Бременна съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бременна съм!
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 7993 пъти
17 годишно момиче съм и имам много сериозен проблем. Моите родители не са от онези готините и затова не мога да им го споделя ! Преди една седмица разбрах че съм бременна.
Господи какво да правя не знам. Забременях от бившия ми приятел с които бяхме заедно 2 годинии искаме да си направя аборт единодушно е решениието ни но незнаем как защото трябва да пресъства родител преди 18 годинии. Искам да го напражя без нашите да разберат. Пари ще се намерят а също така и трябва да го направя за половин ден. Примерно сутринта да ида и следобяд да ме пуснат .... Да излъжа че съм била у приятелка или по кафенца. Не знам след това как ще се чуствам в какво състояние ще съм .... някой ако има опит или е компетентен по темата моля да ми даде съвет или да ми разкаже какво ще ми е след това и дали ще стане без да разберат родителите ми моля ви пишете!!!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2a5fae8ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така, първо другия път мисли преди да си отваряш краката. Ама ти това вече си го разбрала, надявам се. В 21 век живеем и контрацептивите са достъпни повече и от дъвките дори! Такива, като: "Той каза, че ще ме пази", "Обеща да не свършва в мен", "Каза, че и преди го е правил и не е имало проблем", "Каза, че толкова лесно не се забременявало", "Не обича презервативите", "Каза, че да използва презерватив е като, да мирише роза с противогаз" и т.н. и т.н , изобщо не им обръщай внимание!

За бога, става въпрос за твоя живот и твоето здраве. Нямаш ли грам уважение към себе си?

Нека изповедта ти да послужи за пример и на всички останали, които не мислят с главата си, а с оная си работа!

А сега на въпроса ти: "Ами сега какво да правя?".
Има клиники в които ще свършат желаното от теб. Няма да посочвам, за да не прозвучи като реклама. Иначе си права, след като си непълнолетна, трябва с теб да бъде родител/настойник, друг вариант няма. Ще трябва да споделиш с родителите си, нямаш избор!

Всъщност друг вариант има! Да направиш аборт "на черно", но силно НЕ ТИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ. Риска е огромен!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: de6f9dba99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как мила!След колко време навършваш 18?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1b514470f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей мила,
точно преди месец ми се случи същото направих аборт но аз съм на 19 самата процедура е 5 минути а си трагваш когато ти се почувстваш добре аз след 1 час си тръгнах болка не усещаш само след като се събудиш ще те боли малко корема успех мила

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: bb73314cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересна интерпретация на понятието готини родители, но може би има и такива, които ще се наакат от кеф, разбирайки че ученичката им е бременна. А ако толкова държиш да не разберат за аборта поразпитай - клиники бол, срещу добро заплащане все ще измислиш настойник или аборт /не и нелегален, разбира се/ - което не става с пари, става с много пари. Пък после разказвай историята си на други наивници, все някаква полза ще има.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b321e6a41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Няма начин, трябва да кажеш на родителите си. Ще си изтърпиш конското и скандала. не те съветвам въобще да предприемаш нещо на своя глава (криминален аборт), защото конското на родителите ти ще ти се струва детска песен пред последствията от нелегалния аборт, които може да ти се наложи да понесеш след време.
Събирай смелост и върви да им кажеш. Всяко чудо за три дни, не го мисли толкова. Сигурно ще има ограничения от тяхна страна после, но кашата, която си забъркала сега, показва, че май наистина имаш нужда от такива.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f0b3122ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дай ми някакъв мейл и пиши от къде си... Мога да ти помогна

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ebe0e64abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей, мила. Не смятам да ти чета конско, защото знам, че ти се чувстваш достатъчно гадно. Повярвай ми дори и най-готиният родител няма да реагира добре, но наистина по-добре им кажи. Засигурност ще има скандал и конско, но те са ти родители и ще ти окажат нужната подкрепа. По-добре направи аборт с тяхна помощ, защото рано или късно те ще раэберат, а и ако правиш аборт сама има огромен риск, може дори никога повече да не можеш да забременееш. След аборта има голяма вероятност да изпаднеш в депресия и е добре да има кой да те подкрепи.Все пак ще се чувстваш виновна, но не забравяй,че и приятелят ти носи същата отговорност като теб. Съветвам те да се посъветваш с психолог.Той ще ти помогне много. Желая ти късмет. И не забравяй всеки може да сгреши, не се обвинявай, а си вземи поука от грешката си и друг път внимавай повече.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9e6aaf37cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Естествено, че може да направиш аборт без знанието на родителите ти. Просто трябва да има някой възрастен с теб, независимо какъв ти е.
Спрете да давате грешна информация!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2082929fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   модератор - публикуваме коментари, изключително написани на КИРИЛИЦА

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 87e0c8691c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм много по-малка от теб, но все пак ще се опитам да ти помогна. Съгласна съм с номер5.. Дори да те ограничат, догодина ставаш на 18 и това наказание няма да е валидно повече, затова им кажи!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4c72e15de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   По малка съм от теб, обаче според мен е редно да кажеш на родителите си... Тук няма мястото думата готини или не готини.. Никой нормален родител, ако ще и най-готиният родител да е, няма да го приеме нормално! Особено Бащите, за които ние винаги ще останем малките им момиченца! Според мен кажи на първо време на майка ти, оттам на татък ще оправиш кашата или с майка ти или и с двамата, за които това, което ще им кажеш, ако прецениш , ще е като гръм от ясно небе! Късмет!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a8d8494e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   до коментар 9
Недей да даваш на това бременно момиче такъв лукав съвет! Ти я съветваш да убие дете!!!
Мило мимиче, ти си забременяла, носиш плода на твоята любов с твоя любим! Как ти ще искаш да посегнеш на твоето малко и беззащитно дете, което се намира в утробата ти? Недей да правиш това, този ужасен грях на детеубийството-аборта!!!
Ами, ако ти умреш по време на тази операция, когатро ти най-безсрамно решиш да подсегнеш на твоето детенце и на твоя живот? О, по-добре е да запазиш детето и да кажеш на родителите си;отколкото да помрачиш съвестта си и живота си с този ужасен грях!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b32ed759ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   № 15 много си зле - тя на практика е емоционално незряла, за да бъде родител. Абортът не бива да бъде разглеждан като убийство, защото няма какво да убиеш - душата влиза в съответното тяло на един много по-късен етап. В крайна сметка всеки взема решенията и прави избора си към един определен момент и съобразно опита, който има. И според мен е правилно да мислим, че вземаме най-вярното решение спрямо този момент. В противен случай пътят до психиатрията е една крачка.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5cfd4086ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Има една приказка "Първо, трябва да се блъснеш в стената и после да намериш вратата".
Стара история, но все пак е пример за безотговорността на двама души, които са тръгнали да правят любов и накрая - хоп детето, дето ще махнем, че сме под 18.
Не виждам нищо необичайно в родителите ти, само че опитват да помогнат, но разбиранията Ви от детството за правилно и неправилно няма как да се променят.
Деца, що за глупост е да тръгнеш да правиш секс под 18години?
Аз мисля, даже за 16г е рано, ама нали много мислите ...
Като ще тръгвате за секс, подгответе пълнежа на кекса - презерватив.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: e54720574e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравей, миличке! Не напротив- кажи на майка ти и баща ти. Та това малко създание в стомаха ти- то не е направило нищо, за да го отделят от майка му. Съгласна съм с коментар 15. Моля те, недей! Ако не искаш да го виждаш след като го родиш, го дайте за осиновяване...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 15 дни
hash: fea1b31f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Християните, първо темата е на 4 години, после онова малко създание не се намира в стомаха.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker