Как да стана самостоятелен и с пълноценен живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да стана самостоятелен и с пълноценен живот?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 4509 пъти
пише ви Михаил Манев от Слинен на 26 години. И страдам от ДЦП заболяване (Детска Церибрална Парализа) но аз не съм чак толкова зле естествено благодарение на родителите ми и на Господ. И ми се прави яко секс естествено и да си правя мечтите реални. Но проблема е в нашите те се притесняват да не падна щото при мен дефектите са китките ми са надолу и не мога да ги изправя и десния ми крак е по- къс и по слаб от левия но все пак и аз съм човек и съм станал дърт пръч а още съм в полата на мама. Най ме е яд че часовника тик-така, годините си отлитат като вятър а аз още стоя между четири стени и нищо. Аз мисля да се оставя на произвола на съдбата и това е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 57c3885127
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много съжелявам за проблема ти.Имам малка сестра която е незряща, и ние както родителите ти много ни е страх за нея.Опитай се да излизаш и да се запознаваш с много хора:) Смело напред:) и успех!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f6f8538ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ти е никак лесно пич, едва ли повечето тук имат представа какво ти е. Но явно не си изгубил надежда. Ако изобщо мога да ти дам някакъв съвет, то е да помислиш какво можеш да правиш от положението в което си. В какво си добър? Имаш ли някакъв талант? Какво трябва да научиш по въпроса? Какво искаш да работиш, и какво позволява състоянието ти?

Знам за поне няколко учени и един куп хора на изкуството, които имат същите или подобни на твоите проблеми, но са уважавани, имат си жени и деца и водят съвсем нормален живот. Виждал съм човек без ръце, който е незнам-кой си дан по бойни изкуства. Преди години на морето се запознах с един стар сърбин, който нямаше крака над коленете, но вечер просто си слагаше две протези на краката и отиваше някъде да играе билярд. Няма патерици, няма нищо. Никога не бях виждал по-горящ от живот човек - обзалагам се, че вечер би могъл да има която си поиска жена в заведението (ако не беше вече женен, разбира се :)

Колкото до жените, може би за начало трябва да започнеш с платени момичета. С твои пари. Постави си цел и я следвай. Ти решаваш - но от личен опит ти казвам, киберсекса не е решението. На този свят има толкова много безхарактерни хора, които нямат твоите проблеми, и въпреки това сами обричат себе си на самота. Има и хиляди жени, които биха те приели такъв, какъвто си, стига да покажеш стойността си - колкото и да е трудно да се повярва, жените искат в мъжа първо качества, после умения и най-накрая външен вид. Повечето не са тъпи като нас. На нас ни трябват едни цици и сме готови :)

Има един американец - Антъни Робинс, който се води мотивационен консултант - изследва защо хората постигат неща, които изглеждат невъзможни. Явно си разбира от работата, защото са го викали да съветва световни шампиони и дори президента на САЩ. Потърси малко в нета. Може да ти е от полза. Дано съм ти помогнал и започни да работиш по себе си. Когато дойде отчаянието, това ще е главното ти оръжие. Бъди подготвен и му избий зъбите!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a5663f9d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Няма да ти давам съвет. Просто не се чувствам нещо "зрял" да кажеш, нали... Но само ще ти пожелая да имаш приятели (компания) като моите. Да седиш между четири стени сам докато слънцето вън грее е ужасно. Мечтите са хубаво нещо, крепят човека.
Всичко хубаво от мен!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5596b98156
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш интернет, използвай го да се запознаваш с различни хора. Има много свестни и момчета и момичета, достатъчно интелигентни да разберат за какво става въпрос и да те приемат такъв какъвто си. Просто бъди мъж с действията си и отношението ти към хората. Мойта баба казваше, че Господ взема с едната ръка а с другата дава. Така че, на едни е дал отлично здраве, но ги е лишил от акъл. Използвай това което имаш и развивай това което нямаш...не спирай да се бориш с болестта.
Ралф

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bc1769b2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Честно казано така, както описваш ситуацията, няма да можеш да си самостоятелен, цяло чудо ще е да си намериш жена, макар че и това се случва понякога, но приеми действителността и се опитай да живееш по този начин. Има свят, който можеш да опознаваш и да са живи и здрави телевизията и интернета. Жена съм, жестока съм в изказването си, но пък истината ти говоря, и ако това те успокоява, и аз съм в подобна ситуация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker