Мъжко мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжко мнение
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 6047 пъти
Искам да попитам за мнението на мъжете- какви жени харесвате? Би ли привлякло вниманието ви някое скромно, тихо и срамежливо момиче или бихте предпочели някоя отракана девойка ?
Кажете какво търсите и харесвате в една жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5bad9ff1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Принципно "отраканите" мацки се набиват на очи.Но също така точно тези "отракани" са леко глупавички и ходят по парите.Те и затова може би се стремят да бъдат забелязани.
Винаги съм уважавал скромните хора.Независимо дали е мъж или жена.
Колкото до въпроса ти - зависи от човека.Докато при момчетата/мъжете не е на добре да си "сдухан", то при жените не мисля, че е чак толкова лошо.
Също така тихите и срамежливи момичета по мое мнение гледат някси по-философски на живота, следователно имат умствен багаж.Пък аз винаги съм искал жена до мен, която да е интелигентна.По-възможност повече от мен за да ме пази да върша глупости :)
А, и също така я има и другата страна на нещата.Нали знаеш - тихите води са най-дълбоки.

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e48631d22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Ами... мисля че по принцип да. и мисля че говориш от собствен опит, и сигурно си забелязала че такива момичета остават по скоро пренебрегнати. освен в Twilight сагата... /бозава работа/ скромност, смирение и срамежливост са хубави качества, но все пак трябва да има някакво привличане. представи си че ти си един рибар, но ловиш с права кукичка без червейче... плацика си се, не изглежда зле по принцип, но нито ти предлага нещо нито има за какво да се хванеш. Не те упреквам, но само си седиш в някой крайчец и не изпъкваш никак пред публиката всеки ще те подмине; не защото си недостойна, а защото не са те забелязали.

аз лично бих предпочел някой по уравновесен и спокоен човек пред някоя "отракана" девойка, но това е като двете крайности. едната не можеш да я доближиш докато не се облечеш в Армани, а другата изглежда като сериен убиец и едва проронва две думи... :D

кой какво ТЪРСИ и какво ХАРЕСВА у една жена може да са много различни атрибути... и са си толкова уникални колкото комбинациите в тотото:) по добре не навлизай чак толкова надълбоко.

М.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f78d28e7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Авторе, не можеш да класифицираш така жените. Това не ти е сорт вино. Все едно да ме питаш коя бих избрал- блондинката или брюнетката...Но все пак ще се помъча да те уважа и да ти отговоря. Аз лично предпочитам и от двете по-малко. Да е скромна , да не се набива на очи умишлено , но пък и 'отракана' - забавна, приказлива (умерено и умно - за да не поддържам само аз разговора - както става често) "Много отраканите" понякога се самозабравят и на краяможе да ти се качат на главата...Прекалено затворените пък са за определен тип мъже- може би аз не спадам към тях.
Всичко хубаво, авторе!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ed7c1a4d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Защо си мисля ,че едни и същи си пишат темите и сами си отговарят?!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 674987ab08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тази тема май всеки месец е актуална тук. :) Важно е, една жена да има индивидуалност. Както и един мъж разбира се. Незнам защо си мислиш, че като не си "отракана" е проблем. За всеки влак си има пътници. И аз не съм от най-отраканите, но това никога не ме е притеснявало. За щастие не всички жени си падат по шоумени. :))
Ралф

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 24495cf585
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Според мен не е добре да си срамежлив и тих и свит в ъгала, повечето такива не ги забелязват изобщо. Да уважават ги харесват ги като хора , но не е това целта като търсиш любовта пак трябва да ги има тези неща но ... Наскоро имах една кратка връзка с едно момиче много притеснително много срамежливо 3 месеца прекарах в опити а я накарам да се поотпусне да се забавлява и прочие е неиздържах.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c865d56863
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Гледа надолу, мисли за голо..
Тихата вода е най-дълбока..
Тихите жени, са по нежни, чувствени и сексуални, а и по-добри домакини. За отраканите важи правилото повече пара в свирката от колкото в...
Който разбира, тиха жена си търси и намира:)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ef46ee31fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Интересно защо съвременните мъже смятат скромната жена непременно за "сдухана"? !
Да си скромен и срамежлив не означава да си глупав, незнаещ, ... и без качества. Това според мен означава да се въздържаш от изричане и вършене на глупости. Струва ми се, че малко хора ( частност жени ) имат такъв самоконтрол в днешно време и са достойни за уважение!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 55dbf78828
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Абе да си със срамежлива е по добре отколкото с отракана, тъй като срамежлиата няма да ти изневерява или некви такива, по малко ще я ревнуваш и т. н. Но всеки си има вкус, за мен това е моя вкус, може би защото и аз съм срамежлив и за това :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker