Какво да правя с живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво да правя с живота ми
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1426 пъти
В момента съм студент 4 курс. Живея в София, но съм от друг град. Майка ми живее в родния ми град и е сама. Баща ми почина когато бях на 8 години. Много съм амбициозен и чета много книги, но така и не успях да си намеря хубава работа през последните 4 години. Майка ми в момента няма работа. Никога не съм чувствал някой близък. Искам и вярвам, че мога да бъда човек, който да поддържа цялото си семейство. Искам да направя майка ми щастлива и да я подсигуря финансово, но все нещо не се получава. Постоянно се опитвам, смених доста работи и където и да отида не се чувствам в свои води. Чувствам празнота в себе си. Чувстам се объркан и не знам къде греша и какво да напрая. Не съм доволен от себе си. Имам чувстовто, че всичките книги за самоусъвършенстване, които прочетох през годинити само ме объркаха повече. В последно време изгубих мотивацията си и това ме обърква още повече. Обичам да тренирам и винаги съм тренирал с желание, а в последно време даже започнах да изпускам тренировки. Рисуването ми се отдава, от първи до седми клас съм изучавал засилено изобразително и имам много награди от всяка една година и се чудя дали не трябва да започна да се занимавам по-сирозно с рисуване. Предполагам, че пиша тук, защото искам да споделя как се чувствам и може би от страни някой може да ми даде по-добра гледна точка. Както казах съм много объркан и ще съм благодарен на всеки съвет. Искам един ден да мога да помагам на нуждаещите се и да съм подсигурил цялото си семейство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: f28297c518
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай, нормално е това, което описваш. Казва се midlife crisis. Засега наблягай на уроците си и гледай да завършиш. Тогава ще си намериш и по-хубава работа. Мисли позитивно. Вярно е, че такива книги понякога объркват човека.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: eb742c23db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами най-лесния начин за самоанализ - огледай се около теб и си избери хората от които най-много се възхищаваш, такива които са това, което искаш да си ти. Когато ги поределиш, започни да се заглеждаш как го постигат - как се държат, как общуват, как работят и ги сравни със себе си. Като направиш такова сравение с поне дест човека и откриеш осовните разлики, може да видиш някакви идеи как така други могат, а ти не.
Ако ти липсват социални умения, развии ги. Ако ти липсва квалификация, почвай да учиш. Понякога, когато опиташ няколко места и все не си си намерил мястото, може би трябва да промениш неяо в себе си.
От това, което чета оставам впечатление, че много се фокусираш върху себе си, не толкова върху взаимодействието ти със средата наоколо - какво направи, за да харесаш работата си? Какво ти харесва да работиш и акк определяш своето място? Защо вместо да четеш и рискуваш, не излезеш навън и да поработиш над пректическите умения и отношения в общество, работна среда, хора с общо хоби, приятелски кръг?
Не споменаваш нищо за приятели, половинка. Сподели с най-близките си и чуй какво ще ти кажат те. Хората които те обичат винаги ще те критикуват градивно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3578a125a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Намери си някоя кака пич :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b128f9b443
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо искам да кажа да спреш да четеш подобни книги (от личен отпит давам съвет).

Сега мисли само как да завършиш успешно и щом имаш време работи.
Как така ще напуснеш работа, защото "не се чувстваш в свои води".
Та ти все още учиш... да не искаш да работиш като адвокат или лекар?
Щом се налага ще работиш и за малко пари... все ще са ти от полза.
Според мен проблема ти е, че са ти твърде високи очакванията и затова лесно се разочароваш.
Започни да развиваш хобитата и таланта си. Това най-малкото ще те направи щастлив - не търси друга полза. (а може и да се превърне в работа)

Не знам какви са очакванията на майка ти, но съм сигурен че щом ти се почувстваш щастлив, то и тя ще е щастлива.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 12cd0fad00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съветвам те, като човек към когото БОГ е показал милост - намери си Библия и започни да я четеш, като те съветвам първо да прочетеш Новият Завет след Това Старият Завет. Объркан си от книги за самоусъвършенстване, защото написаното в тях е лъжа и заблуда. БОГ е единствената ни надежда и спасение, а не нашата собствена сила или мощ.

БОГ да те благослови.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker