Искам бебе повече от всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам бебе повече от всичко
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2818 пъти
Ще започна с това, че когато завърших училище преди няколко години, не ме приеха в университет веднага, пробха, но не се получи.Отказах се и 2 години работих...така се запознах с приятеля ми.
Сега аз съм на 23, а той на 30.Нещата между нас са сложни, доста се караме, но аз го обичам много, той мен също.Родителите и близките му отдавна повтарят,че отдавна му е време вече и няма за кога да се стиска.....А той все казва, че имало още много време "до 40"...
Никога не съм била от жените, които искат свобода, не са ми интеерсни вече и купони, дискотеки.....от няколко месеца усещам, че единственото, което искам и за което мисля е...бебе.Искам го повече от всичко.Аз съм от жените, готови на всичко за семейството, така са ме и възпитавали като малка.Готова съм да търпя всичко........искам да вложа всички тези чувства в нещо истинско.А от него не мога да го получа....Не искам да започвам нещо ново тепърва с някой друг, а в същото време не съм сигурна, че бих издържала цял един живот със сегашния си приятел.Не мога да кажа тези неща на него, понеже няма да срещна никакво разбиране от негова страна и ще чуя просто поредното-"не ме занимавай с глупостите си.."

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0de8176783
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре изчакай!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 4a614ea4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сложен казус, макар че човек никога не може да предположи какво ще му се случи в бъдещето. Дори и да си с някой, с който не се карате, няма гаранция че ще създадете щастливо семейство.
Според мен ако живеете заедно с приятеля ти, е добре да поговорите за бебе. Готови ли сте финансово и емоционално. Някак си по думите ти изглежда че вече си му подхвърляла за това. В крайна сметка обаче вие се обичате, трябва да си казвате такива неща. Пропусни онова, че не си сигурна, че ще си с него цял живот... Никой не е сигурен.

Бамби

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 11bb5916ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това е много хубаво и щом си готова и го искаш кажи му ,ако ли не потърси това другаде

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ce33cb7b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моят съвет, който давам от личен опит е следният: по-добре хубаво помисли за връзката си, защото това, че от сега се карате, твоите чувства и притеснения за него са "глупости" и явната липса на желание от негова страна да сте истинско семейство означава,п че нищо добро не ви чака заедно в бъдеще. Повярвай ми много добре разбирам, когато една жена иска бебе. Струва ти се, че това е най-важното и на този фон отношенията и съжителсгтвото с таткото някак остават на по-заден план и ще се подредят от самосебе си. Според мен едно дете или деца растата нормално и щастливо само, ако родителите се обичат и държат единна друг. Което значи, че не ти, а той ще те иска - непрекъснато до себе си и бебе, защото те обича. В противен случай в бъдеще ще съжаляваш безкрайно, защото децета са най-важгни от всичко, но е кошмар да ги отглеждаш с мъж, който не те уважава и обича достатъчно.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 261bdd5ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо спокойно поговори с него и му кажи така и така искам бебе ...ако откаже значи не държи на тебе то времето ще си покаже

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1db0f0bc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, Коко Динев може да ти свърши работа. Преди да си ми теглила една само да се обоснова. "Пълни глупости" е точната дума, която приятелят ти използва. На 20 какво бъдеще можете да му осигурите на това дете. Вие двамата реализирали ли сте се в живота. Ясни ли са пътищата ви? Приятелят ти и той ли се е наживял? Или искаш да ти направи бебе и след година да си скубеш косите, като започне да излиза с други. Аз съм сигурен, че не си ги помислила тези неща и затова той ти е казал, че това са пълни глупости.
Ралф

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker