и това...
Все едно да си махна книгите от библиотеката, защото може да не харесат на някой...грешка. Недей да се стремиш да се харесаш по изкуствен начин. Колкото и клиширано да звучи, гледай да харесваш и приемаш себе си. Тогава и само тогава, ще те приемат и другите.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 90876ab89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм момиче, за мен е по-нормално, може би. Но моите ми писнаха да ми ловят прах по кревати, дивани и рафтове, натъках в кашони и готово. Сега от време на време ги вади понагушкам ги малко и back по кашоните.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 3bf60645b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ралф, много добре те разбирам, но държанието ми и маниерите нямат нищо общо с нещицата... събирам ги защото съм колекционер и защото харесвам и уважавам труда на хората вложен в дрънкулките (макар че слизат от някоя конвейерна лента в Китай). има доза носталгия или романтика по отминалото време, когато бяхме малки и живота ни беше в тези малки макети 'големия живот' и фантазиите ни за него. сега когато тези фантазии са тежко ежедневие и всекидневна борба за надмощие над тегобите е хубаво ако можеш дори за малко да се върнеш там - в детството и мечтите:) впр, няма момиче което да съм познавал и да не е влизало в стаята ми по един или друг повод. но те са приятелки и нищо няма да кажат, за това пуснах темата тук - чуждо мнение... е, както и да е:/

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 дни
hash: e30b97e546
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никой не казва да махнеш абсолютно всичко, но по-голямата част. Аз лично, ако вляза в стаята ти, ще ме заинтригуват количките, но плюшените играчки винаги са ми напомняли за стая на момиче, не че момче не може да има, но не да е пълна стаята с тях. Почти всяка вещ има сантиментална стойност, но това не значи, че трябва да се заринем с тях. Може да ги сложиш в едни кашони и да ги пратиш на родители/ баба/ дядо - те ще ги пазят и винаги ще можеш да ги разглеждаш и да си припомняш хубавите моменти. От друга страна, можеш да ги дадеш на някой дом за деца. При теб събират прах и пространство, но за едни деца, които така и така нищо си нямат, ще бъде голям подарък. Твое си е решението, но аз бих постъпила по 2-я начин.

GD

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: e167f1f3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До автора: Не искам темата ти да се превръща в полемика между мен и теб. Но ми се искаше само да ти кажа, че и аз те разбирам. Не разбирам само защо имаш плюшени играчки. Аз също си пазя няколко "ценни" колички и самолетчета от детството. :))) Навяват много спомени наистина. Колкото до китайските дрънкулки, винаги са ми били слабост....постоянно купувам разни кутиики от местата където съм бил (те са ми слабост), падам си и по ножове...и какво ли не всъщност. :) Но е странно, че имаш точно плюшени играчки, иначе познавам всякакви откачалки събиращи неща, за които не би ти минало през акъла дори, че някой би ги колекционирал.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 061401b67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ралф, подаръци са, а и са само 4 - лос от Аляска, язовец от Уисконсин, хм... "spongebob" - той е лудо **пеле... :D като знам че съм ги мъкнал тези неща от другия свят и са от малкото неща които ми напомнят, сърце не ми дава да ги метна просто. все едно забравяш себе си:/

М.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 дни
hash: cc8d33ac40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бих се изкефила, ако видя някой с играчки в стаята. Повечето се правят на голямата работа, а пък аз имам в моята една плюшка, дето е на 17 години и горката почти се разпада, един огромен розов мечок и няколко по-малки зайчета, прасета, Йори-та и бла-бла. Дреме ти какво ще си помислят, нали на теб ти е яко :}}

mosh

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d9c3e9940c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Защо се притесняваш, това са ти спомени! След като не искаш да се разделяш с тях пази си ги. Момичето което ще е с теб, ако наистина те обича ще го приеме като съвсем нормално! Когато се запознах с моя приятел и му отидох на гости, видях, че и тои има разни играчки- спомени. Скоро чистихме и той ми предложи да ги хвърлим или подарим на някого, но тъй като знам, че за него имат сантиментална стоиност отказах категорично. А и какво лошо има след време децата ни да си играят с тях? Та пази си ги и хич да не ти пука!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker