Жал ми е за кучето ми. Искам да и помогна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жал ми е за кучето ми. Искам да и помогна!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1021 пъти
Имам куче. Смятам, че породата има значение за характера и проблемите, така че кучето ни е нещо между котон де тулеар, малтийска болонка.. накратко от малките породи.
Проблемът с нея е много голям. Всъщност проблемите са много и не знам откъде да започна.
Ще започна с това, че старата и каишка и стана малка и я стягаше, купихме по- голяма, но тя се уплаши от нея. Не дава да и я сложим. А няма как да изведа без каишка. Пробвах всякакви методи, а тя само ни хапе когато опитаме да и я сложим. Изрязахме нагръдника от старата за да стане само за врата, но тя отново не дава. Жал ми е, защото вече повече от месец не е извеждана.

Не знам дали това е проблема, защото е затворена, но е станла много раздразнителна. Постоянно ни хапе, ръмжи... Когато си легнем тя ляга до нас и не ни дава да мърдаме, а ако го направим започа да ръмжи, а ако я побутнеш тръгва да хапе.

Ние не я бием, само и се караме. Аз съм против насилието на животни, но имам чъвството, че колкото и да и се караме, тя нищо не разбира. Само ръмжи срещу нас.

Понякога е много мила, играем си, тичаме в нас, но след час тя променя настроението си.


Понякога когато мама е излезнала и тя лежи пред вратата и скимти. Дали е защото и е мъчно за нея? А понякога както си лежим и тя изскимтява за секунда. Какъв може да е проблемът? Има ли и нещо или просто е нещастна? Забелязвам, че в очите си има сълзички понякога. Много ми е болно за нея. Храним я с хубава храна, старая се да е щастлива, но не знам какво да направя.

Доскоро не ни даваше да я решим, козината и се спласти. Сега съм намерила начин да я реша като и дам 2 кучешки солети и тя докато ги изяде реша какото мога и положението е по- добро, но пак 70% е със спластена козина.

Как да я предумам да и сложа каишката и да я извеждам, как да я науча отново да се къпе и да не я е страх?

Дали тези скимтения са защото е нещастна или може би и има нещо? Аз обичам животните и то много, искам да се грижа за нея добре, но тя само ме хапе и сякаш не "надушва" добрите ми намерения.

Дори преди малко скочи да ме хапе и аз я изгоних от стаята. Страх ме е да лежи до мен. Може докато си лежа отновод а скочи да ме хапе. Но и ми е болно, че стои сама.
Сигурно греша във възпитанието, но вие как възпитахте домашните си любимци? Как ги накарахте да се чувстват добре сред вас? Ако е с бой, моля не поставяйте коментар. Просто е изключено. Не искам да наранявам някой, който няма възможността да ми отвърне (сигурно не всички ще разбера този израз). А и не искам да я бия, защо трябва да я боли, аз искам да е щастлива, а не да се страхува от мен и да прави всичко както аз искам, защото ще я набия иначе.

Благодаря на тези, които ще напишат коментар отдолу. Аз се старая да помогна на една животинка, която не осъзнава, че има малко кучета като нея. Вместо гранули, тя яде пушено филе, черен дроб, пържола, бут.. само кучешките лакомства дето и даваме...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 769be783da
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма проблемни кучета, има проблеми стопани. Искай помощ от професионален треньор, но ти като ? даваш вкусотии, когато тя се държи недобре, то ти по този начин я награждаваш за лошото поведение. Лошото е, че от малко кучето не е изкарвано навън и има страх от всичко.
Най-добре е да подарите кучето на човек с двор и опит с кучета и моля те - не си взимай ново куче - подобен ще е проблемът.
Нямаш си хал-хабер изобщо от гледане на каквото и да е животно. Не е за теб - пощади животинката и я дари на човек с опит или инвестирай в треньор на кучета. С твоята тактика
ще засилиш само проблемите

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4b847d5e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Прелигавена е. Не сте ? показали, когато е трябвало, кой води парада. Обърнете се към професионалист.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker