Не харесват кучето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не харесват кучето ми
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1384 пъти
От година и нещо гледаме куче в нас. Както всички и тя си има характер, но близките като дойдат в нас и все я пипат по мустаците, мачкат я и тя по някой път тръгва да ги хапе, но не силно. И мен така някой път, но аз не усещам нищо, просто показва, че не и е приятно.
Всички само я обиждат, казват, че е псе. Помяр, Кофа. Само аз, мама и тати си я харесваме. Вчера баба дойде и започна да я пипа по ушите, по устата и да я дразни, Джеки я захапа и баба започна да и се сърди.
Много ми е болно да дойде някой на гости и да започне да казва, че ако тя ги доближи ще посрещне крака им в муцуната, ще я изхвърлят през прозореца, ще я залепят за стената.

Много хора си мислят, че животните нямат чувства, но и те имат. Имат право да покажат мнението си.
Тя много се радва а всички. Когато имаме гости обаче аз я затварям в стаята, а тя милата като слуша как се веселят и виждам тъгата в очите й. Какво да направя за нея? Много я обичам, искам да е щастлива. Играя си с нея, мама също, и тати. Но когато тя е тъжна, аз съм два пъти по- тъжна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5dcb15b409
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предишното ми куче беше наричано "грозен помияр" от разни непознати хора на улицата. Отвръщах им с "Ти пък защото си много хубав/а" и си продължавахме.
Да не говорим, че тези хора идват У ВАС, в твоя дом и в този на родителите ти. Като не им харесва четирикракият член на вашето семейство - айде, чао! Нямат право да обиждат който и да е, докато са ви на гости.
Другият вариант е да ги предупреждавате, че животното е с характер и да не го закачат изобщо.
Ако някой каже, че ще метне кучето ми през прозореца, гарантирам, че той ще е първият, който ще излети.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fc67c225b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зaщо ТЯ се кaзвa Джеки? !
Знaчи, aко мои гости, без знaчение дaли сa ми роднини се отнесaт тaкa с кучето ми, ще изхвърчaт нa секундaтa. Рaзбирa се, че имa чувствa животинкaтa. И рaзбирa се, че кaто я дрaзнят, ще се зaщити кaкто може. Кaзвaй, че е член нa семейството и нa който не му хaресвa, спокойно може и дa пропускa дa ви идвa у къщaтa!
Пък кaк щели дa посрещaт с крaк в муцунaтa... женa съм, но вярвaй ми, че който сaмо опитa, ще ми срещне юмрукa много от близо. Въобще не се притеснявaй дa режеш здрaво тaкивa глупaци, нищо че сa роднини. Кучето пък ти е приятел, a и си е домa все пaк.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b9b0377cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е предупреждавай си гостите да не я пипат така, като не й е приятно. И без това не знам кой ще ти пипа кучето по мустаците, странно е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e1539d5c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Недей да слушаш другите. Кучето си е твое и ти най-добре го познаваш, следователно тези, които за пръв път го виждат, не могат да определят псе ли е, не е ли! Това, че животното е било дразнено и се е ядосало не го прави долен помияр, а е знак, че дразнителят трябва да спре. Разбирам те, разбирам, че тъгата на животинчето ти те прави тъжна, но всъщност не е необходимо да се тормозиш психически по този начин. Според мен не е необходимо да изолираш кучето, когато имате гости-може да се опиташ да го наглеждаш, а освен него и хората, които са около него. Просто следи реда в дома. Дано съм помогнала :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a35337f9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом хапе хората, слагай ? намордник когато имате гости. Така ще е покрай вас, без да създава проблеми, когато гостите я барат за ушите.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: eed23b0a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах навремето много злобен пинчер,проби дупка ВНС ухото на едно гадже :). Хората ги беше страх от него,но аз и нашите много го обичахме.Просто предупреждавахме гостите,че не е дружелюбен и да не го закачат.Опитай и ти така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 81d7d29eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   здравей,
наистина това което казваш за кучетата е вярно. Кажи на твоите "роднини" да не я пипат по този начин, след като не й е приятно.
Другия вариант е да я държиш близо до тебе, може да я вържеш в стаята където сте за да не е сама.
Също така може да й купиш играчки, има едни кокалчета които в които има вещества полезни за зъбите им. Така хем си играе, хем си чисти зъбите.
успех и не позволявай да ти развалят отношението към кученцето.

п.п. тези твои роднини имат ли куче? ако не - причината да се държат с твоето по този начин е, че просто не знаят как е правилното.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e35155ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Важното е, че вие си я обичате и се грижите добре за нея. И моята си беше с малко по-странен характер и не всички я харесваха и какво от това? Все едно очакваш и теб абсолютно всички да те харесват. Е няма как да стане! Така, че да не ти пука, грижи си се добре за кученцето, а това, че някой си не го харесвал изобщо не е толкова важно. Пък и в крайна сметка, каквото са търсили, това са намерили. Пишеш, че умишлено я дразнели, е при това положение как очакваш кучето да се държи мило?! Все едно въпросният човек да го дразнят непрекъснато, ами накрая ще реагира. Същото е. За това не оставяй хората да я дразнят и мисля, че всичко ще е наред. Който я обича ще намери начин да и се зарадва без да я дразни, а другите по-добре изобщо да не я доближават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker