Защо хората мразят блондинките? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо хората мразят блондинките?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1562 пъти
Защо хората мразят блондинките? Направило ми е впечатление, че навсякъде се вирят злонравни вицове за руси момичета, изкарващи ги евтини проституки и откровени тъпачки. Защо? Да, възможно е да има и такива примери от живота-но защо всички се слагат под общ знаменател? Не мислите ли, че е прекалено обидно, грозно и дори расистко? Всички говорим за толерантност, а какво се получава..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9f7542a661
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е вярно. Аз съм с естествено много светла кестенява коса, която изрусявам от 16-годишна и не съм чувствала лошо отношение, а точно обратното. Научно дори е доказано, че 70% от мъжете харесват блондинки и предположението е, че това им е генетично заложено, защото при бялата раса поне при младите момичета косата винаги е по-светла и потъмнява с възрастта и ражданията - т. е. русото значи подсъзнателно „млада и фертилна жена“.
Вицовете за блондинки са иначе класика и е глупаво човек да с обижда... така също има вицове за Чък Норис, но хората го обожават. Просто човек трябва да е над тези неща. Иначе е доказано, че интелигентността на човек не зависи от цвета на косата му. У нас само 7% от населението са естествено руси и светли хора, споко....

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 99f5217389
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина жалко, ако не можеш да си отговориш на този толкова прост въпрос! Както правилно отбелязва №1, мъжете харесват повече блондинки и до какво води това? Че повечето блондинки престават да развиват ума и душевността си, а си остават само с едната визия - оттам и многобройните вицове за тях колко са тъпи. Някои пък успяват да си "повярват" че са блестящи актриси, или научни работници, понеже повечето врати се отварят пред тях без много труд... Отдават "успеха" си на своите "специални" лични качества - знания и умения, чувстват се много специални, а изобщо не се досещат че в основата на всичко стои всъщност тяхното блондиснтво. В резултат на което повечето на старини са жалка картинка - пропуснали да се развият в интелектуално и професионално отношение, пропуснали да си намерят нормален мъж... пропуснали дори да пораснат като останалите хора.
Наистина жалко е, че трябва да напиша всичко това - смятам че се подразбира. Дано не си блондинка, защото ако си - това обяснява нещата :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b6749e171b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма мъж, който да мрази блондинки. Може и да разправя вицове за тях, както лисицата за киселото грозде. Понеже няма да му върже, да изтъкнем че е тъпа и можем и без нея. А за жените е ясно - от завист ! Нали знаеш колко зли може да са жените, когато завиждат на по-хубавите от тях. Аз съм мъж и много рядко ми харесва жена, която да не е руса. Случва се, но наистина много рядко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 72f280fbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм руса по рождение и никога не са ме обиждали по никакъв начин? Да, имало е бъзици от сорта на "оф, много си руса" или "русото в теб се събужда", но затова са бъзици... Аз дори се кефя на вицовете, свързвам ги с изрусените чалгарки, които освен руси са и с няколко тона грим.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a455ce69ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм със светла коса. Радвай се, повечето си съсипват косите, за да станат руси :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4f7671d865
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е схващане от преди доста време, когато беше страшно модерно изрусяването. И то е, защото наистина най-повърхностните масово се изрусяваха тогава с цел да се харесат на мъжете, да изглеждат по-секси и т.н. Именно те дадоха лошо име на натурално русите жени, защото започнаха да ги свързват с... как да го кажа... жени с нисък морал и себеуважение. Иначе по повод проучванията - някои показват, че мъжете бързо избират блондинки, но по-скоро за краткотрайни връзки. По-вероятно е да създадат брак и въобще трайно партньорство с брюнетки. Което пак потвърждава първата ми теза. Та, ако получаваш лошо отношение, да знаеш, че е най-вероятно заради стереотипа, който изрусените сами са си създали.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7aee10600d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина има глупави блондинки (както ги има и сред другите жени), но не са всички. Отговорът на въпроса ти е лесен: има твърдение, че мъжете предпочитат блондинки. Приеми го за вярно и се досети какво става с брюнетките! Те стават "по-малко вървежни", ядосват се и... измислят вицове за блондинки. Всяка толкова, колкото може. Така мъжете още харесват блондинки, но чувайки нарастващата бройка вицове за тъпотията им вече не ги приемат особено сериозно и в резултат брюнетките имат по-големи шансове за нещо сериозно с мъж, отколкото блондинките. Т.е. за мъжете сексът ще е предимно с блондинки, но създаване на семейство с някой, който е по-умен, защото никой не иска жена му да подпали къщата или да загуби детето някъде например (или друга дейност, която е по-характерна за глупав човек). Във войната и в любовта всички средства са позволени, дами! Тъжно за вас, но факт!

М27

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 55bdab862e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Така ти се струва, щото си русичка и го приемаш лично. Ако беше тъмнокоса и всички бъзикаха брюнетките, че са грозни, щеше да е същото.
Или червенокосите, че са вещици, заради срязващия цвят. :D

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 629ea1ed9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Русо глaдно нямa!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4586d46adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Никой не мрази истинските блондинки. Всичките тези вицове са по-скоро за онези "блондинки" с израсналите черни корени, които си мислят, че като си боядисат косата руса ще станат по-интересни, ама обикновено не им се получава. А иначе едни от най-умните жени в моя живот са блондинки и аз не само не ги мразя, но много се гордея с тях и с успехите им. Обаче те са си истински блондинки, а не изрусени. Така, че ако си блондинка по рождение, а не кифла с опърлена от химия коса няма защо да се обиждаш, напротив гордей се, че имаш прекрасна руса коса и кифлите правят всичко възможно да приличат на теб, защото ти завиждат. И приемай блонди вицовете с усмивка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4550397496
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Чесно да ти кажа, почти никога не са ми харесвали блондинки, но никога не съм ги смятал за тъпи. Предполагам, че има тъпи и блондинки, и брюнетки, но понеже първите получават повече внимание, затова са тръгнали вицове за тях.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1ac7f2138a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Само 7% от населението е естествено русо, но тук над 50% се оказаха такива! :) аз не съм видял наистина такова нещо.. По- скоро така дамите се преструват на обидени, за да акцентират, че ИМА ЗАЩО, т. е. , че наистина са естествено руси( каквито обикновено не са! :) а за опърлените коси с черни корени - по- леко! С качествена козметика и бои никой може и да не разбере, че като сложат и руси екстеншъни.. Но ако жената се занимава с дришляци бедни и комплексирани като някой горе, който обяснява за русото, брака, секса и кво ли не.. Един мъж с пари знае, че тези неща се купуват, не струват скъпо :), по добре да заложи на друг вид красота- чисто излъчване, умни одухотворени очи, качествено интелигентно същество, дългокрака! ( това и с пари не става! ) слабичка и нежна.. Цвят на косата.. Леле боже..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c98e4ebfa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Никой Не мрази блондинките ! Мразят се Властимащите !

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7422215a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   защото никога не са руси и отдолу :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker