Гимназията ми липсва, университетът - никога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Гимназията ми липсва, университетът - никога
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3480 пъти
Защо като кажа на хората, че гимназиалните ми години са ми по-скъпи и близки до сърцето и ме гледат като откачен? Какво да правя, като хората в гимназията бяха по-готини и забавни за мен от надутите от университета? Какво да правя, че за мен спомените от училище си останаха по-ярки от тези от студентството? хора, разберете, че студентсткия живот не е сладък живот за всеки и не на всеки студентските години са му най-добрите години в живота. За мен това бяха училищните. И освен всичко друго и на работа не е толкова гадно като в университета. Защо не приемате, че има и друга гледна точка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8189036d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи кой за какво отива да учи - едни за достатъчно знания и професия, която да ти осигури сносно бъдеще, а други - за социални контакти. Освен това чак всички да са надути от целия ти курс - това просто е малко невероятно. Колкото за спомените от гимназията - чудесно е , че са хубави.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 69bdb2c8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вече почти 4 години съм без вас, мои любими съученици. Моите приятели и хубавите момичета. Вече 4 години съм с надутите селски пръчки в университета, които парадират с пари, а като интелигентност и доброта съвсем ги няма. Ама какво знаят те? Не са ви на нивото! Ако можеше да избирам щях да съм винаги с вас, както преди. И после някой ще ми каже, че студентските години били най-добрите в живота да бе да! За теб може би, но не слагай всички хора под общ знаменател! За много хора годините когато завършат и почнат работа са по-хубави от тези в университета, за много други хора пък спомените от гимназията са им по-скъпи от спомените от университета. Университетът, без значение кой е тои е един друсан клозет, където отиваш да учиш знания, които няма никога да ти потрябват в реалния живот и в работата, обаче го правиш заради дипломата, защото с нея ще си намериш по-добра работа. Дано никога не видя състедунтите си след като завърша и дано със съучениците ми да започнем да се срещаме по-често на събирания на випуска! Защото хубавите спомени остават завинаги.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 575725ee4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А при мене е обратното. Училищните години за мен бяха АД ,можеби защото бях в малък град и всичките ми съученици бяха задръстени селяни....Сега съм студент и се разбирам мнго добре с някои колеги живя в квартира и си правя каквото искам. Определено студенстките години са най-хубави. Помисли си добре :)
V.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2b27c57b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласна с теб. И при мен е така. Но все пак се надявам и за напред да има години, които да са по-хубави от училищните.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 56d87e2b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Напълно съм съгласна с теб! И аз съм така. Но всеки е индивидуален, не всеки може да те разбере по много причини.
Вече съм трета година студентка и с ръка на сърцето мога да ти кажа че последно искрено и със сълзи на очи съм се смяла в гимназията...на идиотщините които си спретвахме със съучениците. Така ми липсват лиготиите в час, когато едва не сме се задушавали от смях още повече че звук не можеш да издадеш, понеже примерно си в часа на най противната даскалка :Д спомням си, че редовно се смях до рев и накрая ми се разтичаше спирала и целия ми грим отиваше по дяволите от това още по- ми залютяваше на очите а смеха не спираше...а сега какво ?! Както казваш ти предимно надувки с които две приказки не ти вървят камо ли нещо друго. Преди обрив получавах като ми кажеха ''абе ходи си на училише ,недей бяга...един ден ще искаш да ходиш на училище ама няма..'' а сега с такава мъка си признавам че има толкова истина в това...
Но кой както си го направи и както му се случи, така както ние сме срещнали готини хора в гимназията и за нас това са най хубавите години..така други може да имат лоши спомени от там и естествено по-хубави от студентския живот.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b0d9c79a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като цяло и аз не ги търпя. Има някой свестни колеги, но останлите 90% са - коли , дискотеки , дрехи... Не знам как ще търпя още 4 години ... аз 1 не можах ... ще си уча и ще си излизам с определен кръг от колеги, приятели , близки ... да ти пикая на студентския живот, фрашкани дискотеки , пияни и надрусани те гледат на кръв , 2/3 от момичетата са патки без характер, а за момчетата да не говоря. Мислят само как да препишат на изпита и след това да се напукат в някой "Диско". Не ! Аз, макар и доста млад си падам по по-стабилния живот. Сериозна приятелка, интелигентни приятели , с които можеш да си кажеш и нещо умно, и нещо смешно, но не пошло. Да излизаме по прилични заведения, в които можеш да си чуеш мисълта- не е толкова шумно. И така, общо взето.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0989b034d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Съгласна съм с теб, че университетът е мястото, където отиваш да учиш знания, които няма никога да ти потрябват в реалния живот и в работата, обаче го правиш заради дипломата, защото с нея ще си намериш по-добра работа. И май във всички университети е така.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7e58fc3c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Напълно подкрепям всичко казано до тук. Работя в производството през лятото и чак не ми се започват лекции като знам какво ме очаква. Ако не беше желанието да се изуча въобще нямаше да отида в университет! Просто не си заслужават ядовете!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker