Акашовите записи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Акашовите записи
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1933 пъти
Акашовите записи са Всемирна библиотека. Те са фина материя, съдържаща всичко случило се в Битието.
Казват, че там се записват всички станали събития и всички бъдещи събития, които предстоят да се случат.
Как според вас, могат да се записват бъдещи събития, които не са се случили все още? !

На места пише, че има хора, които могат да разчитат тези записки.

Как могат да се разчитат такива записки. Какви способности трябва да притежава човек, за да може да разчита тези записки в Световното информационно поле? Възможно ли е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1b2d37ce69
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами така-там, където не съществува времето минало, настояще и бъдеще са едно. Тези записи стават на базата не на електромагнитното поле, а на торсионното.
Като цяло съвременния човек по ред причини е отделен от тази вселенска база данни, най-вече заради недостигащата му духовност и чистота. Нашия напредък е дотолкова чист, че всяко откритие минава първо през военно-промишления комплекс, където убива няколкостотин хиляди човека и чак тогава се реализира в гражданския сектор. Между другото от Акашовите записи идват и откритията, там е всичко, което е било, е и ще бъде.
По принцип тази тема не е за експериментатори, тъй като резултатите за неподготвения човек могат да бъдат ужасяващи.
Единственото от което има смисъл е да вкарваме в тази база данни колкото се може повече добри помисли, действия, любов. А от там ще ни се даде върне многократно. Зная, че е трудно да се приеме това, но законите на Реалността са неумолими и действат безотказно със или без нашето знание и съгласие.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7aab9aea7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Бъдещите събития са "записани" или по-скоро планирани само в общи линии. Те са неясни, замъглени и колкото по-далече се опитваш да надникнеш в бъдещето, толкова по-размита картина се вижда. Причината за това е свободната воля на всеки, която внася "хаотичен шум" в системата със своята непредсказуемост. Бъдещите събития са по-скоро алтернативни пътища, вероятностни линии, които обаче могат да се осуетят или променят чрез свободната воля. Колкото по-значимо и глобално е събитието, толкова с по-голяма вероятност ще се случи то, т.е. картината за него ще е по-фокусирана и ясна. Например - ако Земята е планирано да загине, ударена от комета, това събитие почти сигурно ще се случи, защото за отменянето му ще трябва да се обединят твърде много свободни воли - милиарди хора да работят в една посока, с една цел, за да се противопоставят на случването на това събитие. Едно възможно решение примерно дава филмът "Армагедон". Ако обаче човечеството успее да се обедини и да предотврати такова глобално събитие чрез свободната си воля, това означава, че то вече е готово за едно по-високо ниво на преживяване на битието, съответно и такава катастрофа вече не би била необходима, понеже тя не би го научила на нищо повече от постигнатото.

За индивидуалните съдби е по-лесно, там общо-взето е достатъчна само човешката воля, достъпа до информация и способността да си учиш бързо и лесно кармичните уроци. Ванга е отменяла индивидуални смъртни случаи само чрез информирането на човека, че ако мине по този път, по който е решил, ще загине.

Преди години попаднах лично на един интересен случай - на един господин възрастният му баща беше заболял от неизлечимо заболяване. Обаче заболяването се развиваше много по-бавно, отколкото господинът очакваше и се притесняваше. Подтикнат от тези си опасения, отиде при приятели астролози и... те го поляха като с гореща вода, като му казаха, че по 3-4 критерия еднозначно излиза, че баща му ще почине съвсем скоро... Намаше никаква логика в това - човекът, макар и възрастен, все още изглеждаше в почти цветущо здраве. Скоро след това... той почина! Но как? Ами излиязъл от входа да изхвърли боклука, някакъв извадил пистолет и го застрелял... (После разследването показа, че убиецът е допуснал грешка - съвсем друг човек е трябвало да бъде застрелян). По всичко личи, че в този случай смъртта на бащата е била съвсем ясно и точно планирана от кармична гледна точка, и никакво "случайно" съвпадение не е станало.

Какви способности трябва да притежава човек за да чете Акашовите записи ли? Едно единствено качество - духовна напредналост. Тези способности не се придобиват, те се дават за особени заслуги. А и разбира се, когато човек е достатъчно духовно зрял за да не злоупотребява с тях и да ги използва само и единствено в полза на другите и на общия (божествения) план.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ddedfccf29
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   4-ти километър те зове с пълна сила.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5f617b4e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е никак трудно да се приеме, 1.
Напротив, точно така стои въпроса - много добре си го обяснил, няма минало и бъдеще, има само настояще и всичко става тук, сега и едновременно.
Време не съществува, има само движение... ако трябва да сме точни, съществува само съзнанието. А понятието "време" е измислено за удобство на живота в материалния свят; за да не се сблъскваме, да има ред и организация.

Не може да се види нещо, което го няма. Може да се види само вече съществуващото... Нострадамус е виждал събития, които предстои да се случат след около 600 години. Пътува си в каретата, през едни зелени полета, и изведнъж изскача навън, почва да тича и да вика: " Пожар, пожар! Метални птици летят в небето и хвърлят огън върху земята... " е, по негово време бомбите и самолетите не са били измислени, но той е видял случващото се...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2e71c66fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласен съм с 2 за всичко, освен за това, че достъп до акашовите записи се "дава". Достъпът го има абсолютно всеки човек и всяко живо същество. Изисква се известна доза осъзнатост, за да може човек съзнателно да "попита" записите за информация, която го интересува. Всяка креативна идея и прозрение са вдъхновени от акашовите записи. Има множество начини за питане на акашовите записи - например карти таро, ясновидство (remote viewing), работа с махало, дори гледане на боб и т. н. Най-важно за работата с акашовите записи е осъзнатото НАМЕРЕНИЕ да ги попиташ. Цялата Вселена работи на базата на намерение.

Впрочем, "акаш" означава етер на санскрит и това е просто признание, че дори древните индуси не са знаели от къде точно идва информацията. Все още не знаем и едва ли някога ще знаем.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 41a00d2602
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   “Акаша” е санскритска дума, която означава Изначално вещество, Това, от Което е изградено цялото Творение. "Акаша" е също Божествената любов, Божествената звукова и светлинна вибрация.
Акашовите записи се споменават в Стария завет на Библията като Книга на живота или Книга на паметта.
Те са знанието за миналото, настоящето и възможното развитие на бъдещето. Те са енергийното поле, което съдържа цялата история на всяко същество от възникването на Творението, полето, което ни свързва. Наричат се Акашови, защото са съставени от Акаша, а се наричат записи, защото функцията им е да записват всяка жизнена опитност.
Акашовите записи са много повече от склад със спомени - те са действени, тъй като оказват огромно влияние върху всекидневието, взаимоотношенията, чувствата и вярванията ни, и потенциалните реалии, които привличаме.
Те са измерение на любов, в което получаваме яснота и мъдрост с помощта на Господарите на записите и Силите на Светлината, за да напредваме в живота си с лекота и благодат. Много са причините, поради които бихме могли да искаме да влезем в Акашовите записи: търсене на отговор, преследване на истината, нужда от напътствие, желание да намерим сила за житейски преходи, необходимост да се освободим от ограничения, шаблони и вярвания, копнеж да се свържем с целта на душата си. Чрез тях можем да работим върху личното си изцеление за освобождаване от рани и болки от този живот или минали животи, които ни пречат да изявим своето великолепие. Господарите на Записите, ангелите и възнеслите се учители ни насочват към корена на болката ни по един чудесен, лишен от осъждане начин. Получаваме наставления как да си върнем властта над себе си, за да живеем в партньорство и съ-авторство с Бога.
Посвещението ви дава също способността да отваряте и разчитате записите на други хора (само с изричното им разрешение), така че те да могат да извлекат полза от тази висша форма на общуване по начин, естествен и възможен за тях.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7e2ebb5f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тоест мисля, акаша е петият елемент - синоним и еманация на астралният свят. От своя страна астрала е светът на мислите, чувствата желанията и прочие астрални същества и нива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker