Обезкосмяване! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обезкосмяване!
преди: 14 години, 22 часа, прочетена 5531 пъти
На 20 години съм и имам проблем, който е много неприятен, поне за мен.Не мога с никой да го споделя за това реших, че мога да разчитам на вас. Водя полов живот от 16-годишна. Бръсна се отдолу, но дори като се бръсна ме боли, разкървявам се , излизат ми червени петна и стои много грозно. Незнам какво да правя страшно неудобно ми е пък да си ходя съвсем натурална.Не само, че е грозно ами е и нехигиенично...Знаете ли нещо, което да ми помогне някакъв крем , душ гел ... ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 15 часа
hash: 9b651cb1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това бръснене е мода която скоро ще отмине. По-възбуждащо е да имаш къса прическа отдолу.

 
  ...
преди: 14 години, 15 часа
hash: 1814493532
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами и аз съм така. От около година използвам спирт - може салицилов, ментолов, какъвто имаш. Може също афтършейв или някакъв парфюм. Просто като се избръснеш слагаш малко на ръцете си и мажеш. Да знаеш, че първите няколко секунди много щипе. След това даже е приятно и освежаващо , нещо все едно си правиш масаж на кожата. Нормално е първите няколко пъти даже да те боли, при мен беше ужасно, но сега вече не мога без да го правя, иначе веднага кожата ми става на пъпки, с петна и боли. А така става гладка, много мекаа... Само забравих да ти кажа, след 5-10 мин да се намажеш с някакъв хидратиращ крем, защото спирта много изсушава. Иииии знам, че първите няколко пъти ще ти бъде наистина гадно, но не се отказвай, иска се постоянство и след като видиш резултата ще си много доволна. Както казват "Трай булка за хубост".

 
  ...
преди: 14 години, 7 часа
hash: 7367e6a666
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз се бръсна с бръсначка ,но преди да се избръсна слагам сапун,да не на контра... може да си вземеш гел на виит и тои помага за след бръснене.Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 часа
hash: 0a3c5cb178
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай с пяна за бръснене примерно.Явно имаш доста "сензитив" кожа :) Но най-важното е да не се отказваш, защото според мен е адски нехигиенично ОСОБЕНО ЛЯТОТО мъжете и жените да имат буйна растителност между краката!

*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 2 часа
hash: 7aaa2459e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Абе, момичета, кой ви напълни главите с тези глупости, че било грозно и нехигиенично!? Да си с дълга коса "грозно и нехигиенично" ли е? За каква "нехигиеничност" може да става въпрос, след като се миете всяка сутрин и вечер, и преди полов акт - също? А за "грозотата", това от порно-актрисите ли го научихте? Не ви ли хрумва, че там ги бръснат от чисто операторски (кинаджийски) съображения? Иначе окосмяването ще пречи на гледката! Замислете се сериозно, че щом природата ги е сложила тези косми там, значи от тях има някаква нужда, макар и на вас тя да не ви е ясна (малцина например си дават сметка каква е ролята на веждите, а тя е - когато челото силно се изпоти, струйките пот препречени от веждите да не се стичат в очите).
Щом предпочитате чуждото мнение пред удобството и естествеността си - правете каквото щете и страдайте колкото си искате. Знайте обаче, че по този начин ще привличате към вас подобни на вашите мисли и критерии хора - опаковки без съдържание, напомпани с анаболни стероиди мускули и нищо в главата (а за душата изобщо да не говорим). Затова наблегнете на други неща - там е истината. Вместо да "траете булки за хубост" (отново - "хубост" според нечии чужди, натрапени критерии), по-добре "трайте" за образование, за осъзнаване, за духовност, за истински отношения... (все неща, които едва ли ви говорят нещо, за съжаление). Само че за тези неща се иска съзнателна работа и усилия, а не "обезкосмяване".

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 08bb21a166
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   А от мен следния съвет. Вече навсякъде са пуснали розова вода, био концентрат. Отлично средство и е точно за проблема ти. Противовъзпалително, противоалергично и омекотяващо. Леко антисептично, подтиска развитието на болестотворните микроорганизми. Тонизира и освежава кожата. Подобрява кръвообращението и поддържа водния баланс на кожата.Локално обезболяващо. Благодарение на съдържанието на известно количество розово масло, разтворено в нея, тя дезинфекцира и действа антибактериално. Прилага се външно при възпалителни процеси, акне, зачервявания на кожата, слънчеви и други изгаряния. В домашни условия може да се добавя в кремове, шампоани, лосиони за тяло и друга козметика. И не струва много пари, така , че използвай я и ти гарантирам отлично чувство. И между другото, афродизиак е :))))))
Мими

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a239dea7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо изобщо се бръснете? има депилатори, има кола маска... ефекта е много по добър:) боли разбира се, не много, но пък премахва косъмюетата от основите и ги разрежда. аз като мъж, съм достатъчно запознат с ефекта на жилета:/ днес бръснеш едно косъмче, утре са три там:D
а по принцип, не мисля че афтършейфа е добра идея... 2. го употребява, ОК, но кожата на лицето (за където е афтършейфа) е малко по различна от тази долу... ако някой има по чувствителна кожа може да се изгори:(

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 08bb21a166
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Въпроса ми е към №5. Казваш, че щом природата го е сложила там значи има значение. Е, питам те аз, когато видиш един мъж целия космясъл по гърба пак ли това ще си кажеш: Господ му е сложил тези косми по гърба за да не му е студено ли? Пишеш абсурди. Едно е да видиш 1 момиче епилирано и с гладка кожа, друго е с рунтава .......... гледката е ужасна.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 529b56fc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До авторката ими бръснича го размахваш и натискаш много или го нокривяваш бъди малко по внимателна мисля че си малко непохватна или кожата ти е ужасно чувствителна .... а колкото до това какво ви е дала природата и какво не аз съм съгласна с номер 5 ама до някъде защото съдба или карма но е истина че човек се чувства добре когато промени себе си физически или прихически еее сега не казвам да ставаме кукли от силикон да кажем ..... но това с бръсненето за мен е нещо като причестване ........

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker