Силно изпотяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Силно изпотяване
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1688 пъти
Здравйте, момче на 16 години и имам неприятен проблем. Всеки ден когато тръгна за у-ще понеже съм с автобус и oще когато си сложа якето мишниците ми се загряват много когато не могат да дишат и за 30 мин докато стигна до у-ще вече имам неприятни петна дори по горницата а миризмата е наистина неприятна. Попринцип дори и без яке имам пак такъв проблем, но не е толкова голям но бих искал да се отърва напълно от този проблем. Мислил съм си за вариант с тениска и яке но в момента времето е студено и не го позволява а и якето ми не е от най топлещите и наистина не знам какво да правя. Немога да си събличам якето в у-ще заради неприятната миризма и петната по мишниците които излизат и се чуствам наистина неловко. Всеки път точно преди да тръгна за у-ще си слагам рол он но от нея никакъв ефект. От силното загряване даже и миризмата не покрива и се сещате примерно, когато имам физическо немога да играя с яке и ситуацията е наистина много кофти. Лошото е, че миризмата даже остава и по якето всеки ден си слагам и дезодорант по дрехите на мишниците и пак ефекта е само докато не се изпотя обилно. Пробвал съм и всеки път преди да тръгвам да си измивам обилно мишниците с сапун и пак не става. Незнам какво да правя моля ви дайте ми някъкво решение но да не е от сорта примерно събличай си якето когато си в автобуса за да не се загряваш много ама така или иначе след това якето трябва да го нося пак постоянно защото е много студено. Ако имате същия проблем споделете как се справяте с тази ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 31ef875fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За миризмата,след като се изкъпеш натъркваш мокрите мишници със хлебна сода.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 700d6b579c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиеш ли достатъчно вода(2-3 литра на ден)?
Смени дезодоранта и рол-она с някакви по- хубави. Аз съм момиче, но все пак ще кажа, че съм доволна от тези на Нивеа(за дезодорант).
Може би и якето ти идва твърде дебело. Защо просто не си със суичър в автобуса.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6777826db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам същия проблем. Вземи си спрей Odorex Duо, прочети внимателно упътването. Помага

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 451565c7e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Купи си Одорекс против изпотяване на подмишници и ръце(бяло шишенце с малко розово). Струва около 12лв. На шишенцето е описано точно как се употребява. Купи си и бебешка пудра. Мисля, че тя е около 3лв и всеки ден преди да се облечеш слагай от нея. Хубаво е също според мен да си купиш рол он и дезодорант еднакви, против петна по дрехите и ги слагаш и двете. Може също на училище да си носиш мокри кърпи и дезодоранта. Слагаш ги тайно под якето, ако те е срам и отиваш в тоалетната и така ще се освежиш. Но съм почти 100% сигурна, че ще си много доволен от одорекса. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b66161d3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чувал съм за този спрей но ако го ползвам много време не става ли вредно понеже знам, че направо пресушавал потните жлези или незнам точно как да го кажа иначе благодаря за съветите. :) И предполагам го дават без рецепта във всяка аптека?

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b66161d3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А и понеже пише за ръце мога ли да го ползвам и по дланите защото понякога само като си държа телефона и целия става мокър не миризлива пот ами просто като вода.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 451565c7e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №4, ами то си пише да го ползваш 10 дни(може и по малко) като всяка вечер го пръскаш и на сутринта го измиваш. Всяка кожа реагира по различен начин, при мен имаше голям ефект дори да не го ползвах по точно описания начин. Ако си решил да не го използваш, пробвай някой от другите мои съвети, мисля, че ще ти помогнат и са напълно безвредни. Аз пудрата всеки ден преди да се напръскам с дезодорант си слагам и се чувствам много добре, не съм изпотявала изобщо на училище. Друг нещо, което можеш да направиш е да си махнеш космите подмишниците(ако имаш). Не слушай тези, които казват, че е не мъжествено, напротив хиляда пъти по-хигиенично е да нямаш косми.
А това за дланите, не знам. И аз много исках да пробвам, но нещо все ме отказваше. Може би преди да заспиш се напръскай, гледай да не се бараш по лицето и на сутринта ги изплакни много хубаво. Ако пробваш това, пиши дали е имало ефект, за да знам дали и аз да пробвам :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 451565c7e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А и пък съм №4 да без рецепта е, поне аз като си го взимах.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4b175d2f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това с мокрите длани прилича на заболяване на щитовидната жлеза.
Дано да няма там проблем, но си пусни изследвания.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a8c44a84e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм открил доста лесно и ефективно решение на този проблем. Взимаш си от онези кухненски ролки. Хартията е малко по-издръжлива от салфетките, когато се намокри. Не се къса толкова лесно. От тази хартия правиш 2 топки, големи колкото тенис топки и си ги пъхаш под мишниците под тениската. Перфектно обират влагата и тениската стои суха. Отиваш в училище, хвърляш якето и сваляш топките хартия в тоалетните. Готов си. :) Ако искаш може да си сложиш и нови по-малки топки за часовете. Не си личи нищо, ако си с пуловер или нещо друго върху тениската.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 64b6f8d8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Говорил ли си с лекар за това изпотяване? Може да е знак за нещо, някакви хормони примерно не знам.. Иначе не мисли само за това, все пак всички хора се изпотяват. И при мен е малко повече и точнонаскоро си взех одорекс, така че и аз го препоръчвам, усеща се разлика! От месец го имам и не знам колко е полезен, затова ще го ползвам малко по-рядко(примерно на 20дни). Но си го вземи и пробвай :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f7cd329b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напъъълно те разбирам, имам същия проблем. ОТВРАТИТЕЛНО Е. Не можеш да облечеш нещо с по- изкрящ цвят, постоянно се притесняваш да не забележат другите... На мен проблема ми е само като изляза навън сред хора и като се притеснявам. Вкъщи ако си седя и 100градуса да е- не се потя... Ходих на лекар- хомеопатичен, ноо без ефект. Никакви дезодоранти не ми помагат, пробвала съм на всички марки, но без ефект. Ще пробвам и аз Одорекс, дано този път да помогне :( успех, дано най- сетне нещо да помогне..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c918ffcea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Бръсни се редовно под мишниците! Аз никога не съм използвал дезодорант, но винаги си епилирам мишниците или ги бръсна гладко и не съм имал такива проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker