Помощ помогнете ми със съвет или идея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Помощ помогнете ми със съвет или идея
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1447 пъти
Помогнете ми моля в безизходица съм. Не мога да си намеря работа вече четири месеца. Направих голяма глупост докато учех. Взех заем които не мога да върна. Живея при баба и дядо но те не могат да ми помогнат. Нямам родители. Опитах да продам един телевизор от неплазмените но не стана. Не знам вече какво да правя-мисля вече за самоубииство-друго вече не ми остана. Помощ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: e80151c199
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги има изход, и всичко се поправя това съм научил от баща си... Ще намериш начин търси по усилено работата няма да падне от небето... Работа има колкото искаш само да ти се работи и аз съм безработен в момента и знам как се търси в джобс е пълно... За 3 дни ходих на 4 интервюта...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 008a4d1c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само не прави тази глупост. Винаги има и дуг начин. Това е най-лесното и безхарактерно- да си теглиш въжето. Може да продаваш неща, които не ти трябват вече в olx.bg ако искаш чистачка стани и мети улиците, но не прави тази грешка.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7e010c17e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И какъв е този заем чак толкова? Ако стар неплазмен телевизор го покрива, то едва ли е повече от 500-600 лв.! В такъв случай веднага отделям 10 лв. от бюджета си, и ако модераторите решат да организират нещата, със съфорумците за нула време ще ти съберем необходимата сума!
Но нека това, дори и да се случи, не те успокоява! Продължавай да си търсиш работа, защото тя ще ти трябва и да си финансираш ученето, ако решиш да продължиш с висше, а и за живеене по принцип. Защото сега живееш при старците, ама ако един ден си завъдиш приятелка, едва ли ще ви е конфортно да живеете при и да се съобразявате със стари хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 05ae1cfdec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   От къде си го взел този заем? Ако е от мутренските фирми за бързи кредити, то си загазил наистина. Току виж те пречукали някъде. Ако е от банка, майната му. Няма какво да ти вземат освен дрехите от гърба. Ще дойде съдия изпълнител, ще види че нямаш собствено имущество, и ще им каже да духат супата. Ще ти пишат черна точка и за вбъдеще няма никой да ти отпуска кредити, но това е само за твое добро. Освен това всеки дълг си има давност, не знам колко е - между 5 и 10 години. Ако дотогава не изкопчат нищо от теб, исканията им отпадат.
А на номер 3 ще кажа да си спести 10 лева и да те остави да си научиш урока. Да не станеш и ти като тия дето пускат сърцеръздерателни истории по телевизията как мизерстват с децата си, а после профукват стотици хиляди от дарения за нула време. Отговорността за действията ти си е твоя и ти никога няма да се научиш да я носиш, ако някой друг те спаси сега.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2dfdf3fdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката:ами имам да давам пари към изи кредит-1000 лева. Правя всичко възможно да ги намеря. Срам ме е да поискам на заем-квартала е малък и някои ще каже на баба. А тя ме е предупредила че ако разбере за такова нещо ще ме изхвърли на улицата. А датата на вноската е тази седмица-20 януари. Телевизора не можах и в olx да го продам. Моля ви даите ми идея откъде мога да взема пари-но без проституция. Вече мисля да си продам някои орган.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1e7a485f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   То така се продава орган за нула време до 20 януари. Такова нещо се организира поне година, трябва да ти правят изследвания, да имаш съвместимост с пациента, да се намери лекар и клиника, която да си рискуват лиценза за търговия с органи, т. е някъде в третия свят, където може и да пукнеш от лошите санитарни условия. Не си струва за някакви кежави хиляда лева да си увредиш здравето за цял живот. Няма как да платиш, ще береш срам и това е. Баба ти ще разбере и ще ти мрънка, но от това не се умира.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 07857d13da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това с уроците на живота е ясно, но наистина на човек му се случва да попадне в ситуация от която не вижда изход, някои по-лабилни хора посягати на живота си, а по дяволите тук става дума за някакви си 1000 лв, не са милиони! Аз лично бих помогнал на момичето напълно безвъзмездно, бих й помогнал и за някаква работа, явно нещо не е наред в представянето й, за да не може да намери нищо, не знам. И все пак бих посъветвал авторката да продължава да търси работа, дори нископлатена, а също да потърси пари на заем с ясната уговорка, че може и да не се разплати много скоро. И друго ще кажа - ако пуши и пие кафе, то сега е моментът да откажеш тези безсмислени навици и така също ще спестиш някой и друг лев, но краткосрочната перспектива е нов заем.
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dbff86976b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   " да взема пари-но без проституция. Вече мисля да си продам някои орган. " - като си готова да се разделиш с органи, защо не си ги ползваш. След заема ще си останеш цяла. На времето лихварите така са изнудвали млади булки, които не са можели да изхранвмат децата си. Давали са заеми( като сегашните лихвари) и после си ги връщали в натура. Защо не мислите преди да действате, а мислите когато вече е късно? Сума от 1000лв не са много. Щом имаш къде да живееш, а и баба ти няма да те остави гладна, хвани се на по непрестижна работа, в магазин например, или нещо подобно. Не пишеш къде живееш, на село ли, в малък или голям град, как да ти се даде идея, като не знаем най важното.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 25a376462f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бaбa ти те е предупредилa... знaчи и преди си прaвилa подобни глупости. Aми нямa. кaк, сегa ще си сърбaш, кaквото си нaдробилa.
Обиколи квaртaлните бaрчетa и питaй зa рaботa. Сервирaне, чистене, кaквото и дa е. Не искaй други зaеми от никого, че съвсем ще зaтънеш. Зa дa криеш този зaем от " стaрите ", явно не ти е бил нaложителен. Лaпешкa му рaботa.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker