Странен баща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странен баща
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1230 пъти
Така, една моя приятелка има проблем. Всъщност една от най-добрите ми. Затова реших да пиша тук. Тя обикновено е много мила, забавна, усмихната, но напоследък е ядосана, тъжна, изморена. Реших да я попитам най-накрая какво става, та ми разказа. Нещо се случило, та Баща й го изгонили от работата. От тогава той не искал да си търси работа, стоял си по цял ден вкъщи, прочел Библията и започнал да се държи много странно. От сорта на: спрял да яде ябълки (понеже Ева била прелъстена от ябълките или нещо подобно), щял да започва да се храни от слънчевата светлина (? ! ) Започнал да се държи много религиозно и необяснимо. Гледал някакви клипчета за политика и искал да става депутат и други глупости. Един ден както си седял по някакви много тънки и изкъсани дрехи, и ей така излязъл навън (без никакв о яке) в този студ. Оставил си халката на масата с някаква бележка от сорта на "Благодаря, (името на майка й/съпругата му)" И си изключил телефона, те му звъняли страшно много време и най-накрая вдигнал и разбрали, че бил в някакъв манастир (едвам го накарали да се прибере) Забравих да отбележа, че само майката в цялото семейство работи. Друго: попитал моята приятелка (да я кръстим с буквата М защото ще ми е по-лесно) Та попитал М дали има нещо против да не се пребира за известно време, тоест да бъде някъде другаде, и съответно М много се натъжи. Случили са се още много други неща, но мисля, че това е засега... Наистина искам да я успокоя, но не знам как.

Искам да ви помоля за помощ и ако на случайно някой му се е случвало да пише и да сподели мнение и препоръки, ще съм му много благодарна! :)
.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: be5cf29684
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човекът е мръднал, несъмнено. Това твоята приятелка явно го усеща и затова е замислена и тъжна. Много хора в началото крият този проблем и когато стане нещо непоправимо, съжаляват, че не са взели мерки навреме.
Посъветвай приятелката ти заедно с майка си да опитат да го заведат на психиатър. Човекът се нуждае от специализирана помощ, но не го съзнава. Това, което е в неговото съзнание, за него е реалност и затова се държи така. Вероятно проблемът му е от по-рано и е имал някакви смущаващи прояви в работата, та затова са го изгонили.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4639d9f915
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката:
Ами всъщност той е бил веднъж в болница, защото не можел да заспива и са му били обезпокояващи . Надявам се да се оправи скора :с

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f7538914da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Психическите смущения се лекуват изключително трудно, просто защото психиатричната наука не е достигнала нужното познание за човека и психичното му здраве. Затова към този момент единственото, което се предприема като лечение е предписване на купища хапчета, които подтискат симптомите, като както може да предполагаш, те не лекуват, и поради това се налага да се пият медикаментите цял живот.
С други думи не съм оптимист за този човек, разбира се, по-добре е да пие някакви хапчета и да се грижи за семейството си, отколкото да обикаля улиците и манастирите в неадекватно състояние...
М, 36

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker