Има ли тайна мобилизация? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли тайна мобилизация?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1841 пъти
Напоследък много се говори за мобилизация на населението, това се отрича от медиите и управляващите, но на много младежи са изпратени повиквателни с указание къде да се явят при случай на война. Говори се че в България щяли да се правят бази на НАТО. В един репортаж по една телевизия показват как интервюират местен служител от военният отдел и го питат защо се изпращат повиквателни, на което той отговаря, че имат заповед за сформиране на подразделение, питат го кой е наредил това, на което той отговаря, че не може да каже. Значи действително има мобилизация, въпреки че се отрича. Ако и вие имате информация че се извършва такава, моля споделете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: ff37256add
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И за какво да има мобилизация? Това са разходи, ядене, униформи - да седим и да блеем ли?
Няма такова нещо. Имам приятели - професионални военни - няма такива мобилизации и няма да има. Ние заложихме на професионалната войска и дори за тях няма оръжие, та за другите.
База на НАТО могат да направят, нали сме страна от НАТО, но надали - това пак са пари, по-скоро е заплаха и игра на нерви с Путин. Студена война 2.0 - гледай си живота, остави ги тези да се оправят

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a4c83c250e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има, има! Всяка вече излизаме да пуцаме пиратки край реката! Кой каквото има - пушки, тръби, влачи и гърмиме. Фишеци, шишанета - всичко става! Обучаваме се! Няма как ако ни нападнат да се дадем без бой! И да не стане война - индо-българите ще го отнесат...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f626a3313a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да кажем, че например стане такава мобилизация, според мен едва ли има нормален човек, който да се хвърли във братоубийствена заради интересите на разни политици. Не го мисли, няма да има война, няма да има мобилизация, просто игра на нерви.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 25fe01893e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А га ядохте кифтета, ни ревахте!
С други думи, трябва да си поемем отговорността от членството ни в НАТО. Няма само позитивите да обираме :)
Мен това не ме притеснява. Даже според мен е добре, че сме част от тази организация. Иначе трябваше на Путин да се молим за благословия.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 71ff60566b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз пък разбрах че тези повиквателни се изпращат с цел да се направи справка кой е в България и кой не. Поне така ми казаха.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1f44ddc48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съгласен съм с ноемр 1, 3, но мисля че нещо номер 2 е пиян...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8f19db218b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каква мобилизация бе, филмар? Ти знаеш ли професионалната войска на България в какво окаяно състояние е в момента. Те за професионалните военни нямат пари, пък ще пръскат за резервисти и запасняци да се покажем колко сме много и колко сме страшни.
Нали се сещаш точно кога България ще уплаши някой с армията си...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 40e6c9c058
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   На такива дезинформатори като Номер 1 устите трябва да бъдат затворени! Как да няма... ИМА!

Готви се масивна война срещу Русия. Но боклуците от "развитите държави по света" не знаят, че руснака знае как да умре за родината си и последният руснак ще се бори до последно. Такива националисти като тях няма никъде просто! Хомосексуална Великобритания, Турска Германия, и Циганска Америка, че РУСИЯ НЯМА ДА СЕ ДАДЕ. Не съм поддръжник на Русия просто боравя с факти!

Боли ме, че ще ми кажат комунист, русофил (сякаш е лошо да уважаваш нацията, която те е спасила от исляма)... за комунизма не съм съгласен, защото и на мен това подтисничество не ми харесва, но и сега не ми харесва с тази мафия и гърмене на този и онзи бизнесмен.

ГОТВИ СЕ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ, братя! И това е лошо, защото сме към американците, а руснаците само да решат нас няма да ни има! Запомнете го това! А вие си ме плюйте и пишете умни коментари колкото си искате. Това са фактите!

Третата световна война вече започна, само че за момента е по медиите. А от около година и нещо вече и на фронта и той е Украйна. Яд ме е само, че света се поддава на американците и се дупи и прави това, което кажат тези смотаняци, които имат военни бази в над 130 държави, а казват за Русия, че била агресивна.

Мислете, братя, мислете!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c519ce253b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   А как си обяснявате повиквателните?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7c09550da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Там е работата че като те извикат да се явиш в еди кое си поделение, ти не знаеш за какво, никой няма да ти каже че отиваш да се биеш срещу Руснаците.
От цялата тази дъндания ще се стигне до гражданска война, българският народ ще се опълчи срещу това да отиде да се бие с братята руси и войските на Америка ще започнат да воюват с Българите. Украйнският президент е казал, че ако в България се установят подразделения, ракети на НАТО, това ще означава че Украйна ще бъде принудена да насочи ракетите си към България. Нашите управляващи ни водят към военен конфликт с Украйна, посещението на Кери беше да се пристъпи към установяване на военни бази на Америка и да се възложи на България да направи преглед на своята войска и запасни резерви, което започна да се извършва. Политиката на Америка е да разбие и унищожи Русия и ако ние не заявим че не желаем да участваме в подобна операция сме изправени пред опасността да бъдем въвлечени в война.
(Автор)

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4920e916af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мои познати са получили повиквателни, но се смеят и нямат намерение да ходят. А и не мисля, че има толкова глупав човек, който да тръгне да воюва заради интересите на 20-тина свръхбогати хора от напълно чужди страни. Пък и на всичко отгоре с руския народ сме в по-близки отношения, една вяра имаме, един език, сходна тежка съдба имаме, безброй мъки сме преживели и т. н. Пък и къде ще воюваме ние? Нали за дена руснаците ще ни направят на прах и пепел. Аз също не бих тръгнал да воювам срещу руснаци, а и изобщо срещу когото и да било заради политически интереси. Ще воювам само, ако някой нападне България и започне да избива обикновения български народ. Ако получа повиквателна и случайно разполагам със свободно време, ще отида пред тази комисия, ще се държа изключително арогантно с тях и ще си тръгна.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 40e6c9c058
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм Номер 8. Сърбите ме кефят, че тропнаха с крак и казаха НЯМА ДА ИМА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ! И така и стана. И до ден днешен нямат американски бази в страна им. Със сърбите сме близки по език, приличаме си до някаква степен и като народи, но те никога няма да забравят как България отвори въздушното си пространство, за да може американските изтребители да бомбардират и обстрелват тяхната територия. Никога няма да забравят как в болниците им бебетата бяха увити в пашкули от одеяла в мазетата и как всичко беше порутено отгоре, а първата цел на американците беше радиокулата на телевизията им, а така започна и информационното затъмнение и американците говореха каквото си поискат...

Айде няма нужда. Тези използвачи прее*аха страната ни. Всеки, който вреди на България е ненужен! Няма руснаци, няма американци, няма турци - ВСЕКИ, който пречи на възхода ни.

Но си нямате на представа какво се задава в най-скоро време.

Жалко, че политиците ни са едни п*тки, които говорят това, което им се каже и половината работят за ЦРУ. Не е нормално народа да крещи толкова години и все едно напук правят бе... все едно нарочно на инат се гаврят с нас...

НЕ ИСКАМ АМЕРИКА! Искам България!

Защо една немска фирма в Германия дава по 2000 евро заплата, а тука дава 200 евро(400лв), при това и тук данъка на бизнеса мисля, че беше 10 процента, а там 60-70 процента. Нали и ние сме в евросъюза?

Задава се гражданска война и в България и тези идиоти въобще не проумяват какво може да стане.

Но нека не подклаждаме излишно напрежение. Но фактите са си факти. То си е така, дали ще го констатирам или не, то си е факт :).

Хм...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ff37256add
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   12, поправи ме, ако греша, но не изядоха ли сърбите американските бомби?

„Защо една немска фирма в Германия дава по 2000 евро заплата, а тука дава 200 евро(400лв), при това и тук данъка на бизнеса мисля, че беше 10 процента, а там 60-70 процента. Нали и ние сме в евросъюза? “
Защото баба ти е градила соцИализЪм и е скачала по манифестациите, а в Германия хората са градили социална пазарна икономика, инфраструктура, индустрия, ОБРАЗОВАНИЕ и за 1 час произвеждат 3-4 пъти повече от теб.
Питай другарите, защо, но не е по темата.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a4c83c250e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Не съм русофил, нито социалист, нито симпатизирам на подобни, НО ние с руснаците и със сърбите сме БРАТЯ СЛАВЯНИ и в една евентуална война ЩЕ ПОДКРЕПЯ ТЯХ!

ХОРА НЯМА ДА УБИВАМ, но с логистика, с комуникации, с производство, с изпълнение на задачи - с каквото мога, тях ще подкрепя!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 964131535d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   САЩ използват пушечно месо от други нации за постигане на собствените си цели. И то не какви да е цели, а преди всичко финансови. САЩ ще фалират и искат да скалъпят поредната война да им пооправи икономиката. Само, че този път наистина си играят с огъня - Русия няма да отстъпи. В България отдавна има бази на НАТО, при това може би единствения случай в Европа за американски бази в страна, на която не се плаща обезщетение за присъствието на тия бази. Сума ти американски "важни" клечки посетиха България, при това медиите не го отразяват, срещите са скрити, не се знае какви планове кроят с нашите продажници, дето ни управляват. Нищо чудно да ни вкарат във война.

Номер 4, посочи ми един смислен позитив...

Номер 8, комунизмът не е измислен от руснаците, така че само невежа може да те нарече комунист по тоя повод. Комунизмът е с еврейски произход, който е чел - знае, а който не е, да си тъне в невежество.

А номер 13 нали ни управляват така демократичните и пазарно ориентираните бойковци и реформатори и не знам още какви си и за 25 години нищо от съграденото от баба ти не остана - всичко беше разграбено. А колкото до Сърбия - всеки, който се опълчи срещу тиранията на американските ционисти, го заливат с бомби. Ако ти дойде нацепен батка и ти каже да облечеш розова рокля иначе ще те спука от бой, ти роклята ли ще избереш!?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cdcb39b286
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Каквото и да става, и да има война, УМНИТЕ ще заминат за Русия да стават войници, да се трепат шибаните хамериканци, шибаните евросъюзници, и всичката сган дето прави мизерии тука, и мангалите на сапун да стават, и турция да се върне обратно към нашите граници щото това е открадната територия от страната ни.
И винаги подкрепяйте Русия щото те ни освободиха едно време, на държавата на педерастите и престъпниците, ако се стигне до война тя няма да подмине курвенските политици СМЪРТ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0a9bab1638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами натам отиват нещата,ще ни въвлечат в война.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 401ac0a5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   В днешно време мирните реформи като че ли не съществуват. Вие чували ли сте за мирни реформи, а??? Братя, защо трябва да се трепем при всяка удобна възможност, защо трябва сами да си намаляваме населението, кой извлича полза от това? ! Освен, може би, политиците? ! Те точно това целят-да ни въвлечат във война, която не ни засяга, която засяга само тях, ама те искат да си назначат опитни свинчета, които да им вършат мръсната работа!!! Политиците разединяват населението, настройват хората едни срещу други, и се смеят отгоре, като някакви кукловоди, които ни командват, докато ние гнием отдолу в помията и се чудим -кой, какво, къде, защо, кога и се примиряваме с угризките, които ни дават (под угризки, имам предвид малки прнсии, малки субсидии, малки детски-всичко малко! ). ТЕ са тези, срещу които трябва да се обединим, а не да се избиваме един друг!!! ...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 94dc35ce44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много яко сте във филма повечето. Никаква мобилизация няма, те номер 2 и 7 ви го казаха, но някои продължават с конспиративните теории. Дори евентуално да стане война, по статистика България е с под 25% войнствено настроено население и никой няма да отиде, ами всички тихо мълком ще се изнижем, кой по законен начин, кой по незаконен, на някое тихо и мирно място, вместо да ставаме пушечно месо на некадърните си дипломати и лидерите ни, които са ги назначили, защото сме били достатъчно "умни" да си ги изберем същите тия да ни управляват. Никой няма да ходи да се самоубива на фронта, докато някой човек с показалка се прави на голям стратег в някоя тиха и спокойна стая. Дайте да сме реалисти. С всичките тия приказки за трета световна едва ли не, само всявате масови психози сред населението. Стане ли такова нещо сме свършени всички, защото техническия напредък е изключително голям.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker