Злобата ми пречи! Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Злобата ми пречи! Какво да правя?
преди: 14 години, 8 дни, прочетена 3425 пъти
НА 24ГОДИНИ СЪМ-ПРЕДИ ГОДИНИ БЯХ ЕДНО ДОБРО НАИВНО МОМИЧЕ,ВЯРВАХ НА ВСИЧКО,ПОМАГАХ НА ВСЕКИ-ЖЕРТВХА СЕ ЗА ВСЕКИ ДО КРАЯ-КОГАТО РЕШАХ ЧЕ МИ Е ПРИЯТЕЛ ДАВАХ ВСИЧКО.

ХВАНАХ СИ ПРИЯТЕЛ ПРЕДИ 7 ГОДИНИ.ПОЗВОЛИХ МУ МНО НЕЩА.МОГА ДА СЕ ОПРАВДАЯ ЧЕ БЯХ МНОГО МАЛКА И ОТСТЪПЧИВА.ЗАПОЧНАХ ДА ХОДЯ У ТЯХ.СЕМЕЙСТВОТО МУ-МАЙКА МУ И СЕСТРА МУ ЗАПОЧНАХ АДА МЕ ТРЕТИРАТ КАТО СЛУГИНЯ.ТОГАВ АМНОГО ТЪРПЯХ И НАСЪБИРАХ...ГОДИНИ НАРЕД-В 1 МОМЕНТ ИЗБУХНАХ И СТАНАХ ПО-ИМПУЛСИВЕНА ОТВСЯКЪДЕ.В МОМЕНТА СЪМ КЪЛБО ОТ НЕРВИ-ПЪЛНА С ОЗЛОБЛЕНИЕ/..НЕ ЗНАЯ ЗАЩО.
ПРЕКАЛЕНО МНИТЕЛНА СЪМ.МНОГО ОЗЛОБЕНА.КОГТО ЧУЯ ЧЕ НЯКОИ ОТ ТИЯ ХОРА ДЕТО СЕ ПОДИГРАВАХА С МЕНЕ В МИНАЛОТО,СЕГА ТЕ ТЪРПЯТ СЪЩОТО,СЕ ЧУВСТВАМ МАЛКО ОТ МАЛКО ОТМЪСТЕНА И МНОГО ПЪЛНА СЪС ЗЛОБА.
ИМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА СИ ВЪРНА НА ВСЕКИ ЗА ВСИЧКО..И Е НЯКАКВО ПОСТОЯННО ЧУВСТВО КОЕТО МЕ Е ОБЛАДАЛО ОТ 2 ГОДИНИ НЯКЪДЕ

КАК ДА СПРЕ ТАЗИ ЗЛОБА...КАТО ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ МИ Е-ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ АКО СПРЕ ЩЕ СТАНА СЪЩАТА ШМАТКА....

НО МНОГО МИ ТЕЖИ..КАКВ ДА ПРАВЯ КАЖЕТЕ..СЛЕД МИНАЛОТО МИ МОЖЕ БИ ТОВА Е НАЙ-ЛОГИЧНАТА ЦЕНА КОЯТО ПЛАЩАМ..НО МЕ ИСКАМ ........КАКВО МОЖЕТЕ ДА МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ?:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 дни
hash: dbbd12c332
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, необходима ти е терапия. При теб умът и сърцето са вървели в различни посоки години наред и в момента пропастта между тях е огромна. Опитите ти да запазиш целостта си ти струват огромен разход на ментална енергия. Можеш и сама да се опиташ да го преодолееш, но ще ти е много трудно. Казваш, че си била безкрайно отстъпчива, услужлива и т.н., но това при теб едва ли е било от осъзнатост, по-скоро е било въпрос на възпитание, и на това - какво искат и очакват другите от теб. Осъзнатият човек също е отстъпчив и услужлив, той буквално живее за другите, но неговото е резултат от осъзнаване на принципите на живота и кармата, и на него това не му тежи - не го води до противоречия и вътрешно разкъсване.
Млада си - в това е надеждата да го преодолееш (сама или с външна помощ) и да се оправиш, защото има хора като тебе вече на по 45-50 години - тогава е изключително трудно да се направи каквото и да било по въпроса.

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 1fc4c41a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей миличка! Аз съм същата. Значи, ти си озлобена, до колкото рабзирам, защото доста дълго си търпяла нещо, а не е било по твоя воля. Аз се озлобих, защото изгубих приятелите си и също станах мнителна и когато си намерих приятели и ме вдигнаха на ръце на нова година с песен поздрав за мен, аз се разплаках и отидох в другата стая. Сякаш бях уплашена, а и никой досега не бе правил така за мен. Миличка, сама трябва да намериш начина да се оттървеш от злобата. Дай шанс на всички, спри да се нервиш на хора, които не струват, нали са получили своето отмъщение, най - ще им е гадно, ако ги игнорираш и си продължиш. Спри да мислиш за миналото. Знам, не е трудно, но след време без да се усетиш, с малки усилия, просто един ден няма да си го спомняш като сега. Просто няма да ти бърка в нервите. Излизай с приятелки, съсредоточи се върху други неща, а не да пишеш истории тук и да лееш гняв в душата си, това пречи единствено и само на теб. Няма от какво просто да се дразниш. И не си мисли, че ако злобата спре ще станеш пълна шматка, защото това си е вече натрупан опит. Знаеш ли какво ще стане? Ще станеш по - спокойна, ще си пак мило и добро 24-годишно девойче, но когато някой се опита да ти стъпи на врата просто ще му извиеш мръсният подъл крак! Ето това е опита. Всичко ще е наред!
БарБи 21

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: d3a300a6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всичко, което трябва да направиш е да простиш на себе си за грешките в миналото. Да разбереш, че всичко това е минало и не може да се промени. Приеми го като добър урок просто. Опитай се да потърсиш баланс...преди си била твърде доверчива а сега си твърде мнителна. Просто се отпусни малко. :)
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 дни
hash: 584dec739f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно, не признаваш препинателни знаци, но мога да ти кажа, че злобата не може да бъде убита, тя ще те изяде и докато не изпълни свойте цели, няма да изчезне. Много интересни моменти те чакат, със злобата на твоя страна :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: d1173a2ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще спре,когато се абстрахираш от емоцията и се упокоиш. Всеки си плаща за грешките на тази Земя, ние не сме съдници,можем да решаваме единствено за себе си

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 45b8a6664e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4, какво имаш предвид?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker