This world is watching me - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

This world is watching me
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2410 пъти
Това, което ще напиша може би ще е в разрез с образа който съм формирал в главите на редовните хора, следящи сайта.Но аз в никакъв случай не съм перфектен.
По принцип подписвам само коментарите си, а и рядко споделям мои истории, но този път реших да карам смело.
Ами, ето! Случи ми се.Изпаднах в депресия по възможно най-тъпия начин.
Влюбих се в моята пълна противоположност.И явно това, комбинирано с останалите ми по-малки проблеми и липса на дейност ме прекърши.
Принципно съм много подозрителен и често си задавам разни въпроси и изпадам в размишления.И сега, в най-любимият ми сезон, когато времето би трябвало да ме прави щастлив аз съм объркан,нещастен и затворен в себе си.Имам усещането, че светът около мен си върви и всички са весели и щастливи, а само аз седя сам в центъра му.
Целия този ужас ме съсипва и почвам да поставям под съмнение всичко.Бъдещето, любовта,късмета.Изобщо имам чувството, че с целия свят взаимно се мразим.
Не знам дали хората тук могат да ми помогнат.Но не целя и това.Просто имам нужда да споделя и да се надявам, че ще ми подейства добре..


*Syndrome

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 64665c4ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, *Syndrome!
Не е в разрез с образа, който си формирал в останалите фактът, че..подобно на всички човешки същества, си попаднал в ситуация, абсолютно нормална. :)
Не разбрах само, фактът, че момичето е твоя коренна противоположност ли е причината, да се депресираш?
Клиширано звучи, но е казано, че противоположностите се привличат. Не знам дали е така, но знам, че се допълват взаимно, когато иде реч за противоположни личности. И смятам, че това е много хубаво. Сигурно защото съм била от "другата страна" - т.е., с човек, с когото си приличахме ужасно много. Еднакви слабости, еднакво уязвими и на финала - доста предсказуеми един към друг.
Нещастен? Защо? Светът около теб е същият, от когото и от чието веселие до скоро си бил част и ти. Само си объркан. Причината е известна само на теб. Мога единствено да те убедя, че когато желаем нещо/някого много силно, същият този свят става съпричастен с желанието ни и всичко се "нарежда" в негова полза.
Дерзай, *Syndrome, бори се, рискувай даже! Иначе никога няма да знаеш какво би било...

Успех ти желая!
Мегън

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 83c5e9199f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Welcome to hell.Не е само с тебе. А това "да си го излея та да ми олекне"... много пъти го виждам тука...даже не казват "да споделя", а "да си излея"...за депресията, казваш, че не търсиш мнение или съвет, затова няма да ти ги давам...само ще кажа, пожелавам ти по-скоро да излезеш от нея.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b076017938
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много често съветвам депресирани хора, но знам, че опре ли човек дотам, никакви съвети не помагат /е, с малки изключения/. Затова сега си мисля, че просто трябва да преминеш през нея, един вид да се оставиш на течението и когато в един миг си кажеш - трябва да се отърва от депресията, нея вече няма да я има. При мен поне така става - колкото повече се опитвам да си върна предишното усещане за живота, толкова по-зле става. Не знам дали при теб е така, но ако не е, смятам че твоите приятели ще се погрижат вместо теб :)))
Колкото до влюбването - това е може би единственото нещо, което не избираме, то просто се случва. И понякога трябва да приемем този факт. Това, че момичето е пълна твоя противоположност, я прави още по-интересна. Не му мисли много, пък времето ще покаже.
Дано съм била полезна :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4863a1bed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   .."липса на дейност ме прекърши." - ето в това се корени целият ти проблем!Имаш прекалено много свободно време да мислиш за проблемите си.Поправи тази си грешка и ще се почувстваш много по-добре, гарантирам ти!
"с целия свят взаимно се мразим"- банално и клиширано , но нали знаеш, че каквото излъчваш и мислиш, това и получаваш в отговор от Вселената:)Усмихвай се, дори и на сила, може пък точно днес някой да се влюби в усмивката ти , пък било то този някой и най-голямата ти противоположност:):):)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 37c63bfcec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здрасти :) Следя коментарите ти и по това съдя,че си много интелигентно момче. Не се притеснявай толкова,нищо страшно не е станало , на всеки може да се случи :).Съгласна съм с ном.4 ,не знам как си го допуснал да бездействаш,но го осъзнаваш- това е важното. Към горният коментар бих допълнила само да позволиш на хората около теб да те опознаят.Сигурна съм ,че всеки би се радвал да има приятел като теб. Успех !!!
Ева

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 398a4b8eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моя филм е сащтия...с тая разлика че аз отбласквам приятелите си , не че ги нямам...иначе да : момиче което което не беше подходящо..никаква дейност малко депресия...ама такива неща стават с мен почти всяко лято и просто отминават...един ден ми писва и почвам да правя сякви глупости да наваксам......и кат казвам глупости говоря ситоации които ще помниш сас сигурност. така че не се страхуваи да поемаш рискове....адреналина е наи якия наркотик....един ден вари на дискотека, напии се и започни да говориш сас всички момичета, и с тея които имат гаджета... говори и с тях направи нещо откачено и вярваи че всичко е под контрол.Намери си работа като телехранител и обери клиента си....Сваржи се с изванземни и им покажи среден пръст.....каквото и да е стига да те вазбужда...Но не деи да се задаржаш мн време в скука че трудно се вазтановява човек които
е отвикнал да е сред хора

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 398a4b8eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моя филм е сащтия...с тая разлика че аз отбласквам приятелите си , не че ги нямам...иначе да : момиче което което не беше подходящо..никаква дейност малко депресия...ама такива неща стават с мен почти всяко лято и просто отминават...един ден ми писва и почвам да правя сякви глупости да наваксам......и кат казвам глупости говоря ситоации които ще помниш сас сигурност. така че не се страхуваи да поемаш рискове....адреналина е наи якия наркотик....един ден вари на дискотека, напии се и започни да говориш сас всички момичета, и с тея които имат гаджета... говори и с тях направи нещо откачено и вярваи че всичко е под контрол.Намери си работа като телехранител и обери клиента си....Сваржи се с изванземни и им покажи среден пръст.....каквото и да е стига да те вазбужда...Но не деи да се задаржаш мн време в скука че трудно се вазтановява човек които
е отвикнал да е сред хора

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 71b5105a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз пък съдя, че е пишлеме. Арогантността, която демонстрира повечето пъти е бедна и елемнтарна. Липсва ти опит и изграден речник за да можеш да се въплътш във всезнаещия образ - д-р Хаус .
Не се сърди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker