Сънищата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сънищата
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1575 пъти
Вярно ли е, че сънят е свързан с моментното духовно сътояние на човек, че е отражение на желанията му или от какво има нужда или пък трябва да направи. Питам понеже днес сънувах смърт, а преди две седмици, може би пак на два пъти сънувах смърт. И днес вече се чудя защо сънувам такива работи. Не съм ненормалник и не гледам филми. Онзи ден сънувах как прегръщам един обект на желанията си. Това го разбирам и има логик, но онова защо го сънувам не знам. Предстои ли ми трагедия?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: c37f4e5746
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш да вярваш на разни врачки, изотерици, но от чиста научна гледна точка прочети книги по Психология по темата. Като цяло обаче да сънуваш смърт нищо не значи, освен че мозакът преработва нещо (спомени, страхове, дори мимолетна мисъл през деня). Повечето сънища дори не си спомняме, събудил си се в момент на фаза на съня и затова си спомняш. Не отдавай толкова значение иначе на такива неща
Иначе най-честите кошмари са свързани с падане, губене на равновесие или на ориентация...страхът от смъртта иначе е най-силният у днешните хора, защото ни е генетично заложен и е причината да ни има изобщо. Take it easy!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9683c88a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ново нaчaло в положителен смисъл!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 71b94ec8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз донякъде вярвам на съновници, понеже повечето значения на сънищата ми се сбъдват, но това, което сънуваш не е пряко свързано с това, което е възможно да ти се случи. Почти никога не обръщам внимание на съня си, а и не е кой знае какво - ако се случи нещо - станало е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f28788307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Означава, че този които сануваш, че умира ще живее дълго. Проверявай сънищатата си в съновник или в интернет напиши напримерно '' какво означава като сънувам... '' Понякога сънищатата ни подсказват неща.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ff8e06600f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   до номер 4: сигурен ли си!!!??? !!! първия път сънувах, че умира дядо ми, който напусна този свят преди 15-16 години! Вторияг път сънувах, че умират хора, които са просто за съня, не знам дали съществуват. Вижте сега, беше много шокиращо за мен, за това и пиша тук. Първия път (дядо ми реално почина от болест) сънувах човека здрав, обаче знае, че ще умира и нищо не може да направи и обикаля стаята в кръг, скубе коси, чуди се какво, , аз стоя отстрани наблюдател, накрая го видях легнал, скръстил ръце, шок и се събудих. Втория път ходя из улица на моя роден град, от лявата и дясната страна къщи. Поглеждам на дясно, изнасят ковчег, няколко оплакват, продължавам. Поглеждам на ляво и там изнасят ковчег, НО на някаква жена жива, която знае, че ще умира, и затова си легнала, скръстила ръце с цвете в дясната, и си гововри с тия дето я изнасят и оплакват. Тотален шок и събуждане. Помислих си щом толкова често сънувам такава черна гавра сицурно ще е на нещо и някой може би ще го разтълкува.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f28788307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От номер 4.. Ами аз така съм чувала, но ако се санува жив човек, че умира. Твойте сънища найстина са странни незнам какво може да означава това потърси в интернет

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker