Искам да се преместя в друго училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да се преместя в друго училище
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2602 пъти
Здравейте! Значи аз съм момче на 14 и не си харесвам училището.Всички класа ,учителите всички са ме запомнили като лошия.Аз съм осми клас искам да се преместя ж друго училищте след 1ви срок.Проблема е, че родителите ми не одобряват това.Викат "Ако не ти хареса и там какво ще стане?" и тем подобни.АЗ им викам, че нищо не губя, но те просто не искат.Моля помогнете как да убедя родителите си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2918cb0b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре, а защо те имат като лошия? Какво си им направил? Трябва да знаеш защо е така, да не стане наистина така, че ако не знаеш сега причината и ако е в теб грешката да я повториш на другото място и да излезнат родителите ти прави. В училище иначе съм и аз най-черната, но при мен ще ти кажа какъв е случая. Пък и не мога да се преместя никъд, защото съм 11-ти клас. При мен проблема е, че съм малко по-различен характер, не се поддавам на манипулации, винаги мисля и имам собствено мнение. На класната ми това не й хареса. Плюс това родителите ми не са богаташи, не може кой знае какви услуги да извлича от тях. Защото и други учители са ми казвали, макар и под секрет, че класната гледа на кой какви са родителите, тоест, ако си дете на богаташ - привилегирован си, но ако не си - бегай. Казвали са ми нещо, което аз също забелязах - класната ми прилага принципа "разделяй и владей" на класа, а и нашия клас не е единствения пострадал от нея. Тя настройва учениците един срещу друг. Манипулираше ни да се държим лошо при други учители, с които тя е скарана. И понеже аз и още едно момиче не се поддавахме, даже специално аз категорично отказвах да й се подмазвам, тя ме намрази жестоко. До 10 клас формирах група от 4 човека. И сега целия клас е срещу нас класната и някои други учители, които тя е настроила срещу нас. Опитват се да ни правят провокации, например обвиняваха ме, че съм счупила стол и да го плащам в троен размер, а не бях аз, сложиха на мястото на две момичета от моята група един строшен чин, седя си 1 месец, правихме скандали в дирекцията, класната в мое отсъствие говорила как съм била "бавноразвиваща се", каква била майка ми, аз като дойдох й се разкрещях за това и излязох от стаята, ставаха големи разправии.. това са част от многото случаи. Винаги нашата група сме виновни за всичко... така че, да ти кажа, ако чувстваш, че проблема ти е и малко сходен с моя - бягай от там. Тази сега може да не ми даде да завърша, защото ни преподава по профилиран предмет - 4-5 часа седмично. Първо обаче осъзнай откъде идва проблема. При мене е, че в самото начало ме взеха за лесна жертва, бях много тиха и не говорех. Промених се, ама е късно. А за вашите - не знам как да ги накараш, говори, че тази паралелка не е за теб, кажи, че искаш да си в друга, по-подходяща, че не ти е комфортна средата, че те демотивира да учиш. Не се отказвай, постоянно ги моли. Прави се все на тъжен след училище

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 10809840b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормaлно е дa не искaт-трябвa дa се зaнимaвaт дa опрaвят документи и тaкивa, че дa те преместят. A и aко нaистинa и тaм не те зaпомнят кaкто искaш и aйде пaк 'преместете ме'.. Те изобщо знaят ли причинaтa зaщо искaш дa се преместиш? A и дори и дa знaят нaдaли ще го приемaт толковa сериозно, сигурно ще си мислят, че трябвa дa положиш мaлко усилия и дa се сприятделиш с някого в товa училище. Но все пaк им кaжи.
Но нaистинa кaк тaкa всички сa те зaпомнили кaто 'лошия'?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5c0e44c6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм също осми клас и смятам да се преместя, но за следващата година. В момента се опитвам да убедя майка си.. Доста е сложно при мен! Но дори да не ми хареса в другото училище няма какво да правя.. оставам си там и си търпя последствията. Аз искам да се преместя, защото голяма част от класа ми са много злобни. Също така повечето пушат и пият.. ако и при теб повечето ти съученици вършат такива неща кажи на родителите си, че не искаш да станеш, като тях и да те повлекат на долу :дд поне при мен наистина е така. Кажи им да ти се доверят и че смяташ, че там ще е много по-добре. Ако не си в някаква елитна гимназия така си е - не губиш нищо. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cde74efe80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момиче на 12 години. Преди няколко дни започнах училище. (В шести клас съм). Искам да знам дали в седми клас мога да се преместя в друго училище или трябва да чакам да стана осми? Не харесвам съучиниците си и се чувствам гадно, когато съм в компания с тях и заради това все стоя сама.

По - добре да стоиш сам от колкото с хора, които те карат да с чувстваш зле!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker