Гняв! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Гняв!
преди: 14 години, 3 дни, прочетена 2557 пъти
Всеки знае поговорката "каквото посееш това ще пожънеш", но в моя случай нещата са по-различни - исках много неща да постигна, имах не една мечта, желаех истински и добри приятели. Всичко това обаче е много далеч от мен, млад човек съм - който е самотен, лежи на гърба на родителите си, които изнемогват. Да завърших висше образование, с много усилия и воля, да поработих 3-4 години, но истината е че не успях в живота, а съм 30г. Страх ме е от познати, роднини, страх ме е от мен самата - вече се говори за мен и то не с добро, зад гърба ми се "плюва" и ми се присмиват - като започнем от роднини, и стигнем до познати - да не съм "цвете", но и аз имам чувства - страдала съм много от наивността и добротата си, затова сега съм озлобена и затворена в себе си, исках да избягам от родния град, но знам че е безмислено и няма да се справя сама. Живяла съм в столицата, но и там нещата ми вървяха тягостно - наеми, разправии, работа не високо платена, а сега съм безработна. Накъде се чудя? Трудно ми е родителите да погледна в очите, познати(от които имам бивши приятели).
Всички и всичко ми е криво пред очите, единственото спасение е да си намеря работа в София, защото тук в родния град нямам шанс да оцелея, срам ме е от това което съм била в миналото - не ако си мислите че съм к.... не съм - макар че според хорските приказки вероятно излизам най-долната - бях попаднала в не-добра компания преди време и пиех, сега не близвам алкохол

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 дни
hash: 0dea86f7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли език? Искам да кажа, на добро ниво ако го знаеш, можеш да си намериш добра работа в София. Хорските приказки и мнения са последна грижа. Разправиите с наем, работодател и т. н. - да, гадна работа е, при всеки го има.Гледай да мислиш по-позитивно, колкото и изтъркано да звучи, това е начина.
Има един сайт, себепознание.ком, там има добри статии и техники за справяне с проблема, виж го, може да ти е от помощ.

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 549442c7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е защо се срамуваш, не всеки човек успява. Първо трябва да се отърсиш от този страх и срам от близките ти - в крайна сметка, не всеки има късмет и не всеки е достатъчно упорит, за да преуспее. Не спирай да търсиш работа, хвани се на нещо временно, колкото да не бездействаш, защото и това оказва значение - като ти дойде до гъза да имаш точно определено работно време, тоя дългогодишен мързел ще ти излезе през носа и нищо няма да се получи. Вземи живота си в ръце, можеш го!

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 84bbcb834b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мм с висше и вашите те издържат? Това си е не неудобно, ами направо срамно.Най-добре ела в София да почнеш свестна работа, та да има някаква файда от това висше.Така излиза, че напразно си учила.
За хорските приказки знам какво е.Лошото е че веднъж хората настроят ли се против теб и останат с кофти впечатление и после трудно възприемат каквато и да е промяна.
Надявам се да вземеш най-доброто за теб решение.С интерес ще следя историята ти :)

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: e047c5c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,

Добре са те посъветвали по-горе колегите и колежките , аз бих добавил само това , че ако не си търсиш работа по специалността и да дойдеш в София файдата ще е никаква от Висшето ти ! Със "сервитоьрска" заплата (ако не работиш по специалността си) трудно ще постигнеш каквото и да било в живота си , освен ако не си целуната от горе и по някъкви неведоми пътища намериш "белия принц".

Не се предавай ...

Айде останете си със здраве и помнете ... всичко велико е открито с експерименти ... :Д

Бай Спас 28

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: ace18dc6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля , че тр да се амбицираш малко повече - върви в СОФИЯ , вземи се в ръце, трудно е , но в крайна сметка няма нищо лесно на тоя свят.НАМЕРИ си някаква работа-може да не е точно , което искаш, но се бори и докажи на всички , че са грешали за теб- заслужава си усилието- в кр сметка става въпрос за твоя живот. УСПЕХ
Ева

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 1b813be135
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! Аз съм момиче на 24 и съм в същото положение. Когато ме приеха в университета, а някои от съучениците ми така и не влязоха да следват се чувствах над тях. Те почнаха работа предимно като продавачи и сервитьори и всяка година правеха опити да кандидатстват, но без успех. Тогава аз бях щастлива, че влязох от раз, правех нещо смислено, прелюдия към по-добро бъдеще, докато те разнасяха кафета и бири по долнопробни кафенета. Сега съм дипломирана с отличен, а половин година съм безработна и вися на врата на майка ми. А онези съученици - те си работят, вече по-добри работи, а аз - седя в нас и се депресирам. От адски малък град съм и няма никакъв изглед за реализация. За София - постоянно кандидатствам по обяви от столицата, но навсякъде искат опит. И така, сега съм със смазано самочувствие, безполезна на себе си, просто съществувам... Искам да си намеря свястна работа, с която поне да мога да си покривам разходите за квартира, консумативи и храна, но не се получава. Ако искаш, остави някакви координати. Може пък заедно да измислим нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker