С мъжа ми имаме втори бракове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

С мъжа ми имаме втори бракове
преди: 14 години, 6 дни, прочетена 3490 пъти
С мъжа ми имаме втори бракове / живеем на семейни начала /, бъдете сигурни : подписът не значи нищо : ние сме си повече от женени , при нас е силна любовта , физ. привличане играе също роля , / може би сме късметлии / в това отношение , не че сме го търсили , така се получи, двамата сме на мнение , че, когато не вървят нещата м/у нас , след като се разделиме , тогава всеки от нас ще търси друг / друга .той ми казва винаги : ние сме се събрали да се обичаме , а , не да си изневеряваме !!! " това го имах в предишният брак ".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 дни
hash: 3f0e532344
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поздравления! Добре усвоявате жетейските и духовните уроци. Само така - с положително мислене, с любов, без догми и ограничения, без паразитни идеи на всяка цена да "спасите" неспасяемото (ако един ден не дай си Боже се случи) - смело напред!
Един откровен човек да се изкаже тука, а не само лицемери, пуритани, догматици, и хора които въобще, ама въобще не са наясно със себе си и със ситуациите в живота - повтарят като папагали кое било правилно и кое грешно, как ще гориш в пъкала като "изневериш" и т.н. - нещастници!

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 54fc590b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, ти прочете ли въобше споделеното от авторката?
Не е геройство да си откровен за нещо, което обществото приема.

до автора: понеже съм малко суеверна за хубавите неща, които споделям, и не само аз - много са така - не парадирай с това, което сте постигнали. Радвай му се, но не го демонстрирай, не го развявай като знаме! хората са завистливи. Чистосърдечно и с добро намерение ти го казвам. Да не се объркат нещата. Чукай на дърво.

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 953cffa84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хаха, номер 2, ами че той живота си е цикличен и това е причината след време да се "объркват" нещата, а не вкарването на мистични елементи. :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 дни
hash: 1df75e72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ПРИВЕТ , НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ЗАЕДНО 13 Г. , НИКОГА НЕ СМЕ ПАРАДИРАЛИ , ДЕМОНСТРИРАЛИ, ХОРАТА ВИЖДАТ И УСЕЩАТ ВНИМАНИЕТО, УВАЖЕНИЕТО , НЕЖНОСТТА , РАЗБИРАТЕЛСТВОТО , ТО НИ ЛИЧИ ОТ КИЛОМЕТРИ . И СТРАШНО МНОГО НИ СЕ РАДВАТ , НО , ТЪЙ КАТО С МЪЖЪТ МИ СМЕ ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕНИ КЪМ ХОРАТА , УСПЯВАМЕ ДА ОТБЛЪСНЕМ ОТРИЦАТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ .

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 1df75e72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ДО № 2- СПОРЕД МЕН С ТЕЗИ ТВОИ СУЕВЕРИЯ САМА ВИКАШ ДЯВОЛА . С МЪЖЪТ МИ ДОСТА СМЕ ПРЕПАТИЛИ , МНОГО ЛОШОТИЯ И ПРОКЛЕТИЯ СМЕ ВИДЯЛИ , И СЕГА ОСОБЕННО АЗ / СИГУРНО ЗАРАДИ ЖЕНСКА ИНТУИЦИЯ / ВЕДНАГА КАТО ВИДЯ МЪЖА ИЛИ ЖЕНАТА ГИ ПРЕЦЕНЯВАМ. С ПОЛОВИНКАТА МИ ВЕДНАГА БЯГАМЕ ОТ ТАКИВА ХОРА . НАЙ- ЛЕСНО Е ДА ИЗНЕВЕРИШ СИ ГОВОРИМ С МОЯТ МЪЖ , НО ТОЙ МИ КАЗВА ВИНАГИ В РАЗГОВОР НА ТАКИВА ТЕМИ " АЗ СЪМ СЕ СЪБРАЛ С ТЕБЕ ДА ПРАВИМ НЕЩО, СИРЕЧ ДА СЕ ОБИЧАМЕ , РАЗБИРА МЕ И НИКОЯ ДРУГА НЕ МИ ТРЯБВА , ДАЖЕ НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯМ ".И С МЕН Е ТАКА И ЗАТОВА МНОГО ЧЕСТО СИ КАЗВАМЕ , ЧЕ СМЕ ГОЛЕМИ ЩАСТЛИВЦИ. ТОЙ ПОТВЪРЖДАВА МОЯТА ТЕЗА , ЧЕ В ЕДНО СЕМЕЙСТВО ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ЖЕНАТА , С МЪЖЕТЕ САМО С ДОБРО И ТЕ СА ХОРА , ДАЖЕ АЗ СЕ РАЗБИРАМ ПОВЕЧЕ С ТЯХ . " ТИ СИ МЕЧТА ЗА ВСЕКИ МЪЖ " КОНСТАТИРА МОЯТА ПОЛОВИНКА. ЗАЩОТО ВИЖДА КОЛКО МЕ ХАРЕСВАТ И ОДОБРЯВАТ, И ИСКРЕННО МУ ЗАВИЖДАТ .

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 0f1e2f3fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 2 съм. Искрено се радвам за вас и се надявам думите, които си казвате, да ги докажете, ако дойде такъв ден. На думи всичко е лесно.
И пак ви казвам - не дърпайте опашката на дявола. Защото съм виждала не едно "щастливо" бившо семейство, убедени като вас, че са железни.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 дни
hash: 1df75e72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ИСКРЕНО СЕ ЗАСМЯХМЕ НА ТАЗИ РЕПЛИКА , "АМАН ОТ НЕДОВЕРЧИВИ ХОРА ", ДО № 2 ,ПРИ НАС НЕ Е САМО НА ДУМИ , ВИНАГИ С ДЕЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА НИ Е СТРАННО , ЧЕ МНОГО ХОРА НЕ НИ РАЗБИРАТ , НО ДЪРПАТ ОПАШКАТА НА ДЯВОЛА , . НИКОЙ И С НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ РАЗДЕЛИ , ИМАМ ГОЛЯМ ЖИТЕЙСКИ ОПИТ , МНОГО Е ТРУДНО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ДА НАМЕРИШ СРОДНА ДУША , И ОСОБЕНО НЯКОЙ ДА НИ ПОВЯРВА И РАЗБЕРЕ , НО ТОВА СИ Е ЗА ТЯХНА СМЕТКА ???????????? И В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ , № 2 , БИ ЛИ СИ КАЗАЛА ГОДИНИТЕ ,? АЗ СЪМ НА 49 , МЪЖЪТ МИ Е НА 56 Г. ПРАВИМ СЕКС ПРЕЗ ДВА ДЕНА ?НЕ СЕ ХВАЛИМЕ , САМО КОНСТАТИРАМЕ.

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 0f1e2f3fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 2 съм. На 42 години съм.

Добре, щом всичко ви е наред и сте такава страхотна двойка, защо имаш нужда да показваш на хората какви сте с мъжа ви, и какви са ви взаимоотношенията? Защо е целия този парад? Защото искаш да ви завиждат, да ви кажат "евала"?
Ако видя на улицата двама души, които са се прегърнали и изглеждат щастливи, ще им се зарадвам. Но ако тръгнат да ме убеждават колко са щастливи, ще се усъмня.

пп Писането с големи букви в Интернет се приема като крещене. Само казвам, в случай, че не знаеш.
И още нещо - не ме интересува колко често правите секс. Може да сте истински и щастливи и от секс, веднъж седмично. Честотата нищо не доказва, но това, че го изтъкваш, ме кара да си мисля, че е поредното знаме, което развяваш. Не се опитвай да убедиш нас, че сте голямата работа. На нас ни е все тая. Убедете себе си.
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 1df75e72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ДО № 2 , МОЛЯ ТЕ НЕ СЕ НЕРВИРАЙ , ЩОМ ГОЛЕМИ БУКВИ , КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ , НАПРОТИВ , АЗ СИ МИСЛЯ , ЧЕ ТИ КРЕЩИШ. БЛАГОДАРЯ , ЗА ОТГОВОРА ВЪВ ВРЪЗКА С ГОДИНИТЕ. АЗ НЕ ПАРАДИРАМ ЗА МОИТЕ / НАШИТЕ ВЗАИМОТНОШЕНИЯ . ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИИТЕ ЗА НАЙ - РАЗЛИЧНИ СЛУЧАИ , АЗ РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ , ЧЕ ИМА И ТАКИВА ЩАСТЛИВЦИ КАТО НАС И ИСКРЕННО ПОЖЕЛАХ УСПЕХ ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ДА ИМА ТАКЪВ КЪСМЕТ. А , ТОВА , ЧЕ МЕ "РАЗБИРАШ ПОГРЕШНО И МЕ НАПАДАШ ЗА МОЕТО ПАРАДИРАНЕ " СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ , ЗНАЧИ ПОРЕДНОТО ЗЛОБНО И ЗАВИСТЛИВО ИЗКАЗВАНЕ . ЕТО ТОВА ИСКАХ ДА ПОДЧЕРТАЯ , ЗА ПОРЕДНАТА ХОРСКА ЗЛОБА , АЗ СЪМ ДОБРОНАМЕРЕНА , И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ , ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ ХОРА КАТО ТЕБ , Т.Е. ПОРЕДНАТА ЗАВИСТ. ЧЕСТОТАТА НА С.....А ГО ДОКАЗВА , ЗАЩОТО НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ ЖЕЛАЕМЕ С ПЪЛНА СИЛА И НЕ СИ ОМРЪЗВАМЕ . ГОВОРЯ ТИ ПРИЯТЕЛСКИ И АКО ОБИЧАШ НЕ СЕ ДРЪЖ НАПАДАТЕЛНО , ЗАЩОТО МЕ УБЕЖДАВАШ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗАЩО СЕ РАЗБИРАМ ПОВЕЧЕ С МЪЖЕТЕ , ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ . И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ МОЛЯ ТЕ / АКО ИМА ТАКЪВ / , ПО-МЕКИЧКО , НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ,АПРОПО КОЯ ЗОДИЯ СИ , АЗ СЪМ РАК , МЪЖЪТ МИ БЛИЗНАК . БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВНИМАНИЕТО.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 дни
hash: fa7eba3e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също съм добронамерена и тонът ми е кротък, ако можеше да го чуеш :). Само ти показвам каква реакция предизвикват думите ти или по-скоро желанието ти да убедиш някого в нещо.
Няма за какво да ти завиждам, защото и аз съм щастлива в брака си - вече 22-годишен. Не си водя статистика колко често правим секс, но при всички случаи е достатъчно, за да сме удовлетворени и двамата. Имали сме трудни моменти, но с общи усилия сме се справяли. Не зная дали това ни прави по-добри или по-лоши от другите, но това си е нашия живот и си го харесваме.
От зодията на домошарите съм.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 3f0e532344
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До този с големите букви: писането само с главни букви в Интернет се възприема като КРЕЩЕНЕ. Каквото и да искаш да кажеш, нали не си мислиш, че другите ще те слушат с по-голям интерес или ще те разберат по-добре когато крещиш? Имай и малко обноски, освен да изплискаш басейна, да се биеш в гърдите и да крещиш: "БУЛГАР! БУЛГАР!"
И между другото - изобщо не ти вярвам за изкрещяното: дори да е "вярно" за момента, в съвсем близко бъдеще те очаква голяма, ама много голяма драма, която ще направи на пух и прах илюзиите ти... Там където има любов и осъзнаване няма нужда от хвалби и демонстрации - точно както големите майстори на бойни изкуства не ходят по улиците за да пребиват хората, напротив - при тях това е път за духовно израстване и омиротворение.

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 1df75e72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   НЕ СИ ДОБРОРОНАМЕРЕНА ЗОДИЯ ДОМОШАР , НЕ СИ И ДОСТАТЪЧНО ОТКРОВЕНА , ТИ СИ СКУЧНА ЖЕНА НА 42 , А МЪЖЪТ ТИ , ???????? НЕ ЗНАМ , ДРУГО БИ МИ ОТГОВОРИЛ ЗА ТЕБ , АКО ПИТАМ НЕГО . ЛЕКА !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 ден
hash: 2e83fd3710
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Самият факт, че можеш да правиш такива обобщения за мен, изсмукани от незнам къде, и да ги изказваш по такъв начин, говори много за теб.
Аз нямам какво повече да кажа.

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: 1df75e72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   АМИ КАЖИ СИ ЗОДИЯТА И ЩЕ ТИ КАЖА ОЩЕ НЕЩА. ТОНЪТ НЕ МИ ХАРЕСВА , " МАЛКО ЗАЯДЛИВ ", ЗАЩОТО ТИ, АКО БЕШЕ ПО НОРМАЛНА ЖЕНА , МОЖЕШЕ ДА СИ СПОДЕЛЯМЕ ПРИЯТЕЛСКИ И ПО ЖЕНСКИ. НО ОТ НЕЩО СЕ УПЛАШИ , ЗА ТОВА , ЧЕ ЖИВЕЯ ЩАСТЛИВО , АЗ НЕ СЪМ ВИНОВНА. СПОДЕЛЯЙ СМЕЛО , АЗ НЕ СЪМ ЛОШ ЧОВЕК , МОЖЕ ДА СТАНЕМ ДАЖЕ И ПРИЯТЕЛКИ , НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ. ЧАО ЗА СЕГА

 
  ...
преди: 14 години, 22 часа
hash: 3f0e532344
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Според мен тази с големите букви е жена със сериозни психически отклонения.
М 39, терапевт

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 18 часа
hash: 4b3c37b6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15, не съм терапевт, но определено и аз мисля същото :)

 
  ...
преди: 14 години, 18 часа
hash: 7578e1fc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Споделям мнението на №15 и то без да съм терапевт!

 
  ...
преди: 14 години, 7 часа
hash: 1df75e72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   НОМЕР 2 СЕ СКРИ ЗАД № 15 № 17 ИИИИИ......... Т.Н. БЕЗГЛАСНА БУКВА , КАКВОТО И КАКТО ДА ГО ПИШЕТЕ , АЗ ЩЕ СЪМ С ГОЛЕМИ БУКВИ . ДА ВИ ИМАМ ПРОБЛЕМА !!! ХОРА , КОИТО ПИШАТ С МАЛКИ БУКВИ , НЕ ПО ИНТЕРНЕТ , А , ИЗОБЩО , СА ДРЕБНИ ДУШИЦИ . А, ХОРА КАТО МЕН , КОИТО ПИШАТ С ЕДРИ БУКВИ , ССССССССССААААААААААААААААА ШИРОКО СКРОЕНИ !!! ВИЕ СТЕ ПЛИТКОУМНИ , ЗАЯДЛИВИ , КАРАТЕ С КЛИШЕТА, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АМАН ОТ ПРОСТОТИИ, НЕВЕЖЕСТВО , КАЖЕТЕ НЕЩО ПО УМНО , НО ЯВНО НЯМА КАКВО . В МОМЕНТА ВИ СЕ СМЕЕМ С МЪЖЪТ МИ НА ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7578e1fc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ало, ГОЛЯМАТА, ти съвсем откачи. Номер 17 съм и нямам нищо общо с другите номера. Струва ми се, че имаш голям пишманлък с този твой втори брак. Връщане назад към първия обаче няма. Реши си какво искаш - още ли да се товариш психически или да го разкараш. А сега, прочетете го двамата с мъжа си и се посмейте с цяло гърло!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3f0e532344
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   18, ти май освен астроложка си и ясновидка! ;)
И вторият ти брак ще приключи като първия, това е положението. Човек от брака си може да избяга, но не и от себе си (за съжаление). Или се променяш (съзнателно), или духаш супата, точно както първия път - трето положение няма. А сега - марш да си играеш на друго място и да се правиш на велик(а) - тук не е детската градина. Тук обменяме опит и мнения.
И престани да спамиш темата на жената. Ако искаш си направи собствена тема "КОЛКО СЪМ ВЕЛИКА!" и виж колко души ще ти пишат нещо друго освен горчиви базици и препоръки относно психическото ти здраве.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1df75e72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   АЛО ГОЛЯМАТА СЪМ ИМАМ МНОГО ДОБЪР МЪЖ , А , НЕ ПИШЛИНГАР КАТО ТЕБЕ !!! КЪМ № 17 НЕДЕЙ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ , ЗА НЕЩО С КОЕТО НЕ СИ НАЯСНО .МЪЖЪТ МИ Е ЗЛАТО , АЗ НЕ СЪМ ЗА ПСИХИАТЪР , А ПО СКОРО ТИ.КАК МОЖЕ ДА КАЖЕШ , ЧЕ , СЕ ТОВАРЯ ПСИХИЧЕСКИ , СЛЕД КАТО ТОЙ МЕ НОСИ НА РЪЦЕ , И СМЕ РЯДКО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 64d9f60622
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   "И СМЕ РЯДКО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО"

То се усеща . Така се размириса... :)))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker