Обичате ли да пътувате из България? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обичате ли да пътувате из България?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1158 пъти
Обичате ли да пътувате из България? Аз тия дни много си мисля за любимите си места из нашата чудна страна. Пътувала съм доста из Европа, но спомените свързани с местенца из Родината са ми най - скъпи. Искам да ви попитам кои са вашите любими места в България. Аз мечтая да съм в с. Гела, в с. Варвара, в с. Беброво, в Берковица, на Белоградчишките скали, на Лопушанския манастир... А най- красивият български град според мен е Пловдив.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: bc22e6c6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Да, обожавам да пътувам из България. Идвам от Родопите и там има също чудесни подценени места и в последно време има много Еко-пътеки и доста пещери се отварят от пещерняци за частни разглеждания, има и възможности за „екстремни“ спортове като рафтинг и катерене дори за начинаещи по предварително препарирани и обезопасени трасета и за 30 лв. на ден имаш и човек да се занимава с теб. Заслужава си да се види Бачковския манастир, с. Смилян, Могилица... - От клуба за екстремен туризъм (www. hodih. com) няма да останете разочаровани. Вижте на страницата какво предлагат - всичко е абсолютно достъпно и подходящо за начинаещи НЕспортисти.
В посока изток са Дяволския мост (заслужава си! ) и гр. Златоград, през който може да продължите към Гърция. Наблизо е и Перперикон, който си заслужава да се види.
Малка тайна е крепостта край с. Град (Момчиловата крепост) - гледката е невероятна, а в с. Град има ресторант, в който всичко се готви свежо по техни си рецепти и най-простите картофки са чудесни. Там ходят да се хранят и високопоставени личности, но цените са народни. Стига се с кола почти до самата крепост, но си носете здрави обувки
Дори лятото е много интересно около Пампорово... задължително с кола - после продължавате от Арда нагоре и все така в посока Благоевград.... търсете в Гугъл „рафтинг Струма“ и ще намерите изходните точки - страхотно преживяване и гледки. Ходила съм на рафтинг и в Нова Зенландия, но на Струма е уникално!
Като човек на Планината обаче обожавам морето. Много подценено е Северното Черноморие, което е девствено и незастроено. На север от гр. Балчик почва интересното - клифовете при Тюленово просто трябва да ги видите, крепостта Калиакра, Аладжа манастир (до Варна), при Каварна задължително се отбийте да хапнете при Мидената ферма и съвсем наблизо е Яйлата - това е най-новата забележителност, вижте в Гугъл...
Край Дуранкулак има девствени плажове. Няма да казвам точно къде, за да не ми ги пренаселите :), но отворете сами Картата и Гугъл - там се виждат ясно огромни плажове, които поне в Европа в такъв вид няма другъде, освен в Португалия може би.
Обиколили сме доста държави и продължаваме да обикаляме, но поне веднъж в годината обикаляме и България и никога не сме оставали разочаровени. Не планирайте много, палете колата и готово. Хубавото у нас е, че има и много евтини и хубави хотелчета, които можете да посетите спонтанно, а и навсякъде храната е страхотна. Ако нямате много средства, но искате да си прекарате много добре - организирайте се и напълнете една кола и Родопите, Северното Черноморие са вашето място.
Подценен е и Северозападът, но тук не искам да издавам малките тайни - вижте само в Интернет маршрута „По стъпките на Ботев“ както и кога се провежда най-масовия „излет“ у нас и няма да останете разочаровани. У нас е уникално, защото за почти никакви пари можете да си направите чудесна отпуска, а и газта поевтиня... който казва, че нямал пари за отпуска, просто не е мислил по въпроса.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 79da747cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Е, стрaхотнa темичкa и чудеснa информaция нa н 1- блaгодaря!
И зa мен би било удоволствие дa попътувaм из Бългaрия. От много - много години не съм:(

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6359bb4e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Иди на дряновския манастир наеми стаята която е над рекичката, цяла нощ реката ромоли под леглото ти. Неописуемо преживяване.
Спри колата си по средата на върбишкия проход и се наслаждавай на величествените дървета. Иди в село Подвис край язовир Камчия и виж чешмата чиято вода се разделя на две едната част се влива в черно море, другата в средиземно. После слез на яз Камчия и преспи там на палатка.
Посети странжа планина и по точно индипасха обиколи и селата с Бръшлян хапни и под моста при ковачите.
Яйлата както казва 1 аз това лято смятам пак да ида, заради мидената ферма мой пропуск голям.
Толкова много места има в България зависи разбира се какво ти търсиш. Аз обичам места където няма уреден туризъм /девствени/ спалния чувал, палатката, паля колата и тръгвам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker