Просто откровеност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Просто откровеност
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3596 пъти
Здравейте, мислех си по един въпрос и реших да споделя и да ви помоля за мнения.
И така - аз съм едно самотно момиче, но не искам да говоря за това, а за това което наблюдавам около мен. Днешните младежи са с много искривена ценностна система - мимолетни връзки, множество партньори и виж те ме кой съм аз, а тези, които са различни само отхвърляне и подигравки към тях. Защо трябва да живея по нечий модел, като искам да си изградя мой и да следвам това, което според мен е редно...Не пия и не пуша и не Искам да го правя. Не искам секс за една нощ, а искам любов и любим човек, но как да го намеря като около мен само простаци и женкари. Всички по свястни или донякъде по добри момчета са вече заети с някакви кифли, въздухарки, фолкаджийки, само к**вите се търсят в днешно време от всички. А има и такива, които приятелките им са супер грозни и малоумни и гадни, а ги търпят години наред - не знам... Никой не обръща внимание на едно не грозно, не глупаво и свястно момиче - каквото смятам че съм, а и другите го мислят, на какво от това...Като ме видят че не съм като останалите - почват клюки, интриги и всички момчета веднага се одръпват от мен. Пък може и в мен да е проблема не знам, може би не съм им интересна с моята доброта в днешния свят. Много съм тъжна, мисля си всеки ден и май накрая ще стигна да заключението, че добрите момчета и истинската любов са само легенда и никога не са съществували...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: aeefe39855
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горе-долу си права.НО си имам една моя теория, че свестните момчета в повечето случаи са твърде срамежливи, защото се имат за грозни, неприятни и тн.Един вид се страхуват от провал с момичетата, защото самите те не се харесват.
А, ако един човек не се харесва такъв, какъвто е просто няма начин другите да го харесат.
Успех :) Дано намериш подходящият!

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 275cb17e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах, като чуя това от момиче, в днешно време, ми звучи като шега ;))
Не, сериозно, щастливец е този, който има момиче като теб ! 1000 пъти предпочитам да срещна теб, а не младите ку*вички които разминавам всеки ден...
Някой ми беше цитирал думите на чужденец, който бил на гости в България:

"Защо всички жени са облечени като проститутки ? "

Лично според мен, бях го казал в друга история - младите момичета живеят по стереотипа на чалга песен. Което си е доста стряскащо като се сещам какви текстове се пеят ;) да не говорим за облеклото, чужденеца си го е казал много точно. Такова е времето в момента..

М 22

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a542003156
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе в пиенето и пушенето не е проблема. Стига естествено човек да не се налива като свиня и да не пуши по 2-3 кутии синьо виктори дневно :)
Лошото е, че много от момичетата нямат амбицията да постигнат нещо в живота, нямат желанието да се борят, а предпочитат да получат всичко на готово. Естествено, правят се компромиси с външния вид и характера на партньора, но както знаем, любовта изисква жертви. С други думи любовта е платена. Като добавим и чалгарството и сапунените серияли, и ето ни я родната действителност.
Естествено има и изключения и явно авторката е едно от тях. Какво да ти кажа, наистина вече рядко се срещат момичета като тебе. Остани си същата, не се променяй и със сигурност ще намериш човека, който ще те оцени. Пожелавам ти да стане по- скоро.

Ale

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7e117e61b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е не, аз съм същия случай като теб :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c89d4b4dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Напълно те подкрепям.Обмисляла ли си идеята хората като теб или мен,какъвто смятам,че съм и аз(твърде силни думи,тъй като не те познавам чак толкова добре и си правя заключения само от написаното тук) да се обединим и да ги изгоним в някое ъгълче,докато ние живеем така,както е трябвало от самото начало - така,че да се чувстваме щастливи.Естествено без да им подражаваме,защото това тяхното живот ли е? Все едно да завиждаш на прасето,че си лежи в кочината и се покрива цялото с кал.Както и да е,знай,че хората като теб не са на изчезване,просто не знаят къде да се търсят един друг и поради тази причина се чувстват изолирани и единствени по рода си.
Желая ти успех на Планетата на маймуните(наричана още и България)!
М 23

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ac0f9f90f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Започвам да се замислям дали да не ти предложа да се ожениш за мен, ЖЕНИ като теб са вече на изчезване и когато откриеш такава, при това свободна, трябва бързо да се действа!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 275cb17e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (от номер 2) Номер 6, сори аз бях пръв, за мен си е ;) Такъв е живота - който пръв си намери...

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 883aa833d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да ама само така казвате, ако искате оставете ми някакви координати за връзка
От авторката

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f44e16fc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Aйде сега... планетата на маймуните, ох ах... оженихме се:/ успокойте се малко...
авторке - това държание е производно на културата ни; меркантилизъм, популизъм, себичност, бла бла бла... БИТИЕ. ако не ти харесва - добре; и на мен не ми харесва, но не съди толкова остро. отнася се и за другите коментари. нека всеки да си гледа гьола... и аз не пия (някоя загубена бира) пуша малко, не слушам чалга, може да се каже че 'ставам' но какво от това? да не ме е огряло нещо? всички се оплакват колко им е гадно и как им е писнало от наконтени попфолкаджийки и мутри, а само това гледате... всеки знае да ругае, а дори и да види някой свестен индивид на улицата една дума не може да обели!?!
авторке - звучиш като добро момиче. проблема не е В теб а може би в разбирането ти на проблема... предполагам че си кръга на 20+- годишните? момчетата на тази възраст, които се набиват на очи искат секс - те за това се и набиват на очи... тези които само ще те държат за ръка в парка и ще те оприличават на Мадонна (не певицата) са невзрачни и - общоприето - задръстени. защото очевидно да си искрено мил без да искаш нищо е странно и неестествено. аз лично съм учил в мъжко училище и знам колко нищожен е процента на момчетата които наистина им пука за приятелката им и искат повече от секс...
изобщо... това е много дълъг разговор; but the point is - бъди себе си, бъди търпелива, бъди толерантна и ще намериш и своето място :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: dabf25b84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Не искам секс за една нощ, а искам любов и любим човек, но как да го намеря като около мен само простаци и женкари." Преди и аз мислех така, но се убедих, че не всички са простаци и женкари. Аз самата не съм имала късмет, но много мои приятелки си намериха добри момчета и са заедно с години (вече). Така че спокойно и гледай по-ведро на нещата.
Относно к*рвите - винаги ще ги има и е глупаво ДОРИ да се коментира :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 275cb17e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 9, защо разграничаваш двете неща - секса от сериозното (под сериозно имам предвид сериозна връзка, за жененето има много фактори, там не коментирам) ? Естествено че момчетата над 20 ще мислят на 70 % за секс, че то си ни е в природата ;) Не е нужно да се оправдаваме за това ! И какъв е проблема да я разведеш в парка за ръчичка и после да се чукнете за добре прекараното време... хем аз доволен, хем тя.. това загубянак ли ме прави ? - е ок, кво да праиш :S едните били женкари, другите - загубеняци ?! Че кой ги слага тия етикети да му се изсмея :D Всеки с разбиранията си, свят широк хора всякакви..
За някои неща не съм съгласен, ама иначе за издигането на пиедестал си много прав;
може и да не съм те разбрал правилно, ама съм просто момче, ще ме прощаваш

М 22

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1bb6082b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номерата 2 и 6, уж ще се разправяте за момата, пък никой не си оставя координатите. Давайте ги бе, иска ги момичето :)

Ale

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f44e16fc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   11. и аз съм мъж.. малко по-голям от теб. просто не стана ясно от поста предполагам:D силното желание за секс не ни е в природата честно казано, но както казах това е дълга тема и не ми се дискутира, а и не съм точно антрополог да давам крайни мнения. всеки си разбира себе си, до толкова до колкото си може...

да се чукнеш с някоя след разходка в парка не те прави загубеняк... щом тя се е съгласила, не виждам проблем?! тези етикети се слагат от хора с различни морални ценности които не само не приемат но и не толерират чуждата идентичност...
май се отдалечихме от темата.... авторке, *sorry* :)

M.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ac0f9f90f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Айде аз, като джентълмен ще се отегля и няма да се бъркам. :))) Както 2 каза: "Номер 6, сори аз бях пръв, за мен си е ;) Такъв е живота - който пръв си намери..."

А иначе останалите да знаете, че съм свободен, приемам CV-та и мотивационни писма добре и грамотно написани :D (шегувам се)

Номер 6 (М24)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 127e1f893b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз съм на същото мнение като Авторката.Толкова много пъти съм разсъждавала върху тези неща, но просто стигам до извода,че тези които са по-различни сякаш са грозните патенца.Според мен накрая те ще се превърнат в красивите лебеди. В крайна сметка тези, който се мислят за НЯКОИ са НИКОИ,защото те не са себе си! Няма нищо истинско в тях,понеже са копирали този и онзи! Такива хора не мога да ги разбера. Имам приятели,с които до преди 3 години бяхме като братя и сестри,а днес-непознати. Вървят по улицата с гордо вдигната глава и те подминават.Защо? Защото са решили да станат по-готини ли? Не мисля,че когато дойде време да се оправят без мама и тати те ще се справят! Надявам се да греша! Понякога все още виждам частица от тяхното старо аз в очите им, но държанието им не го показва....

Отклоних се от темата,но просто толкова много неща бих могла да кажа....но едва ли ще си заслужава.Тези,които са като мен и авторката, те не се нуждаят от такива обяснения!Колкото до останалите-те не биха ги разбрали.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c89d4b4dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 2,аз пък не харесвам принципа на "първия намерил".Трябва ли ставам в 6 сутринта,за да дебна дали в Интернет не се е появила някоя свястна жена(или момиче).Това да не е опашка за билети - първите получават билети,останалите остават с пръст в устата? Пък и първия печели,когато избиращият не се отнася сериозно към въпроса и взима първия попаднал му с всичките му недостатъци,а при внимателен оглед той избира най-добрия според него.
Ето моите координати,ако авторката реши да разбере що за човек съм.
Едно Добро момче.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 521b8e2d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 6 - ако още следиш историята те моля и ти все пак да оставиш нещо за връзка, нищо не се знае, за всеки случай :)
от авторката

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: dabf25b84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Вие май го обърнахте на сайт за запознанства. Дайте направо всички самотници да драснем по една темичка и да си намерим сродната душа... :D

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c89d4b4dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   То така и става в този сайт,номер 19.Не си ли обърнал внимание досега? Една тема с неизвестна засега авторка и купища кандидати.Една тема от неизвестен засега автор - пак кандидати,но по-малко.Сам/а си прави извода.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker