Очаквам прекалено много. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Очаквам прекалено много.
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2561 пъти
Здравейте,
Пиша Ви по моя проблем.. А, той е, че винаги очаквам максиматлното от себе си и от околните. Често оставам разочарована. Аз съм на термина, че ако не можеш да се справип най-добре, по-добре изобщо да не започваш. Знам, че е грешно. Знам, че никой не е идеален във всичко. Но винаги очаквам от себе си да се справя отлично, а понякога не се случва, което води до голямо самонаказване, отрицание и какво ли още не. Когато някой друг не се справи според очакванията ми се разочаровам. И то доста. Ето това е първият ми проблем. Как бих могла да го реша?

Вторият е, че идеализирам хората, което отново води до разочарование.. Например, когато харесвам някой си представям какво би било, ако сме заедно. Най-често е съвсем различно, което ме отблъсква от човека.

Не трябва да е така, но.. Не знам как да си помогна, за това и пиша тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 75a6ae17c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е че имаш високи изисквания към себе си и се стараеш във всяко едно отношение.Но не очаквай твърде много от околните.Особено от тези,които не са ти твърде близки.Няма идеални хора,но не се разочаровай,ако хората около теб са доста далеч от идеала.Всеки сам си преценя как да постъпва и колко усилия да полага.Наистина е важно да си амбициозен,но не твърде много.Има си мярка.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c53a7144f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така и мога да кажа, че намирам това за голям недостатък е себе си. Винаги искам да съм най-добрата във всичко- в учението, в живота, във външния си вид. Когато имам и грам отклонение, силно се подтискам и се съсипвам, страдам болезнено. Не мога да почувствам радостта от живота, защото винаги искам и още и още. Моментният успех не е достатъчен и вече гледам за следващ. Това поддтисква възможността да се чувствам щастслива.Мисля си, че и хората трябва да са такива като мен. Вглеждам се в детайли, правя постоянно забележки, това изнервя хората покрай мен. Така вместо да ги обичам и да ги приемам такива каквито са, аз вечно недоволсвам от тях. Вече разбирам, че ако не направя компромиси със себе си и не пречупя малко егото си, никога няма да се радвам на красотата на живота! Аз опитвам да работя върху себе си, съветвам те да го направиш и ти!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8f88226161
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз бях перфекционистка,но когато живота ме срита на няколко пъти приех и далеч по-кофти неща около мен.Преодолява се,живота учи,спокойно.Прекалено големите очаквания и надежди понякога вредят.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: fa96e35170
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За жалост и аз съм така, всеки път си казвам ще се сдържам, ще се сдържам, но все не се получава.Всеки път когато някой направи грешка заради мен, защото аз съм искала да стане еди как си...всеки страда заради мен, изисквам много, а всъщност е нищо, да бъда щастлива и всички около мен, но нещо не се получава, винаги се намесва невдима сила, която събаря всичко.........

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker