Писна ми с тоя компютър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Писна ми с тоя компютър
преди: 14 години, 8 дни, прочетена 4195 пъти
Значи хора първо мн се извинявам че ви занимавам с моят проблем ;) просто вече не знам какво да правя с този моят компутър ! значи имам го някаде от 7–8 месеца и за тези 7–8 месеца е преинсталирван наи малк0 поне 5 пъти носил съм го на ремонт стана 2 пъти ама нищо не ми помага за проблемите които имам при работата си с него :( прави ми следните проблеми : както си работи изведнъж се рестартирва без видима причина а понякога това вече мн често взе да ми го прави ми се появява изведнъж един син екран с некви бели надписи на англииски език е и не знам какво пише на тези надписи :( от друга страна страшно мн ми забива всичко :Х само докато отворя вбокс и си пусна скаипа и всичко ми замръзва и екрана понякога става бял и треа да го ресна за да се оправи :Х и дори когато съм отворил само една стрраница в нета и процесора ми се вдига на 100 а това маи не е нормално да е така щот компутара на моят комшия аз лично сам гледал че е отварял сумати и неща и процесора му се качва наи мн до 10 не повече а моят отива на 100 при наи малкото :Х има и друг проблем че както сам си влязал в нета и изведнъж ми исчезва всичко прави ми некви странни бъгове и пише че това е некав краш ли нещо такова и нз що става така :Х :Х дори в скаипа го имам тоя проблем както си чатя изведнъж ми исчезва скаипа а понякога пише донт сенд или сенд репорт нещо такова беше ;( аве нз вече какво да казвам за този компутър мн ми е трудна работата с него :Х сканирал съм за вируси правя го всеки ден акто ми хване антивирусната некои вирус веднага го премахвам и мисля че ми е чист компа а пак така ми прави тези проблеми :( виках стана неколко пъти човек да ми преинсталира уиндоуса и по принцип знам че компа кат се преинсталира не би треало вече да ги има тези проблеми .. но при мене още доакто си замине човека и като ми зацепи компа и краии не може 15 минути да ми зареди нищо ресва се искарва ме от всичко аве ужас е направо нервите ми къса тоя комп ама нямам пари да си взема друг :Х ;( та мисалта ми е ако има некви хакери или компетентни хора които разбират много от компутри и могат да ми помогнат нека ме намерят на скаипа или си оставете вие скуповете та да видим защо е така компа ми ... спешно се нуждая от помощ иначе нз вече какво ше правяя мозака ми ше откачи вече :Х иначе видео картата ми е 128 мб , рам паметта ми е 1:00 гб , процесора ми е 1.10 гхц , хард диска ми е общо към 150 гб в целия компутър тъи като съм на три локални диска д,ц,е ;) друго нз за сега щот не разбирам мн от компутри знам само тези неща :( сега съм с уиндоус виста ултимате а преди бях на ХП и си има все същите проблеми :Х :Х помогнете ми моля ви ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 дни
hash: 9daac89f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми... като казва "кумпутър" предполагам че си около.... колко? 14-15 години??? машината очевидно е за смяна/хвърляне. не можеш дори да си помислиш да зареждаш Виста на 1гб рам... и то Ultimate!? XP би трябвало да върви маааалко по добре, но пак ще бози при натоварване. и процесор 1,1?!?... такава реликва не съм виждал от много луни:/ рестартирането може да е по две причини: ВИРУС; или, поради старостта на машината тя се самоизключва за да не згори процесора (има си такава авто-функция). такъв компютър задължително е старичък, поне 2-3 години и самите платки/хардуер се е износил. и да го преинсталираш 8 пъти на ден, нищо няма да се оправи, дори по зле ще стане.
иначе Вистата може да се оптимизира малко, да ти спести някой и друг mb рам, но аз бих те посъветвал да се върнеш към XP, а в последствие да си купиш актуална конфигурация!!!

М.

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: d323834db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе М, за какъв 1 гб РАМ ми говориш, като аз съм с 256 мега байта :D И компа си ми върви съвсем добре... Може би зависи и от програмите, които използваш - последният път, когато го преинсталирах, ми казаха, че не трябва в никакъв случай да ползвам прекалено много програми, които тежат и да се ограничавам с инсталирането на различни лиготии.. ( и за това имам само най-нужните неща, страдам за фото шопа си обаче ).
Възможно е да е оная чикия, дето се появява - windows genuine не знам си какво, при мен се беше появило това и стоеше в продължение на 4-5 месеца, като компа забиваше все повече, и повече. Преинсталирах го и сега нямам проблеми!
И най-вече - влизането по порно сайтовете много затормозява нашите стари компютри, така че гледай и тях да ги ограничаваш :D

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 104cb1ae43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какви 2-3 години. Тоя процесор е на около 9 години.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 дни
hash: 2451c6a791
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Принципно не ми се вижда като някъв изключителен проблем за споделяне, но тъй като разбирам от РС-та ще драсна нещо.
Първо - ако си купил готова конфигурация, като тези, които продават в Технополис (примерно) трябва да знаеш, че тези машини ти ги дават с 2-3 години гаранция.Тази гаранция е под формата на 2 лепенки отзад на двата капака.И не случайно.В тези готови конфигурации от дадена партида компоненти слагат тези, които са в най-окаяно състояние след транспорта до склада.Също така в готовите конфигурации гледат винаги да ръгнат по-скапана част (примерно дънна платка), но въпреки това да си надуват цената.Така че ако машината ти е такава, то има вероятност да е хардуерна причината.
Второ - тази операционна система е меко казано скапана.Би било добре на минеш да Windows 7, но машината ти няма специфицийте за него, затова най-добре се върни на ХР.
Трето - щом се рестартира, това може да значи, че прегрява.Ако кутията седи близко до земята значи със сигурност гълта адски много прах.С времето този прах се натрупва по охладителите на видеото(ако не е с пасивно охлаждане), процесора и захранването.Образува се т.нар. парцал от прах върху тях, който им пречи да охлаждат добре.Компютъра ти има защита и при достигане на висока температура се рестартира или направо се гаси.
Мойте предположения са две - кофти вирус на всички партишъни на харда.Най-добре форматирай изцяло твърдия диск и инсталирай Windows XP SP2 на чисто.
Второ - дефектна РАМ.Имах познат с подобни на твойте проблеми.Смениха му захранване,дъно,хард и пак му правеше проблеми.Накрая му смениха РАМ-та и се оправи.
Успех! :)


*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 443c470dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей аз се занимавам от години с ремонт на компютри знам какво му е Ако искаш пиши на normalen_873

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 дни
hash: b04e822aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Моят лаптоп правеше същите номера и знаеш ли как се оправи? Смених интернет доставчика - от NET is SAT на Megalan.
Само за сведение лаптопът ми е ASUS F3Useries.
Живея в София.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 дни
hash: 4ba9e09ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6 - Ха-ха, прав си! "Net Is Sat" отдавна съм ги прекръстил на "Net Is SAD" и съм ги отсвирил от много години, макар че един приятел работи там. Сега съм на Megalan и съм много доволен!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker