Етап - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Етап
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 994 пъти
Здравейте и от мен, вероятно поредния човек, опитващ се да намери утеха и разбиране в пространството сред непознати.
На 22 години съм, момиче /не мога да се нарека още жена в истинския смисъл на думата/. Сега се очаква да кажа проблема си.. та то всеки човек има проблеми. Бедни, богати, малки и големи. Но затова съм "тук", нали!? Не съм сигурна как да го опиша. Може би някои ще си помислят - поредната лигла или не знам какво. Уча висшето си образование, имам няколко добри приятели наистина, добри родители. Проблемът ми е точно в родителите. Очакват много от мен, а аз не съм сигурна дали ще оправдая очакванията им. Те са обикновени хора, изкрват си хляба честно и дават, и последната си стотинка за мен, да ми угаждат, за прищевките ми да уча в частен университет, да плащам за голяма квартира. Не мога да се оплача, че съм лишена от нещо, но наистина не си мислете, че съм разглезена кифла. Работя всяко лято, помагам и аз както мога. Преживяли сме прекалено много заедно като семейство. Майка ми е едва на 38 години, а изглежда +45. Не мисля да разказвам през какво сме минали, че няма да стигна до края на историята скоро /както повечето хора с техните неволи/. Депресирана съм. Имам чувството, че се намирам на етап от живота си в който трябва да направя Нещо. Не знам какво е това Нещо. Много мой съученички родиха, създадоха семейства, но мисля, че за мен е прекалено рано. Та аз дори нямам сериозен приятел от 2 години вече. Но усещам тънките намеци на майка ми как трябва да си намеря сериозен приятел и след време да създам и аз семейство. Но как за бога, не мога да разбера. Обожавам децата, толкова силно искам да имам и аз дете, една малка душичка, моя плът и кръв. Но в никакъв случай не мога да го направя с лека ръка. За мен образованието винаги е било на първо място, моите приоритети са били над всичко. Не една връзка съм провалила заради собствени амбиции за едно или друго нещо. Може би никой няма да разбере, та то и аз едвам се разбирам. Прекалено объркана съм и да си призная малко самотна. Никога не съм страдала от липса на мъжко внимание, но много рядко намирам в един мъж това, което наистина търся. Харесвам кавалерите, които се отнасят с уважение към жената, не простаците по дискотеките, които се мислят за велики. Харесвам умните мъже, мъже, които знаят какво искат и правят всичко по силите си да го постигнат. Презирам слабите мъже, които се задоволяват с малко. Не мога да ги търпя и не ги разбирам наистина /казвам го от опит. последната ми връзка беше с такова момче. Опитвах се да го насърча да започне да учи, да се развива.. , все от някъде се почва. Но той тъпчеше на едно място и това признавам, беше една от причините да го оставя. Направих го. Беше ми мъчно, защото е добро момче, но знаете ли, месец след като се разделихме той записа в университет и колкото и нескромно да звучи знам че имам принос към това, и съм много горда с него, но както и да е.. / Мисля да спра до тук, май се оплетох доста, но поне ми олекна. :)
Желая на всички да бъдат Хора, просто добри хора. Успех!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 54524a07f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами.... нямаш конкретен въпрос, предполагам, че искаш някой да ти даде съвет какво да бъде това "Нещо"...
Започни да ходиш на някакъв курс, ако университетът ти предлага такива... ако не, запиши се курс, който е не е свързан с университета. Мисля, че подобни неща са само в плюс.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 605c372cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На прав път си не се кахъри първо себе си оправи и всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker