Оригинален подарък за абитуриентски бал. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Оригинален подарък за абитуриентски бал.
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 5255 пъти
Здравейте, наближават баловете и започнаха и размислите. "Какво да подарим? " "Искам да е нещо оригинално" и т. н. Абитуриентския бал не е празник като рождения ден, не върви да вземеш блуза. Трудно се избира какво да подарим!

И така, аз съм поредния човек, който си блъска главата в стената и се чуди къде са му избягали оригиналните идеи. Поканена съм на бал на любимия ми човек, човека до мен, и от месеци се чудя какво да направя. Искам да избягам от клишетата и да е нещо оригинално в същото време и да има нотка хумор в подаръка. На момче още по - трудно се избира подарък!

Нека да споделим малко идеи! В моя случай се нуждая от идея за подарък на момче, но има и такива, които им предстои да зарадват и някоя дама на нейния бал. Споделете идеи, оригинални, необичайни, забавни, неща които няма просто да стоят някъде и да събират прах, нещо с емоция дори и да не е с фрапираща цена. Тези, които ще прочетат това ще бъдат с различен стандарт така че нека не се ограничаваме относно цената, нека всеки да прочете и сам да си реши. :)

Ето и идеите, които ми хрумнаха до момента.

Красив албум, в началото му да има снимки на абитуриента от самото му раждане и така от всеки период от живота му до сегашния момент. Снимките може да не са поотделно, а като колаж. Под последната снимка или под колажа да има надпис, които гласи "следва продължение" или "Началото на новия ти живот". В комбинация с това може да се поднесе, бутилка качествен алкохол, на който може да се постави надпис "Отвори на абсолвентския си бал" (в случай, че е решил да продължи образованието си).

Това е едната ми идея. Другата е за дамите. Куфар на колелца, в който да сложите няколко ролки тоалетна хартия, една метла и книга с готварски рецепти. На дръжка на куфара може да сложите голяма панделка :) Това имам предвид под оригинални и забавни идеи.

Очаквам и вашите! Моля Ви, всеки от нас е бил на бал, има познат абитуриент, или някои вече са били, може да споделите идеи за подаръци, които Вие сте получили на вашия бал и са Ви впечатлили.

Нека си помогнем! Чакам идеите Ви с голям интерес!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 20296e6195
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоята идея е супер наистина. Аз също бях мислила по въпроса (за момче) и може да е нещо като огромен опакован кашон и в него да има топка от тиксо и хартия която да се труди да отлепя ..и накрая да сложиш този колаж с бутилката..ще стане супер :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 56d534272b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Икона на светеца, чието име носи абитуриента. Няма нотката хумор, но е интересен и ценен подарък!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ac46bbe0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Колаж със снимки от училище.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41bf59365b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това няма много общо с твоята тема, но наскоро се избъзикахме с един приятел.Отидохме на рожденият му ден и от китайският му купихме колан с тигрова окраса, като за някакъв плейбой, слипчета, които бяха за 3/4 годинишни, които не му стават и някакво самолетче за един ден.Всъщност му бяхме взели общ подарък с моите приятели.Бяхме 3-ма.Двамата отидохме и му подарихме шегата да видим как ще реагира.Преди това бяхме и изтуркали колана да стане скъсан все едно е от втора употреба.Имаше и лъскави камъчета които махнахме.Той доста се беше шашнал и се замисли дали да ни покани на следващият, но след около час дойде и другият, който даде истинският подарък.Така че това до някъде е идея.Успех на всички :Д

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 629f01de4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен идеята за албума е чудесна, само че надписът "Следва продължение" да стои на последната страница, а не под последната снимка. Така ще я има нотката на хумора. Всъщност този надпис ще бъде хем закачка, хем и повод за размисъл: "Какви снимки, които да отразяват периодите в живота ми, искам да имам занапред?"

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0e4e5e09e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Куфарче с инструменти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 56d534272b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато надписа "Следва продължение" е поставен след последната снимка от досегашния живот на абитуриента, е с послание, че живота продължава със студентските години. Просто пояснявам идеята, а твоята идея №5 е също хубава и както казваш ти, това сякаш ще е повод да се замисли как ще му продължи живота и какви ще са снимките след този надпис :) Много интересна идея и забавна №4, а относно идеята на №1 не ми стана много ясна и не можах да разбера какво точно ще отлепя, може ли да се поясниш защото си мисля, че идеята ще е хубава. :)

ОТ АВТОРКАТА :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 56d534272b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Идеята ми е следната, парички, примерно 100 лв., навити на фунийка, сложени в празна бутилка от ракия, уиски или друг алкохол. На дъното на бутилката може да се напише "Счупеното носи щастие! " и на абитуриента да му се наложи да счупи бутилката. Шишето може да се опакова, в красива опаковачна хартия и панделка. Мисля, че е оригинално, практично и забавно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 56d534272b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   №4 какъв беше истинският подарък, ако не е тайна?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker