Към редовните читатели/коментатори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Към редовните читатели/коментатори
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2639 пъти
Искам да попитам редовните читатели и коментатори, какво точно ви кара да влизате тук всеки ден, да четете историите на напълно непознати и често отчаяни хора и да им давате съвети? Вие ако попаднете в такава ситация която сте чели тук, бихте ли последвали съвета който сте дали или бихте направили нещо по-различно? Знам че е лесно да се види една ситуация отстрани и да се даде адекватен съвет, но също така знам че в момента в които човек изпадне в същата ситуация предприема съвсем различно действие.

Аз много се радвам че има такива хора като вас, които въпреки натоварените си дни и собствените си проблеми влизате всеки ден (или поне през ден) и давате своето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: d30791ea0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз например влизам по навик вече. На ден по 100 пъти влизам. И чета всичко и пиша коментари на повечето истории. Сякаш не мога без този сайт. По някога и от телефона си влизам. Интересен е. Реален. Реални истории. Всичко е подбрано, така че да няма фалшиви истории или секс предложения. Абе, готино си е, и можеш да споделиш и да ти дадат съвет. Не се чувствам някак си сама тук. Има много умни хора.
БарБи 21

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: aadf1b0d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз влизам когато се сетя. Ама май почти всеки ден се сещам :) Не съм от най- редовните и не пиша под всички истории, само там където имам какво да кажа и все още никой не го е казал.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fc0b5dbb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И преди съм го писал, но ще се повторя.Всеки човек влиза тук с мисълта да сподели свой проблем.Често си мислим, че сме с най-неприяните проблеми, но четейки историите тук разбираме, че в тоя живот не сме ние най-прецаканите.Различните хора приемат по различен начин дадена история, затова винаги ще ни се струва, че има хора, които са в по-лошо положение от нас.
Хората пишат съвети с идеята на помогнат на други.Защото повечето истории са еквивалентни една на друга и има хора, които са минали през тях.Днес аз ще напиша съвет за нещо, което съм преживял, утре някой друг ще даде съвет на мен! ;)

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c0e886d69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото и грубо да звучи......от чуждата болка, по-малко боли.
Аз също съм публикувала доста истории тук, съветите по-скоро ги ползвам, за да видя дали моето мнение съвпада с това на другите, а непознати хора няма как да те излъжат, нямат нито сметка, нито полза от това.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1ed6ce60da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Открих сайта, когато търсих материали по мой проблем. Зачетох се и в други истории, следих ги и ми стана навик да влизам. Трудно се дават добри съвети, а още по-трудно се приемат. Затова не съм си поставила за цел да съветвам, а по-скоро да дам насока за размисъл или друга гледна точка, когато ги имам. Отстрани нещата изглеждат различно и предполагам, че страничния поглед, може да е много полезен.
Понякога са одобрявали мненията ми, друг път са ми опонирали, но нали в спора се раждала истината. :)) Друг е въпроса, че всеки си има своя истина, когато нещата опират до човешки взаимоотношения.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c4efb985bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз влизам защото ми е интересно да наблюдавам психо-морала на участниците... един вид проучване:) иначе като пиша, пиша само от личен опит, та каквото казвам - се е случило. но, разбира се, (когато) изпаднем в такава или много подобна ситуация пак ще сме в дупка и ще правим нещо друго, но такива са хората:)

М.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f0103bfd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Влизам за да помагам на хората със съвети и опит. Съвсем добронамерено и безвъзмездно. Всъщност това правя постоянно и "на живо" - терапевт съм.
Също така, в сайта попадам и на случаи, които не са ми попадали в практиката, което ми дава възможност да помисля върху тях, преди да ми е дошъл някой с подобен проблем в кабинета.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 08d1cc2141
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Малко е егоистично, но влизам тук, за да разбера, че има и други хора с проблеми като моите или подобни. Искам да им помогна и така виждам себе си от страни. Не коментирам всички истории, а тези, които отговарят на виждането ми или настроението в момента. Като давам съвети на хората виждам как аз е трябвало да постъпя, как трябва да постъпвам за в бъдеще. Поучавам се от собствените си грешки като поучавам другите да се замислят дали да ги направят. Разбира се, не става въпрос за истинско поучение, а просто за даване на съвет, който чрез силата на думите може да накара даденичт човек да се замисли. Та нали точно това е идеята - ние не можем да променим човека, но можем да го накараме да преосмисли постъпките, които е направил или които още не е успял да направи. С.С.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 10633c994a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо влизам тук? Интересно ми е как живеят хората, какви проблеми имат...не са много местата (като медия), и хората, които се занимават с реалния проблем на реалния човек. Много хора търсят съвет, или морална подкрепа. Отстрани понякога по-добре се вижда. Може би страничния безпристрастен наблюдател ще види по-добре ситуацията, ще може да види нещо, което питащия не вижда...Дори и само факта, че четеш историята на някой, мислиш за него, и му написваш нещо, по този начин му оказваш внимание, и това не е маловажно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 85232c888c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че така в този си формат нещата си отават някак "загадъчно красиви" и можем само да гадаем по коментарите как изглежда и какъв е в действителност човека зад поредния коментар. Не е необходимо да разваляме тази "матрица", защото така оставяме въображението и логиката да ни помогнат да си изградим даден образ.
FerNando

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0b5c0383c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много ми е интересно.. Понякога пиша навсякъде, не знам защо, но понякога имам отговор или съвет на всички статии.. Но например има перидо, в който не съм влизала около седмица, но това е рядко .. Преди да открия този сайт си мислех, че съм единствената, която мисли така, по каквото и да е (ако разбирате) Тук много научих .. Не съжалявам, че съм прекарвала време тук и в никакъв случей не мисля, че съм си губила времето
? Wikki ?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4fc87459dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам какво е да си отчаян и самотен,да няма ръка,за която да се хванеш и рамо ,на което да поплачеш в труден момент. Знам какво е да ти се налага да се изправиш сам на крака,трудно е и се старая да облекча болката на хората тук. Опитвам се да дам адекватен съвет,който да може да реши до някъде проблема на дадена личност. Винаги ,когато го правя,се поставям на мястото на потърпевшия,напълно съм сигурна в думите си и ако аз попадна в подобна ситуация ще постъпя по същия начин,ако не бах сигурна в думите си никога не бих ги изрекла.
Сиво

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f3c2845d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз влизам тук,почти всеки ден,случайно намерих саита и ми хареса,влизам защото тук винаги мога да намеря хора,които могат да ми помогнат или да ме насърчат по някакъв начин,много е хубав сайта браво на създателите му !

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 77e050adc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Интересно ми е. Макар доста често историите да са идентични и завъртяни все около едни и същи житейски проблеми, харесвам коментарите, бъзиците и хранежите, които редовните читатели пишат тук. Пък и някак си ми е готино да си представям зад всеки един прякор какъв човек се крие, с какво се занимава... А и се научава, да. Трупа се някакъв опит на теория. Уж.

mosh

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2e4e15ed19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Започнах да влизам тук, когато бях в чужбина. Сега, влизам доста по-рядко. Не мисля, че давам съвети и не ми е това целта. Просто казвам своята гледна точка по някой от темите. Ако това е помогнало дори на един човек, ще бъда наистина доволен. Тук има много интелигентни хора, заради това може би и все още влизам. Отделен е въпроса, че голяма част от посетителите го използват за избиване на комплекси, сайт за запознанства, търсене на сексуален партньор и тн. Много добре, че има модератори, иначе си представям колко глупости ще четем.
Ралф

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 571cdcc36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Влизам тук почти ежедневно вече. Започнах случайно , но ми харесва - истински истории и хора , търсещи съвет и хора с компетентно мнение..харесва ми.
Пиша по въпроси , на които съм сигурна , че съвета ми е добър.
Ева

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker